Julereisen. Kapittel 24: 2023!

Jeg tenkte at jeg i dag, på selve julaften, skulle poste to bilder fra hver måned som har gått i år. Såkalte «høydepunkter». Nå er det jo ikke alltid at man er så flinke til å ta bilder når det skjer noe, man er liksom «in the moment» og heller nyter øyeblikket fremfor å tenke på å dokumentere det.

Anyways, januar er ikke akkurat favorittmåneden min. Forsøker liksom å holde meg mest mulig hjemme, og bare gleder meg til våren liksom. Høydepunktet for meg mener jeg ganske sikkert var at Madonna annonserte at hun skulle ut på verdensturné og jeg klarte grafse til med noen veldig gode billetter til show både i København, Danmark og Amsterdam, Nederland. Men som mange av dere sikkert har fått med dere, så liker snuppen min og jeg å ha balkongkos i helgene, så de to bildene som jeg fant som representerer januar, de er her hjemme fra. Lørdagskos på balkongen. Dere vet, jeg er jo sjefskaninen og Kongen av Balkongen!

Februar er en litt mer aktiv måned. Da har man liksom vent seg litt mer til vinteren og man bryr seg liksom ikke like mye om kulda og årstiden. Vi bruker farte litt mer og ja til livet. Vi reiste blant annet med Fantasy til Kiel, Tyskland. Vi elsker disse turene. Fantasy og Magic er fantastiske flotte båter, flytende hoteller, og vi har det alltid kjempemoro disse dagene, og dette var en jubileumstur, så jeg legger ved link. Men her velger jeg likevel heller å poste bilder av Lily Bandehy og meg på hijabdagen, som vi markerte på Youngstorget i Oslo.

Lily brant flere shariaplagg, hijaber, som en protest mot kvinneundertrykkelsen og mishandlingen i islam, hvor kvinner blant annet blir drepte for å bære hijaben feil. Jeg er veldig stolt av Lily og mine ex-muslimske venner, det er farlig å stå opp imot og kritisere islam for den politiske doktrinen den faktisk er. All respekt for Lily som har viet sitt liv i Norge til å kjempe imot islamiseringen. Jeg vet hva hun har måttet ofre. Les «Åpent brev fra Lily».

Det første bildet her er en er bilde av Dimple, ei lita mopsejente vi tok til oss som ikke hadde det helt bra. Noen synes kanskje det er spesielt å ta dette med her som et av høydepunktene i år, da dette endte med livsavslutning for Dimple. Hvil i fred jenta vår. Men jeg velger bilde av Dimple som det første bildet for mars. Jeg er veldig glad for at Dimple kom og var hos oss, jeg er overbevist at hun hadde det veldig godt her, tross hvor syk hun faktisk var. At den siste tiden hennes hadde hun det bra. Dette er siste bildet av henne, i armene mine, hvor hun sovnet inn bare minutter etter.

Så kunne jeg postet et av alle de flotte bildene fra da snuppen og jeg var på Reptil Zoo i Oslo, men dere kan heller klikke på linken om dere vil se. Det var også i mars da jeg fikk den fenomenale pakken fra medblogger/‘søster’ «Vibbedille», som innholdt så mye kult at selv om jeg postet to innlegg om det, så fikk jeg ikke med alt. HER og HER. Dette var så kult at det blir aldri glemt! Men likevel, det andre bildet/bildene jeg velger å bruke fra mars er fra Kvinnedagen hvor jeg deltok i protestmarsj mot islamistisk kvinneundertrykkelse. Les gjerne dette innlegget som tar opp flere viktige temaer: «Kvinnedagen for mannehatere».

April var en måned med masse småturer, som handleturer til Sverige og denslags. En veldig frisk måned for meg, og jeg begynte komme meg litt ut i naturen, jeg begynte faste to dager i uken, startet prosessen med å redusere og stabilisere kroppsvekten min igjen. En veldig god måned for min fysiske og psykiske helse kan man si.

Det neste bildet her fra april måned er fra «Dråpejakt» inspirert av min flotte medblogger «Utifriluft». Det som var veldig moro med dette, var ikke bare det å øve på slike fantastiske makrobilder, oppleve naturen og denslags. Nei, det var å ta til seg hvor terapeutisk dette var. Timene bare fløy av sted, og det var ren harmoni. Begge bildene for april er fra mine turer til Nordbykollen og Nordbytårnet her i Drammen. Et av mine favorittsteder her.

Jeg ser jo nå at om jeg skal linke til flere høydepunkt hver måned enn bare de to bildene jeg opprinnelig hadde valgt for å representere hver måned, om jeg skal linke til medbloggere og så videre, så kommer dette innlegget til å ta evigheter. Så ganske enkelt her nå, de to bildene for høydepunkt i mai blir fra vår ferie da i Nederland, for dette var virkelig høydepunkt!

Ikke bare var det snuppen min og meg i Nederland, men flere kurdiske venner fra Tyrkia, blant annet kjære Suzan og Roja som er veldig gode og nære venner. Det var helt fantastisk at dette lot seg gjennomføre da de i alle de årene vi har kjent dem har blitt nektet å komme besøke oss i Norge. Denne ferien slapp de tenke på å ikke kunne være seg selv hundre prosent, de slapp tenke på islamsk ukultur. Vi koste oss masse, var ute og spiste, sight-seeing, photoshoots, uteliv og homsebarer, blomstermarkeder og U name it. Vi var mest i Almere, Rotterdam og Amsterdam.

I juni skjedde det utrolig mye, hver en dag var et høydepunkt nesten. Nei, jeg gidder ikke poste bilder fra bloggtreffet her i Drammen. Det er enda noen som poster kvalme kommentarer om dette i medbloggeres kommentarfelt. At noe som var ment bare godt, skulle bli slik et problem for disse folkene, det skjønner jeg enda ikke. Bloggtreffet ble veldig fint og hyggelig det, akkurat dét kan ingen ødelegge, men jeg gjør det ikke igjen. Jeg velger her heller å poste et bilde av Vibbedille, Vivian og meg fra Fløyen i Bergen.

Vi er litt på utstilling på det bildet, jeg er ikke helt komfortabel med å stille meg opp for å bli avbildet. Men det var en super tur til Bergen. Det var snuppen min og meg, jentene våre, Vivian («Mammapåhjul») og Gubben, minstegutten deres, Vibbedille og to av hennes. Fantastiske dager på alle måter. Her kunne jeg til eksempel postet bilde fra Robbie Williams-konsert, turer til fantastiske Fredrikstad og Tønsberg, min deltakelse i «Frodiths Catwalk-utfordring» (som fikk en del kommentarer og omtale, haha), men jeg velger et bilde til fra Bergen-turen. Altså snuppen min og jeg på Fløien og jentene våre på bybanen.

Juli var også stappe full av høydepunkter og opplevelser. Blant annet bursdagsfeiringen min i Fredrikstad, men her velger jeg som første bilde, et av snuppen min, ei god venninne og meg på Pride i Oslo.

Neste bilde(r) er fra Stavanger. Det er selvsagt Vibbedille dere ser sammen med meg. Jæren-strendene og #fribar i fargegata.

To bilder fra august, da velger jeg et bilde fra Depeche Mode-konsert. Denne opplevelsen var en gave til snuppen min fra meg da dette var et av favorittbandene hans i oppveksten. Jeg var aldri spesielt opptatt av dette bandet, men live-opplevelsen var knallbra!

Det andre augustbildet blir fra da Drammen ble oversvømmet. Jeg velger dette fordi, ja, det var trist, men det var også utrolig vakkert. Jeg tror dere skjønner hva jeg mener hvis dere klikker her på linken til innlegget jeg postet om dette, leser og ser på bildene. Det hele var veldig spesielt!

I september var det ikke like mye farting som månedene før, men vi dro litt hit og dit i nærområdene. Bildene jeg har valgt til å representere denne måneden er fra en afrikansk konfirmasjon i Asker.

Den afrikanske konfirmasjonen blir det nok ikke en repeat av, for man konfirmerer seg jo ikke hvert år, men den afrikanske grillfesten som er en årlig tradisjon her i Drammen gleder jeg meg til. Det var en veldig moro rompefest!

Oktober.. jeg synes dette innlegget tok mye mer tid enn jeg først tenkte. Og hellige kaninmåne.. det er jo julaften. Jaja, snuppen er på jobb, og ribba skal ikke i ovnen før om en time. Jeg får gønne på!! I oktober skjedde mye bra, men jeg velger at det første bildet blir fra Madonna «The Celebration Tour» på Royal Arena i København. Dette var helt sinnsykt rått!!

Det andre bildet fra oktober blir fra Halloween, en veldig vellykket og morsom fest, og jeg liker dette bildet så godt. Katrin Lagertha er så utrolig fotogen, både med og uten filter.

November skorter litt på bilder, men jeg velger uansett begge fra bursdagen til snuppen min. Det var da jeg overrasket han med Madonna-billetter, han visste bare om billettene til København i oktober. Jeg hadde holdt hemmelig helt fra januar at jeg hadde ordnet reise og hotell til Amsterdam også. Her ser dere jeg har laget viltgryte og søtpotetmos med chilli til bursdagsgjestene.

Selvsagt blir disse to neste bildene fra Amsterdam og Madonnas «The Celebration Tour» show. Dette showet overgikk jo det i København, hvilket både snuppen min og jeg ikke trodde var mulig. Hvordan gjøre noe som allerede var helt amazing perfekt, enda mer perfekt? Leave it to Madonna, she can do it!!

Sukk, for et fantastisk år det har vært. Og å avslutte året med, ikke bare ett Madonna-show, men to, attpåtil i byer som København og Amsterdam, som vi elsker, helt kaninkonge!!!

Takk for at dere har fulgt meg på denne reisen med bruddstykker fra livet mitt, helt fra det startet med første juleminne, via mine barneår, ungdomstid, og så videre, fram til nå. Håper dere ser budskapene mine, hva jul handler om, eller bør handle om. Ja til livet ig kjærligheten. Håper dere får en nydelig julaften og juletid. Nå skal jeg slenge ribba i ovnen og forberede til å lage Bunny Special Julesaus, til sist her, en liten julekollasj med bilder som ble knipset bare for få dager siden. Juleklem til alle!! 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#julereisen #jul #christmas #familie #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Jammen et aktivt år 🙂 Jeg ser lille Dimple. Det var jo et høydepunkt så lenge dere hadde henne, det skjønner jeg godt 🙂 God jul 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg