Norge støtter Russland.

Jeg har bevisst holdt min munn iht å uttale meg om synspunkter om Russlands angrep på Ukraina og denne krigen. Når det skjer ting av den grad så er det svært ulikt meg, men jeg har holdt kjeft på bloggen og jeg har holdt kjeft her hjemme. Jeg har vært blant venner og selvfølgelig i selskap og på fest så sklir man på et eller annet tidspunkt inn på både plandemi og krig. Når det gjelder plandemien så har jeg sagt mitt høylydt, derav har jeg ikke blitt injisert noen guffe, ikke fått påvist noen smitte og jeg bruker tidvis bevisst ordet plandemi. Det burde si sitt. Når det kommer til krigen har jeg holdt kjeft, og når jeg har blitt spurt har jeg kort og greit svart at det er ikke alt vi blir fortalt.

Noen kikker på meg og synes jeg er rar, mens de fleste lytter ikke, de hører null og nada, selv om jeg snakker tydelig. Så fortsetter de, «Putin er gal», «Putin er ond», «Håper noen knerter Putin». Så kommer ekkokammeret, gjengivelser av hva som blir ytret av vår regjering, toppolitikere og media. Så ser vi Volodymyr Zelenskyj på storskjermer direktesendt fra Ukrania hver dag i dialog med det respektive lands ledere, kledt i grønt, holder hånden på hjertet og kommer med godt innøvde taler. Veldig strategisk og rolig, samtidig som det er full krig. Volodymyr Zelenskyj blir hyllet verden over der han sitter og blir filmet for daglige strømmesendinger.

Og joda Putin er ingen god mann. Jeg skrev mye om Russland her på bloggen for noen år siden. Hvordan han behandlet egen befolkning og om hvilken farlig mann han faktisk er. Jeg skrev mange innlegg da «Pussy Riot» ble arresterte og fengslet. Jeg brølte nærmest om homopropagandalovene som ble innført i Russland, og jeg delte underskriftskampanjen mot dette utallige ganger. Nordmenn hevet knapt et øyebryn, media var tause, ingen brydde seg. Det som ikke angår en selv, det vender man ryggen, der har man folk flest.

Nå tirsdag, for to dager siden, samme dag som Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, talte for Stortinget og ba om sanksjoner i kampen mot Russland, så kom den store «bevisstgjøringen» om at norske rederier bidrar til å frakte russisk olje til det internasjonale markedet. Dette betyr i grove trekk at samtidig som vår regjering snakker høyt om sanksjoner, sende utstyr og våpen, skaffe midler, ta imot flyktninger og fordømme Russlands angrepskrig mot Ukrania så er Norge med på å finansiere hele elendigheten og er medskyldige. Norge er aktør i angrepene og krigen mot Ukrania.

Eksporten av fossil energi er en av Russlands hovedinntekter, selve driften av Russland kommer blant annet fra dette. Viken Shipping er blant de involverte rederiene. Den siste uken har minst fem tankskip fraktet olje fra Russland og til det internasjonale markedet. Og dere kan banne på at en retorikk om hvorfor vil bli lagt fram på en sådan måte at det skal både forklare og unnskylde Norges medvirkning. Dette er ikke noe som kan bortforklares, egentlig, men vi kommer til å se igjen at nordmenn blir gitt et narrativ, og det narrativet tror man blindt på.

Jeg skal ikke påberope meg høy kunnskap om all denne dritten som foregår. Men jeg bare tenker at folk i dette landet snart må begynne å lære at vi har en vanvittig korrupt regjering, et korrupt storting, og hele greia med et syngende pressekorps etter seg. Etter de to siste årene med massive løgner og et narrativ som stadig forflyttet seg så skulle en tro at folk kunne begynne å våkne litt i stedet for å være ekkokammer for det gitte narrativ.

Når ble det slik at man dagen etter å ha fått servert tidenes løgn, så tror man på vedkommende? Når ble det slik at man sluker rått hva folk som lyver og svindler hver dag som levebrød, når ble det slik at det er dem man har tillit til? I mitt hode, i mitt hjerte, i min sjel er det slike folk jeg har minst tillit til. Man kan ikke stole på løgnere, er det virkelig så ulogisk? Her sitter folk faktisk enda og bare ser på at vi går inn i økonomisk krise med vanvittige økninger på ALT vi trenger for å leve, mens Statskraft håver inn og Norge har økonomisk gevinst i skitne avtaler verden over. Støtter korrupsjon og krig. Og her sitter vi og gjentar som et ekkokammer deres løgner som om det er den eneste rene sannhet. Det burde være opprør og revolusjon. Men det eneste folk sier: «Putin er ond og gal». Javel.

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russland #ukraina #norge #bunny #bunnytrash

16 kommentarer
  1. At Norge er et av verdens mest korrupte land er vel ingen i tvil om Når det gjeller denne krige snakker Norge med to tunger, oligarkiene er gjester kommer og går med sine skip Om Putin hadde stått på grensen til Norge så er det vel Konge og regjering som hadde funnet veien ut av Norge først

  2. Korrupsjon på høyt nivå. Det er ikke annet enn løgn og bedrageri regjering og storting bedriver.

  3. På samme måte støtter de land i Europa som mottar olje og gass gjennom rørledningen fra Russland til Tyskland Russland. Hvorfor stenger ikke Tyskland rørene? Selvfølgelig får det dramatiske konsekvenser i Europa. Hvorfor stenger ikke Russland eksporten som svar på sanksjonene?

  4. Verkeleg ein flott oppsummering ♥️.
   Putin er vond og gal 🤔, javel, kva så med WEF, FN og EU, som vil innføra eitt fascistisk verdsregime, og måtte finne ein måte å knekke Russland? Dei har brukt Nato, og Azovbataljonen, ei rein nazihær, stort sett bestående av leigesoldatar, til å provosere fram denne krigen.
   MEN DET ER PUTIN SOM ER GAL.
   Stort sett alle norske politikerar frå og med SV, til og med Frp, er involvert i dette, og alt er eitt spel for galleriet, og eitt ledd i planen Agenda 2030.
   Dei kunne jo ikkje gå til angrep på Russland, for då ville dei fått folket mot seg, og narrativet ville verta avslørt. Ved å få Russland til å angripe Ukraina, fekk dei sit påskot til å “ta” Russland. Til det bruker dei økonomien. Noko dei ikkje hadde tatt høgd for, er at alle slike restriksjoner stikker sjeldan lengre enn til eiga lommebok, så det vil sjeldan fungere særleg godt.
   MEN DET ER PUTIN SOM ER GAL.
   Nå skal eg ikkje seia at han er god, men han er slettes ikkje verre enn motparten.
   Kynismen er stor på vestens side, og dei ofrer glatt det ukrainske folk, for meir pengar og makt. Det er det det heile handler om.
   MEN DET ER PUTIN SOM ER GAL.

    1. Å blindt godta og tru på ein teori/påstand, utan å sjekka om der er hald i den, er rein dumskap. Å avvisa ein teori som løgn, utan å sjekka om der faktisk er hald i den, er like stor dumskap.
     Fritt etter Platon.
     Dei fleste har valgt side, og trur alt frå “si” side er sant og rett, og alt frå “motparten” er løgn og propaganda, og sjekker ikkje ein dritt, om det stemmer med verkelegheita. Det gjeld forsåvidt på begge sider.
     Når alle skal sitja på kvar sin haug, og hevda at det er dei som har sanninga, så er det ikkje lett å argumentera.

     1. Ja, sant det du sier. Jeg følger med i en gruppe akkurat nå der hver av partene hevder å sitte på sannheten. Det ble slik at jeg klarte ikke dy meg, så jeg spurte om hva som er sannheten. Da fikk jeg til svar å slutte lese media og finne den selv.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg