Knivstikking på Strømsø Sportspub!

Det er vel ikke noen nyhet når noen blir knivstukket her til lands lengre. Det eskalerer bare mer og mer. Siste knivstikking som er rapportert er på Strømsø Sportspub her i Drammen, og jeg kjenner veldig godt til stedet. For noen år tilbake var jeg innom der noen ganger. Hver gang ble det bråk av noe slag. Forferdelig sted! Hvis noen som leser dette skal til Drammen i nær fremtid, IKKE dra på Strømsø Sportspub. Denne gang har noen i bardisken begynt å krangle om et ølglass, så ble det knivstikking da gitt. Altså jeg sier det bare, hold dere unna den plassen!!

Link: «Strømsø Sportspub Drammen»

En dag i nær framtid skal jeg lage et blogginnlegg om steder å dra her i Drammen, og steder IKKE å dra til!

Forøvrig håper jeg vedkommende som er knivstukket i dag klarer seg, og at det vil gå bra i ettertid. Hører at vedkommende er meget alvorlig skadd.

Gjerningsmannen er desverre enda på frifot!!

Dette blir siste ord fra meg i dag, er litt sliten, har gjort en del i heimen, vært på tur halvveis til sentrum og hentet en pakke, og litt sånn og sånn. Har også skrevet og postet tre innlegg på bloggen i dag. Det har vært masse pågang og tilbakemeldinger. Dere kan lese innleggene ved å klikke på direktelinkene her. «Drømmemoskéen blir til» var det første innlegget. Handler om at det skal bygges en gigantmoské i Oslo, og dét er faktisk ikke det verste i den saken. Det andre innlegget heter «Norge støtter Russland» og det sier seg vel selv hva det handler om. Det tredje «Bra jobba folkens!!» handler om en stygg sak som har fått en forholdsvis bra slutt.

Ta vare på hverandre og god natt 🥰

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#strømsø #sportspub #drammen #bunny #bunnytrash

Bra jobba folkens!!

Jeg skrev i bloggen her i går om russiske Elena som ble utsatt for ubehageligheter av sin fysioterapeut hvor han også nektet henne helsehjelp fordi hun er russiskfødt. Det medførte til reaksjoner etter at både media og bloggere som meg tok opp saken. Les her: «Gi han sparken!!»

Jeløy Fysioterapi har nå måttet legge ned Facebook-siden sin og har mottatt mailer om at de skal politianmeldes. Denne saken er så klart tragisk for dem. Klinikken har tre andre fysioterapeuter som blir dratt med i dragsuget. Nå sier de til VG at de tar avstand fra sin kollegas handlinger, og fysioterapeuten dette handler om har kommet med offentlig beklagelse. Han sier følgende: «Jeg beklager på det sterkeste. Jeg legger meg langflat for det som har skjedd. Man skal behandle alle pasienter likt, uavhengig av synspunkter og handlinger».

Flott!!

Jeg selv bifaller ikke trusler, dét er veldig ugreit, men jeg applauderer at folk har reagert og prøvd gjøre noe i denne saken. Tidvis er jeg veldig sur på nordmenn, men det er når folk stiller opp som her at håpet bygges opp inni meg igjen. Når jeg blir påminnet om at det er medmenneskelighet og sunn fornuft blant noen, og det er faktisk de der ute som stiller opp for sin neste. Dette er så kjempebra!!

Norsk Fysioterapeutforbund uttaler seg også i saken og sier de tar sterk avstand fra måten den aktuelle fysioterapeuten har behandlet denne pasienten på. De har foretatt en lovbetraktning og mener det han har gjort er brudd både på likestilling- og diskrimineringsloven, helsepersonelloven og pasient- og brukerrettighetsloven, og i tillegg brudd på deres etiske retningslinjer.

Så med det så klapper jeg meg selv på skulderen, og takker alle dere som har stilt opp for Elena i denne saken. Nå håper jeg, som jeg skrev i går, at denne fysioterapeuten får sparken, og at han med konsekvensene i denne saken lærer litt, for jeg står ved at denne mannen har en hel del å lære om hvordan behandle mennesker, da særlig mtp at han har valgt et yrke hvor man faktisk jobber med mennesker!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jeløy #fysioterapeut #russiske #russere #medmennesker #kvamsdal #moss #medmenneskelighet #omtanke #inkludering #mobbing #hat #hets #ukultur #helse #ekskludering #nordmenn #norge #bunny #bunnytrash

Norge støtter Russland.

