Avliver sine kjæledyr for å reise på ferie!

Dette er virkelig noe som får blodet mitt til å koke, og jeg kjenner jeg får vondt i hjertet mitt. Dumpingsesongen er solid i gang, og 2019 ser ut til å bli verre enn alle år tidligere. Kattunger kastes ut av biler i fart, og både katter og andre familiedyr etterlates og forlates, gjerne i esker, ofte gjenganger i skogen. Gi-bort annonsene på Finn.no eksploderer i antall, og årsaken til at dyrene må bort i all hast før ferieturen oppgis gjerne å være «allergi». Tydeligvis en veldig beleilig akutt variant sådan. Andre dyr blir etterlatt hjemme uten tilsyn mens eierne drar på ferie – og i det hele tatt.

Disse menneskenes oppførsel, likegyldighet, hensynsløshet og mangel for omtanke og kjærlighet for annet liv er meg totalt uforståelig. Jeg tenker på min egen lille familie, kjæresten min og våre to små firbente jenter, mopsene Ella og Ariel. Disse er barna våre, og familien min elsker jeg over alt på jord.

Hvordan kan man kaste et familiemedlem ut av en bil i fart, eller forlate dem til å klare seg selv når vi vet de ikke kan det. Hvordan mennesker er der som synes mishandling er greit?! Sjelløse, hjerteløse søppelfolk tydeligvis!!

Og hvordan klarer noen å ta sine kjære med på klinikk for å få dem avlivet, ikke for at de er alvorlig syke eller skadet, for det er de ikke, men fordi menneskene deres skal på ferie en uke eller tre??!!

Ideelt sett burde vi hatt en ordning med krav om empati-sertifikat før man i det hele tatt fikk lov til å skaffe seg dyr. Man burde måtte gjennomføre individuelle kurs for å kunne ha de ulike dyrene. Hundekurs, kattekurs.. og etter fullført og bestått kurs fått sertifikat. Noe slikt ville selvsagt være krevende å få på plass, men det hadde vært det beste. Kursene burde koste litt også. Ellers mener jeg at ID-merking av alle kjæledyr burde være lovpålagt. Ja til Dyrepoliti, vi trenger flere som stiller opp for våre svakeste, de mest uskyldige og mest stemmeløse.

Dagbladet: – Mange får friske dyr avlivet for å kunne reise bort.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hund #katt #sertifikat #kurs #dyr #dyrepoliti #mishandling #drap #dyremishandling #ferie #sjelløse #hjerteløse #drittsekker

Europeiske kristne prøvde å tilintetgjøre sannheten og historien om de fem kjønn!

«The Two Spirit tradition» pleide å være en helt naturlig, normal og vanlig del av hverdagen til indianerne. Før kristne europeere tvang fram kjønnsroller, han og hun, levde indianerne fordomsfritt, inkluderende og med medmenneskelig aksept – de hadde den gang fem kjønn.

Det var ikke før europeerne overtok Nord-Amerika at de innfødte fikk bestemte kjønnsroller, at det skulle være bare to kjønn, han og hun. Det var ingen ekte «normal» i indianernes stammer. Og i motsetning til i dag, ble personer som identifiserte seg med det andre kjønn, ikke sett på som en slags unormalitet, diskriminert eller avvist.

Faktisk, folk som hadde både kvinnelige og mannlige egenskaper ble sett på som begavet av naturen, og derfor kunne se begge sider av alt. Ifølge Indian Country Today, anerkjente alle indianer-samfunn følgende kjønnsroller: kvinne, mann, two-spirit kvinne, two-spirit mann og transgendered.

I indianske kulturer ble folk verdsatt for deres bidrag til stammen, heller enn for maskulinitet eller femininitet. Foreldre tildelte heller ikke kjønnsroller til barn, og selv barneklær pleide å være kjønnsnøytrale. Det var ingen ideer eller idealer om hvordan en person skulle leve eller elske; det ble rett og slett sett på som den naturlige utviklingen det er, uten at noen ble dømt eller sett rart på.

Uten et negativt stigma knyttet til å være «two spirited» eller «transgender» var det ingen fordommer, hat, hets eller vold mot det utvalgte folk på grunn av det at individer var identifisert som two-spirited eller transkjønnet.

Hver stamme har sitt eget bestemte begrep, men det var et behov for et universelt begrep som den generelle befolkningen kunne forstå. Navajo refererer til «two-spirits» som er homofile, og ‘Nádleehí’ om en som er transformert. Blant Lakota er ordet ‘Winkté’ indikativ på en mann som har tvang til å oppføre seg som en kvinne. ‘Niizh Manidoowag’ betyr homofile/two-spirits i Ojibwe. ‘Hemaneh’ er ordet for halvt mann, halvt kvinne i Cheyenne, for å nevne noen…

Det er det ikke alltid oversettbart til engelsk, norsk, fransk, spansk og så videre og da oppnå samme betydning som på det opprinnelige innfødte indianske språk. For eksempel, i Iroquois, Cherokee-språket, er det ikke mulig å oversette begrepene, men Cherokee har kjønnsvarianter for «kvinner som føler seg som menn» og omvendt!

«Two Spirit kulturen» hos indianerne var en av de første tingene som europeerne arbeidet for å ødelegge og utslette som om det aldri har eksistert. Ifølge personer som den amerikanske kunstneren George Catlin måtte Two Spirit-tradisjonen utryddes før indiansk historie kunne gå inn i historiebøker. Heldigvis klarte ikke europeerne å utslette denne delen.

Det var imidlertid ikke bare hvite engelskmenn som forsøkte å skjule noen spor av innfødt kjønnsmessighet. Ifølge Indian Country Today «jobbet spanske katolske munker hardt de for å utrydde tradisjonell innfødt tro og historie, inkludert de som fortalte om two-spirits og transgenders». Gjennom disse anstrengelsene av de kristne ble indianerne tvunget til å kle seg og handle etter europeernes utpekte kjønnsroller.

En av de mest berømte two-spirits i historien var en Lakota-kriger som het «Osh-Tisch» som ble født en mann og giftet seg med en kvinne, men utsmykket seg i kvinneklær og levde dagliglivet som en kvinne. Den 17. juni 1876 ble han kjent i historien da han reddet liv under slaget ved Rosebud Creek.

«Two-spirits folket i det tidligere indianske Native America var høyt ærverdige, og familier som inkluderte dem, ble ansett som heldige. Indianerne trodde at en person som kunne se verden gjennom begge kjønnenes øyne samtidig var en gave fra skaperen.

Religiøse påvirkninger, kristendommen, skapte alvorlige fordommer mot kjønnsdiversitet, og dette tvang en gang de åpenlyst alternative eller androgynøse mennesker til ett av to valg. De kunne enten gjemme seg, og leve i frykt for å bli funnet ut om, eller de kunne ta sitt eget liv. Veldig mange av dem valgte faktisk å ende sitt liv.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #nativeindians #twospirits #transgender #kjønn #femkjønn #aksept #inkludering #crossdressing #religion #kristendom #europeere #gay #homo #lesbisk #lesbian #bi #loveislove #love

Takk for omtanke!

Har fått noen meldinger fra lesere som har bemerket at bloggen har ligget «død» en «liten» stund. Noen har til og med ytret bekymring for meg, og det er jo litt rørende. Jeg er veldig takknemlig for folk som bryr seg, det kan ikke bli for mange av dere. To av de tre siste innleggene mine har jo faktisk handlet om ekstreme hatere, homofobe, som ønsker ødelegge alt godt og positivt i homofiles liv. Jeg synes synd på dem, de har det ikke bra med seg selv, derfor må de tråkke på andre. Men anyway..

Livet er som livet er. Jeg har det ikke noe bedre eller verre for tiden enn jeg bruker ha det. Livet er en berg- og dalbane, det går oppover, og det går nedover. Egentlig mer opp enn ned i det siste. Mamma har vært her for noen uker siden, det var veldig koselig. Vi var ute å spiste flere ganger, tok et par turer utenbys, var på konsert og mer til. Veldig koselig var det.

Var nylig også en uke+ i Alanya i Tyrkia. Besøkte venner, tok et par fester, ble kjent med nye kule folk (herfra og derfra), badet og ligget på stranden, spist masse god mat – og senga på hotellet var fantastisk.

I helga var snuppen min og jeg på Pride i Oslo. Først var vi på camping og besøkte en kompis, så tok vi båt sammen med han til Oslo og så pareden og spiste på restaurant mm. Hele dagen ble vi fulgt av et TV-team. Kan ikke skrive mer om det, men det ble en annerledes, solrik og fantastisk dag med masse kjærlighet og glede. Før kvelden dro vi hit til Drammen på «Brillefin» temafest hos ei venninne. Kjempemoro!

I hele dag har jeg vært på filminnspilling på Torp i Sandefjord. Eller TV-serie er vel riktigere å si. Kan ikke skrive mer om det heller, annet enn at det har vært en bra dag, det er en bra serie det er snakk om og jeg er veldig sliten.

Jeg kunne sikkert fortalt om mye mer som har skjedd siste tiden da det har vært slipp av nytt Madonna-album (Madame X) som i skrivende stund ligger nummer 1 på Billboard albumliste i USA, nummer 2 i England, og utrolig nok nummer 6 her i Norge!!! Men jeg skal ikke skrive mer nå, jeg er veldig sliten, og dét har jeg vært veldig mye innimellom alt jeg har nevnt. Dere tenker at alle mennesker er/blir slitne innimellom, men dere som vet litt om meg, og dere som kjenner meg – dere vet litt mer.

Tusen takk for at dere leser, og tusen takk for omtanke ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Kjøp Madonnas nye suksess-album her: Madame X

Facebook herjer vilt med sine brukere!!

 

For noen uker siden la Dagbladet ut en artikkel med vår statsminister Erna Solberg der de fortalte om tidligere intervjuer hun har gjort der hun har brukt ordet «neger», og at hun i dag sier at hun ikke bruker dette ordet lengre. Under artikkelen spør jeg om hvorfor det er så galt å bruke ordet «neger» når selv mørke bruker ordet. Det gikk ikke lange tiden så fikk jeg utestengelse av Facebook på grunn av «hatefulle» ytringer.

Dagbladet og Erna : 2019

Hvordan kan det være hatefullt å stille spørsmål? Hvordan kan Facebook si at jeg er hatefull mot noen jeg ikke hater? Hvilken rett har Facebook til å stemple enkeltpersoner slik? Hvilken rett har de til å bestemme hva som er hatefullt og ikke hatefullt? «Jævla neger» er hatefullt, på samme måte som «jævla homo», «jævla svarting» og «jævla lesbe». Hvordan har det seg at mine mørkhudete venner type svart ikke har problemet med ordet «neger», men Facebooks moderatorer har det? Og uansett, jeg kalte ingen for noe, jeg spurte enkelt om noe der både Dagbladet og statsministeren hadde brukt samme ordet uten å bli utestengt.

