Så jævlig bra Lily, heier på deg!!


Så jævlig bra Lily Bandehy, jeg heier på deg, alltid gjort, og kommer alltid til å gjøre. Kommer jeg meg opp så tidlig så kommer jeg innover og støtter, skal gjøre det jeg kan, men sliter med noen medisiner.

Uansett, jeg oppfordrer alle som leser dette til å dra å støtte Lily og verne om henne, dette gjør hun med livet som innsats. Islamistene vil prøve å steine henne, de ønsker ihvertfall så inderlig å gjøre det, derom ingen tvil! Still opp, vi trenger Lily her!!

I LOVE U LILY ❤️

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kjønn #kjønnsdiskriminering #islam #iran #lilybandehy #hijab #islamisme #norge #bunny #bunnytrash

For kvinnelige bloggere!

Da jeg var barn og begynte i barneskolen var der på hver sin side av hovedinngangen en trapp, til venstre var «jentetrappa» til høyre var «guttetrappa». Jeg tror ikke dette var et påfunn fra barnas side, men lærere. Stemplet at gutter var så slemme og beskjeden om at vi måtte la jentene være i fred var veldig tilstede. Guttene fikk ikke være på jentetrappa og motsatt. Jeg mislikte sterkt de trappene, guttene brukte ikke guttetrappa, men jentene bodde nesten der.

Dette var en tid i livet mitt hvor jeg var mer sammen med jenter, og min beste venn fra nabolaget hjemme var ei jente, Fay. Hun var året yngre enn meg, og da hun begynte i første klasse, og jeg i andre var jeg så glad, for da kunne jeg være sammen med henne på skolen også, men den trappa ødela mye for det. Den ødela virkelig mentaliteten om at alle barn leker sammen, alle skal være venner, den skapte et skille, og bygde opp en slags ideologi om at gutter og jenter ikke kan være venner. Den trappa har jeg tatt med meg videre i livet, en tåpelig ideologi, dum trapp!

Det som fikk meg til å tenke på den trappa i dag var at det plutselig dukket opp en temagruppe i feeden min på Facebook, en venninne hadde postet et innlegg i den gruppa, og da kom det opp hos meg. Merkelig at jeg ikke har oppdaget den gruppa tidligere da den ble opprettet i 2009, og den er for bloggere og ganske aktiv. Da vel og merke kun for kvinnelige bloggere. «En gruppe for oss jenter som blogger.. bli kjent med jentene i bloggsfæren.. send invitasjon ut til alle dine bloggvenninner». Altså..

Fra gruppen: Norske Kvinnelige Bloggere.

Hva er greia med at gutter ikke kan være med, er det ikke nok dominanse fra jentenes side i blogglandskapet? Jeg ser på Topplisten på blogg.no at over 80 prosent av bloggerne der er damer. Altså under 20 prosent er menn, og bare 20 prosent av dem igjen er aktive og poster innlegg i eventuelle bloggrupper på Facebook. Og da skal liksom menn ekskluderes ytterligere fremfor å bli ønsket velkommen?

Jeg prøvde søke opp om det var noen slike bloggrupper for oss gutta, men nei, kunne ikke finne noen. Helt greit, for jeg ville ikke meldt meg inn i sådan gruppe. Jeg liker mangfold, og jeg leser blogg basert på interesse og personlighet, ikke kjønn.. bildet som skal fronte gruppa var heller ikke til å skryte av, ene og alene kun slanke langbeinte kvinner som gjør positurer, ingen store damer, ingen små lubne, ingen andre former enn du ser i magaziner som objektiviserer kvinner.

Hurra for inkludering, likestilling, feminisme og alt det der, hahaha.. fuck it, velkommen til Bunnys blogg, her er alle velkommen, uavhengig av form, farge, legning, religiøst ståsted og kjønn!

Estás conmigo?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kjønn #kjønnsdiskriminering #bunny #bunnytrash

Edderkoppblomst.

De siste par dagene har jeg skrevet om blomster som du kan kjøpe frø og så nå, altså såtid: februar. Det er jo straks februar så..

Edderkoppblomst (cleome spinosa) er en art som vokser opprinnelig i tropisk Amerika, men er introdusert som prydplante og naturalisert mange steder i varme områder. I sine naturlige områder pollineres plantene av flaggermus faktisk, hehe.. morsom plante, den kalles edderkoppblomst og pollineres av flaggermus, mye moro i planteverdenen. Et annet populært navn på denne planten er Paradisspinner..

I Norge dyrkes arten som nevnt som sommerblomst. Plantene blir opptil en meter høye og har fem- til sju sammensatte blader. Blomstene, som vanligvis er hvite, rosa eller fiolette, har særegne, opptil sju centimeter lange blå-purpurfargede pollenbærere. Blomstene er samla i store, noen vil si ‘elegante’ blomsterstander, jeg vil heller si at de er mer ‘punk’ som en punkrocker, haha..

