Kristne er de mest freaky folka!

Det er ikke ofte jeg ler når jeg leser nyheter i norsk statsstøttet media. Men denne saken om den gifte tobarnsmoren Nita Marie på 46 år gjorde meg himmelfallen og lattermild må sies.

Personlig har jeg ikke hørt om dama før, men ifølge norske aviser så ble hun veldig kjent i fjor da hun ble intervjuet i det britiske morgenprogrammet «This Morning». Intervjuet gikk viralt, og klipp vises stadig på diverse plattformer i sosiale media. Folk syntes det var bemerkelsesverdig med hennes påstander om at hun og ektemannen har trekantsex med Gud. Det må jeg si, Gud faktisk.. jeg tenker da må det jo være gudommelig bra sex. Fikk nesten lyst å joine in.. haha!!

Nå håver dama inn på å kaste klærne på nettstedet OnlyFans. En plattform som har blitt kritisert en rekke ganger fordi brukerne kan dele både nakenbilder og pornografisk innhold mot betaling. Personlig skjønner jeg ikke kritikken, voksne mennesker som flasher pupper eller har sex, hva er vel mer naturlig enn det? Om man ønsker tilskuere må vel være opp til den enkelte, samme når det gjelder de som ønsker å betale for titten?

Altså her er det snakk om alt fra chatting til rollespill, «milf»-orgier og live trekantsex med både kvinner og menn. Dette gir da en inntekt på over 1,2 millioner kroner i året for dama som liker å kose seg. Jeg tenker det er jo ikke å forakte, hun liker sex, hun liker penger, og oppnår begge deler. Win-win!!

Enda morsommere er det når dama forteller at hun er kristen og viser til 1. Mosebok 1:28, og 1. Mosebok 9:1, hvor det blant annet står:

«Gud velsignet Noah og sønnene hans og sa til dem: «Vær fruktbare, bli mange og fyll jorda!».

Dette tolker hun som at Gud ønsker at mennesker skal ha mye sex, og ikke skamme seg over seksualiteten sin. Hun sier at hun tror at vår falne verden kan bli helbredet med sunne relasjoner med sex, og med kroppene våre. Det er jeg ikke uenig med henne om, voksen samtykkende sex er bra, mener jeg.

Så forteller hun videre at rundt 80 prosent av følgerne hennes på OnlyFans er kristne menn. Av erfaring ytrer hun at kristne er de mest freaky folka som finnes. Jeg tar meg i å tenke på ordet «freaky», og lurer på om det egentlig ikke menes «freakete/frikete? Jeg har jo selv vært borti noen såkalte kristne, deriblant en prest. Det var både frikete og freaky, kremt.. Nå oppfordrer Nita Marie flere kristne til å omfavne sin egen kropp og seksualitet.

Det å omfavne sin egen kropp, sin egen seksualitet, akseptere sin legning, leve ut hvem en er i forhold til disse tingene, i voksne samtykkende omgivelser, det er jeg ‘all in’ om. Så tenker jeg at disse religiøse menneskene, disse dobbeltmoralistene som stadig danner hylekor, som hyler om hva som er rett og galt, de som har fordommer og dømmer, heller kan være åpne og ærlige, fremfor å gjemme seg bak religion og kristendom. Vi vet alle hva såkalte kristne bedriver. Vi vet alle om Vatikanet. Vi hva prester bedriver (ikke alle), vi vet hvorfor enkelte menn liker å gå i kjole. Ja det er mye «freaky» greier blant kristne og i kristne miljøer. Det er ingen vits å late som noe annet. Vær åpne, ærlige, ha sex, kos dere og kast religiøse fordommer ut vinduet. Det har ingen god hensikt å utgi seg som skinnhellig» når man er like mye «frik» som alle andre (og enda mer).

Nita Marie håper med sin livsstil å hjelpe. Det er mange ensomme menn der ute som ikke har koner eller kjærester, sier hun. De lengter etter selskap, hvis de ikke får det, blir de bitre, sinte menn, og sier videre at hun tror at Gud vet at vi lever i en fallen verden. Ingenting er perfekt. Uansett hvor perfekte vi prøver å være, vil det alltid være noe i livet vårt som ikke er guddommelig. Men sex er ikke en synd, avslutter hun.

Link: Dette er definisjonen på en mikropenis.

Hva mener dere?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#nitamarie #sex #onlyfans #trekantsex #gud #religion #kristendom #fordommer #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg