På farta med Vibbedille!

Siste dagen av min lille tur til Bergen er nå her. Frokosten er inntatt, har sjekket ut av hotellet, møtt Vibbe igjen, og nå er vi på farten.

Vibbedille og jeg har visst om hverandre lenge, og hatt kontakt en god stund, via bloggene våre, post og sosiale media. Bare fått mer og mer sansen for dama, og i går formiddag møttes vi for første gang i virkeligheten. Hun er som jeg forestilte meg faktisk, unntatt at jeg trodde hun var høyere, hehe.. men her har vi altså ei litta kul dame med stor personlighet, godt humør, bredt smil og masse duppeditter.

Anyways, etter å ha møttes på stasjonen og fått henne sjekket inn på hotellet sitt så gikk vi for lunsj, og stedet heter «Rebel» og det anbefales virkelig, for her overrasket de med fantastiske lunsjretter, både estetisk og smaksmessig. Vibbedille spiste «Sweet potato Delight», hun omtalte det som ‘exellent’! Jeg spiste «Porkalichious», og det var rett og slett himmelsk, absolutt helt nydelig. Perfekt lunsjsted, jeg garanterer at jeg spiser på dette stedet neste gang jeg er i Bergen.

Anyways, etter lunsj dro vi på markering og gikk i fakkeltog. Jeg vil nok komme med mer om det etterhvert, men dere kan jo lese DETTE. Etter fakkeltoget gikk vi en liten tur på pub og fikk skravla litt mer. Jeg fikk tatt meg en halvliter, Vibbe holdt seg til kaffe, hehe.. nå er vi altså på farten igjen (buss), så vi «prekas» etterhvert 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#helg #søndag #rebel #vibbedille #bergen #bunny #bunnytrash

10 kommentarer

Siste innlegg