Vel samme kan det være, jeg fikk en måned utestengelse, det er idiotisk slik jeg ser det, men jeg griner ikke, jeg ler av det. Og jeg ler enda mer nå fordi Facebook driver og sender meg utestengelse når jeg allerede er utestengt. I går sendte de meg utestengning, og i dag har de gjordt det to ganger. Det kommer vel flere etter jeg har postet dette!

FB spammer meg. De herjer med sine egne brukere. Jeg har profil på nettstedet MeWe der flere skriver at Facebook gjør det samme med dem. Feks. Merete Hodne ble utestengt en måned for å ha lagt ut bilde av Tommy Robinson med teksten «Free Tommy».

Greit at Facebook har egne regler om ytringsfrihet, men det de bedriver nå blir bare mer og mer idiotisk.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

knebling av #ytringsfriheten

Hvor skal dette ende??!

 

PRIDE: Helt utrolig hvor falske løgnere folk kan gjøre seg til for å fremme hat!

Det er ikke vanskelig å skjønne agendaen til disse menneskene som sitter hjemme og lager kollasjer og innlegg som de dere ser under. Massepropaganda der de legger ut dette i multiple Facebookgrupper for å henge ut LGBTQI-samfunnet PRIDE og alle de som støtter dette samholdet, inkluderingen og kjærligheten.


Legg merke til dette første bildet/innlegget, det fremstilles som om det er fra PRIDE parade i Oslo, men det er det ikke. Innlegget er laget allerede før PRIDE paraden startet litt over 13:00 på Grønland i Oslo i går.

Dette andre bildet/innlegget er lagt ut offentlig i gruppen «Høyresiden» på Facebook, slik at absolutt alle på Facebook kan se det, og spre det videre. Trådstarter skriver at dette er Bamseklubben under PRIDE parade i Oslo i går. Det stemmer ikke. Det er ment som et morsomt innspill fra en bamseklubb, og bamsene representerer maskoten deres. Men uansett, dette er ikke Bamseklubben Oslo Pride 2019.

Hvordan Bamseklubben i Oslo representerte seg selv kan dere se på bilde lengre ned.

Her er nok et bilde/innlegg for å latterliggjøre og fremstille PRIDE parade annerledes enn det i virkeligheten var. Når noen bevisst bruker bilder som dette så skjønner man at de har et ønske om å skape et negativt bilde av homofile, lesbiske og alle som viser kjærlighet og støtte med PRIDE. Det gikk over 50 000 mennesker i PRIDE parade i Oslo i går, dette er ikke representativt for de femti tusen. Dette er representativt for de cirka ti personene på bildene!

Nok et bilde/innlegg laget for å latterliggjøre og ødelegge. Det finnes flere av disse innleggene lagt ut på Facebook i helgen. Ofte av samme personer. Det er tydelig at disse ønsker negativitet rundt homofile og pride-supportere. De har sikkert problemer  med seg selv. Bitterhet, sjalusi, hat, dårlig selvbilde og så videre. Mens 50 000 mennesker gikk i parade for inkludering, glede, omsorg og kjærlighet satt altså disse hjemme og veltet seg i sin mangel på å vise aksept og medmenneskelighet.

Her har dere noen bilder fra paraden i går, bilder som representerer virkeligheten, hvor fantastisk bra det var. Vi som var tilstede ble faktisk rørt og beveget av den fantastiske energien, gleden og kjærligheten folk viste.

Alle var glade, gleden var til å ta og føle på!!

Det var ny rekord av antall mennesker som gikk i paraden. Over femti tusen gikk, og over 275 000 så på. Noe som også var rekord. Neste år blir det enda større. Kjærligheten seirer. Haterne er blitt en patetisk liten minoritet!

Som dere ser så er her politi, advokater, leger, sykepleiere, dommere, håndtverkere, renholdere, hjelpepleiere, kokker, servitører, unge, eldre – vanlige gode folk!!

På bildet under ser dere Fagottkoret. Jeg vil ikke påstå at de er spesielt vulgære akkurat. Uansett så er ikke å være vulgær noe som er forbeholdt homofile. De mest vulgære jeg har møtt i mitt liv var i hvertfall ikke homofile!

Under ser dere Bamseklubben i år. De var på ingen måte kledd som blottere. Om de hadde vært det så hadde det bare vært morsomt, jeg tenker det har noe med om hvordan noen fremstiller homofile. Som disse over som legger ut disse innleggene jeg har vist til. Ironi og humor som virkemiddel – Bamseklubben er mine favoritter!

Under disse innleggene/bildene som jeg har omtalt, lagt ut av ikke så velmenende homofobiske personer blir det kommentert av andre, ut fra hvilke følelser som blir trigget frem av vedkommende som har laget innlegget.

Det kommer kommentarer som «æsj», «kvalmende», «vulgært», «avskyelig», «jævla homser», «sopere», «rævpulere»,  «blottere», «nekrofile», «pedofile»… dette er jo nettopp en av grunnene til at PRIDE eksisterer og at det er behov for parader. En virkelig god grunn!

Hvis det er vanskelig å forstå, da forstår man ikke mye!!

5 grunner til at vi trenger PRIDE

Så lenge det finnes kjærlighet vil vi homofile kjempe for like rettigheter for alle. Det er altså helt sikkert!!

❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #fakenews #overgrep #islamisering #ekstreme #holdninger #uvitenhet #stonewall #ignoranse #høyreekstreme #parade #flagg #regnbue #regnbuebarn #regnbueflagg #equality #homser #lesber #hets #hat #fordommer #lgbtqi #gay #inkludering #kjærlighet #likeverd #medmenneske #loveislove #love

Fått nok av regnbueflagg og parader??!!

I morgen 22. juni går Pride paraden av stabelen med oppstart på Grønland i Oslo. For få år siden endret paraden rute da våre nye landsmenn, «berikelsen» som de kalles erklærte Grønland som en muslimsk bydel, og derfor var ikke homofile ønsket der mente de. Der var også flere stygge overgrep mot homofile som ble overfalt og alvorlig skadet.

Derfor starter paraden på Grønland!

Da mediepersonligheten Katie Hopkins var på besøk i Oslo i mai satte hun sinnene i kok hos såkalte hipstere som er tilflyttet til Grønland og nærliggende områder. Hun ble erklært av dem som «løgner» og «rasist» fordi hun skrev på sosiale media at Grønland var under muslimsk overtakelse. De påsto at Hopkins uttalelser var «bullshit» og at Grønland er trygt, Grønland har vinbarer, Grønland har homofile, Grønland har blonde damer som jogger i fred – det var liksom ikke måte på hvor trygt og flott det er blitt på Grønland.

Men slik ser jo ikke virkeligheten ut. Ikke for meg, ikke for homofile jeg kjenner, ikke for noen jeg kjenner. Og bruker man litt tid på å lese andre medier her i Norge enn å lese såkalte mainstream media som Dagbladet, Aftenposten og VG, og sluker man ikke rått alt hva som kommer fram på NRK og TV2 så kan det hende at man blir litt bedre opplyst om virkeligheten.

Jeg har selv vært vitne til at disse media dekker over og pynter på all elendighet som er forårsaket av nye landsmenn og berikelsen som er kommet flyttende til Norge. Voldsepisoder, knivstikking, voldtekt og så videre blir framstilt som om det er vanlig norsk ungdom som begår disse ugjerningene. Media konstruerer en annen virkelighet med å unnlate å si hvem gjerningspersonene virkelig er. Dermed tror mange at det er ikke så ille her til lands som det er blitt. Jeg var vitne til en episode av massevold med kun ikke-vestlige innvandrere og/eller personer av innvandrerbakgrunn.

I media sto det at det var «noen fra Hedmarken og Oslo som var røket uklare».

Sylvi Listhaug ønsker innvandringsstopp i Oslo, Lørenskog, Drammen, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker og Askim. Nettopp på grunn av ghettotilstander. Og det støtter jeg henne fullt ut i.

I det siste har det vært ofte og mange stygge episoder hvor homofile har blitt plaget hetset, truet og overfalt. Sist nå fikk jeg med meg en episode på nettopp Grønland i Oslo. Hvor det er blitt så utrolig trygt og flott. En bydel hvor jeg selv ble overfalt av fem stykker for en tid tilbake siden, og en av dem holdt kniv mot meg.

Nettopp nå opplevde leder av «Skeiv Verden» Susanne Demou Øvergaard hat etter å ha heist opp et nyinnkjøpt regnbueflagg i bakgården hvor hun bor på Grønland. Regnbueflagget ble oppdaget av to menn og de kom for å ødelegge det. De ble truende da naboer kom til for stanse dem. De ropte «Jævla rævpulere, vi skal ikke ha sånne flagg på Grønland», mens de syklet gjennom gården med flagget. Naboene hang opp et nytt flagg, men dette ble også stjålet i løpet av kvelden. Et av flaggene ble senere funnet revet i stykker i en busk.

Dette er ikke første gang Øvergaard opplever slik, hun opplever til stadighet kommentarer og blikk i sitt eget nabolag. For to år siden opplevde hun noe lignende da hun og noen venner gjorde seg klare for Pride-paraden. Flere ikke etnisk norske menn kom inn i bakgården, dyttet dem inntil veggen og ropte «jævla lesber». I 2015 ble en bil sett kjørende med IS-flagg på Grønland. Disse holdningene er sjelden noe som «går over», de er, og de øker i takt med ikke-vestlig innvandring.

Øvergaard tør ikke leie kjæresten sin i hånda på Grønland.

Ideen om mangfold og flerkulturell harmoni lever i beste velgående blant store grupper av nordmenn uansett hva de blir utsatt for. De klynger seg til idealistiske ideer om at folk vil forandre seg bare de har bodd i landet lenge nok. Når man gir opp 1. generasjon så håper man på 2. generasjon osv. Men der tar de grundig feil.

Akkurat det Øvergaard opplever på Grønland i Oslo opplever jeg her i Drammen. Igjen og igjen.

Saken er nemlig slik at Norge islamiseres mer og mer. Selv på høyresiden i norsk politikk skjer islamiseringen. Mennesker som er islam- og innvandringskritiske har begynt å vise ekstreme islamistiske holdninger. De motsier seg selv og ser ikke ut til å skjønne det. Nå i forkant av pride har flere personer kontaktet meg og gjort meg bevisst på at det blir lagt ut artikler og såkalte tråder i høyreorienterte grupper og støttegrupper for Sylvi Listhaug.

Jeg har fulgt nøye med på disse trådene og hva folk i disse gruppene skriver i kommentarfeltene. Jeg har møtt Listhaug og snakket med henne, dette er så langt fra hennes holdninger og tankesett, hun er sterkt imot hvordan disse menneskene opptrer, de misbruker hennes navn.

Uten å egentlig vite hva pride er, hvorfor det startet og hvorfor det enda er stort behov for disse paradene så fordømmer disse personene paradene og homofile. Ord som «æsj»,«fysj» og «kvalmende», gjentar seg. Disse menneskene er totalt uvitende og tror at pride-parader er skapt av homofile bare for å få oppmerksomhet, vise seg selv og sine «perversiteter» frem.

I disse kommentarfeltene blir homofile anklaget for alt som har med dårlig klesstil og perversiteter å gjøre, som om det har med legning å gjøre. De homofile blir kalt mye stygt, som feks syndere, rompiser og overgripere. Som om slike ting ikke skjer uavhengig av legning.

Det er ikke de homofile som flyr rundt i byene og voldtar, knivstikker, men vi er visst årsaken til alle overgrep.. ifølge høyreekstreme.

Det er nytteløst å forklare hva pride er, hva paradene handler om, og hvorfor vi trenger dem, disse menneskene vil bare ikke høre. De er totalt ignorante og bare pøser på med uttalelser om at de homofile er «selvdiggere», «selvopptatte», «perverse» «kvalme», «pedofile», «nekrofile» «avskum» og det som verre er, alle som en. (Sjuke folk mener nå jeg!!)

Menn kom kysser og kvinner som holder hender er ikke normalt, det er avskyelig og bør ikke vises. Vi skal holde oss i det skjulte, forbli der – vi har ingen rett til å hverken kjempe for homofiles rettigheter eller være homofile. Vår eksistens er som null verdt!

En person svarte i en av disse gruppene at hvis de ikke-homofile hadde latt være å diskriminere, hetse og gjøre homofile vondt i denne verden, latt hverandre være hvem man er og vise aksept og inkludering i stedet for, så hadde det ikke vært behov for pride og parader, men slik er det ikke. Så da fortsetter kampen for likeverd og kjærlighet.

Vedkommende fikk da til svar: «Det er vel ikke heterofile sin skyld at homofile har pornoshow oppover Karl Johansgt…….den var drøy!!»

😳

I morgen skal dere muslimske islamister og norske islamister fra Listhaug-grupper og høyregrupper på Facebook få lov å rive dere i håret. I morgen er det kjærlighetens dag, vi skal kysse, holde hender, og vifte med regnbuens flagg.

Vi skal gå i en parade som er større i år enn i fjor, og neste år er den enda større. Vi skal gå halvnaken rundt i hovedstaden denne midsommershelga, vi går ikke i kjeledress midt på sommeren, vi skal nyte mangfold, nyte dagen, nyte å ha så mye kjærlighet rundt oss, være stole av oss selv og at vi velger kjærlighet fremfor hat.

Det er bare å velge, dere er velkomme!!

❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #mainstream #media #vold #massevold #gjenger #gjengkriminalitet #fakenews #voldtekt #overgrep #berikelsen #islamisering #islam #ekstreme #holdninger #uvitenhet #stonewall #ignoranse #høyreekstreme #høyre #sylvi #listhaug #pride #parade #flagg #regnbue #regnbuebarn #regnbueflagg #equality #homser #lesber #hets #hat #fordommer #lgbtqi #gay #inkludering #kjærlighet #likeverd #medmenneske #loveislove #love

Rema 1000 Vs Kiwi XL

Her jeg bor er det mest naturlig for meg å ta matvarehandelen på Kiwi eller Rema, det er de to butikkene som ligger nærmest. Jeg kjører ikke bil, så derfor er det sjelden aktuelt å handle på andre butikker.

Rema ligger bare et par minutter gåavstand unna. Det er den største Remabutikken i byen her. Tollbugata, Drammen. Det er sjeldent jeg handler der for jeg har sett og opplevd mye tull på den plassen. Men når jeg skal ha bare to-tre ting så stikker jeg innom.

I går var jeg innom dyreklinikken for å kjøpe medisin til en av hundene mine, når jeg gikk derfra kom tørsten og jeg stakk innom Kiwi for å kjøpe noe å drikke. Jeg går alltid forbi kjøleren med nedsatte varer som snart går ut av dato. I går hadde de sommerkoteletter nedsatt 50%, pakkene var stemplet med best før 04.06.19.

I dag var jeg innom Rema fordi vi var tom for melk. Også der bruker jeg alltid å titte i kjøleren med nedsatte varer som snart går ut av dato. Også Rema hadde sommerkoteletter stemplet best før 04.06.19. Men de var bare nedsatt 29%.

Hos Kiwi opplever jeg alltid at disse varene er nedsatt 50%, og det var de alltid før hos Rema også. Men for en tid siden endret det seg. Nå er mesteparten av varene nedsatt 20% og 30%. Varene i dag var nedsatt 25% og 29%. På varer som er best før dagens dato!

Hvorfor er det slik? Er Rema blitt en anelse grådige? Det kan vel ikke være kundene eller miljøet de tenker på? Eller? Er det bare Rema i Tollbugaten, eller er alle Remabutikker blitt slik?

Ellers vil jeg skryte av Kiwi XL på Strømsø senter og Kiwi minipris på Brakerøya. Flotte butikker som er virkelig gode på salg, service, kundebehandling, orden og utvalg.

Rema – not so much!

Hvilke butikker liker dere best, og hvorfor?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kiwi #kiwixl #kiwiminipris #brakerøya #strømsøsenter #rema #rema1000 #rematollbugaten #tollbugata #drammen

Jente (10) ble bitt av hund under polititrening – meget spesielt dette vil jeg påstå!

Etter innlegget mitt i går om mannen som ble kastet av toget angivelig fordi han hadde en kattunge med seg (hvilket er lov ifølge Vy) vil jeg i dag bringe frem en annen aktuell sak fra dyrenes verden her i Norge.

I desember i fjor ble jenta som da var ti år bitt i eget nabolag av en to år gammel schæfer som var under opplæring hos en politimann. Betjenten som hadde ansvaret for hunden kom raskt til stedet og fikk kontroll på schæferen, men Elise som nå har fylt 11 år måtte den gang gå alene hjem med blåmerker og bitemerker.

På to steder blødde hun etter at hundetennene hadde bitt seg gjennom både strømpebukse, olabukse og henne. Det ble også store blåmerker rundt bittstedene.

Jenta heter Elise og denne saken har blitt omtalt i blant annet i VG (Link). Guro Wardberg som er Elises mamma reiste rett hjem fra sin arbeidsplass da hun fikk vite om hva datteren var blitt utsatt for. Hun måtte da trøste sin datter, sjekke omfanget av skadene og ordne med stivkrampesprøyte.

Etter å ha sikret sin datter ringte hun så til politimannen ganske sjokkert over at han hadde latt jentungen gå alene hjem istedet for å ta henne til legevakt eller kontakte noen av jentas foreldre. Jeg reagerer også, jeg mener hele saken oser riktig ille. Denne politimannen har jo vist seg å være totalt ansvarsløs helt fra første øyeblikk.

Dagen etter at Elises mamma hadde ringt politibetjenten besøkte han dem for å snakke om det som hadde skjedd. Elises mamma følte seg på ingen måte beroliget, og ringte derfor til politiet for å få råd. Der forteller hun at hun ble møtt med stor forståelse, helt til hun fortalte at hundeeieren var ansatt i politiet – da endret alt seg.

Elises mamma antok at hunden skulle avlives fordi den var aggressiv mot barn og nå faktisk hadde angrepet og skadet et barn. En ti år gammel jente. Men hundeeieren skal ifølge moren ha sagt at han ville beholde hunden, og at han kunne garantere at det ikke ville gjenta seg. Politiet beklager hendelsen på det sterkeste og påstår at de har satt inn mange «tiltak» for å «bøte» på det som har skjedd, og de informerte at schæferen skal bli patruljehund og at de ønsker å beholde den fordi den er verdifull for dem.

Med det bestemte Elises mamma seg for å anmelde saken. Dagen etter fikk hun beskjed om at hunden skulle omplasseres. Hun fikk også tilgang til dokumenter der politiet lovet «høy prioritet» i etterforskningen. Deretter ble det stille. I forrige måned, mai 2020 kontaktet hun igjen politiet som skal etterforske saken for å få vite status i saken. Da fikk hun beskjed om at saksbehandleren ikke hadde sett på saken.

Elises mamma reagerer på dette, og det gjør jeg også. Jeg reagerer på forskjellsbehandling fra når hunder som ikke tilhører politiet havner i uheldige situasjoner, jeg reagerer på alt i denne saken, jeg reagerer på at flere av politiets hunder er aggressive, jeg reagerer på den eventuelle «opplæringen», og jeg reagerer på politiets fordeler og maktmisbruk. For maktmisbruk mener jeg sterkt at det er blitt gjort!! At jeg skriver at jeg reagerer på at «flere av politiets hunder er aggressive» bunner i en hendelse nylig.

Min mamma og jeg var på AniCura dyreklinikk her i Drammen onsdag 22 mai for nøyaktig to uker siden i morgen. Min eldste mops var der på tanntrekking den dagen. Da jeg stod i skranken for å betale kom en av de ansatte og ba meg og de andre som var der trekke oss ut av venterommet fordi det skulle komme en politihund og den var aggressiv. Også denne politihunden var en schæfer, med munnkurv, helt vill i blikket. Politimannen holdt den i stramt bånd, den hunden trengte ikke tennene sine for å skade noen, og hadde han ikke blitt holdt så hardt og stramt så er jeg sikker på at den hadde gjort det.

En annen hendelse jeg vil nevne er en hendelse for tre-fire år siden. Hunden til en venninne av meg og familien hennes. Kort fortalt så hadde de en ung staffordshire bull terrier. Den kom seg ut og hadde da angrepet en annen hund. Bitt den den andre hunden i et bein og tennene hadde gått gjennom og den blødde. Ingen vet hvorfor den angrep den andre hunden, den hadde aldri angrepet eller vært aggressiv mot noen før, og heller aldri etter den ene hendelsen.

Hunden til venninnen min ble først «arrestert» og var i politiets varetekt et par måneder før den ble levert tilbake til familien. Men ikke så lenge etter ble den helt uventet begjært avlivet. Familien kjempet i mot i nærmere to år. Det var min venninne og hennes mann, og deres to døtre som da var 11 år. Jentungene og deres venner var helt trygge sammen med hunden. Samme var jeg, og samme var mine to hunder. En underskriftskampanje ble satt i gang. Vi har hørt om flere slike historier her i landet, det er bare å bruke Google.

Alt som kunne gjøres ble gjort for å vise politiet at denne hunden ikke kom til å skade noen. Eiendommen inngjerdet, og munnkurv når de var ute på tur. Men nei, politiet ga seg ikke og truet med dagsbøter. Jeg husker ikke hvor mye hver dag, men det var tusener av kroner. De truet også med å komme å hente hunden. Min venninne ville ikke utsette familien for flere belastninger, skremme barna eller at hunden skulle oppleve et traumatisk farvel, så hun ble tvunget til å levere sin kjøre trofaste venn til avlivning.

Ja jeg reagerer sterkt på dette. Hvordan politiet bruker sin maktposisjon til å direkte herje med og ødelegge familier. Hvordan de kan si at deres er mer verdt enn andres. Uansett om de er offentlige tjenestemenn. Hvordan de kan ha flere aggressive hunder selv, og kreve livet til andres hunder fordi dem er «antatt aggressive». Det er allvitende kunnskap at enkelte hunder kan fyke i tottene på hverandre, glefse, snerre og bite, det er forholdsvis naturlig. Men det er på ingen måte naturlig at hunder angriper og skader uskyldige barn!

Fremskrittspartiet ønsker Dyrepoliti, det gjør jeg også. Jeg ønsker at dem skal bli mange, synlige og tilgjengelige. Jeg ønsker mer rettferdighet for dyr.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om at disse samme politimennene skal muligens få farte rundt med skytevåpen på seg… hva tenker dere?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politi #våpen #skytevåpen #stafforshire #bullterrier #schæfer #aggresiv #angrep #skadet #munnkurv #urettferdig #dyrepoliti #hund #mennesketsbestevenn #avlivning #familie #traumatisk #tragisk #etterforskning #mops #maktmisbruk #politikk #frp #fremskrittspartiet #trusler #norge

Rasist på Vy!

Jeg tok toget 20:03 fra Gardermoen nå sist tirsdag. Min mamma hadde vært på besøk vel en uke og jeg fulgte henne til flyplassen da hun skulle hjem igjen. Det var et vanlig tog jeg tok hjem til endestasjon Drammen. Altså ikke Flytoget.

Et par seter framfor meg fra Gardermoen satt en voksen ung mann. Han var ren og pen i tøyet. Klesbevisst kan man si. Han var mørkhudet, flott brunfarge, ikke svart. Og han hadde en liten lue på hodet.

Det var vanskelig å plassere hvor hans opprinnelse var fra da han snakket flytende norsk. Opprinnelsen kunne like gjerne vært spansk, som pakistansk, israelsk eller tunisisk. Kan hende han var født i Norge. Samme det. Han var mørkhudet. Og han hadde en nydelig liten kattunge.

Da togkonduktøren kom for å sjekke billettene våre hendte det noe jeg ikke likte. Konduktøren, en godt voksen mann som tydelig hadde jobbet lenge på tog, og nærmet seg pensjonsalder ba denne mørkhudet mannen med kattungen forlate toget på neste stopp fordi det ikke var lov å ha med seg katter ombord påsto han.

Mannen med kattungen beklaget flere ganger at han ikke visste at han ikke kunne ha med seg kattungen på toget. Det var et engangstilfelle og det skulle ikke skje igjen. Han var hundre prosent høflig, hisset seg ikke opp en kalori, men fikk likevel beskjed om å forlate toget med neste stopp.

Jeg syntes dette var rart. Jeg har to hunder, to mops, og dem har vært med på toget ved noen anledninger. Hvorfor skulle det være annerledes med denne katten. Den var jo i band, så liten og tillitsfull der den lå på brystet hans. Jeg tenkte at hvis jeg hadde vært passasjer på toget og blitt behandlet slik så hadde jeg hisset meg en anelse opp. Men denne karen var bare høflig og noe konfliktsky.

Siden jeg ikke var sikker angående katter på toget så gikk jeg inn på mobilen og fant Vy sine sider.

Der står følgende:

«Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket. Andre dyr er ikke ønsket på toget. Eksempler på dyr som ikke er ønsket er insekter, edderkopper, krypdyr/reptiler og amfibier».

Katter kan være med på toget, og de som hunder trenger ikke være i bur!

Katter kan til og med gå løs på toget hvis eierne har lyst å skape litt action og moro i en togvogn. Det er ikke båndtvang på katter i følge norsk lov, og Vy sitt reglement sier ingenting om bur eller bånd på katter.

Dette var rasisme mot både katt og eier. Jeg er ganske sikker på at konduktøren visste hva han gjorde. Det var tydelig at han hadde et problem og et behov for å hevde seg og vise makt overfor passasjeren. Om han oppriktig trodde at katter ikke kunne være med på tog burde han ha bladd opp reglene slik jeg gjorde. Det å tvinge mannen som bare var hyggelig og høflig tilbake, det var ekstremt!

Jeg skulle så gjerne grepet inn i situasjonen, men da jeg hadde funnet dokumentasjon på at katter er velkommen på Vy, så hadde mannen med kattungen gjordt som han ble bedt om, forlatt toget.

Vi har så mange innvandrere i Norge, særlig ikke-vestlige som ikke kan oppføre seg og er totalt respektløse mot norske lover og regler, det norske folk og landet vårt, og det er trist. Men det er ingen unnskyldning for å stemple alle under én kan. Det var ingen grunn til å behandle mannen med kattungen på den måten. Jeg er veldig sikker på at det var et godt og flott medmenneske som forlot toget med kattungen sin den kvelden.

Noe jeg har sett er at respektløse islamister og innvandrere i Norge er ikke snille med dyr. Dyr er ikke skittvannet verdt for dem. Når jeg går tur med mopsene mine så skuler disse folka stygt på meg, de går omveier for å ikke komme nært småjentene mine. Et par har prøvd å sparke dem, én har prøvd å kjøre på dem med sin sølvgrå mercedes, et gjeng med innvandrerungdommer har kastet kinaputter etter oss. Mange har vist oss fingeren.

Så når dere ser en med innvandrerbakgrunn med en velstelt katt eller hund som har tydelig tillit, så er det et tydelig tegn på et menneske med kjærlighet i hjertet slik. Skal vi ha innvandrere i Norge så vil vi ha slike som mannen som forlot toget. Høflig, hyggelig, velstelt, glad i dyr og medmenneske.

Håper flere er flinke til å klage inn hvis man blir vitne til noe som dette. Håper Vy følger opp! Konduktøren på toget burde skamme seg!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#innvandring #rasisme #hat #hatere #vy #nsb #konduktør #rasist #dum #slem #katt #islam #hund #integrering #norge

Hatet fra høyresiden!

Jeg leste en kommentar på Resett der en leser har stilt seg meget undrende til mange av høyresidens aggressive måte å fremme sine meninger på. Han skriver:

«Hva kommer det av at dere her inne må være ekstremt sinte på alt her i verden? Dere hater syklister, dere hater feminister, dere hater homofile, pride og parader for inkludering og kjærlighet, dere hater alt som er til venstre for midten av norsk politikk, dere hater såkalt mainstream media, dere rakker ned på den gjennom 200 år undertrykte afro-amerikanske befolkningen i USA, dere hater afrikanere og asiatere, dere er mot alt som kan ligne på det politisk korrekte, dere hater folk som er bekymret for hvordan menneskeheten påvirker miljøet negativt, dere støtter konspirasjonsteorier og ser spøkelser på høylys dag, dere hater Støre, MDG og Tajik, dere misliker sterkt at noen våger å si dere imot, dere hater muslimer generelt, praktiserende og ikke-praktiserende, dere hater demokratene i USA og alle som ikke er enige med dere i alt. Er det noe som helst, bortsett fra Listhaug og krakilske abortlover, som dere har sans for

Jeg selv misliker Støre og co, jeg er imot ideologien Islam, jeg er i mot all religion og jeg er for strengere innvandring til Norge og Europa. Det står jeg for. Men det handler mye om hvordan en ordlegger seg. Ikke fortell meg at man bare er «uenige», for hatet vises så tydelig at om dere ikke ser det selv så er dere like blinde på dette området som venstresiden er for islam og hvor ødeleggende ikke-vestlig innvandring faktisk er!

Jeg leser også endel i «høyregrupper» og kommentarfelt hos Document, HRS Nettavisen og så videre. Jeg ser også mye av dette hatet som så mange, og stadig flere, observerer. Jeg ser også at hvis noen våger å si imot, ha en annen oppfatning eller mening, så blir de kalt jævla sosialister, venstreekstreme, idioter, møkkafolk og whatsoever. Noe den som kommenterer nødvendigvis ikke er. Da knebler en debatten!

Det å kneble debatten har jeg også lest at disse samme fra høyresiden er så fryktelig imot. Ja til ytringsfriheten liksom. Ja, på liksom.

Dere er bitre, aggressive mennesker som ikke ser sin egen dobbeltmoral, og det er den som seirer her. Dobbeltmoralen! Jeg ser mange som bare slenger ut dritt i kommentarfeltene, og det er helt tydelig at de ikke har lest, eller ikke forstått hva de har lest, før de kommenterer.

Hva saken handler om virker ikke til å være så viktig bare man får slengt fra seg noen hatefulle ytringer.

Det er nå dere begynner å kommentere at venstresiden er verre, de er de verste haterne, de er ulver i fåreklær, de har skjulte agendaer og så videre.. det er ikke relevant, fei for egen dør først!!

Det er faktisk ganske utrolig at så mange bedriver slik hetsing og hatpropaganda, for en oppnår intet annet enn at, ikke bare motparten, men også de som sitter på samme side bare oppfatter deg som dum. Jeg tar meg i å tenke «fytte…. for en bitter, ekkel, ufyselig og DUM person h*n er».

Jeg liker ikke holdningene mange av dere fremviser, jeg blir stemplet som en av dere fordi jeg er islam- og innvandringskritisk, men jeg blir aldri en av dere fordi jeg er uenig med dere i så mye, og i tillegg er jeg et perverst homofilt avskum ifølge dere. Noen strekker strikken litt lengre og har kalt både min kjære og meg for pedofile. Det er kun for å ha noe motbydelig å slenge ut for sitt hat. Dere minner om sharia og jihad med deres islamistiske holdninger. Og igjen, hva oppnår dere.. bortsett fra å bli oppfattet som ignorante, motbydelige, hatefulle og dumme? Hvis dere mener feks Siv Jensen er skadelig for Fremskrittspartiet, verre er dere for høyresiden, hvem kan vel ta slike uoppdragne aggressive hatere som dere seriøst??!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#innvandring #politikk #hat #hatere #ignorante #uvitende #høyresiden #venstresiden #sharia #jihad #berikelse #islam #debatt #ytringsfrihet #skadedyr #norge

PS: Hatet fra venstresiden kan dere lese om i tidligere blogginnlegg!!