Kjærleik

Bare få dager siden vi kom hjem fra Albania, og jeg får liksom ikke koset nok med småtrollene, prinsessene mine. Bare å sitte og se på dem gjør meg varm – i hjertet, i hele meg. De er virkelig selve symbolene på ekte kjærleik. Se på dem, dere ser hvor snille og gode dem er. Alt er bare godhet. Ekte kjærlighet er ingen myte. Hellige kaninmåne hvor heldig jeg er, tre gullskatter jeg har. Snuppen min og prinsessene – ord kan ikke uttrykke… 🥰

Riktig god kveld, natt og helg alle sammen, fra oss!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ella #ariel #prinsesser #kjærleik #ektekjærlighet #truelove #familie #mylittlefamily #mops #pugs #kjærlighet #bunny #bunnytrash

Kristne er de mest freaky folka!

Det er ikke ofte jeg ler når jeg leser nyheter i norsk statsstøttet media. Men denne saken om den gifte tobarnsmoren Nita Marie på 46 år gjorde meg himmelfallen og lattermild må sies.

Personlig har jeg ikke hørt om dama før, men ifølge norske aviser så ble hun veldig kjent i fjor da hun ble intervjuet i det britiske morgenprogrammet «This Morning». Intervjuet gikk viralt, og klipp vises stadig på diverse plattformer i sosiale media. Folk syntes det var bemerkelsesverdig med hennes påstander om at hun og ektemannen har trekantsex med Gud. Det må jeg si, Gud faktisk.. jeg tenker da må det jo være gudommelig bra sex. Fikk nesten lyst å joine in.. haha!!

Nå håver dama inn på å kaste klærne på nettstedet OnlyFans. En plattform som har blitt kritisert en rekke ganger fordi brukerne kan dele både nakenbilder og pornografisk innhold mot betaling. Personlig skjønner jeg ikke kritikken, voksne mennesker som flasher pupper eller har sex, hva er vel mer naturlig enn det? Om man ønsker tilskuere må vel være opp til den enkelte, samme når det gjelder de som ønsker å betale for titten?

Altså her er det snakk om alt fra chatting til rollespill, «milf»-orgier og live trekantsex med både kvinner og menn. Dette gir da en inntekt på over 1,2 millioner kroner i året for dama som liker å kose seg. Jeg tenker det er jo ikke å forakte, hun liker sex, hun liker penger, og oppnår begge deler. Win-win!!

Enda morsommere er det når dama forteller at hun er kristen og viser til 1. Mosebok 1:28, og 1. Mosebok 9:1, hvor det blant annet står:

«Gud velsignet Noah og sønnene hans og sa til dem: «Vær fruktbare, bli mange og fyll jorda!».

Dette tolker hun som at Gud ønsker at mennesker skal ha mye sex, og ikke skamme seg over seksualiteten sin. Hun sier at hun tror at vår falne verden kan bli helbredet med sunne relasjoner med sex, og med kroppene våre. Det er jeg ikke uenig med henne om, voksen samtykkende sex er bra, mener jeg.

Så forteller hun videre at rundt 80 prosent av følgerne hennes på OnlyFans er kristne menn. Av erfaring ytrer hun at kristne er de mest freaky folka som finnes. Jeg tar meg i å tenke på ordet «freaky», og lurer på om det egentlig ikke menes «freakete/frikete? Jeg har jo selv vært borti noen såkalte kristne, deriblant en prest. Det var både frikete og freaky, kremt.. Nå oppfordrer Nita Marie flere kristne til å omfavne sin egen kropp og seksualitet.

Det å omfavne sin egen kropp, sin egen seksualitet, akseptere sin legning, leve ut hvem en er i forhold til disse tingene, i voksne samtykkende omgivelser, det er jeg ‘all in’ om. Så tenker jeg at disse religiøse menneskene, disse dobbeltmoralistene som stadig danner hylekor, som hyler om hva som er rett og galt, de som har fordommer og dømmer, heller kan være åpne og ærlige, fremfor å gjemme seg bak religion og kristendom. Vi vet alle hva såkalte kristne bedriver. Vi vet alle om Vatikanet. Vi hva prester bedriver (ikke alle), vi vet hvorfor enkelte menn liker å gå i kjole. Ja det er mye «freaky» greier blant kristne og i kristne miljøer. Det er ingen vits å late som noe annet. Vær åpne, ærlige, ha sex, kos dere og kast religiøse fordommer ut vinduet. Det har ingen god hensikt å utgi seg som skinnhellig» når man er like mye «frik» som alle andre (og enda mer).

Nita Marie håper med sin livsstil å hjelpe. Det er mange ensomme menn der ute som ikke har koner eller kjærester, sier hun. De lengter etter selskap, hvis de ikke får det, blir de bitre, sinte menn, og sier videre at hun tror at Gud vet at vi lever i en fallen verden. Ingenting er perfekt. Uansett hvor perfekte vi prøver å være, vil det alltid være noe i livet vårt som ikke er guddommelig. Men sex er ikke en synd, avslutter hun.

Link: Dette er definisjonen på en mikropenis.

Hva mener dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#nitamarie #sex #onlyfans #trekantsex #gud #religion #kristendom #fordommer #bunny #bunnytrash

XXV Tour – Feel!!

Jeg har aldri hatt sansen for såkalte ‘boyband’, ‘Backstreet Boys’, ‘Nsync’, ‘New Kids on The Block’ og whatever. Tror ikke jeg har et eneste album med noe boyband på hverken vinyl eller CD. Men da Robbie Williams forlot boybandet ‘Take That’ var jeg helt med. Han ble mer seg selv, frigjort. Han gjorde seg virkelig mye bedre alene, morsom, flott og dyktig, han leverte en pakke jeg likte veldig godt.

Det startet med at han gjorde en coverversjon av George Michaels «Freedom». Det er sjeldent jeg liker coverlåter, men denne digga jeg. Året etter ga han ut sitt første soloalbum. 12 studioalbum har han gitt ut, og jeg har etterhvert som de har blitt gitt ut skaffet meg dem alle.

Hellige kaninmåne så mange bra låter han har levert meg gjennom tiden. Jeg kan nevne «Let me entertain you», «Angels», «Rock DJ», «Feel», «Rudebox» og «Party like a Russian». Nå har han altså gitt ut et nytt album, ikke nytt slik at der er masse ny musikk, men et album med hans hitlåter gjort i orkestervesjoner. Jeg er ikke overbevist. Albumet heter uansett «XXV» og ble gitt ut denne måneden.

For å promotere albumet så er det turné og konserter på gang, og Robbie Williams kommer hit til Norge og skal spille på TeleNor Arena 24.juni 2023. Så jeg hoppet på i dag og bestilte meg billett. Altså, storhetstiden hans som soloartist, årene 1996-2016, tyve år med hitlåt etter hitlåt, så verket jeg etter å få oppleve han live in concert. Det skjedde aldri, men nå er muligheten her, kunne ikke la den gå fra meg.

Så gjenstår det å se hvordan dette blir da. Først og fremst er dette 24.juni, hvilket er et ugunstig tidspunkt, utenom virus og pandemier så bruker snuppen min og jeg alltid å være borte, utenlands, den datoen. En annen ting er at dette er en turne for å promotere hans nye album som er et samlealbum med orkesterversjoner av hans store hits. Om jeg ikke er overbevist med albumet, så vet jeg jo enda ikke om det er orkesterversjoner som vil bli spilt på konserten. Og hvis det er tilfelle, vil jeg like det da? Vet ikke. Så på grunn av både dato og uvisshet rundt sjanger, så bestilte jeg billigste billett. Sitteplass på første rad, midt på, bakerst i Telenor Arena. Da blir det verdt det uansett hvilken vei dette går. Hehe..

Dette er jo lenge til da, så det er jo kjekt å vite at i mellomtiden skal jeg på denne nostalgi-konserten på Rockefeller i Oslo. Flott å ha noe å glede seg til også. For et år siden turde man jo nesten ikke glede seg til noenting.

Liker dere Robbie Williams? 👇🏽

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#robbiewilliams #xxv #konsert #greatesthits #telenorarena #feel #oslo #bunny #bunnytrash

Krim fra virkeligheten: Arnfinn Nesset!

God morgen alle sammen. I dag håper jeg dere kan klikke på den vedlagte linken her.

Det har seg nemlig slik at fra jeg startet konseptet med å fortelle korte historier med krim fra virkeligheten, så har det gjentatte ganger kommet inn kommentarer som hinter til den norske sykepleieren Arnfinn Nesset, og at jeg burde skrive om han. Det har jeg gjort for en tid tilbake siden, dere kan lese den rystende historien her: «Lederen med giftsprøytene»!

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#arnfinnnesset #arnfinn #nesset #drap #drapsmann #morder #norge #krim #historie #bunny #bunnytrash

Mental helse – denne er dyp!

Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du tenker, hva du føler, hva du sitter igjen med, etter å ha sett denne videoen. Den varer i 1 minutt og 16 sekunder.

Takk for titten, ta vare på dere selv, god natt 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#middag #mat #lunsj #matretter #bunny #bunnytrash

Det er mye suppe for tiden!

Som en som følger diverse blogger på blogg.no var det umulig å ikke legge merke til suppekalaset som pågikk i går, det var i går sant? En hel armé av bloggere som spiste suppe, fortalte om det på blogg og postet bilder. Altså, jeg måtte heve øyenbrynene, for hvor tilfeldig skal det være?

I dag er fårikålens dag, og folk begynner jo å spise fårikål lang tid i forveien til langt etter fårikålens dag. Det er jo sesong, suppesesongen er jo senere på høsten, er den ikke? Eller er det slik at alt er blitt så dyrt at stadig flere er havnet på suppevogna? Det er jo ikke usannsynlig det heller. Sist jeg var på butikken og hadde storhandel, så kjente jeg at jeg fikk høy puls da jeg nærmet meg kassa. Vi har jo råd til akkurat den maten vi vil ha, men det er jo så drøyt dyrt egentlig at man får faktisk fysiske reaksjoner.

Det kan jo være at blogg bare er en stor suppe også, og da passer det seg med suppe til lunsj, middag og kvelds? Vel, jeg spiste ikke suppe i går. Jeg husker egentlig ikke sist jeg spiste suppe. I går hadde snuppen min og jeg Taco til middag. Jeg tok ikke bilde. Det er sjelden jeg tar matbilder og legger ut på blogg. Har gjort det selvfølgelig, både middager jeg har laget, mat vi har spist på restauranter, mat jeg har baket og så videre, men noen matblogger er jeg ikke. Hadde jeg jobbet i restaurant enda, så hadde jeg kanskje gjort det, da er det jo litt mer fancy-smancy, men å poste suppa mi på blogg, brødskiva mi og nakkekoteletten. Nei.. ikke min greie.

Vet dere, det er masse temagrupper på Facebook for den slags, her har dere noen tips om slike grupper:

Link: Middagstips hverdag/helg

Link: Venners middagstips

Link: Vis meg din middag

Link: Ka ska vi ha te middag i dag?

Link: Airfryer, oppskrifter/erfaringer

Link: Middagstid

Altså dette fortsetter i det «uendelige» så det er nok en gruppe for alle som liker å vise fram suppa si, nakkekotteletten, de friterte lakseskinnene eller oksetestiklene.

I dag tok jeg selv bilde av middagen jeg laget. Jeg stekte lever skjønner dere. Det er ikke ofte man ser lever på blogg? Eller?? Joda, så stekte jeg sopp og laget hjemmelaget viltsaus og potetmos. Det ble helt enkelt, men det var godt. Lenge siden vi har spist lever. Kunne jo ha piffet den opp til en virkelig snadderett også da, for eksempel kunne jeg ha stekt et par hekto baconterninger og hatt oppi, og hatt tyttebær eller bringebær til, eller begge deler. Eventuelt gele av bær, eller syltetøy. Mye man kan gjøre. Men noen ganger er det enkleste det beste også.. Dere skjønner jeg hadde ikke så mye å skrive om akkurat nå, men hadde skrivekløe likevel. Den er bearbeidet nå. Til kvelds blir det ostesmørbrød. Da bruker jeg skiver av grovbrød, en liten dash chilliketchup på dem, deretter kokt påleggsskinke, så ost. Når osten er smeltet så topper jeg med oregano.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#middag #mat #lunsj #matretter #bunny #bunnytrash

Slutt å pip!

En liten fugl fryser nesten i hjel på bakken, men blir reddet av at ei ku driter på den. Inne i den varme kuruka våkner fuglen til liv og begynner å kvitre. Dette hører en katt som graver opp fuglen og spiser den.
Lærdom: Ikke alle som driter på deg er din fiende. Den som drar deg opp av dritten er ikke alltid din venn. Hvis du er varm og trygg, slutt å pip!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#bunny #bunnytrash

Krim fra virkeligheten: Dr. Hawley Harwey Crippen!

Hei og god morgen, denne historien ble spilt av som en film i hodet mitt da jeg leste meg opp om dette..

Den britiske legen Hawley Harwey Crippen (1862-1910) ble etter en fest hjemme hos seg selv og sin kone tidlig i januar 1910 enkemann. Doktoren fortalte i tiden etter til venner og bekjente at hans kone Cora Henrietta Crippen var død og var kremert i California hvor hun var fra og hadde familie.

Kort tid etter flyttet kjæresten hans, Ethel «Le Neve» Neave, inn i deres hjem og begynte åpenlyst å bruke Coras klær og smykker. Hvilket virket besynderlig..

Venner av Cora mistenkte at noe ikke stemte og meldte fra til politiet og de satte derfor igang en etterforskning. Crippen innrømmet at han hadde diktet opp historien om at kona hans døde og forklarte at han hadde funnet på historien for å unngå personlig forlegenhet fordi hun faktisk hadde forlatt ham og flyktet til Amerika med en elsker. Politiet trodde på forklaringen, men det visste imidlertid ikke doktoren og hans elskerinne, så de flyktet i panikk til Brussel, hvor de dagen etter dro til Antwerpen og steg ombord på stillehavsfartøyet SS Montrose for å komme seg til Canada.

Parets forsvinning førte til at politiet utførte ransaking av Crippens hjem. Der fant de overkroppen til doktorens kone begravd under murgulvet i kjelleren. I hennes overkropp fant de spor av det beroligende stoffet scopolamin. Hodet hennes, lemmene og skjelettet ble aldri funnet. Han hadde tatt ut alle organene hennes og løst opp i ulesket kalk.

Paret som var på flukt til Canada reiste på første klasse og med det tiltrakk de seg oppmerksomhet. Crippens elskerinne hadde kledd seg ut som en gutt og utga seg for å være Crippens sønn. Kapteinen gjennomskuet flyktningene og brukte skipsradioen for å melde fra til Skottland Yard og uttalte at han mente dette måtte være Crippen og hans elskerinne forkledd som en gutt med bart, men oppførte seg som en jente.

Myndighetene var kjappe med å sende av gårde et raskt skip slik at de kunne anholde Dr. Crippen før han fikk muligheten til å gå i land i Quebec i Canada. Crippen ble den første forbryteren som ble tatt ved hjelp av den nye tommunikasjonsteknologien (trådløs radio) som radioen representerte.

Rettsaken mot Dr. Hawley Harwey Crippen varte 4 dager, men det tok juryen bare 27 minutter å finne han skyldig etter forklaringene i retten var over. Crippen viste ingen anger iht kona, men var svært bekymret for elskerinnens rykte. Han ble dømt og hengt, elskerinnen slapp imidlertid unna både tiltale og straff og skal ha uttalt i ettertid at doktoren hadde drept sin kone fordi hun hadde fått kjønnssykdommer.

Link: Dr. Crippen (Wikipedia)

Hva er moralen her mine venner? Ikke gift dere og kom hjem med kjønnssykdommer?! 🤪

Link: Gårdagens krim fra virkeligheten.

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hawleyharweycrippen #corahenriettacrippen #ethelneave #crippen #drap #mord #flukt #storbritannia #canada #krim #historie #bunny #bunnytrash

Et kort innlegg, for de som liker dét.

Etter jeg kom hjem fra ferien nå så har jeg begynt å lese meg opp i blogger. Da inkluderer jo det kommentarfeltene. Jeg leser at det er flere bloggere som liker superkorte innlegg. Sånn fire fem linjer og et par bilder. Så korte innlegg skriver jeg sjelden. Jeg prøver gjøre meg kortfattet, men fingrene bare taster avgårde, og jeg trenger innhold for at det jeg prøver formidle skal bli forstått best mulig.

Nå er det jo slik at enkelte forstår jo ingenting uansett, men jeg håper jo at flest mulig som leser skjønner hvor jeg vil med det jeg skriver. Nå har jeg fått forståelse av at en gruppe rett og slett ikke gidder lese hva jeg har å formidle, på grunn av tekstlengden.

Sikkert de samme som kun leser overskriftene hos NRK og VG og konkluderer handlingen ut fra det. Hva vet vel jeg. Jeg liker korte innlegg på blogg innimellom jeg også, hvis innlegget gir meg noe på tross av hvor kort det er. Anyways, dette var så kortfattet som jeg klarte gjøre dette. Håper de som liker korte innlegg vil stikke innom litt også, hvis dette var kort nok?

Tidligere i dag har jeg postet tre innlegg:

Link: Dagens krim fra virkeligheten.

Link: Dette fikk meg til å smile.

Link: Jeg frykter for kongetittelen.

Riktig god kveld natt og alt det der, tusen takk for at dere titter innom – settes pris på, mer en dere skjønner aner tror vet 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kongenavbalkongen #bunny #bunnytrash

Jeg frykter for kongetittelen!

Jeg leste tidligere i dag i danske B.T. at det nå er avgjort at ingen av prins Joachim av Danmark sine barn vil ha titler fra 1.januar 2023.

Altså Prins Joachims barn mister titlene og familien er rystet og forteller at de er alle uforstående over beslutningen. At de er triste og i sjokk, at avgjørelsen kom som et lyn fra klar himmel. Barna føler seg utstøtt. De kan ikke forstå hvorfor deres identitet tas fra dem har grevinne Alexandra fortalt.

I pressemeldingen fra kongefamilien står det skrevet at titlene vil bli fjernet som en «naturlig forlengelse» av beslutningen om at prins Christian er det eneste kongebarnet som får apanasje i fremtiden. Aaaahh….

Dette betyr at barna Nikolai (23), Felix (20), Henrik (13) og Athena (10) ikke lenger vil kunne kalle seg prinser og prinsesse.

Videre leste jeg at det er Hennes Majestet Dronningen selv som har tatt beslutningen. Hun har tatt avgjørelsen for å skape rammer for at de fire barnebarna i større grad skal kunne forme sine egne liv uten å være begrenset av de spesielle hensyn og forpliktelser som en formell tilknytning til Kongehuset som institusjon innebærer.

Jeg selv er jo Kongen av Balkongen, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker om at plutselig «som lyn fra klar himmel» kan jeg bli fratatt min tittel. Den er jo blitt en del av meg. Jeg satte veldig pris på å bli kronet, så det hadde vært trist om det skjedde. Nå vet jeg ikke helt hvem som har myndighet her til å begå slik en ugjerning, for jeg er jo Kongen. Noen kalte meg nylig Kronprins, men siden min far er død så blir jo det feil. Vedkommende har vel begynt å surre med alderen eller noe? Anyways, det verste tenker jeg hadde vært om mine to prinsesser hadde mistet sine titler. Uansett, whatever så vil de alltid være mine prinsesser, jeg elsker dem og min snupp 🥰

Lenge leve monarkiet!! 🤴🏼

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kongenavbalkongen #bunny #bunnytrash