Frøene kan som nevnt kjøpes nå og de såes i potter eller på brett (innendørs) dekket av et tynt lag med jord. Trykk jorden lett til og hold pottene fuktige. Dekk dette til med glass, plast eller sett pottene i et miniveksthus. Hold temperaturen på 15–20° C. Frøplantene viser seg etter 14–21 dager, to-tre uker altså.

Fjern plast eller glassdekket når frøplantene spirer. Når de er store nok til å håndteres, kan de plantes om. Herd plantene før de plantes ut med 45 cm avstand der de skal vokse. Anbefaler å holde jorden fuktig og mest mulig ugressfri. Den er stort sett ettårig, men hørt om tilfeller hvor planten har kommet opp flere år..

Edderkoppblomst, eller Paradisspinner finnes i varianter, en av dem er ‘Colour Fountain’ som er en utrolig vakker blanding av forskjellige rosa og hvite nyanser som passer perfekt sammen. De spesielle blomstene blomstrer hele sommeren og har en mild og delikat duft. Jeg vet ei dame som bruker gnikke denne blomsten litt på håndledd og hals og bruker som parfyme, da er det verdt å vite at plantene får små pigger på stenglene.

Hvis dere har lyst på Edderkoppblomt/Paradisspinner denne sommeren, så er tiden inne for å kjøpe frø nå!! Den blomstrer perioden juni-oktober.

Sjekk ut denne siden med masse blomster og planter:  Bunnys Blomster!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#edderkoppblomst #paradisspinner #bunny #bunnytrash

Sjekk dette!

Ha en fortsatt fin kveld 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #vips #bunny #bunnytrash

Innerst inne tror jeg vi alle ønsker svar.

Flere som har lagt merke til at det skrives mer i lokale norske aviser om personer som sliter med bivirkninger etter vaksinene? Da spesielt kvinner med varige menstruasjonsproblemer, hvorav de fleste har blødd siden injiseringene ble gjort. Noen har måtte la seg operere, fjerne livmor.. slike ting. Jeg får ikke lest så mye om det da det er lokalaviser med plussabonnement, men det er en rask økning av personer som krever erstatning. Vi snakker nå firesifret antall erstatningskrav. En dråpe i havet? Året har nettopp startet. Noen har fått tilkjent erstatning, men om erstatningene veier opp for skadene er en annen sak.

Foreløpig leser man ikke mye om alle som har fått infarkt og slag. Blodpropper i hjernen og denslags. Media har siden Russland invaderte Ukraina vært veldig flinke til å lage masse støyende artikler for å overdøve hva som har skjedd i etterkant av vaksineringene. Fra den dagen Russland invaderte Ukraina, da de som var villige hadde latt seg injisere med tre doser hadde fått «trippel-vaksine», så ble det plutselig ganske tyst. Utallige oppslag om denne krigen, uten noe nytt egentlig å bringe til bords, men for å lage støy. Ta fokuset vekk. Samme med matpriser og strøm, artikkel opp og artikkel ned, slik at fokuset går i den retning, men artiklene har ikke noe nytt å komme med, maten blir dyrere, strømmen blir dyrere.

I mellomtiden har faktisk en del mottatt en ytterligere dose, en fjerde dose. Og likevel blir disse også covidsmittet, og noen like syke som de som har tatt 1, 2 eller 0 doser.

Nå har det jo i det siste vært en del om hjemmetjenesten, hjemmesykepleien, eldreomsorg og helsevesen. Vi ser at tross mangeårig kunnskap om at ting må bedres i den sektoren, så gjøres det motsatte. En villet politikk om å legge ned helsetilbud. Hvorfor? Er det noen som evner å se en rød tråd..?

Jeg vil oppfordre alternative media, journalister og også statsstøttet media, hvis det finnes noen redelige igjen der, til å gå noen saker etter sømmene. Altså overdødelighen i Norge holder på å forbigå Sverige. Hvorfor? Hva skjer? Hva skjer med at menn, friske menn havner på legevakt og akuttmottak og dør, vi snakker flere ukentlig, i sånn type alder 50-65 år. Dette er ikke alder jeg har lest, men dødsfall jeg kjenner til, nylig og plutselig, flere av dem. Det er nesten som om noen er klar over at en bestemt aldergruppe skal gå bort, og da vil det jo bli mindre behov for eldreomsorg, hjemmesykepleie og denslags fremover? Bare et tankespill etter en samtale tidligere i dag..

Ganske skremmende også når man har bekjente under 40 år som plutselig havner på sykehus grunnet blodpropp i hjernen.. en bekjent skrev nylig, «da er jeg ferdig på sykehus, kommet på rehabilitering på aker, nå venter en ny hverdag med opptrening av venstre arm og ben, armen og hånda begynner å bli bedre, blir fort sliten i venstre ben, humøret er ikke på topp, men prøver å holde motet oppe, så får man se hva hverdagen videre bringer». Med tre doser innabords.

Merk dere, jeg sier ikke at dette er grunnet vaksinene, det jeg sier er at det er påfallende. Det er påfallende at jeg alene, som ikke har vært den mest sosiale siste par månedene, som mest har vært hjemme kjenner til tre påfallende dødsfall bare siste uken og et rehabtilfelle, samtidig som myokarditt, perikarditt, blodpropper, infarkt og slag faktisk har vært i fokus flere ganger ift bivirkninger. Ikke som overskrift med store svarte bokstaver hos VG og NRK, men hvis man søker litt hist og her.. som nevnt, de store media er mest opptatt av mat og strøm nå. Dødsfall er ikke like i fokus som før vaksineringene da ethvert dødsfall på mennesker over 87 år ble de villeste overskrifter daglig i alle statsstøttede media..

Selv tenker jeg at obduksjon etter plutselige og uventede dødsfall bør nå være obligatorisk, og obduksjonene må inneholde nøye og grundige undersøkelser om selve årsaken til dødsårsaken. Det holder altså ikke å si hva personen døde av (hjerneblødning, blodpropp, hjertestans, etc.), men man må også se på hvorfor det har oppstått og inntruffet en dødelig tilstand.

Jeg leste nylig i en gruppe på sosiale media der flere har tatt til ordet og oppfordrer enhver til å kontakte folkevalgte politikere og myndigheter, med krav om dette. Kravet kan rettes med bakgrunn i den høye overdødeligheten som utspiller seg, og at det er tvingende nødvendig å se på om det kan være injiseringene eller eventuelt andre faktorer som virker inn på overdødelighetens ubestridte faktum. Stadig flere mener at nå er det ikke til å stikke under en stol at overdødeligheten sammenfaller i tid med injiseringene.

Dette har foregått over en tid nå, i oktober 2022 gikk assisterende helsedirektør i FHI Espen Nakstad ut i media med følgende uttalelse «ingen grunn til å mistenke koronavaksinen». I kommentarfeltet under artikkelen kommenterte en kvinne: «Ingen grunn? Hva mistenker han, da? Eller KJENNER han grunnen? Med andre ord mistenker han det ikke, men han vet hva det skyldes?».

Altså, folk får mene hva dem vil, jeg synes den røde tråden, hele bildet er veldig påfallende, og jeg vil ha klarhet i dette, friske folk som bare faller om og dør stadig oftere etter alt som har skjedd siste par tre årene, det er for meg besynderlig, og jeg bekymrer meg for snuppen min, min lille familie, venner.. vi nærmer oss denne aldersgruppen som ser ut til å være mest utsatt for dette.. *grøsser*, dette gjør meg ofte trist 😢

Relatert: «De følger nøye med – rettsak på mandag».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#norge #bunny #bunnytrash

Nye blogger, bloggjobb og bloggtreff!

Det popper stadig nye blogger opp på blogg.no (velkommen!!), og noen gamle dukker plutselig også opp innimellom. De enten redigerer et gammelt innlegg og legger inn ny reklame som de henviser til gjennom snapchat, instagram og denslags, så tjener de noen kroner. Nå driver jeg ikke med reklame, ei driver jeg med opptjening av kroner på bloggen heller. Jeg liker å skrive, og jeg liker å formidle, så derfor er jeg her. Mye jeg skriver om mener jeg er viktig å få ut i samfunnet også, temaer som må belyses, diskuteres og økes kunnskap om.

Nye bloggere er veldig hyggelig, jeg håper disse er flinkere enn bloggere i dag er til å dele innlegg og reklamere for plattformen blogg.no på andre sosiale media. At det kommer noen få nye bloggere innimellom hindrer ikke blogglandskapet å dø ut hvis man ikke gjør noe for å dra inn lesere andre steder fra. Bloggere som leser og kommenterer hverandres blogger, det er ikke hva som bringer blogg tilbake på folkets lepper, men gode innlegg som likes og deles på andre plattformer derimot.

Selv har jeg slitt litt med å finne ut hvordan omgå «shadowbanning» på facebook, som da er plattformen hvor hovedandelen av mine lesere kommer fra. For de som har vært innom bloggen her før så vet man at her kan komme innlegg som belyser virkeligheten på en annen måte enn ønsket av statsstøttet media. Og da kan man bli shadowbanned. Med det er det slik at jeg risikerer ende opp med bare å skrive, men ikke formidle, som er hele poenget med å bruke tid på blogging. Å skrive noe som ingen leser er jo ganske.. fånyttes.

Når det hele tiden blir slik at en må finne nye løsninger, metoder, skape diskusjoner for å tiltrekke oppmerksomhet, så blir bloggingen plutselig nesten en fulltidsjobb. Det har jeg ikke anledning til, så vi får se hvordan dette går. Jeg håper bare de som faktisk leser innleggene mine blir flinkere å dele dem, da spesielt på facebook, det betyr mye! I dette innlegget kan de som ønsker lese litt mer om shadowbanning og det som foregår: «Nye utfordringer for bloggen».

Nå er det slik at en blogger på plattformen har tatt til ordet for å arrangere bloggtreff ei helg, mest sannsynlig en av de første par ukene i juni. Initiativtaker er «KariEngesvik», en blogger som jeg faktisk har truffet og tilbragt en kveld sammen med. Kjempehyggelig blid dame, helt klart. Kjempemoro var det å tilbringe litt tid sammen med henne.

Nå er det slik at Kari bor i Trondheim, og dette treffet som forsøkes arrangeres blir da der. Når jeg da bor i Drammen, så spørs det. Jeg har ikke fraskrevet meg å delta. Jeg har lyst å besøke Trondheim igjen, det er en flott by som jeg selv har bodd en liten periode. Men jeg foretrekker å bo her jeg bor, som blir som smørøyet i grøten, fremfor Trondheim som har en beliggenhet som skjeen ved siden av grøtskålen.

Økonomi spiller også inn, reise, hotell, etc. Vi lever jo i usikre tider, det er vanskelig å planlegge. Har jo også planer om Bergenstur med «Vibbedille» til våren, og da også kanskje treffe «Mammapåhjul» igjen. Dette er jo bloggere jeg har hengt med før og liker veldig godt. Nå liker jeg jo «KariEngesvik» også, men vet lite per i dag om hvem andre bloggere som kommer til å stille i Trondheim. Treff med «Geriatriks», «Kjerringtanker» og andre som ellers omtaler meg negativt er vel ikke det jeg er mest sugen på. Uffameg..

Har jeg ingen å henge med, så risikerer jeg at det bare blir en jævla kjedelig utgiftspost. Jeg har bodd i Trondheim, men den gang var jeg i miljøpartiet de grønne, hang med «stoners» og de sexuelt utagerende homofile. Det er ikke miljøer jeg har lyst til eller trenger å oppsøke i mitt liv i dag, hehe.. skal godt gjøres for meg å ikke finne liv og røre og ha det moro, men som sagt, jeg har en fortid i Trondheim. Jeg elsker byen, men jeg lever et annet liv nå og vil ikke fornærme noen.

Jeg har flere ganger tenkt at bloggtreff burde være her i Drammen, en by under stadig utvikling og hvis beliggenhet er som plommen i egget, eller midt i smørøyet som nevnt.

Det er langt flere bloggere her nede, kortere avstander, færre trenger bo på hotell, flere kan delta. Toget fra Stavanger går rett hit, og populære bloggere som «AnneBe» og «AudMarit» bor like i nærheten. Jeg tror ingen av dem kan stille i Trondheim, ihvertfall ikke sistnevnte, og hun fortjener virkelig å få være med på bloggtreff. «TorjusDølo» bor jo her i Drammen. Selv de som bor i Fredrikstad blir dette lettere for, og Drammen er jo bare en svipptur fra Oslo, Askim, Sandefjord, Larvik og så videre. Jeg liker også å kunne inkludere lesere som er like integrert i bloggermiljøet som bloggerne selv, for eksempel «Verdande» og «Bien». Sistnevnte har jo lyst å sutte på aluminiumsballtreet mitt vet jeg, hehe..

Selvsagt blir dette langt for de som bor fra Trondheim og nordover, men her er flere flyplasser, Gardermoen, Rygge og Torp. Følger man med så er det gode tilbud innimellom, fra 299 kr, har til og med sett 199 kr hver vei, men det er sjeldent. Uansett, samlet sett er treff i denne delen av landet mer gunstig for flertallet. Og når det kommer til været, så er Drammen byen med det beste været og har flest soldager i året.

Som sagt, har ikke lagt fra meg ideen om å dra på bloggtreff til Trondheim, men siden planen om turen til Bergen ble til først, så prioriteres selvsagt den. Så var det alt dette andre nevnte som spiller inn. Jeg vil uansett si at dette er et kjempebra initiativ av Kari, og jeg må si at dere hyggelige medbloggere og lesere som jeg har kjemi med, jeg er alltid åpen for å treffes.

Jeg har jo som nevnt møtt «KariEngesvik», det var kjempehyggelig. «ZoeticWorld» har jeg møtt totusen ganger og vært i bryllupet til. Jeg har vært på tur med «Linda» og spist middag hjemme hos henne, «Gryende» har vært på besøk her hjemme hos meg hvor vi drakk øl på balkongen og skravlet oss hele natten gjennom. Blitt servert av «LeneAlexandra», «LilliBendriss» har laget middag til meg. Visste dere at «Sylvi Listhaug» har vært blogger? Jeg har vært på besøk hjemme hos «Mammapåhjul» og gått i Fakkeltog i Bergen med henne, hun trillet selvfølgelig. Og «Vibbedille» har jeg vært på tur med, busstur, gåtur, pubvisitt, restaurantbesøk og hva vi ikke rakk på to dager. Kunne sikkert ramset opp flere. Uansett, bare fantastiske folk alle sammen, og svært så forskjellige må sies!

Før pandemien møtte jeg folk gjennom bloggen stadig vekk og i hele verden, takket være bloggen har jeg fått gode venner faktisk på Kreta, i Tyrkia, Tunisia, Nederland.. nå skal jeg ikke ramse opp, jeg tenker dere skjønner at etter over 12 år på blogg så har denne bloggen vært medvirkende til mange opplevelser, og bloggen er en reise i seg selv.

Bloggere og lesere, sees vi?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #norge #bunny #bunnytrash

Engletrompet.

Det er mange morsomme og spesielle navn som er satt på planter, det skal være helt sikkert, hehe.. jeg har ledd litt når jeg nå dag for dag har skrevet om én plante daglig. Anyways, dagens plante kan være litt vanskelig å få tak i, men i hagesentre med stort utvalg har de ofte varianter av denne på sensommeren, men de hvite kan du også kjøpe frø av og så selv, og de hvite synes faktisk jeg personlig er de fineste, og tiden for å så dem er nå! Vi snakker om Engletrompet!

Engletrompet (brugmansia suaveolens) kommer fra Sør-Amerika og er noen av de mer eksotiske plantene vi dyrker her til lands. De er staselige, litt majestetiske, og får store hvite, hengende klokker som gir fra seg deilig en deilig duft, særlig sterk er duften på kveldstid. Og det hadde ikke vært meg imot å ha den duften hengende rundt dørene her jeg bor, for her lukter det mest sterke kryddere og cannabis.

Anyways, det har faktisk etterhvert kommet mange sorter Engletrompet i mange farger som rosa og fersken på markedet, så det er muligheter å finne tak på frø til disse, men de vanligste sortene å komme over er hvite eller gule. Det finnes også fylte sorter og sorter med doble blomster.

Engletrompeter er egentlig en busk eller lite tre som kan bli fra tre til syv meter høyt. Her i Norge klipper vi de slik at de ikke når denne størrelsen. Denne som prydplante vokser veldig raskt, så derfor er det mange som ikke begynner å drive den innefør mars i april, slik at de er store når de kan plantes ut. Men har fu plass, så kan du med fordel starte nå, og de kan plantes ut når fare for frost er over i slutten av mai, begynnelsen av juni.

Engletrompeter vil ha så mye sol som mulig og en lun plassering. Siden de får store blader er det lurt å sette den et sted der det ikke blåser for mye. Vokser som nevnt veldig fort, men begynner ikke å blomstre før stilken deler seg i en Y, som ofte er på sensommeren her i Norge. Har du mulighet til å drive den frem inne vil den blomstre tidligere, så dere skjønner hvorfor jeg nevner denne før vi engang har begynt på februar, hehe..

Engletrompeten er veldig sulten, så den må få næringsrik jord, gjerne med innblandet kukompost. Hvis du ikke bruker langtidvirkende gjødsel, som er en gjødseltype som gir gjødsel hele sommeren, må de ha gjødsel ved hver vanning. Etterhvert som den vokser seg til må den få en større potte, ofte så stor som 15 til 20 liter. Engletrompeter får store blader som gjør at de drikker mye vann, jo større potte du har jo sjeldnere trenger du å vanne. I mindre potter må de vannes daglig, så velg selv..

Tåler overhodet ikke (og ikke under hodet heller) frost og må overvintres inne i et kaldt rom, vinterhage eller en kjeller. Så dette er ikke en plante for alle, men for de som har plass (eller sterk vilje). Det er en fordel at planten er svakt fuktig gjennom vinteren og ikke for våt. Har du et plantelys over vil du merke at planten holder seg mye bedre gjennom vinteren.

Mange velger å klippe ned engletrompeten til ca. 20 cm når høsten kommer slik at den er lettere å håndtere, men har du plass vil den bli enda større og finere året etter hvis den ikke klippes ned. Det er noe med dét.

Noe for deg?

Sjekk ut denne siden med masse blomster og planter:  Bunnys Blomster!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#engletrompet #bunny #bunnytrash

Bizzarre opplevelser på byen i går!

I dag har jeg bare slappet av, dere vet, søndag. Søndag er stort sett en hellig sofadag for meg. Bare sløøøve. Har fått en helt ny bok i posten som jeg bygger opp motivasjon til å lese. Den er tykk, det er en biografi, handler om det nåværende britiske monarkiet, og det er engelsk utgave. Faktisk lenge siden jeg har lest en ordentlig tjukkasbok på engelsk. Når jeg har skrevet og postet dette innlegget skal jeg begynne på den.

Ellers startet dagen med en deilig frokost. Varme horn med skinke og smeltet ost. Eggerøre ved siden av. To kopper deilig tassimo kaffe er inntatt, og snart én liter sjokolademelk fra Q. Det er den beste! Q produktene er best, fuck Tine, haha.. så har snuppen min vært ute en tur, så nå har vi også spist deilig fersk sushi som han bragte med seg hjem. Finingen.

Men så var det kvelden i går som jeg skulle fortelle om. Snuppen min og jeg rigget oss til på balkongen her. Musikk, levende lys, varmelampe, foccaccia-krutonger, spekemat, oliven, potetgull, chillidip og noe godt i glasset. Kosa oss masse, og etterhvert kom et par kamerater, da kom det shots på bordet. Chilli-shots fra Chilli Klaus, haha.. ikke alle som nøt det like mye som meg, tjobing.. midnatt tok vi bussen inn til sentrum.

Sist vi var ute så var vi på dette nye stedet som er svært, to etasjer og flere avdelinger. Så nå skal jeg fortelle om opplevelser som jeg finner underlig. Det har seg slik at disse avdelingene stenger til forskjellige tider. Vi satte oss først i en avdeling der de har masse spill, shuffleboards og den slags. Klokken 01:00 kom vakta og sa at de stenger den avdelingen. Da måtte vi gå gjennom en gang inn til en annen avdeling. Den gangen er fire meter, bare noen skritt liksom.

Men (jeg dævver, lol) vi kunne ikke gå gjennom gangen med drink i hånden. Nei, vi måtte gi vakta, en securitas drinkene våre. Så da ga jeg vakta drinken min, så kunne jeg passere, det er snakk om åtte skritt. Så kom vakta og ga meg drinken min. Slik fortsatte det. Én og én, haha.. så utrolig teit. Snuppen min bare gikk med drinken i handa, under to sekunder. Da ble selvsagt vakta sur. Hvorfor kunne ikke vakta bare stå der å se når gjestene passerte liksom? De finner på mye rart altså, hjelpes..

Jada, så satt vi i ny avdeling liksom. Der ble jeg altså vitne til at securitas gikk inn på toalettet sammen med en gjest. De var inne på toalettet sånn to-tre minutter så kom de ut. Gjesten snufsete og jeg kunne tydelig se at han hadde snortet, altså inntatt pulver i nesa. Dét er jo helt koko, hva skjer liksom. Ikke greit slik jeg ser det, men men..

Neste opplevelse er denne eldre mannen, en tynn figur. Kledd med kapteinslue og kapteinsfrakk. Grått hår og langt krøllete grått skjegg. Tannlaus, kanskje han hadde et par tenner, jeg vet ikke. Jeg så ikke noe tenner ihvertfall, men hadde sånn sammenklemt tannlaus munn, haha.. En original som hadde forvillet seg, en som har levd et tøft liv. Man kan liksom se det, sånn løs fri fugl som noen sier. Han gikk til baren og jeg kunne se at de ikke ville gi han servering. Han var ikke full eller utidig, neida, men samfunnet er slik at man dømmer utfra hva man ser. Så da gikk jeg bort i baren og sa at jeg kjøper øl til han og han sitter med oss. Dem likte ikke det, men jeg minnet om at jeg hadde fått med meg at her pågikk ting og tang på dette toalettet, da ble de tause og mannen fikk øl. Morsom figur, hehe..

Så var det nattbussen hjem da. Noen minutter å vente på bussholdeplassen, og jeg tente meg en sigarett. Halvveis i sigaretten kom bussen og stoppet, og allerede før bussdørene var åpnet begynte sjåføren å brøle til meg om røyking. Jeg fikk ikke lov å røyke på bussen, jeg bare «hva er det du brøler om, jeg røyker utenfor bussen», han bare kjefta videre, «det er ikke lov å røyke på bussholdeplassen», da raknet det for meg, «for det første så stod jeg fem meter fra busskuret, for det andre så er det bare oss her, for det tredje så er ikke det noe DU har noe med, hold deg til arbeidsoppgavene dine du, du er sjåfør, ikke prøv å lek moralpoliti til meg». Snuppen min prøvde hysje på meg, men jeg var i gang. Den sjåføren ble taus.

Jeg tenker, hva er greia med å være så jævla utidig. Forsøke ødelegge kvelden for folk som bare er ute for å ha det moro. Samtidig tenker jeg, hva er greia med å provosere folk som har drekki og er halvveis fulle, altså hadde jeg vært en annen så hadde denne sjåføren risikert å fått seg en neve i kjeften, eller regelrett at noen hadde flydd på han. Han var så fordømrade ekkel. Det er ikke rart at det er så mye bråk på byen som det er, virkelig ikke.. husker mine yngre dager da man sang «en bussjåfør en bussjåfør», slik er det ikke i dag nei. Hovedparten av taxi og bussjåfører her i byen er noen utidige bråkmakere, hele tiden er det noe.. blæh..

Haha.. men det ble en veldig bra kveld i går, vi hadde det morsomt hele veien, men i et blogginnlegg tenker jeg det er morsommere å fortelle om de rare tingene en opplever. Altså hva gir dere meg? Avdelingsevakueringer på utesteder, papirsugerør i drinker, securitas som følger gjester på toalett for å ta dop, bussjåfører som holder helvete med kundene sine.. crazy crazy world 2023 🤣

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drammen #uteliv #norge #bunny #bunnytrash

Mangfoldets menn!

Like etter jeg postet mitt forrige innlegg «Jeg vil forklare et ord for dere», et innlegg jeg synes er viktig og håpet at langt flere ville lese enn de få visningene hittil, så sendte en fremmed person meg på messenger link til to artikler med påfølgende tekst som jeg har klippet og limt under her. Jeg tenker vedkommende som sendte meg dette sikkert har lest mitt forrige innlegg, og at nettopp det var grunnen til at han sendte meg dette..

Les:

Abdulzhakim M. (31) er dømt til tre års fengsel for å ha forsøkt å voldta en kvinne på åpen gate. Overfallet har fått alvorlige følger for offeret. Den kvinnelige studenten (22) forklarte for retten at hun hadde dødsangst da hun lå på gaten med afrikaneren over seg.

Den etiopiske statsborgeren ble utvist fra Norge i 2020, men er «ureturnerbar», og oppholder seg derfor i riket på ubestemt tid. Hendelsen har fått store konsekvenser for kvinnens livskvalitet, sier hennes bistandsadvokat Lilli Marie Brimi.

Saken har vært en stor psykisk belastning for henne. Den fått følger for studiene hennes og hvordan hun fungerer sosialt. Hun tør ikke å gå ut alene lenger.
Under etterforskningen ga 31-åringen kun en forbeholden forklaring. I avhør forklarte han at han ikke husket det han hadde gjort, og at han hverken hadde voldtatt noen dame eller hadde tenkt å voldta noen dame. Han hadde heller ikke sett eller møtt noen dame i Kirkegata på gjerningstidspunktet. I retten ville han overhodet ikke forklare seg.

Abdulzhakim er utvist, men kan ikke returneres – nå er han dømt for voldtektsforsøk

Ahmed N. (46), somalisk statsborger og en av de siktede for Oslo-terroren i juni i fjor, er dømt for en gruppevoldtekt. Til tross for at retten beskrev den som «særdeles gruoppvekkende», ble den kun honorert med fengsel i ett år og åtte måneder. Man spør seg hvordan det kan gå til at han har oppholdt seg ulovlig i Norge de siste 25 årene. Noe som blir desto mer bemerkelsesverdig siden han i juni 1997 ble dømt til fengsel i to år og seks måneder for seks ran, hvorav ett grovt. De fornærmede var fem drosjesjåfører og en butikkansatt. Samtlige ofre har norske navn. Flere av dem er kvinner, tre taxisjåfører og én butikkansatt.

Siktet for Oslo-terror (46) er dømt for «særdeles gruopp­vekkende» gruppe­voldtekt

Dette er grusomt å lese om, men det er slike saker gående hele tiden nå, det overfalles, knivstikkes, voldtas og i det hele tatt, over en lav sko her til lands nå, det har gått så langt at politikerne og media klarer ikke dekke over det lengre, uansett hvor hardt de prøver. For nå er det slik at den som ikke har opplevd eller blitt utsatt for denne volden til nå, en dag snart vil måtte møte den, volden kommer stadig nærmere deg og dine..

Hvorfor bedriver mangfoldets menn så mye vold og grusomheter? Det er nettopp det jeg prøvde å forklare i det nevnte forrige innlegg. Når en vokser opp i et samfunn hvor alle rundt en er påvirket og preget av en voldskultur, så blir det slik. Vold avler vold.

Les nevnte innlegg, det kan hjelpe deg forstå hva som skjer: «Jeg vil forklare dere et ord».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #mangfold #bunny #bunnytrash

Jeg vil forklare et ord for dere – lynkurs!

«Skjønner ikkje kvifor ein må brenne koranen» var det noen som skrev i et blogginnlegg for to dager siden. En annen blogger kommenterte «Jeg skjønner heller ikke vitsen med å brenne Koranen. Eller jeg skjønner jo at det er for å provosere. Men jeg skjønner ikke vitsen med å provosere».

Måtte le litt av sistnevnte som skriver at hun skjønner ikke vitsen med å provosere, det er så vanvittig ironisk når det kommer fra den kanten, fra henne av alle, mén det til side. Det er så underlig, når selv jeg, som er langt fra den skarpeste kniven i skuffen skjønner dette, så burde jo enhver skjønne hvorfor noen føler trang til å brenne koranen.

La meg forklare et ord for dere kjære alle sammen, og jeg håper dere leser videre. En dame jeg møtte på ved en anledning, for et år siden eller så, som jeg vekslet noen ord med, viste seg å ha studert islam, koranen og de islamske hellige skrifter mange år, syv år mener jeg. Hun postet nylig en tekst i sosiale media, som jeg har klippet og limt et utdrag fra, det utdraget forteller om ordet kafir som er et ord dere bør skjønne. Det forklarer mye.

64 prosent av tekstene i koranen handler om kafirs. Kafir ditt, kafir datt. Koranen har et vanvittig oppheng i kafirs, profeten Muhammed var helt vanvittig opphengt i kafirs. Så les her hva kafir er, hva ordet betyr:

«Ordet kafir er det ordet Islam bruker om alle ikke-muslimer. Det spiller ingen rolle om du er jøde, kristen, hindu, buddhist eller ateist, er du ikke muslim, er du en kafir. Ordet kafir er et skjellsord og er verre en n-ordet man ikke lenger får lov til å bruke.

I Koranen 9:28 – står det at vi kafirs er urene og må holdes borte fra muslimenes helligdom, det vil si moskeene. Det står også 13 ganger i Koranen at muslimer ikke skal ta en kafir som venn. Gjør de det, er de like urene som kafirs, og straffen er døden. En muslim skal ikke forsøke å etterligne en kafir, hverken i klesveien, frisyrer eller i matveien.

Har du en muslim som venn? Da er han enten ikke muslim eller han er en hykler. En hykler, sier Muhammed, er like ille som en kafir og straffen for en hykler, er som for en kafir, døden.

Under Sharia må en kafir følge spesielle lover.
For i Sharia er det tre sett med lover, en for muslimske menn, en for muslimske kvinner og en for kafirs. Under Sharia er kafirs (vi) annenklasses borgere. Vi blir plassert lavere enn dyr på rangstigen, og vi har overhodet ingen juridiske rettigheter.
Vi kan hverken anmelde en muslim for lovbrudd eller vitne mot en muslim i retten. En kafir kan unngå døden (med en gang) ved å leve som en dhimmi. En dhimmi er en kafir som godtar å leve under Sharia og betale en dhimmi-skatt, jizya. En såkalt beskyttelsesskatt.

Så om en muslim voldtar din datter, banker opp din sønn og dreper din kone, kan du intet gjøre. De mener seg i sin fulle rett. I Koranen står det mye om kafirs. Hele 2/3 av Koranen handler om oss kafirs. Er ikke det litt merkelig for en såkalt religion? At størsteparten av skriftene i den hellige boken handler om oss kafirs? Islams fiender.

Etter koranen kan en kafir bli halshugget (Kor. 47:4).
En kafir er hatet av Allah og de troende (Kor. 40:35).
En kafir kan bli tatt til slave (Hadith Bukhari 5,58,148).
En kafir kan bli voldtatt (Sira 1759).
En kafir kan hånes (Kor. 83:34).
En kafir er ond (Kor. 23:97).
En kafir kan terroriseres (Kor.8:12).
En kafir kan forvirres (Kor. 6:25) osv, osv.

Det står intet godt om oss kafirs i Koranen, Sira eller Hadith. (De tre skriftene i Islam). Et kafir land skal de troende migrere til og gjøre islamsk, styrt etter sharia. (Kor.2:218). Et kafir land, altså alle land i Vesten, blir kalt «krigens hus». I et kafirland (vestlige land, Sverige, Norge, Frankrike etc) vil det være krig, helt til landet blir overtatt av de troende muslimene og styrt av Sharia».

Når noen kritiserer islam og koranen er det alltid noen som drar fram kristendommen og bibelen. Høres dette ut som levesettet som fremmes i bibelen? Minner dette om de 10 bud?

Vi leser i media hver dag om knivstikkinger, overfall, vold og voldtekter. Blitt ganske nye skyting også sant. Vi leser at de som utfører terroren er kjenninger av politiet. Terroristene ler av lovverket vårt, de såkalte straffene, fordi ved å utføre disse handlingene mot oss kafirs heter det seg i islam at det skal muslimer belønnes for. Å skade eller drepe kafirs er veien til Jannah, disse handlinger sender muslimer til Jannah.

Jannah er også et ord som er skrevet en del ganger i koranen. Hele 147 ganger. Jannah er muslimers paradis, himmelriket om dere vil, dit kommer man som belønning for å for eksempel ha drept en kafir. Ikke bare kommer de til Jannah, men der venter også 72 jenter som er jomfruer, som de kan gjøre hva de vil med. 72 jentunger, jomfruer til hver og en muslim. Litt mindre slitsomt enn å overfalle og voldta vil jeg tro.

Anyways, er det virkelig så vanskelig å forstå at noen kafirs har trang til å brenne koranen, en bok som fremmer og oppfordrer millioner mennesker til å voldta din datter, halshugge din bror, drepe din mor og i det hele tatt? Dette står i klar tale og tydelig tekst i koranen, Sira og Hadith. Det handler ikke om tolkning eller forståelse, det er som gangetabellen, man kan ikke si seg uenig, 3 ganger 3 er 9, 7 ganger 7 er 49 og hva som står i koranen står i koranen, og islam kan ikke reformeres. At det er vanskelig å skjønne blir for meg en gåte.. vi går en hyggelig framtid i møte når folk ikke skjønner, eller nekter å skjønne..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #koranen #bunny #bunnytrash