Bunny opplever mye rart for å få seg stang!

Nydelig vær og Bunny benyttet anledningen til å komme seg ut for å få seg stang. Jeg nevnte i et innlegg i går at det var det eneste gjøremål som er planlagt denne uka, haha.. så da var det å styre og stelle seg litt, for så ta bussen til sentrum og deretter ny buss ut av sentrum, til Byggmakker.

Vel fremme fant jeg stang, men den stang var for lang, og det var der og da denne dagen begynte å bli rar. De folka som jobbet der var helt merkelige. Jeg sa jeg skulle ha stang på to meter og tyve. Svaret jeg fikk da var at jeg måtte betale for to meter og åtti.

Stang selges som metervare, det er greit, men man skal da ikke betale for mer stang enn en trenger. Jo, det mente disse to pussige gulrøttene av en betjening. Fordi den stang de hadde måtte deles slik at jeg skulle få så mye stang som jeg trengte, men da ville resterende stang bli «ikke salgsvare» for ingen ville ha så kort stang. Ikke mitt problem, jeg skal ha to meter og tyve stang. Joda dét var greit, men jeg måtte betale for to meter og åtti. Da spurte jeg om de seriøst mente at jeg ikke fikk min stang hvis jeg ikke betalte for mer stang enn jeg skulle ha?

Bunny begynte å vise tenna og var veldig klar for å hoppe opp og sette tenna i låret på den ene gulrota. Det var da de ombestemte seg og delte stanga slik at jeg fikk min stang og betalte riktig pris. Da ble Bunny fornøyd, men var likevel noe forundret av surrealismen rundt å kjøpe stang. Blir lenge til neste gang, at Bunny kjøper stang altså. Har nok stang!

Så var det på bussen tilbake til sentrum og et stykke til. For det har seg slik at de siste dagene har jeg fått hentemelding og påminnelse fra PostNord om pakke. Det var også en underlig greie, for jeg ventet ingen pakke, har ikke bestilt noe. Og så er det mye ork når denne pakken må hentes et sted man aldri ferdes, altså det er så mye weird med den posten nå at det rakner snart for vesle Bunny. Pakken måtte hentes på Rema i Tollbugata. Altså den butikken Bunny liker minst i hele byen. Samme med Tollbugata, minst likte gata i hele Drammen. Men når jeg først satt på en buss som stopper der, så var det like greit å få det gjort. Kunne jo hende at det var noen som ville overraske Bunny med pakke, det har jo skjedd før, og Bunny elsker hyggelige overraskelser.

Så var det inn på Rema og bort til pakkerommet og pakkedama og oppga hentekode. Da spør de alltid om jeg er den personen som de leser opp navnet til fra pakken. Jeg forventet da å få høre et annet navn, at det hele var en feil, men hun sa mitt navn og jeg tok imot en liten pakke. Forundret ble jeg av å se navnet mitt på pakken, og telefonnummeret mitt. Og den forrige adressen min som jeg flyttet fra for over to år siden. Det som slo meg da var at dette kunne være en pakke som jeg hadde bestilt den gang da, som ikke dukket opp og ble glemt eller noe.

Pakken var tapet i flere runder rundt en Kiwi plastpose, og inni der var det masse bobleplast. Hellige måne hvor spennende Bunny syntes dette var. Så moro. Så gøy. Utrolig spennende inntil jeg så hva dette var. Det var to ting. Skitten skivoks og skismurning. What the fuck liksom?? Bunny trodde ikke sine egne øyne!! Sverger på deilig kaninpels og nyvasket hjertesalat at det der har jeg aldri bedt om, aldri bestilt! Skismurning!!? Er det noen som har hørt at Bunny vil på skitur noengang ever?? Er det noen som har sett Bunny på ski ever?? Hallo, denne kaninen er skiflyktning!! Hjelpes..

Så da var det bare å tasse seg videre til et sted hvor det er busstopp hjem. Inn på full buss måtte stang holdes loddrett. I bussen satt en dame og snakket koko rundt seg. En jentunge sto å sang urdu for full hals i midtgangen. En voksen mann med munnbleie kom plutselig og røsket tak i min stang med en hånd bestående av lange klør med en hel gravlund under. Her snakker vi hakka møkk. Bunny bare utbrøt «det er min stang, finn deg en egen stang». Bunny gir seg over hvor godt det var å komme hjem, for nå har alle weirdoz i fylket våknet til liv igjen – men Bunny skal være fornøyd – har fått seg stang, to meter og tyve stang!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#stang #bunny #bunnytrash

28 kommentarer

Siste innlegg