Bunny har fått drill og chilli shots!

Ja nå har Bunny hoppet masse gatelangs i nydelig vær. Masse sol og Bunny kjenner på snuten at sola har varmet Bunny i dag. Det liker Bunny.

Bunny var først og hentet drill. Bunny har ingen venn i Drammen med drill, men Bunny har venn i Åmot med drill. Bunnys venn jobber i Drammen, så Bunny vært på venns jobb og hentet drill. Bunny liker ikke drill, men drill måtte Bunny ha, så da ble det drill på Bunny.

Så hoppet Bunny til cafe, tjolahopp til matbutikk og hoppetihopp til vinmonopolet. Bunny klarte ikke motstå det. For Bunnys venn fortalte Bunny på besøk da snuppen og Bunny hadde 15 års jubileum, at Bunnys supergode venn Chilli Klaus har begynt å selge Chilli Shots.

Men Bunny ikke finne Chilli Shots på TaxFree, så da måtte Bunny på pol for Chilli Shots. Veldig dyrt på pol, men Bunny måtte ha, Bunny må smake, for Bunny liker både chilli, shots og Chilli Klaus. Så nå er Bunny fornøyd. Bunny gleder seg til lørdag, som er byttet med fredag, så da er lørdag på fredag og fredag på lørdag. Da kommer lørdag raskere og Bunny får smake chilli shots. Bunny er fornøyd med det.

Det står Vindstyrke 12 på Chilli shots. Finnes to varianter. Rød og gull. Rød er Vindstyrke 6. Bunny kjøpte Gull. Pol ikke ha Rød. Rød må bestilles, så da gjorde Bunny det. Men kjøpte gull, så da kommer det til å ryke ut ørene til Bunny på lørdag som er byttet med fredag. Kanskje Bunnys ører flagre litt også. Vindstyrke 12 er orkan. Bunny ser på flaska, 12 = Orkan. Bunny er klar for lørdagsorkan!

Nå skal Bunny drille. Bunny ikke like drill, men drille må Bunny, slik er det bare. Snuppen til Bunny jobber i akutten. Så Bunny blir tatt vare på hvis drill er slem.

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#drill #chilli #chillishots #shots #chilliklaus #bunny #bunnytrash

6 kommentarer
  1. Den der har eg smakt én gang. La meg si det sånn, dette var under utredning før diagnosen crohns kom, eg hadde da magesår og mye betennelse i spiserør. Visste ikke hva eg fikk servert, så den gikk på høykant 🙈 Eg lå i fosterstilling på gulvet i gamle campingvogna i to timer og skreik, drakk en halvliter melk, og endte på do i to timer etterpå fordi eg tåler ikke melk heller 😂😂😂 Den countryfestivalen ble litt amputert 😅

  2. Da blir det lørdag på fredag og planene er ganske så klare skjønner jeg…
   Dette blir heftige saker!
   Godt det ordna seg med drillen, synes litt synd på deg i går kveld – da du ikke hadde drill! 🥰

   1. Bunny er klar for lørdag som er bytta med fredag så da kommer lørdag fortere og fredag senere. Bunny lurer på om mer krok er gunstig, Bunny har jo drill nå.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg