En voksende og stygg ukultur i Norge!

Jeg blir så eitrande forbanna!! Hva er det som feiler nordmenn?? Er folk blitt helt ødelagte i skallen sin etter de to siste årene? I Norge drives det faktisk en heksejakt på mennesker å hetse, mobbe, plage, ekskludere og henge ut!! Det er så umenneskelig og pinlig flaut! Jeg mister jo lysten til å si at jeg er norsk, det er liksom ikke noe å være stolt av lengre!

Hvorfor er det slik at så mange godhetstyranner skal gjøre det slik at man får en vond smak i munnen av å si at en er norsk? Vi burde da virkelig være et av landene i hele verden hvor vi innbyggere, befolkningen, etniske nordmenn skulle kunne gå rakest i ryggen og kunne si hvor man kommer fra med stolthet. Men neida, stadig ser man at det å være norsk skal reflektere å være fullstendig idiot!

I Arbeiderpartiet, altså i det største regjeringspartiet tyter rasismen fram mot hvite. Det absurde med dette er jo at etniske nordmenn er i hovedsak hvite. Stortingsrepresentant Kamzy Gunaratnam raser fordi avtroppende Arbeids og inkluderingsminister og avtroppende nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik ikke blir erstattet med en person med minoritetsbakgrunn. Vi snakker ikke om en engelskmann, amerikaner eller en danske, men en som alle kan se kommer fra 3. verden. Hun kritiserer at Hadia Tajik ikke blir erstattet med noen som er mørk i huden.

Mens påfallende mange med minoritetsbakgrunn tar til ordet for å begjære seg som norske da de bor her, har vært her stort sett hele livet, er født her og/eller har innvilget norsk statsborgerskap, så går denne Kamzy Gunaratnam ut og tar avstand fra det å være norsk, hun vil ha seg frabedt å identifisere seg med det norske, fordi hun mener nordmenn flest er rasister. Hudfarge-besettelsen hennes og blant flere i Arbeiderpartiet er påtakelig hvor disse mener at dette er en faktor som skal være avgjørende for å kvalifiseres til en statsrådspost! Hudfargen faktisk!! Det er knapt til å tro at man kan tenke slik. Denne holdningen har smitteeffekt i hele partiet, og unge AUFere følger. Flere ønsker fargede statsråder og at det skal tas i betraktning for å ansette til lederstillinger her i minoritetsvennlige Norge.

Dette er jo bare rystende tankegang i et land hvor befolkningen har stått på for å bekjempe fordommer og rasisme, og nå dette!? Burde det ikke være slik at alle i norsk politikk og samfunnsliv skulle ha samme muligheter? At vi alle skulle vurderes etter hva vi utretter og hvilke kvalifikasjoner vi både har faglig og menneskelig. Riktig person i rett stilling UAVHENGIG av hudfarge. Er ikke DÉT hva vi har kjempet for, eller er jeg helt på tyttebærtur her??

Så har vi den stadig pågående hetsingen, uthengingen, mobbingen og latterliggjøringen av uvaksinerte her til lands. Og akkurat dette, aksepten vi har sett rundt dette, at det har vært greit å henge ut, mobbe og plage en minoritetsgruppe fra alle kanter. I sosiale media, i statsstøttede medier, fra øverste hold hos mennesker i lederstillinger, og hos toppolitikere som styrer og steller i dette landet, så har vi sett en slik legitimisering av grov mobbing. Og med det er en ny ukultur blitt til i Norge, et nytt adferdsmønster hvor det faktisk er greit å psykisk angripe og forsøke ødelegge den psykiske helse hos en gruppe mennesker. Nå ser vi at smitteeffekten av dette har bredt seg ut over hele landet vårt. Nordmenn er blitt SÅ til de grader stygge med hverandre og mot hyggelige besøkende.

For nå til det som gjorde at jeg måtte skrive dette innlegget. Det har seg faktisk slik at mennesker med russiske navn her i Norge, har måttet fjerne og bytte ut navnene sine på sosiale media pga av hat, hets, trusler og truende oppførsel fra nordmenn.

Skiløperne fra Russland som skulle delta i skisprinten her i Drammen og Holmenkollen som ikke fikk delta likevel på tross av at de allerede var ankommet fikk noen sterkt ubehagelige opplevelser med seg. Natalja Neprjajeva som var en av disse forteller at det var like greit at det ble som det ble, for det ikke ville vært trygt å delta om det hadde blitt tillat av FIS. Neprjajeva forteller om trusler hun og de andre russiske skiutøvere fikk fra nordmenn på hotellet på Fornebu. Trusler faktisk, yupp!