Jeg har bevisst holdt min munn iht å uttale meg om synspunkter om Russlands angrep på Ukraina og denne krigen. Når det skjer ting av den grad så er det svært ulikt meg, men jeg har holdt kjeft på bloggen og jeg har holdt kjeft her hjemme. Jeg har vært blant venner og selvfølgelig i selskap og på fest så sklir man på et eller annet tidspunkt inn på både plandemi og krig. Når det gjelder plandemien så har jeg sagt mitt høylydt, derav har jeg ikke blitt injisert noen guffe, ikke fått påvist noen smitte og jeg bruker tidvis bevisst ordet plandemi. Det burde si sitt. Når det kommer til krigen har jeg holdt kjeft, og når jeg har blitt spurt har jeg kort og greit svart at det er ikke alt vi blir fortalt.

Noen kikker på meg og synes jeg er rar, mens de fleste lytter ikke, de hører null og nada, selv om jeg snakker tydelig. Så fortsetter de, «Putin er gal», «Putin er ond», «Håper noen knerter Putin». Så kommer ekkokammeret, gjengivelser av hva som blir ytret av vår regjering, toppolitikere og media. Så ser vi Volodymyr Zelenskyj på storskjermer direktesendt fra Ukrania hver dag i dialog med det respektive lands ledere, kledt i grønt, holder hånden på hjertet og kommer med godt innøvde taler. Veldig strategisk og rolig, samtidig som det er full krig. Volodymyr Zelenskyj blir hyllet verden over der han sitter og blir filmet for daglige strømmesendinger.

Og joda Putin er ingen god mann. Jeg skrev mye om Russland her på bloggen for noen år siden. Hvordan han behandlet egen befolkning og om hvilken farlig mann han faktisk er. Jeg skrev mange innlegg da «Pussy Riot» ble arresterte og fengslet. Jeg brølte nærmest om homopropagandalovene som ble innført i Russland, og jeg delte underskriftskampanjen mot dette utallige ganger. Nordmenn hevet knapt et øyebryn, media var tause, ingen brydde seg. Det som ikke angår en selv, det vender man ryggen, der har man folk flest.

Nå tirsdag, for to dager siden, samme dag som Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, talte for Stortinget og ba om sanksjoner i kampen mot Russland, så kom den store «bevisstgjøringen» om at norske rederier bidrar til å frakte russisk olje til det internasjonale markedet. Dette betyr i grove trekk at samtidig som vår regjering snakker høyt om sanksjoner, sende utstyr og våpen, skaffe midler, ta imot flyktninger og fordømme Russlands angrepskrig mot Ukrania så er Norge med på å finansiere hele elendigheten og er medskyldige. Norge er aktør i angrepene og krigen mot Ukrania.

Eksporten av fossil energi er en av Russlands hovedinntekter, selve driften av Russland kommer blant annet fra dette. Viken Shipping er blant de involverte rederiene. Den siste uken har minst fem tankskip fraktet olje fra Russland og til det internasjonale markedet. Og dere kan banne på at en retorikk om hvorfor vil bli lagt fram på en sådan måte at det skal både forklare og unnskylde Norges medvirkning. Dette er ikke noe som kan bortforklares, egentlig, men vi kommer til å se igjen at nordmenn blir gitt et narrativ, og det narrativet tror man blindt på.

Jeg skal ikke påberope meg høy kunnskap om all denne dritten som foregår. Men jeg bare tenker at folk i dette landet snart må begynne å lære at vi har en vanvittig korrupt regjering, et korrupt storting, og hele greia med et syngende pressekorps etter seg. Etter de to siste årene med massive løgner og et narrativ som stadig forflyttet seg så skulle en tro at folk kunne begynne å våkne litt i stedet for å være ekkokammer for det gitte narrativ.

Når ble det slik at man dagen etter å ha fått servert tidenes løgn, så tror man på vedkommende? Når ble det slik at man sluker rått hva folk som lyver og svindler hver dag som levebrød, når ble det slik at det er dem man har tillit til? I mitt hode, i mitt hjerte, i min sjel er det slike folk jeg har minst tillit til. Man kan ikke stole på løgnere, er det virkelig så ulogisk? Her sitter folk faktisk enda og bare ser på at vi går inn i økonomisk krise med vanvittige økninger på ALT vi trenger for å leve, mens Statskraft håver inn og Norge har økonomisk gevinst i skitne avtaler verden over. Støtter korrupsjon og krig. Og her sitter vi og gjentar som et ekkokammer deres løgner som om det er den eneste rene sannhet. Det burde være opprør og revolusjon. Men det eneste folk sier: «Putin er ond og gal». Javel.

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russland #ukraina #norge #bunny #bunnytrash

«Drømmemoskéen» kommer – et mareritt blir til!

Tilfeldig bilde for illustrasjon.

Det har virkelig fullstendig og totalitært rablet offisielt for norske journalister, og med deres påvirkningskraft så vil dette medfølge grusomme konsekvenser for samfunnet Norge. Det har seg slik at Rabita skal bygge ny moské i Oslo. For de som ikke vet er Rabita en menighet driftet av «Det Islamske Forbund» og moskeén ble etablert i 2004. Rabita er forøvrig en bevegelse som arbeider for reformer og en islamistisk vekkelse i de landene der den er etablert, og er den største nåtidige islamske organisasjonen i verden.

I denne moskéen undervises barn i arabisk, islam og Koranen; denne undervisningen kalles koranskole og står da for opplæring i ikke-vestlig kultur. Da snakker vi ikke kunnskap om, og historie. Vi snakker om å fra tidlige barneår bli opplært i hvordan være en «god muslim» og underkaste seg islam og den ideologi som politiske islam står for. Gjøre vestlige områder ikke-vestlig, opplæring om at de står hevet over vestlige samfunns lover og holdninger.

Her bygges parallellsamfunn som gir klar anmodning at vestlige verdier ikke skal aksepteres. I islam er det rangsorden og kjønnssegregering. Kvinner skal undertrykkes og har, som alle vet, mindre verdi enn menn. Alle må være bevisste om sin plass. Det er ikke lov å motsi islam, for Allahs ord er lov, og Muhammed er hans sendebud. Dermed er sosial kontroll og arrangerte ekteskap en del av hva barn forberedes for i islam. I noen tilfeller er de ikke forberedte da barneekteskap ofte forekommer, altså små pikebarn som blir solgt og giftet bort.

Sharia står sterkt i islam. Altså sharia ER islam. Sharia er en egen islamsk lov som for eksempel legitimerer flerkoneri og æresdrap. Rabitamoskeen i Oslo er utspringet til flere kjente terroristers virksomhet. Det har i denne moskeén vært starten på virksomheten til flere kjente terrorister og terrorister som foreløpig er ukjente, etter all sannsynlighet, liv og virke tatt i betraktning. Rabita.

Anders Cameroon Østensvig Dale konverterte i Rabitamoskeen. Nå tilhører han terrororganisasjonen al-Quaida og han er ført opp på FNs terrorliste. Hassan Abdi Dhuhulow, kjent som Nairobiterroristen tilhørte rabitamoskeen og brukte nettstedet islam.no til å promotere terror og terrorister som Anwar al-Awlaki. Abu Ayub er nok en terrorist derfra, han gikk til selvmordsangrep i Bagdad i sommer. Disse navnene er vanskelig og henge med på, det blir bare forvirrende ord som nordmenn flest ikke klarer sette på minnet da disse navnene er så uvanlige for oss, men listen er lang over jihadister (islamske krigere) og terrorister som har hatt og har tilhørighet til denne moskeen. Rabitamoskeen i Oslo.

Nå har det seg slik at Rabita skal bygge ny moské i Calmeyers gate i Oslo, altså ekspandere, utvide. En skulle tro at med bakgrunnen til Rabita så skulle ikke dette være mulig. Moskeén burde vært lagt ned og virksomheten forbudt, men neida. Plan- og bygningsetaten i Oslo sa blankt nei til Rabitas planer, men det var forgjeves. Byrådet i Oslo ønsket noe annet og ga tillatelse og klarsignal til Rabita om å bare rulle i gang med sine planer om økt islamisering i Oslo. Nå snakker vi gigantmoské og dermed et rakettfart-voksende ikke-vestlig miljø i hovedstaden som vil bety at mange nordmenn vil flykte fra byen. Sann mine ord, dette vil få følger, konsekvenser som ikke er det norske frie samfunn gagnet.

Nå har altså norsk media begynt å promotere for «Det islamske Forbund», Rabita-bevegelsen, utbyggingen og islamiseringen av Oslo og Norge. «Først» i rekken, absurd nok, trår altså avisen «Vårt Oslo» inn med en kvinnelig journalist, Kjersti Opstad, som besøker den nåværende moskeén og forsøker romantisere situasjonen og besøket så godt hun kan.

Hun skriver: «med et stort smil om munnen sniker jeg meg inn i bakgården til kvinneinngangen». Når varsellampene ikke ringer med at kvinner er henvist til bakgården med egen inngang adskilt fra menn, mindre rom og lavere standard, da er det ganske mørkt mellom ørene. Det tenker ihvertfall jeg.

Hun fortsetter: «det er slik som dette jeg egentlig vil gjennomføre dette prosjektet. Som en av de andre. En deltagende observatør».

Det må jeg si ja. Ikke engang her går det opp for denne dama at hun ikke er plantet i virkeligheten når hun «observerer». Det er enten eller, observatør eller en del av. U cant have both, når en er blitt en del av islam er det IKKE lov å forlate, dét kan straffes med døden!

Hun fortsetter romantiseringen med å uttale seg som hun er en del av noe, og joda det er helt sikkert deilig å være «en av de andre» når du kan gå etter en halvtimes observasjon og ikke lever i undertrykkelsen til vanlig og blir utsatt for sosial kontroll. Jovisst er det deilig å være et fritt menneske, så hvorfor promotere det motsatte?

«Egentlig er det overraskende godt å sitte slik i dusmørket sammen med kvinner som kommer inn og ber. Det er overraskende mange av dem og jeg kjenner meg inkludert og velkommen der jeg sitter og ser dem komme og gå. Det er et varmt, godt og avslappende rom. Et eget felleskap der i skjul bak skilleveggen».

I skjul bak skilleveggen sitter hun og lager en konstruert virkelighet og en romantisert versjon hvor hun promoterer undertrykkelsen med å fortelle hvor inkludert hun føler seg, som en del av. I et kort besøk som medias løpejente uten et eneste skråblikk, ingen kritiske spørsmål, tilsynelatende ingen kunnskaper om islam, ingen forståelse for at de andre kvinnene hun føler seg som en del av felleskapet med, ikke bare kan komme og gå inn og ut av islam, hun fremmer ingen tanker om hvorfor så mange terrorister og jihadister har utspring fra nettopp denne moskeen, ingen tanker om hvorfor Rabita blir holdt øye med iht terror. Hun er helt blank!!

Dette er faktisk et hån mot de kvinner som hver dag kjemper mot undertrykking og risikerer bli utsatt for grov vold, ekskludering, trusler om dødelige utfall, og i verste fall faktisk nettopp det å måtte bøte med livet for å frigjøre seg fra det samme «skjulet bak skilleveggen».

Denne romantiseringen av undertrykkelse en selv kan velge å frivillig være en «deltakende observatør» av i medias ærend er ikke noe å være stolt av, å presentere et forvridd og falskt bilde uten noen forståelse for hvilke konsekvenser det kan medføre når en selv ikke innser at en løper ærender for Det islamske brorskap og Det islamske Forbund. Media, og da spesielt her avisen «Vårt Oslo» bør være veldig varsom, for om de ikke forholder seg til virkeligheten og heller lever med og leverer romantiske vrangforestillinger, så kan virkeligheten smelle hardere i trynet på dem når den innhenter den. Det er noe fundamentalt galt når de kaller rabitamoskeén som kommer for en «Drømmemoské»!!

Moskéer popper opp som paddehatter i Norge, det går mot 300 av dem, situasjonen har eskalert og tatt springfart i nyere tid. Det er planer om å bygge og utvide over hele landet. Attpåtil jobbes det med å få i gang bønnerop fra moskéenes minareter. Dette vil bli høylydt og gjøre Norge til et ugjenkjennelig samfunn. Over tid har det pågått en underskriftskampanje mot bønnerop fra islamske moskeer i Norge. Passerte 11 000 har signert kampanjen. Hvis du ikke har signert så håper jeg virkelig at du gjør det !!

Link: «Underskriftskampanje mot bønnerop fra islamske moskeér i Norge»!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#drømmemoske #calmeyersgate #vårtoslo #media #rabita #kjersti #opstad #detislamskeforbund #detislamskebrorskap #terror #terrorisme #islam #moské #samfunn #islamisme #jihad #sharia #islamisering #mohammed #bønnerop #allah #oslo #norge #bunnytrash

Typisk hetero mannfolk!!

Oppsummering av dagen. Deilig brunsj som en god start på dagen, nystekte baguetter med kokte egg, røyka laks, beluga kaviar og grädd danablu ost. Iskald melk til. Dette etterfulgt med tassimo baileyskaffe og en sigarett på balkongen. Senere gikk jentene og jeg en tur rundt og på kryss og tvers av bydelen. Nydelig vær må sies. Var innom den lokale butikken og kjøpte grønnsaker. Laget taco til middag, med hjemmelaget tyrkisk flatbrød a la pidé. Helt nydelig. Ellers har jeg lest masse greier, kosa med jentene og skrevet noen blogginnlegg gjennom dagen. Nå tenker jeg avslutte kvelden med et par episoder av «Snowpiercer» sesong tre, så tar jeg kvelden. Men først en liten morsom historie om en typisk heterofil mann:

Denne mannen hadde tre kjærester, men hans dilemma var at han ikke visste hvilken av dem han ville gifte seg med. Jeg vet ikke hvorfor dette med giftemål var så viktig, altså vi lever i 2022. Men uansett, slik var situasjonen og mannen bestemte seg for å gi hver av av kjærestene sine 25 000 kroner for å se hvordan hver av dem brukte pengene.

Den første kjæresten skaffet seg en totalfornyelse for pengene. Hun kjøpte seg selv nye, fine merkeklær, klippet håret, fikk manikyr og pedikyr, ja liksom hele pakka. Et par stikk i leppene fikk hun også, som nevnt, vi er i 2022. Til mannen sa hun: «Jeg brukte alle pengene til å bli fin for deg, fordi jeg elsker deg så inderlig høyt».

Den andre kvinnen kjøpte nye golfkøller, noen golfballer, en polo, en Xbox, en flatskjerm TV, og en lydplanke og ga dem til mannen. Hun sa: «Jeg brukte alle pengene jeg fikk på disse gavene til deg, fordi jeg elsker deg så uendelig høyt».

Den tredje kvinnen tok de 25 000 og investerte dem i aksjer, hun fordoblet så investeringen, ga de 25 000 tilbake til mannen og reinvesterte resten. Hun sa: «Jeg investerte resten av pengene i fremtiden vår, fordi jeg elsker deg så lidenskapelig høyt».

Mannen tenkte langt og lenge på hvordan hver av kjærestene hadde brukt pengene sine, og bestemte seg for å gifte seg med den som hadde størst pupper.

🧜🏻‍♀️🧜🏽‍♀️🧜🏿‍♀️

Takk for i dag, og takk for i aften alle sammen. Setter veldig pris på at dere har vært innom her i dag. Vet ikke om dere har lest de innleggene jeg har postet i dag, men hvis dere klikker direkte på linkene her så kan dere gjøre det nå. Det første innlegget het «Det er utfordringer med integreringen» og handler om uvettig innvandringspolitikk i Norge. Det andre innlegget heter «Gi han sparken» og handler om «det gode hatet» i samfunnet nå og om hvordan nordmenn oppfører seg for tiden. Det tredje er fra turen min i dag hvor jeg «fant blomster». Og det siste er en kort fakta om «miljø og klima». Tusen takk og alltid velkommen igjen!

Natta, drøm ufint 😜

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hetero #vits #funny #bunny #bunnytrash

Fotavtrykket – miljø og klima!

Minibloggen «Fotavtrykket» etterlyser mer om miljø og klima her på blogg.no. Så herved kommer et lite bidrag om akkurat det fra meg. Cannabis og industriell hamp produserer begge hele 20 prosent mer oksygen enn trær fordi de vokser 200 ganger raskere, pluss at de bruker 20 prosent mer karbon. Ingen plantevernmidler eller gjødsel er nødvendig for hemp-produksjon. Her ligger det mange muligheter for industri og arbeid. Og ikke minst, her er uendelige bruksområder, og ALT SOM I DAG LAGES AV PLAST, KAN LAGES AV HAMP!!

Comprender??!!

Link: «Andre planter»

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hemp #hamp #cannabis #bunny #bunnytrash

Solliv se her!! Bunny fant!!!

Bunny var ute og luftet seg i går aftes og så i sidesynet rett utenfor her Bunny bor noe spennende som måtte utforskes nærmere i dag. Det har seg slik at Bunny fikk beskjed av kjære «Solliv» om å droppe bussen og titte litt i grøftene. Dette var fordi Bunny sa han ikke finne vårtegn, ikke finne blomster. Så sa «Solliv» sånn, og Bunny hoppet derfor 15 kilometer og leita etter blomster for å vise «Solliv» som er en medblogger som liker blomster. Men Bunny fant den dag ingen blomster, nada null nix, men Bunny fant DETTE!

I dag Bunny tok jentene med seg på tur her i nærområdet, og Bunny hoppet rundt som Bunny gjør, med mobilkamera og ikke ville tro sine øyne. For her mellom blokkene hvor Bunny bor, men sjelden hopper, Bunny bruker hopplahei langs vei og ikke mellom blokker, her hadde blomster virkelig satt sine spor. Langs husveggene har de spruttet fram, og solet seg og kosa seg. Det er moro det, og det liker Bunny at det nå er vår på Fjell. Bunny tenker det er finere for blomster her å vokse enn nede i sentrum der kommune har pøset på med salt og huffhuff i vinter som blomster ikke like.

Bunny har tatt masse bilder for han tenke «Solliv» og kanskje mange andre like se at der Bunny bor bor det søte små blomster også. Masse masse søte små fine blomster!!

Det nydelige været fortsetter, her hvor Bunny bor har det vært mange dager med masse fint vær. Det skal fortsette og fortsette og det gjør Bunny hoppende glad. For Bunny liker fint vær og sol og blomster.

Se alle sammen! Masse blomster spretter opp overalt i forskjellige farger og former. Det er kjempekoselig, for det gjør Bunny glad. Bunny liker både farger og koselig og taco og chilli og sushi og.. Bunny liker masse, også snegler, de er nammenamm!!

Det ble fin tur i dag på Bunny og jentene. Hoppet bydel rundt og folk har kikka. Det er helt greit. For hvis Bunny synes den kikke for mye, Bunny si «ta deg ei gulrot». Gulrot er bra for folk som kikker mye, det vet Bunny alt om.

Nå hva tenker dere folkens? Dere like? Håpe alle sammen legge igjen kommentar lengre ned 👇🏾 Og fortelle at dere liker. Fortelle Bunny hvilken blomst dere like best!! Alle har en favorittblomst vel?

Ella og Ariel koset seg masse også blant blomster og jubel ute i dag, så Bunny må vise bilde av jentene. Tenk at Ella (bakerst) ble 10 år i går (klikk HER for å gratulere henne), det er helt skremmende hvor fort tiden går Bunny tenke. Tenk 10 år, poff!!!

Nå skal Bunny slappe av litt. Bunny og Snuppen har spist taco, mett i magene nå. Husk å legge igjen en liten hilsen i kommentarfeltet under, da blir Bunny hoppende glad!!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sommer #sol #vår #vårtegn #solliv #blomt #blomster #mops #drammen #bunny #bunnytrash

Gi han sparken!!

Diskriminering og sanksjonering av mennesker på grunn av deres nasjonalitet er i strid med de internasjonale menneskerettighetene, og straffbart i henhold til norsk lov. Og det er med god grunn en slik lov er vedtatt. Les:

En russiskfødt kvinne som har bodd i Norge i 22 år, med barn og norske barnebarn her, hun selv norsk statsborger, med mange års fartstid i helsevesenet i Norge for å hjelpe eldre og syke, har hun selv blitt yrkesskadet og ødelagt sin rygg. Hun er derfor avhengig av jevnlige kortisonsprøyter hos fysioterapeut for å holde smertene unna. Dette er en behandling hun fikk hos fysio- og manuellterapeut Thor Kvamsdal i Moss, inntil nylig.

Fysioterapeut Thor Kvamsdal bekrefter i norsk media at han ringte denne kvinnen og begynte stille henne spørsmål som følgende: «Når du kommer til meg må du regne med å treffe på ukrainske pasienter. Er det greit for deg? Hva tenker du rundt krigen i Ukraina? Er du for eller mot Putin?» Han forteller videre at han ikke vil ha noe å gjøre med noen som kan være for krigen i Ukraina. Hvilket kvinnen ikke er.

Denne kvinnen kom til Norge på 90-tallet da hun selv følte at Russland var et utrygt land. Siden den gang har hun vært en aktiv hardtarbeidende kvinne som har bidratt i Norge med å hjelpe syke og eldre. Hennes svar til fysioterapeut Thor Kvamsdal var at hun ikke følger nyheter, men at hun synes krigen er grusom. Derav får hun beskjed av denne terapeuten om å begynne å se på nyheter, så ble hun nektet helsehjelp derfra, kun basert på at hun er russiskfødt.

Kvinnen er Elena Kasin, hun lider i fysiske smerter etter mange år hard jobbing jobb i Norge. Nå er situasjonen verre da hun ikke får behandling, blir diskriminert og utsatt for psykiske overgrep av personer som har makt til å la henne lide.

Amnesty Norge melder om flere hendelser der russere, blant annet russiske skolebarn, har blitt hetset og trakassert. Dette er så totalt uakseptabelt, så uriktig og kriminelt at jeg kjenner blodet koker. Nå må folk ta til vett, noe må gjøres med de holdninger og det hatet som bare vokser og vokser mot uskyldige mennesker her i vårt såkalte gode Norge!

Jeg er så utrolig skuffa over hvordan folk holder på her til lands, det ser jo ut til at folk flest har klikka fullstendig de siste par årene. Dette er helt forkastelig, jeg håper folk kan begynne å kjenne etter i sine hjerter og finne medmenneskeligheten igjen, jeg vet den er inni der et sted, kom igjen folkens!! Noen må gripe inn og gjøre noe nå, og da kan de starte med å gi fysioterapeut Thor Kvamsdal i Moss sparken!!

Del overalt i sosiale media hvis du mener at dette ikke er akseptabel oppførsel i Norge og at du tar avstand!! Vær et medmenneske!!

Link: «En voksende og stygg ukultur i Norge»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russiske #russere #medmennesker #kvamsdal #moss #medmenneskelighet #omtanke #inkludering #mobbing #hat #hets #ukultur #helse #ekskludering #nordmenn #norge #bunny #bunnytrash

«Det er utfordringer med integreringen» – hvil i fred!

Det er noe med å gå litt i sømmene til bakgrunnen til involverte parter i drapssaker i Norge. Nasjonale oversikter viser at de fleste drap her til lands er begått av nordmenn selv. Det i seg selv er ikke så rart da Norge, inntil videre, består av hovedsaklig nordmenn. I forhold til folketall så blir saken veldig annerledes!

Det er også enormt interresant å se at fra massemigrasjonen inn til Norge i 2015 og det som har skjedd i etterkant det er at antallet for drap begått av innvandrere doblet seg innen 2020. Leter enn videre så øker tallene en del med at en kan finne at de drap som oppgis å være begått av nordmenn selv, så handler det ikke alltid om at de faktisk er nordmenn, men at de har norsk statsborgerskap. Med det ser man at over ti prosent faktisk har hatt annet statsborgerskap tidligere. Hvilket forteller at de egentlig ikke er nordmenn. Dette er jo en fin måte å jevne ut statistikken på.

For videre kan man se at hovedandelen, de fleste faktisk, av drap begått i Norge denne perioden, er blitt begått med kniv og knivlignende. Altså macheter, skarpe gjenstander og kniv. Nesten alle alvorlige voldsepisoder med kniv i Norge er begått av personer med innvandrerbakgrunn. Det medfører at man kikker litt til, og da finner man at en høy andel av drap begått av nordmenn faktisk er andre generasjons innvandrere. Altså personer som er født i Norge, har innvandrerforeldre og vokst opp i parallell-samfunn de har utviklet her i Norge.

Av de som er oppgitt med annet statsborgerskap som begikk drap i Norge i perioden 2007-2018 viser de seg å komme fra Afghanistan, Tsjekkia, Eritrea, Finland, Marokko, Latvia, Sudan, Sverige og Syria. Det interessante her igjen er at de som oppgis å være fra nordiske land, her hhv Finland og Sverige, faktisk bare har ‘mellomstasjonert’ i disse landene. De var egentlig fra, wait for it.. Marokko og Syria!

Altså fortsetter man slik, så er det ‘safe to say’ at den groveste, farligste og verste voldskriminaliteten som begås i Norge er utført av personer fra eller med bakgrunn fra mena-land. Midtøsten og Nord-Afrika. Det er iallfall slik jeg leser dette, og det er ikke så vanskelig å finne ut av.

Den røde tråden? Dette er islambeltet!!

Syria ble nevnt flere steder. I Norge har voldskriminalitet begått av syrere tatt springfart, økt i samme tempo som innvandringen derfra og antall med bakgrunn derfra. Jeg husker til eksempel godt, for dette er ikke lenge siden, at en syrisk kvinne, i eller utenfor Stavanger ble drept. Det var på midtsommeren i 2020. Det var ikke bare hun som ble drept, men også hennes kjæreste. Vi snakker dobbeltdrap, æresdrap, begått av kvinnens syriske eksmann. Det jeg reagerte på den gang var hvordan politikere og media i Norge satte mer fokus på noe annet enn de grusomme drapene. Det som sto i overskriftene var at det er ikke noe problem at syriske kvinner forlater sine menn. Det er ikke farlig, de blir ikke drept av den grunn. Hvis så er tilfelle, hvorfor ble det tema? Hvorfor så mye tid og ressurser på å lage et bilde til nordmenn at æresdrap ikke er vanlig? Kanskje fordi det er nettopp det det er!

La meg si det slik, at når daværende arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik i forbindelse med overnevnte sak greide å uttale presist følgende, at «det er utfordringer med integreringen» da sier det noe. Jeg vet ikke med alle andre, men for meg så bekreftet hun at slike drap faktisk er vanlig, og ikke i det hele tatt uventet.

Det som er besynderlig er at de syrere som kom til Norge under migrasjonskrisen, det ble faktisk heiet fram av først og fremst Arbeiderpartiet, deretter SV, men også nesten hele Stortinget og bortimot alle medier. Mantraet var at disse som kom til Norge den gang ville være høyt utdannede og lette å integrere. Disse skulle bli en ressurs for Norge, så fem år etter uttaler Hadia Tajik at det er «utfordringer med integreringen». Utfordringer ja, utfordringer..

Nå under to år etter den uttalelsen er det igjen begått et forferdelig dobbeltdrap av en syrer i Norge. En mann i 50-årene, om han er høyt utdannet betviler jeg, at han er en ressurs for Norge vil jeg ikke påstå, men at han underbygger at integrering er nærmest ikke-eksisterende, det tør jeg påstå. Jeg tør anta at denne mannen kom i samme strømmen til Norge som nevnte dobbeltdrapsmann ved Stavanger sommeren 2020. Jeg tør også påstå at der faktisk ikke er begått noen bakgrunnssjekk av de migrantene som kom i 2015 whatsoever. I Norge begås fullstendig ukontrollert, uvettig og farlig innvandring!!

At migrantene fra Syria ville være «høyt utdannede, lett integrerbare og en ressurs for Norge» var bare uttalelser for å forlede nordmenn, vi blir løyet til i forhold til innvandring og integrering av personer fra mena-land og islambeltet hele tiden. Vi blir gjort narr av og løyet til!! Når noen sier at islam er fredens religion, så er det taqiyya, hvilket betyr at det er en farlig ideologi som er årsak til en farlig voldelig ukultur fordekket under begrepet ‘religion’.

Media og politi opplyser at siktede for dobbeltdrapet som nettopp skjedde i Kristiansand er «tidligere ikke straffet», og at han «framstår som preget av hendelsen». Men mannen er godt voksen og har høyst sannsynlig maks sju år bak seg i Norge. Hvorvidt han har en kriminell fortid eller ei, kan man derfor ikke si noe som helst om whatsoever! Faktisk!!

Det som derimot er helt sikkert er at syrere i Norge har etablert egne parallelle samfunn av ukultur og islam hvor det foregår betydelig undertrykkelse av kvinner og jentebarn. Frihetsberøvelse i aller høyeste grad. Sosial kontroll, barneekteskap, tvangsekteskap og sharia, you name it, i vårt norske samfunn..

Fra å være en svært liten gruppe i Norge med litt over 1000 personer i 2010, har personer med innvandrerbakgrunn fra Syria blitt den syvende største gruppen i Norge. Ved inngangen til 2018 var 27 400 innvandrere og 2500 norskfødte med innvandrerforeldre fra Syria registrert bosatt her.

Altså for to dager siden, mandag, ble to kvinner drept av syrisk mann i Kristiansand. NRK som er statskanalen vi betaler dyrt for besvarer den grusomme hendelsen med overskriften «Vi kan ikke forstå at dette kunne skje». Selvfølgelig har de sitert en annen syrisk mann. Hadde de spurt meg, norsk person bosatt i Norges svar på islambeltet, så hadde jeg svart at det er ikke uventet, med alt vi vet om Syria, mena-land og ukulturer som har sitt opphav i islam, så sjokkerer det ikke i det hele tatt. Hadde politikere og media ikke dekket over bakgrunnen til de farligste voldskriminelle i Norge så hadde det ikke sjokkert noen. Tvert imot ville det vært ventet!

Til sist vil jeg si at om noen lurer på hva vår statsminister Jonas Gahr-Støre eller integreringsminister Marte Mjøs Persen tenker å gjøre iht utviklingen i islamske miljøer, så tenker de faktisk ikke gjøre noe. Så lenge norsk befolkning bare sitter som tilskuere og ikke stiller krav, noe stort sett bare den islamske delen av befolkningen gjør, så vil dette kun fortsette og bli enda verre. Neste gang blir det ditt nabolag, det er langt fra usannsynlig – husk Hadia Tajiks egne ord to år tilbake i tid: «vi har utfordringer med integreringen»!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dobbeldrap #kristiansand #stavanger #syria #islam #bunny #bunnytrash

Bunny levert drill + mer chilli shots!

Bunny hadde nylig prosjekt. Bunny utbedre walk in closet garderobe. Dere lest om Bunny gjøre? Dere lese her først:

– «Bunny må ha stang»

– «Bunny må ha krok»

– «Bunny må ha drill»

– «Bunny fått drill og chilli shots»

– «Bunny gjort god jobb»

I dag Bunny buss til sentrum tok, Bunny bytte buss og dra til venns jobb. Bunny levere drill. Bunny veldig takknemlig for venn låne bort sin drill. Bunny hoppende glad for Bunny gode venner har, og nå walk in closet garderobe. Bunny ha masse sko og masse jakker som også må ha plass, da blir Bunny glad. Bunny hoppe rundt i glede. Bunny hoppe videre til vinmonopol for Bunny bestilt flaske, Chilli Shots, Bunny elske både shots og chilli. Nå Bunny ha to flasker, en chilli shot sterk, og en chilli shot supersterk, når helg komme Bunny skal ha superduper moro med sine chilli shots, dere få høre om en annen gang. Men nå ikke Bunny mer på vinmonopol på veldig veldig lenge. Bunny ikke liker pris på pol, pol ha forferdelig slemme priser. Bunny ikke like slemme priser, Bunny like snille priser. Bunny redd slemme priser. Slemme priser ikke moro. Bunny liker moro!

Hoppetihopp, og Bunny tasset videre fra pol, hoppet litt innimellom Bunny gjorde. Da folk se rart og Bunny må le. Morsomt å le. Folk lage rare ansikter, det Bunny like. Så Bunny møte snuppen sin, vi handle masse sammen. Shampoo til Bunnys fine pels, billig Solo Super på Kiwi gjorde Bunny enda mer glad. Bunny kjøpe melk og rømme, brød og laks. Bunny kjøpe masse snafs, og god vofsemat Bunny kjøpe til sine fine gode snille jenter. Bunny ordne bursdagsmåltid til fine jenter.

Dere gratulere Bunnys fine jente med dagen? Dere gjøre!! Dere gratulere med dagen HER!!! Da Bunny sine små gull bli veldig glad, og Bunny bli kjempeglad og hoppe rundt som kantareller i putti putti plott wonderland. Hoppsann og fallera, alle være glad!!

Tjobing!!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hoppetihopp #bunny #bunnytrash