Lei av Corona, da blir det heller Sol på meg!


Nå er det uansett hvor jeg snur og vender meg bare snakk om dette Corona-viruset. På Facebook er det nesten ikke annet, på nyhetene er det overalt, på byen i går var det alt 
jeg hørte snakk om. På veien hjem fra byen møtte jeg på noen med munnbind.

Altså, munnbind er til engangsbruk, og er vel heller for at en ikke skal overføre smitte til andre. Vet en at en er smittet så skal en ikke bevege seg i samfunnet, da skal man jo skaffe seg hjelp for å bli frisk. Å ta på seg munnbind og dra til byen og bevege seg i folkemengder er jo bare dumt. Mot sin hensikt. Det suger til seg basselusker, bakterier og det er jo virkelig ikke bra.

Og så har vi alle disse folka som ringer nødnummer 113 for å skaffe seg informasjon om viruset. Hvor egoistiske og selvopptatte kan man være. Ta kontakt andre steder å få informasjon, for eksempel på internett. Ikke blokker linjene til 113 så folk som faktisk trenger nødhjelp ikke får det. Skjerpings!!

Vask hendene ofte, og slutt med hysteri og stress, det har ingenting for seg. Vi har hatt svine- og fugleinfluensa. Hysteri og propaganda. Dette er noe som en kynisk elite skremmer folk med og hauser opp om slik at bakmenn sitter og tjener grovt med penger. Aksjer i vaksiner er lukrativt, bare spør Jens Stoltenberg.


Nei, jeg bekymrer meg faktisk ikke for Coronaviruset, som jeg ikke gjorde da fugleinfluensaen var på gang heller. Ingen lurte meg til å ta noen vaksine. Nei, jeg bekymrer meg heller mer for at Tyrkias Erdogan har åpnet grensene for masseinnvandring til Europa.

Mange titusenvis av syrere er nå på vei hit til Norge allerede, og vår «smack» dumme statsminister Erna Solberg nekter å stenge grensene. Da skal dere få se på virus, ulumskheter og annen elendighet som kommer. Mark my words! Erna tror hun er trygg i sin egen lille boble, men dét kommer en dag..

Men nå skifter jeg fokus, tanker og tema.. I dag er det lørdag, vi er invitert på «Vår- og solfest» til ei venninne. Ironisk da snøen har lagt seg over hele landsdelen og det snør enda her. Klimakrise på gang, lol.. Men vi tar med oss et par flasker Sol og litt annen god drikke, så blir det fest og moro. Vi må huske å leve mens vi kan, så i kveld er det bare å ha det festlig som gjelder. God helg til alle 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #virus #vaksine #stoltenberg #solberg #erdogan #masseinnvandring#klimaendringer #klimakrise #klimahysteri #hysteri  #syria #tyrkia #norge #fest #moro #sol #vår #venner #jatillivet #stenggrensene !!

 

Dobbeltsjekk kassalappen når du handler!!


Det er synd at det er slik, men det ER faktisk slik hele tiden, og en risikerer å tape ganske mye penger gjennom året hvis en ikke konsekvent sjekker kassalappen når en har handlet på dagligvarebutikken.

Jeg har bodd en del år ved Rema 1000  i Tollbugata her i Drammen. Der hendte det stadig vekk og ofte at jeg måtte betale mer for varene enn man egentlig skulle. Så takket være akkurat den remabutikken er jeg blitt veldig obs og konsekvent på å sjekke kassalappen.

Ni av ti ganger var der feil, i hovedsak på grunn av at jeg hadde hentet noe til nedsatt pris i kjøledisken hvor butikken har lagt varer som går ut av dato om få dager. Det er ikke noe problem for meg å handle svinekoteletter to dager før holdbarhetsdatoen går ut, til 30-50% lavere pris. Men når de slår inn full pris på en vare som ikke har fullpriskvalitet, så er en blitt lurt. Det burde være et system på dette, men det er det utrolig nok ikke alltid!

I går var jeg og handlet på Kiwi Austad, Drammen. Da jeg kom fram til kassen var der en handlevogn full av «Jegergryte» fra Toro under skiltet 2 for 1. Da skulle to poser koste 36 kroner tilsammen, men da kassalappen kom hadde jeg betalt 72 kroner.

Joda, jeg sa fra jeg, som jeg alltid gjør. Tenk dere hvis en blir overpriset med nærmere 40 kroner 9 av 10 ganger en handler på dagligvarebutikk!

Hvor mange ganger handler man mat i løpet av året?? Det blir mye penger det, som de fleste av oss faktisk trenger.

Dama i kassa på Kiwi sa jeg kunne ta en pose «Jegergryte» til. Jeg måtte le, for det blir heller ikke riktig. For 72 kroner skulle jeg hatt fire poser til sammen, ikke tre. Ding, Dong!!

Jeg ville uansett ikke ha fire poser, det hadde jeg ikke bruk for, jeg ville ha de 36 kronene jeg hadde betalt for mye. Da ble det slik at hun i kassa tilkalte en annen ansatt. Jeg sa så til henne at det burde være et system på dette slik at det blir automatisk trukket i kassa når en slår inn to pakker. Men det var det ikke, sa hun.

Hun sa at ekspeditøren må følge med om kundene handler en eller flere pakker når de har slike tilbud. Så hvis man handler to, så skal ekspeditøren slå in én. Dette er for meg helt idiotisk, det er som den/de ansvarlige bevisst går inn for å lure kundene sine. Hva hvis man handler en hel trillevogn full av varer og legger en tilbudspakke på rullebåndet først, og en helt på slutten, hvordan skal da ekspeditøren greie å følge med og huske dét??

Enda verre og mer kleint synes jeg situasjonen ble når ingen av disse to ansatte beklaget. Det ville jeg gjort. I det minste.

Det er trist at man skal bli lurt så ofte på dagligvarebutikker, men jeg anbefaler dere alle å dobbeltsjekke kassalappen. Pensjonister, uføre og lavtlønnede har ikke råd til å betale dobbelt opp for varer – ikke er det riktig heller.

Ikke alltid så lett for eldre og andre med svakt syn å sjekke, men gjør så godt dere kan alle sammen, og si fra ved feil. Kanskje de ansvarlige etterhvert skjønner at dette går ikke an, kanskje de sørger for et bedre system etterhvert. Jeg ville i hvert fall ikke hatt det på min kappe å svindle folk på den måten hvis jeg hadde ansvaret!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#butikksvindel #svindel #lureri #nedsattpris #tilbud #rabatt #2for1 #3for2 #prosenter #kundebehandling #kundevennlighet #service #serviceyrke #mat #matbutikk #rema #kiwi #matvarebutikk #dagligvarer #dagligvarebutikk #rettskalværerett !!

Velkomne hunder – Goggen Sportspub


Goggen Sportspub på Bragernes Torg er et sted jeg alltid har likt i alle mine år her i Drammen. Jeg har aldri egentlig vært noen stamkunde, eller ofte innom, da jeg hele tiden har bodd på andre siden av elven. Men når jeg er på den siden av elva har Goggen alltid vært et naturlig stoppested for en kaffe, røyk og en sjelden øl.


Man blir mottatt veldig bra, alle som jeg har møtt som jobber bak baren har uten unntak vært veldig trivelig. Akkurat dét skaper en veldig god atmosfære, og man får lyst til å komme tilbake dit.

Goggen har ikke kjøkken, men en kan bestille seg mat fra Pigen og Jonas som ligger vegg i vegg, og spise på Goggen. Dét gjør at hunder er veldig velkommen på Goggen også, som eneste sted i Drammen.

Det finnes andre steder i Drammen som ikke har kjøkken, som for eksempel Palmen pub, men der er ikke hunder like velkomne. De kan få være utenfor, men ikke bli med inn, og man får ikke følelsen av velkommenhet. Det gjør man på Goggen. Der hilser de fleste på hundene, og gir dem kos.

Det er faktisk merket på døren «Dogs Welcome» og for eksempel i dag hadde bartenderen sin egen hund med seg på jobb. Hunden satt så fornøyd bak baren med ørene til værs, glimt i øynene og fulgte med på omgivelsene. Det var så fint.

Selv satt jeg ute med mine to jenter. Sitteplassene ute har gode sitteunderlag, puter og tepper. Jentene satt sammen med meg på benken og fikk følge med på det som skjedde rundt oss på torget. De trengte ikke sitte på bakken, de hadde hver sin pute som gjorde at de hadde det nesten behageligere enn oss mennesker som satt der.

Fantastisk plass for både tobeinte og firbeinte, og vi setter veldig pris på at Goggen er som Goggen er. Tusen takk for det!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#goggensportspub #goggen #sportspub #sportpub #pub #bragernes #hund #ella #ariel #mops #kundevennlig #hyggelig #trivelig #service #dogswelcome #bragernestorg #drammen

Døde etter plastisk operasjon i Tyrkia.


Det er ikke bra, ikke naturlig, men faktisk veldig dumt å legge seg under kniven fordi en er fiksert på utseende eller påvirket av influencere, påvirkningsagenter og bloggere som skaper kroppspress med å glorifisere plastisk kirurgi og unaturlig utseende. En ødelegger sin unike person. Noen blir straffet for livet. Noen ender med å bøte med livet.

Expressen som er en svensk avis skriver at en kvinne døde få dager etter at hun gjennomgikk et skjønnhetsinngrep i Istanbul i Tyrkia. Avisen har fått dette bekreftet fra klinikken

Kvinnen dro til Tyrkia i forrige uke for å gjennomføre operasjonen. Hun var der i følge med en svenskregistrert plastikkirurgibedrift som samordner reiser til landet for personer som vil operere seg i utlandet. Bedriften har ved flere tilfeller samarbeidet med influencere, påvirkningsagenter og bloggere i forbindelse med operasjoner i Tyrkia.

Det svenske utenriksdepartementet har også bekreftet hendelsesforløpet.


Flere kjente influencere i Norge har vært
veldig utleverende om sine plastiske operasjoner og hva de har gjort med kroppen sin. Mest kjent er muligens Sophie Elise og Isabel Raad. Men i motsetning til Raad som sier hun angrer på eksponeringen og påvirkningen rettet mot unge jenter, og ikke ønsker være med på karusellen mer, så fortsetter Sophie Elise med å påvirke ungdom gjennom sine kanaler som hun selv har uttalt er rettet mot en aldersgruppe fra 11 år og oppover.

Plastisk kirurgi-klinikker har i Tyrkia vært svært omstridt den siste tida. Tidligere denne måneden fortalte en ung tobarnsmor Angelica om en operasjon som gikk fryktelig galt. Hun fikk store smerter og et sprukket bryst etter å ha operert seg i Istanbul. Bildene i innlegget her er av henne.

Isabel Raad og Sophie Elise har begge operert seg i Istanbul i Tyrkia. Sophie Elise dro til USA for å fjerne sine rompeimplantater, men returnerte til Norge med enda større implantater i baken. I media har hun uttalt at kirurgen hadde anbefalt henne det ettersom implantatene hun hadde fått i rompa i Istanbul viste seg å være brystimplantater. Om dette er en konstruert sannhet fra Sophie Elise for å dekke over de egentlige grunnene, som feks mer pr og oppmerksomhet, som hun bruker gjøre, vites ikke. Isabel Raad valgte i hvert fall å tro på Sophie Elises forklaring, og Raad sier selv at hun er livredd for at hun også kan ha fått feil typer implantater i kroppen.

Sophie Elise påstår at hun ikke glorifiserer plastisk kirurgi, og at hun ikke påvirker til at usikre unge mennesker får gjort farlige inngrep. Eieren av klinikken Comfort Zone i Istanbul, Tyrkia, sier noe annet. Engin Yesilirmak sier «influensere i stor grad hjelper dem få nye kunder».

Til foreldre, unge og ungdom. Forsovet alle der ute. Spre budskapet om å ikke glorifisere plastisk kirurgi. Unngå det så langt det er mulig. Ikke ødelegg deres unike selv. Aksepter hvem dere er og hverandre. Jobb heller med selvtillit og selvbildet deres. Vær glad for at alle mennesker er unike, vær stolte over å være dere selv! Takk 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#plastiskkirurgi #plastikk #kirurgi #inngrep #sophieelise #isabelraad #sraad #influencere #påvirkningsagenter #bloggere #kynisme #manipulering #glorifisering #skader #skadetforlivet #omkommet #død #selvbilde #selvtillit #kroppspress #unik #kjærlighet #medmenneskelighet #aksept #kropp #alleervakre #beyourself #pride #stolthet #stolt #værstolte!!! ❤️

Kristelig Folkeparti og Venstre styrer Norge!


Jeg skjønner ikke denne politikken i Norge. Jeg skjønner ikke hvordan det fungerer. Jeg skjønner ikke poenget med valg. 
Eller joda, men dere skjønner hva jeg mener, dere skjønner hva jeg vil fram til når jeg skriver at jeg ikke skjønner?! Ved valget flikk Høyre og Fremskrittspartiet stemmene, men nå er det Kristelig Folkeparti og Venstre som regjerer. Det er i hvert fall slik det ser ut som for meg. Det er minipartienes politikk som får gjennomslag og vises i samfunnet. Fremskrittspartiet er ute av regjering, og statsministeren, partilederen for Høyre bedriver en annen agenda der hun reiser rundt og slikker ræv, deler ut Norges penger for mer makt, autoritet og egen gevinst.

Det er faktisk ikke til å tro, men sant er dette! I en del år må har Fremskrittspartiet som en del av regjeringen jobbet for å få til en returavtale med Etiopia for å sende tilbake asylsøkere som ikke har behov for asyl, men som har andre agendaer for å komme hit. De er gjerne velferdsflyktninger og islamister. En tredjedel av Etiopia dyrker islam. Litt over 60 % er kristne, men likevel er det førstnevnte gruppe det kommer flest av. Fremskrittspartiet lyktes i å få landet returavtalen med Etiopia, men nå har altså regjeringen stanset avtalen og returene av ulovlige og fullt returnerbare innvandrere pga KrFs gjennomslag for engangsløsning for lengeværende og ureturnerbare asylsøkere, så stopper de nå returer, også for de som kunne blitt returnert i påvente av å få vedtatt et nytt forslag fra regjeringen om å beholde ulovlige innvandrere. Jeg kjenner det koker!!

Dette skjer cirka bare en måned etter at Fremskrittspartiet har forlatt regjeringen, selv om Høyre lovet null oppmykning i innvandringspolitikken etter at Fremskrittspartiet gikk ut. Atter en gang blir det Norske folk lurt og bløffet til, og det lukter Kristelig Folkeparti og Venstre lang vei! De sammen med Høyre selv bryter altså nå Granavolden-plattformen som de var så stolte av og fornøyde med.

Justisminister Monica Mæland har bedt utlendingsmyndighetene om å utsette tvangsretur av utlendinger med lang oppholdstid i Norge inntil videre. Politiet har nå stanset utsending av disse asylsøkerne. Dette er helt på trynet! Jeg kjenner det er veldig trist at Sylvi Listhaug ikke ble sittende lenge i sin post som Justis- beredskap og innvandringsminister. Da hadde ikke dette skjedd, og vi hadde merket en bedre innvandringspolitikk i andre saker også. Garantert! Nå kan vi bare frykte hva Høyre og minipartiene KrF og Venstre finner på fremover. Det første som slo meg var at nå er det vel ikke lenge igjen før de henter resten av IS-barna og mødrene deres så de kan begynne planlegge familiegjenforeninger i Norge.

Norge skal visst ikke være Norge lengre, nå blir det islamisering for fullt, ukulturer, jihadisme og sharia-lov. Jeg grøsser!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #etiopia #granavoldplattform #retur #asylsøkere #tvangsretur #asyl #flyktninger #ulovligeflyktninger #innvandringsstopp #stenggrensene #erna #solberg #ernasolberg #statsminister #høyre #h #monicamæland #mæland #justisminister #beredskapsminister #innvandringsminister #sylvi #sylvilisthaug #listhaug #fremskrittspartiet #frp #innvandring #kristeligfolkeparti #kjellingolfropstad #ropstad #venstre #abidraja #raja #trineskeigrande #skeigrande #innvandringspolitikk #ruspolitikk #klimapolitikk #veldferdsstaten #velferd #kultur #politikk #norge

Opplys de innvandringsnaive!


Jeg er en person som er overbevist om at en i dagens samfunn er nødt til å ytre sin mening om hva som er rett og galt i samfunnet. Den som tier den samtykker. For at ting skal bli bedre, ikke verre, må en tåle meningsforskjeller, tørre si i fra, og være åpen for endringer der ting har gått i feil retning. Vi lever i et samfunn der våre toppolitikere, storting og regjering består av mennesker som ikke har Norge og det norske folks beste i tankene. De har en egen agenda, sin egen – de tenker på sin situasjon, autoritet, bedre jobb, mer makt og penger til dem selv. Alle andre kan seile sin egen sjø. Politikere og media bedriver hersketeknikker og subjektiv rapportering av det som er viktig i samfunnet. Diskuterer vi feks ruspolitikk, klima eller innvandring blir alle som ikke er oppfattet som politisk korrekte hengt ut eller tildelt kjevelås. Det er uansett, selv i saker det er åpenlyst at politisk korrekthet ikke fungerer, men heller er ødeleggende for samfunnet. Dette er grunner til at samfunnsdebatten går i stå og vi opplever at samfunnet blir verre og verre, og stadig flere får en dårligere livskvalitet.

For eksempel når det gjelder innvandringspolitikk så ser vi at det skjer en høy grad av islamisering. Det resulterer i mer kvinnediskriminering, homofobi, vold, voldtekter, naving og kriminelle handlinger, for å nevne noe. Dette er resultatet av politisk korrekthet hvor en bedriver godhetstyrrani og snillisme, og ikke opplyser om hva islamsk tro faktisk innebærer. Det er, slik jeg ser det, det aller viktigste å opplyse det norske folk og vårt samfunn om.

Folk flest innehar absolutt ingen kunnskaper om hva som står i koranen. De vet ingenting om Hadith og Sira. Sharia-lov er fremmedord. Det norske folk flest vet ingenting om hva islam krever av «sitt folk». De fleste tror det kan sammenlignes med katolisme og kristendom. At islam er en ideologi med masse påbud som rangerer og skiller mellom menn og kvinner, troende og vantro, og i tillegg romantiserer vold, steining og drap, det blir fortiet. «Ikke alle muslimer, islamister og muhammedanere er slik, man kan ikke skjære alle under samme kam» sier mange. Sannheten er at islam er slik. Derfor har islam også symboler, som hijab, nikab, burka, chador, og så videre. Pluss alle moskeene som bygges opp over alt her i samfunnet vårt. Hvordan tror folk egentlig stemningen er i disse moskeene når det faktisk er slik at den ene islamtroende bokstavelig talt biter fingeren av den andre??!! Har noen hørt om at noen har blitt bitt av noen kroppsdeler i en norsk kirke??!

At folk ikke skiller mellom innvandring på individnivå og på gruppenivå, at man ikke har evne eller vilje til å tenke rasjonelt om dette, det er et av de største problemene vi har når det gjelder innvandring og den politikken vi fører. «Når ‘Raju’ og ‘Fatima’, de hyggelige naboene våre er så blide og trivelige, så kan umulig innvandring være et problem». Det er ofte et argument. Det er blodrød og venstrevridd tankegang. Den tankegangen gjør at evnen og viljen ser ikke, forstår ikke, at disse to naboene er bare en del av en gruppe på nærmere en million mennesker her til lands. En gruppe, hvor skummelt nok en høy andel mangler respekt for det samfunnet vi har, vår kultur, norske skikker og verdier, sunt folkevett og oppdragelse. Da sitter man igjen med et resultat som er laaaangt fra det naboene Raju og Fatima gir inntrykk av og fremviser.

Innvandringsnaive bor ofte på steder der det er få innvandrere. (Dette kan sies om norske journalister og politikere spesielt). De fleste tilhører øvre middelklasse og bor hvor det er lavest andel ikke-vestlige innvandrere. De bor ikke på Grønland og Kampen i Oslo, eller på Fjell eller Strømsø i Drammen. Dermed ser de ikke den elendige integreringen, og da ser de heller ikke noe problem. Folk som kjører bil fra A til B, holder til på kontorer, er i møter og ikke beveger seg til fots eller kollektivt i samfunnet, de lever i en boble ser og opplever ikke hva de som virkelig deltar i samfunnet gjør. Når de som faktisk er en del av og lever i det virkelige samfunnet ytrer bekymring for seg selv, sine barn, nære og kjære blir man stemplet som fremmedfiendtlig og rasistisk.

Noe som er helt sykt og tragisk i Norge i dag er alle som tror at vi ikke kan påvirke mengden av innvandrere. De er som Lysbakken og bare glorifiserer et bilde der alle innvandrere burde komme hit og tas imot med åpne armer. Til lille Norge. Problemstillingen rundt vet de lite og ingenting om, og har ikke evne eller vilje til å sette seg inn i det heller. Faktorer som menneskehandel, velferdsflyktninger og lykkejegere avblåser de og ønsker gjerne at dette forblir kun ord. De vil gjerne sette disse ordene inn i fremmedordboken og gjemme den på loftet. Å gjøre noe med årsaken til innvandring er ikke like mye tema som det å «berike» Norge med fremmedkulturer. Ei heller å hjelpe til i nærområdene til hvor flyktningene kommer fra. Å hjelpe mange i stedet for få utvalgte er heller ikke så interessant eller relevant. Så en kan da undres hva som da ligger bak tanken «å hjelpe»?! Jeg så et program på TV der en mann stoppet tilfeldige personer på gaten og spurte om hva de mente om å ta inn flyktninger til Norge og hjelpe dem. Samtlige svarte at det mente de var det eneste riktige. Så ble det hentet en innvandrer. De samme ble så spurt om de kunne ta denne mannen med seg hjem, hjelpe han med mat og et sted å sove. Det ville de ikke!! Er det jeg kaller for blodrøde velgere.. det finnes faktisk et intervju med Jonas Gahr Støre der han blir stilt samme spørsmålene. Han ville også hjelpe sa han, men han ville ikke gjøre det selv!


Så var det tankefeilen hvor de som er både for eller mot innvandring. De tror faktisk at innvandring først og fremst handler om penger. Det ødelegger debatten, for det er feil grunnlag å diskutere på. Innvandringsnaive har en tendens til å tro at den eneste kostnaden ved ikke-vestlig innvandring er økonomisk. Det vil si at en innvandringsskeptiker vil bli sett på som gjerrig og egoistisk, siden vi tross alt har ganske god
økonomi her i landet. Det vi utsetter det norske folk og landet vårt for bagatelliseres. Kriminalitet, utvanning av viktige samfunnsverdier, segregasjon og kulturelle kræsjer utelates og det blir heller laget et glansbilde som et resultat av en konstruert virkelighet. Men litt handler det om penger også, selvfølgelig, for den økonomi som brukes på innvandring i dag er jo allerede en byrde for landet. En byrde som burde gjøre enhver skeptisk. Fattigdommen øker i rasende fart i Norge, særlig blant barnefamilier. Politikerne bruker de eldre og helse for å vinne velgere, men vi ser selv at de eldre og uføre er de største taperne hver gang. En skal være frisk for å være syk, og en skal være ung for å være gammel.

Et gjentakende problem jeg opplever er at så utrolig mange oppfatter og mener innvandringskritikk og innvandringsskepsis er det samme som fremmedfrykt, hat og rasisme. Ganske nyttesløst å diskutere med noen som slenger med leppa og kaller en for disse tingene. Uvitende, ignorante og naive bruker denne metoden. Hyppig!! De ødelegger den sunne debatten og fordummer samfunnet vårt!! Disse samme som fordummer samfunnet vårt har ingen anelse hva integrering egentlig krever, hverken fra enkeltindivid, samfunnet eller landet vårt. At ingen land i verden har klart å løse problemet med integrering av større grupper muslimer, islamister og muhammedanere gjør ikke at det går opp et lys for de innvandringsnaive i belyste Norge. Illevarslende! Ikke engang det faktum at de ikke-vestlige flykter fra noe de selv har skapt, for å skape det på nytt her, for å oppnå samme elendighet som de flyktet fra, ser ikke ut til å påvirke de som sier blankt ja til mer innvandring. Hvordan integrerer man de som ikke har respekt for norsk kultur, skikk, lov og så videre? Hvordan integrerer man noen som i hopetall ikke ønsker integreres? Husk integrering for muslimer, islamister og muhammedanere er det samme som å konverteres. Da er man vantro, og dét er Haram!

Man ser at innvandringsnaive har utrolig liten innsikt i hvordan velferdsstaten henger sammen, hva som gjør en velferdsstat. Det er skummelt hvordan folk tenker. Det er som jeg skrev lengre opp her, om det TV-programmet der folk ville hjelpe, men de ville ikke gjøre det for egen regning. Det er som kjent mye lettere å bruke andres penger enn sine egne. Kunnskapsløsheten er vanvittig. Hva det koster å dele ut alle pengene som vår statsminister Erna Solberg gjør i hytt og pine i utlandet for å kjøpe seg status og makt, og hva det koster med all innvandringen til Norge er enormt. Det finnes ingen pengesekk som varer uendelig med slike kostnader!! Her er ingen magiske bønner og ånder i lamper. Innvandringsnaive ser ikke at mer penger til én ting betyr mindre penger til noe annet. Det som tømmes blir tomt, hvor høy IQ må en ha for å skjønne det?

Nei, alle mennesker er ikke like gode. Det er naivt å tro at det ikke er forskjell på mennesker. Å leve i en boble gagner ikke de rundt deg, hvis du tror du er god fordi du lever i denne naive boblen så vit at du er faktisk ikke det. Kunnskapsløshet og ignoranse fordummer og ødelegger. Den muslimske islamske verden er helt annerledes enn den norske. Det er ren fakta at mennesker fra slike kulturer har svært dårlige forutsetninger for å slutte opp om den norske kultur og levemåte. Det er Haram!!

Islam er en ideologi forkledt som en religion. Det er grunner til det. Å undervurdere islam er det dummeste den norske mann og kvinne kan gjøre!!

Med det avslutter jeg dette innlegget med å si at innvandringspolitikken i Norge må bli strengere, ruspolitikken må endres totalt da den aldri har fungert, og klimahysteriet må dempes. Det har ingen virkning å betale klimakompensasjon når en skal ut å fly, så lenge en flyr blir det samme utslipp, å gi penger til kyniske rike er stupiditet. Norske politikere og media må belyse objektivt, ikke subjektivt. Vi trenger ikke at seriøse forskere hysjes med, og skolestreikende tenåringer med psykiske problemer skal vise veien fremover.

Takk for at dere leser, ha en riktig fin kveld!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #snikislamisering #muhammedanisme #venstrevridd #blodrød #propaganda #storting #regjering #samfunn #audunlysbakken #lysbakken #innvandsringsnaive #innvandringsnaivitet #innvandringsskepsis #innvandringsskeptikere #innvandringskritikk #innvandringskritikere #innvandringsstopp #stenggrensene #jonasgahrstøre #gahrstøre #støre #erna #solberg #ernasolberg #statsminister #høyre #h #ap #arbeiderpartiet #sv #sosialistiskvenstreparti #sp #senterpartiet #fremskrittspartiet #frp #innvandring #integrering #innvandringspolitikk #ruspolitikk #klimapolitikk #veldferdsstaten #velferd #kultur #politikk #norge

 

Veien til Kiel – det skal ikke være lett!


Etter fiaskoen sist søndag da vi skulle reise til Paris og kom fem minutter for sent til innsjekkingen og dermed ikke fikk være med flyet så ble dét selvsagt en nedtur. Men det ble bedre med tanken på at vi egentlig ikke har gått glipp av noe. Frankrike og Paris er jo der, enn så lenge. Madonna-konserten som skulle være 18. februar er flyttet til 10. mars, og Disneyland-billettene er gyldig i et år. Så da blir det konsert og Disney i mars 😜

Det som egentlig ble mest kjedelig var at snuppen min hadde tatt seg ferie denne uken for å reise bort. Og så endte det med at vi bare skulle være hjemme?! Neida. Jeg kastet meg rundt og bestilte tur med Kiel-båten Magic fra onsdag til fredag.

Så onsdag morgen leverte vi jentene atter en gang til tante Tulla så fikk dem være hos henne til vi kom hjem igjen. Så dro vi videre til Drammen togstasjon for å ta toget videre til båten. På stasjonen gikk snuppen min innom kiosken for å kjøpe seg noe, og oppdaget jo da at han ikke hadde ID med seg. Han mente at han skulle klare komme seg hjem og tilbake til stasjonen igjen, og at vi fremdeles skulle rekke innsjekkingen på båten. Så hoppet han ombord på bussen hjem.

Jeg gikk i sirkel på stasjonen, det ene toget etter det andre gikk. Jeg kjente frustrasjonen komme, og jeg skjønte etterhvert at vi kom faen ikke til å rekke det.

En hel time tok det før han var tilbake, og da måtte vi vente et kvarter på neste tog. Før vi hoppet ombord ringte vi til Color Line og forklarte situasjonen, og de sa det var greit, bare vi kom senest et kvarter før båten gikk fra land. Mye hyggeligere og mer imøtekommende enn både Norwegian og Flytoget til sammen.

Vi tok toget til Skøyen og drosje derfra, vi kom etter den originale innsjekkingen, men i god tid før fristen vi fikk fra Color Line. Så da ble det todagers cruise med Magic på oss.

Vi møtte flere venner fra Drammen på turen og vi ble kjent med noen nye. Første kvelden ble det restaurant, vorspiel, show og fest.

På natten etter jeg hadde sovnet hadde snuppen min møtt en drita full negresse i gangene. Hun var helt naken og visste ikke hvor hun bodde. Så han lot henne sove på sofaen vår, og han ga henne dynen sin. Jeg våknet tidlig på morgenen og hørte en underlig snorking. Jeg kikket bort på sofaen, men så ingen. Hun var helt gjemt under dynen. Jeg tenkte at nå drømmer jeg bare, så sovnet jeg igjen. En stund etter våknet jeg på nytt og så dynen gå forbi meg og forsvant ut lugardøren. Jeg kikken ved siden av meg og der lå snuppen. Jeg tenkte at jeg måtte være veldig full enda. Dyner som snorker og går er jo ikke helt vanlig når en er edru.

Andre døgnet ble det fire timer i Kiel, litt frokost og shopping der. Så ble det taxfree på båten hvor vi fikk kjøpt masse god drikke, røyk og litt til. Så bar vi på badeland, på restaurant, og avslutningsvis på Casino.

På morgenen i går gikk vi i land i Oslo, og vi ble kjørt hjem av venner. Det ble en velfortjent fin og moro tur. I kveld blir det fest og moro med venner hos oss. Takk for at dere leser, ha en riktig fin kveld!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kiel #tyskland #colorline #taxfree #fest #venner #moro #glede #magic

«Allerud VGS» en stor skuffelse!!


For cirka et halvt år siden møtte jeg første gang på Fornebu etter å ha fått oppdrag å være statist for NRK i en episode av deres kommende nye TV-serie «Allerud VGS».

Det som skulle være bare én dag ble plutselig flere. Jeg ble ønsket av regi til flere scener. Fra å være statist hadde jeg plutselig en liten rolle, med replikker til og med. En såkalt «smårolle» som det heter. Rollen som «Lærer Knut».

Nettopp på grunn av dette har jeg gledet meg ekstra til akkurat denne serien skulle begynne sendes, jeg var så utrolig spent på resultatet.

Innspillingen av serien var kjempemorsom, og jeg syntes mange av scenene var hysteriske. Men desverre, etter det kom på TV så likte jeg det hele mindre. Jeg synes klippingen var helt rar, alt er bare rør og gir ingen mening. Nå har jeg sett alle episodene, og jeg lo bare én gang i løpet av åtte episoder. Akkurat dét er morsommere enn hele serien tilsammen.

Jeg var med på innspillingen av «bolk 1», det vil si de fire første episodene. Jeg vises godt i bakgrunnen i de to første episodene. Men i episode to er en scene klippet mye – og replikkene er klippet helt vekk. I episode tre hvor jeg hadde et par scener er jeg ikke med i det hele tatt, men litt i episode fire.

I episode tre der rektor deler ut capser er det klippet og fremstilt helt annerledes enn forespeilet. Ikke er bare replikken min klippet vekk, men hele meg. Det var den beste scenen, det var mye latter på settet under innspillingen, men det endelige resultatet er bare kleint. Ikke morsomt i det hele tatt – og da tenker jeg ikke kun pga mine scener, eller mangelen på dem.

Og hva med Anette Hoff som spiller Bente?? Hun var en av hovedrollene, men er nærmest klippet vekk til statistnivå hun også. Var hun med i episode tre i det hele tatt?? Hvor mange episoder og scener så vi henne? Folk har nesten ikke fått med seg at hun var med i serien.

Og hva var egentlig greia med Lisa Tønnes rolle som helsesøster? Et par scener i et par episoder. Det har ingen sammenheng. Men uten Lisa Tønne i episode seks så hadde jeg faktisk ikke ledd én gang gjennom alle episodene. Scenen der hun kjører gymlæreren og rektor Mikkel gjennom et treningsløp var faktisk veldig morsomt. 

I komedier som dette er det ofte mye rør, og det er morsomt, men ikke denne gang. Med unntak av den nevnte scenen med gymlærer, rektor og helsesøster i trening. Men ellers er det bare hopping frem og tilbake, er kleint og pinlig, har ingen sammenheng og gir ingen mening.

Det mest skuffende er endringen av rektor Mikkel (Christian Skolmen)’s personlighet. Fra å være en teit rektor som mobber sine ansatte (mest meg, lol) og opptrer ganske egoistisk er han blitt ganske velmenende og sympatisk, litt dum og tøffel, mer «kjedelig» og veldig lik, nærmest en plagiat av sin egen rolle i TV-serien «Aldri voksen». Å avslutte siste episode i sesongen med å fri til lærer Benni og bli kjørt til sykehus i ambulanse var jo komisk, men ikke komedie. Døll!

Bildene i innlegget her er screenshots delt i tre fra episodene 1, 2 og 4 av «Allerud VGS». Pluss det øverste bildet som også er fra første episode.

Dette var en utrolig morsom serie å spille inn, hvor jeg møtte mange kule folk. En serie hvor jeg fikk en hel del nye erfaringer i forhold til å spille inn tv i form av både komedie (hahaha), serie og replikker (selv om de ble klipt vekk). Og jobbe med mange dyktige kjendiser både foran og bak kamera.

Bra betalt var det også. Statister bruker normalt være underbetalt og veldig utnyttet. Men NRK utbetalte en fornøyelig lønn, og de hadde faste utbetalingsdatoer som de forholdt seg til. Jeg har hatt flere oppdrag hos andre der jeg har måttet etterlyse lønnen min. Så honnør til NRK på dette punktet. Selv om jeg ikke er så veldig glad i denne kanalen da den som oftest bare har kjedelige programmer og man blir tvunget til å betale for den over skatteseddelen.

Igjen så må det sies at «Allerud VGS» var veldig morsomt å ha vært med på, uansett hvor meningsløst og kleint det endelige resultatet ble 🤭🤫😂

 

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lærer #knut #allerud #videregående #vgs #statist #smårolle #oppdrag #nrk

Nedtur: vi landet ikke i Paris!

Nå har jeg vært stille et par dager, måtte bare komme meg over «sjokket» først.

Som nevnt et par-tre ganger tidligere her i bloggen så hadde jeg planlagt en tur til Paris. Snuppen min og jeg skulle reist dit på søndags morgen som var. Altså for et par dager siden.

Klokken 06:15 søndags morgen var vi på Drammen togstasjon. Flytoget til Gardermoen skulle gå 06:22, og det tar 60 minutter fra Drammen til Gardermoen. Så da skulle vi kommet fram dit 07:22. Men Flytoget gikk ikke. Alle tog var kansellert.

Vi måtte «ta buss for tog», og bussen gikk da fra Drammen 06:47. 25 minutter etter toget skulle gått. Det brukte 37 minutter til Skøyen, der måtte vi bytte til tog. Vi ble fortalt at toget skulle gå med en gang, så vi løp med trillekoffertene for å rekke det. Blodsmak i munnen helt unødvendig, for toget ble stående i nærmere 15 minutter i Skøyen.

Da vi kom fram til Gardermoen løp vi inn og opp trappene korteste vei til innsjekking, og fikk da beskjeden om at vi var fem minutter for sene. Vi hastet oss da til skranken til Norwegian. Vi forklarte, men ungjenta så ikke ut til å hverken være medfølende, serviceinnstilt eller kundevennlig.

«Vi kan ikke hjelpe dere, dere er for sene, det er ikke vårt problem» var det vi fikk til svar.

Det var lite folk på flyplassen, køen i sikkerhetskontrollen var under 5 minutter, og vi hadde ikke bagasje som skulle sjekkes inn, kun trillekofferter størrelse handbagasje. Vi hadde fint rukket flyet hvis vi fikk lov, men mangel på medmenneskelighet fra Norwegian satte en stopper for det.

Jeg hadde skjønt at Norwegian hadde sagt nei hvis der var hektisk, mye folk og kø. Men det var det ikke. Her var det ren mangel på vilje til å hjelpe. Det var nesten så jeg begynte grine.

Nye billetter til fly senere på dagen kostet 4000 per pers, så det ble uaktuelt.

Nå er det slik at hvis Flytoget er årsaken til at folk ikke rekker flyene sine så har de en forsikring der de kan hjelpe passasjerer slik at man får plass på et annet fly til ankomststed. Men Flytoget sa nei, de sa at kanselleringen av Flytoget og ordningen buss for tog var opplyst om, så forsikringen gjaldt ikke oss. De sa at det var «vår egen feil» at vi ikke rakk flyet.

Fakta er at hvis bussen hadde gått 06:22 når Flytoget skulle gått, og ikke 20 minutt senere, og hvis toget ikke hadde stått 15:00 minutt i Skøyen, så hadde vi kommet fram i god tid, tatt en røyketur utenfor, handlet på taxfree. Ja i det hele tatt. Så mye for at Flytoget reklamerer med avganger hvert 10. minutt!!

Denne turen kjøpte jeg helt i begynnelsen av juni. Madonna, vårt store idol skulle på turne, og jeg fikk tak på to billetter til konsert i Paris for 18.februar (i kveld faktisk). Jeg ordnet tre netter på firestjerners hotell, fra 16-19 februar. Og to dagspass til Disneyland. Der skulle vi vært i går.

Alt dette hadde jeg holdt hemmelig fram til slutten av november, da fikk snuppen min flybilletter og Disneyland dagspass i bursdagsgave. Og konsertbilletten i julegave. Surprise!!

Dette var supertrist selvfølgelig. Vi hadde gledet oss veldig. Mange tusen kroner som jeg hadde spart gikk opp i luft. Bursdagsgaven til snuppen min ble ikke helt det store. Så med det returnerte vi til Drammen og hentet jentene våre hos tante Tulla som skulle passe dem mens vi var borte. Så var vi hjemme igjen.

Jeg har sendt meldinger til alle involverte i håp om å få litt tilbake for fly, tog og hotell og så videre. Men jeg er ikke så lei meg lengre, for nå har det gått opp for meg at tapet er ikke så stort som det først føltes som.

Det har seg nemlig slik at helt i slutten av november fikk jeg beskjed fra Paris at Madonna-konserten var blitt flyttet fra 18.februar til 10.mars. Så da bestilte jeg nye flybilletter. Og Disneyland passene er gyldige i et år fra jeg kjøpte dem. Så det blir Madonna-konsert og Disneyland likevel. I mars. Jeg tenker det var en mening med at akkurat vår konsert ble flyttet!

Nå har jeg bestilt tur med Color Line «Magic» til Kiel i morgen. Så da drar vi på to dagers Cruise. Vi har sjekket at togene går som de skal i morgen, og det kommer vi alltid til å dobbeltsjekke fremover, pluss at vi legger til litt ekstra tid sånn just in case, for man kan jo ikke stole på disse transportselskapene.

Med den manglende servicen og kundevennligheten som faktisk virker til å være totalt ikke-eksisterende hos så mange i bransjen så må man ta en del forhåndsregler. For dette skal ikke skje flere ganger!!

Takk for at dere leser!!

Ja til livet!! ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ferie #paris #frankrike #disneyland #madonna #konsert #madamex #madamextour #flytoget #norwegian #fly #forsikring #tog #nedtur #trist #dårligservice #dårligkundeservice #dårligkundevennlighet #trist #bursdagsgave #julegave #hotell #firestjerners #frustrerende #forsinkelse #kansellert #colorline #kiel #tyskland #magic #cruise #jatillivet #dereknekkerikkemeg 😜

Blogginnlegg delt 100 ganger VS blogginnlegg delt 2000 ganger?!


Dette er vel kanskje et litt rart blogginnlegg for mange, men jeg poster det i grupper for bloggere på Facebook, så kanskje jeg får noen fornuftige svar i kommentarfeltet mitt.

Det jeg lurer på er følgende. For en ukes tid siden ble jeg gjort oppmerksom på at bloggen min var en svipptur innom blogg.no’s toppliste igjen. Den var havnet på plass 42 mener jeg det var. Et av mine nylig postede innlegg hadde da blitt delt over 100 ganger og jeg skjønte raskt at det var grunnen til at bloggen var på topplisten.

For et par dager siden postet jeg et innlegg som raskt ble delt over 2000 ganger. Jeg hadde postet det i min egen gruppe og noen grupper til på Facebook. Det tok helt av med røde varslinger, men bloggen kom ikke inn på topplisten.

Så hva er greia? Hvordan måles egentlig dette? Jeg mener at for å kunne dele blogginnlegget mitt fra bloggen, slik at det blir registrert i bloggen så må en jo ha klikket inn på innlegg. Bak (under) hver blogg i topplisten står det et tall i parantes som er antall besøk i døgnet. Hvordan kan blogger som har hatt under 1000 besøk komme inn på den listen, og ikke en blogg som er delt over tusen ganger på et døgn?

Jeg undres bare. Noen som vet hvordan dette fungerer?

Ellers driver snuppen min og jeg på her hjemme. Rydder, vasker og pakker. Tidlig tidlig i morgen reiser vi til Paris. Det blir fantastisk bra! Takk for at dere leser 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#blogg #blogging #blogger #bloggere #bloggno #topplisten #paris

#screenshots