Videre har vi hotellbransjen og turistbransjen som har slitt i to år på grunn av unntakstilstand med nedstenginger, tiltak og sådan som følge av koronapandemien. De som nå burde være glade for turister og gjester viser en helt ny side. Nå ser vi over det langstrakte land at russiske personer blir nektet på hoteller og sådan fordi dem er russiske!!

Jeg har blitt fortalt om tilfeller i Tromsø, og jeg leser om Vesterland Feriepark i Sogndal hvor en tidligere ordførerkandidat faktisk, Arne Glenn Flåten som leder for ferieparken, faktisk går ut i media og sier at russiske gjester ikke er velkommen i ferieparken han driver.

Altså når innflytelsespersoner går ut på den måten da pisker man opp til russer-hat i befolkningen. Herunder ingen tvil. Det meldes fra alle kanter at russiske behandles dårlig i Norge nå, de opplever stygge tilrop og aggressiv adferd rettet mot seg, og blir hengt ut og ekskluderte.

Nettopp nå leste jeg om det russiske kjæresteparet Natalia og Pavel som ble kansellert og nektet opphold på et hotell her til lands. Hotellet endte med å få Natalia i gråt og hun sier at «det er vanskelig å stå imot tankene at fra nå er vi hatet»!

Link: MN24 Nyheter

Nordmenn, hva faen er det vi driver med her til lands? Dere knuser hjertet mitt!! Er vi ikke bedre enn dette liksom??!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russiske #russere #medmennesker #medmenneskelighet #omtanke #inkludering #mobbing #hat #hets #ekskludering #nordmenn #norge #bunny #bunnytrash

12 kommentarer
  1. Blir bare grenseløst lei meg. Hva skulle den alminnelige russer ha gjort i denne situasjonen ? Tror ingen av oss klarer ta inn over oss hvor kontrollert informasjon i Russland er. Hvor annerledes narrativ de er preget av. Det siste den vanlige russer trenger er hets!

   1. Dette er sjukt, mitt bilde av nordmenn har tydeligvis vært en illusjon.. skjærer ikke alle under én kam, men denne ukulturen er økende, det er ikke til å legge skjul på..

  2. Så bra at du tar dette opp. Ekte nordmenn det….tror alt som står i media og oppfører seg deretter. Nordmenn har ikke egne meninger…dette er trist, veldig trist.

  3. 😭😭😭 Dette er så sjukt trist, at eg finn ikkje ord. Og media som i monge år har snakka/skrevet om at me må ta tak i dette hatpratet, og hatske gjerningar, er dei som går i bresjen for dette russerhatet. Det er totalt FORKASTELEG!
   Og på toppen av dette, så er der Ukrainerar og Russerar som jobber side ved side, her i bygda iallefall, og er like fortvila over situasjonen, og stødjer kvarandre. Så skal liksom me sjølvgode, sjølvhøgtidelege drittsekker av nokre nordmenn vera dei som kastar bensin på hatbålet. Fy flate for ein rasshølnasjon me har vorte.
   Hadde det ikkje vore for at eg har to gamle svigerforeldre som treng meg, hadde eg nok pakka kofferten, og søkt politisk asyl ein kvan stad “longtbortistan”.
   Det er rett og slett så flaut at eg verte fysisk kvalm 🤮.

  4. Det er ikke bare normenn som bor her. Man er ikke norsk bare fordi man oppholder seg i landet. De som tagget på russernes smørebuss, er de tatt.? Er det bevist at det er Normann som har gjort det?
   Forsvarer overhode ikke at det ble gjort men ikke legg automatisk skylden på nordmenn flest.

   1. Når man ser hvordan nordmenn nå oppfører seg så er det jo nordmenn ene og alene som har skylda, det er på ingen måte til å skyve under en stol, og dét er ganske udiskuterbart.

  5. Når det gjelder russisk idrett på høyt nivå så er vel den statsdrevet. Og det er vel kjent at flere utøvere har militære grader i den russiske armeen, og at de får forfremmelser når de får gode resultater. De er altså profesjonelle statslønnede utøvere. At det i den situasjonen vi har nå reageres mot dette er vel forståelig.

   1. Er ikke all idrett på høyt nivå statdrevet? Nei det er på ingen måte forståelig at nordmenn skal true noen her til lands på grunn av deres etternavn eller hvor man er fra. Skammelig tankegang!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg