Solliv se her!! Bunny fant!!!

Bunny var ute og luftet seg i går aftes og så i sidesynet rett utenfor her Bunny bor noe spennende som måtte utforskes nærmere i dag. Det har seg slik at Bunny fikk beskjed av kjære «Solliv» om å droppe bussen og titte litt i grøftene. Dette var fordi Bunny sa han ikke finne vårtegn, ikke finne blomster. Så sa «Solliv» sånn, og Bunny hoppet derfor 15 kilometer og leita etter blomster for å vise «Solliv» som er en medblogger som liker blomster. Men Bunny fant den dag ingen blomster, nada null nix, men Bunny fant DETTE!

I dag Bunny tok jentene med seg på tur her i nærområdet, og Bunny hoppet rundt som Bunny gjør, med mobilkamera og ikke ville tro sine øyne. For her mellom blokkene hvor Bunny bor, men sjelden hopper, Bunny bruker hopplahei langs vei og ikke mellom blokker, her hadde blomster virkelig satt sine spor. Langs husveggene har de spruttet fram, og solet seg og kosa seg. Det er moro det, og det liker Bunny at det nå er vår på Fjell. Bunny tenker det er finere for blomster her å vokse enn nede i sentrum der kommune har pøset på med salt og huffhuff i vinter som blomster ikke like.

Bunny har tatt masse bilder for han tenke «Solliv» og kanskje mange andre like se at der Bunny bor bor det søte små blomster også. Masse masse søte små fine blomster!!

Det nydelige været fortsetter, her hvor Bunny bor har det vært mange dager med masse fint vær. Det skal fortsette og fortsette og det gjør Bunny hoppende glad. For Bunny liker fint vær og sol og blomster.

Se alle sammen! Masse blomster spretter opp overalt i forskjellige farger og former. Det er kjempekoselig, for det gjør Bunny glad. Bunny liker både farger og koselig og taco og chilli og sushi og.. Bunny liker masse, også snegler, de er nammenamm!!

Det ble fin tur i dag på Bunny og jentene. Hoppet bydel rundt og folk har kikka. Det er helt greit. For hvis Bunny synes den kikke for mye, Bunny si «ta deg ei gulrot». Gulrot er bra for folk som kikker mye, det vet Bunny alt om.

Nå hva tenker dere folkens? Dere like? Håpe alle sammen legge igjen kommentar lengre ned 👇🏾 Og fortelle at dere liker. Fortelle Bunny hvilken blomst dere like best!! Alle har en favorittblomst vel?

Ella og Ariel koset seg masse også blant blomster og jubel ute i dag, så Bunny må vise bilde av jentene. Tenk at Ella (bakerst) ble 10 år i går (klikk HER for å gratulere henne), det er helt skremmende hvor fort tiden går Bunny tenke. Tenk 10 år, poff!!!

Nå skal Bunny slappe av litt. Bunny og Snuppen har spist taco, mett i magene nå. Husk å legge igjen en liten hilsen i kommentarfeltet under, da blir Bunny hoppende glad!!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sommer #sol #vår #vårtegn #solliv #blomt #blomster #mops #drammen #bunny #bunnytrash

22 kommentarer
  1. GRATULERER – nå ble Solliv glad også. Blomster er så vakkert…Fine og vakre farger og her var nesten hele regnbuen.
   Du er flink til å ta bilder du, flink til å gå nærme for det er viktig for å få fine bilder.
   Jeg likte i grunn alle sammen, vakre på hver sin måte. Men de orange krokusene tok gulerota altså!

  2. Og jeg blei også glad! Jammen spratt du rundt til mange forskjellige blomster! Min favoritt er hestehoven – den er lissom VÅREN himself…..! Heter det forresten sprette-spretter-spratt-har spruttet? Stilig – jeg sier bare spretti trur jeg….! 🙂

   1. Vet du, jeg fikk fullstendig jernteppe da jeg skrev det ordet, fant ut at noe ikke stemte helt, men jeg skrev det likevel.. poenget var der 😜😂 artig at du skulle kicke på det samme 🤪

  3. Kjempeflott 😊.
   Alt verte så mykje lettare og lysare når det blømer i enga 😊.
   Kusymre er min favorittblome, eller kusom som me seier. Det har me masse av i hagen, og den fyrste har bløma, men så kom snøven, og dekka til alt.
   Snøklokker, klosterklokker og krokus var for det meste avblomstra, men påskeliljene stikker sine gule haud opp av snøven. Det er fint å sjå på det og.
   Ellers var eg å sjekka ramslauken før snøven kom, og den er godt på gong, så det verte ramslauksmør på oss i år og.
   Det er kjekt med stor hage, med skog, slik at me kan ha privat ramslaukmark 😊.
   Ein annan favorittblome, er Liljekonvall, men den kjem ikkje før uti mai. Det har me og mykje av i hagen.

    1. Ja, dei er flotte dei og 😊. Om litt vil det lysa i lyseblått og gult uti hagen her 😊. Det er fullt opp av engforglemmegei, både på plenen, og på naturtomta. Og etter det, kjem engkarsen, og då verte plenen som eitt rosalilla teppe.

      1. Det hadde vore flott 🥰.
       Tenk deg alle midtrabatter og rundkjøyringar lyse i lyseblått om våren forsomaren 🥰.
       Wow, då snakkar me psykisk helsearbeid på høgt nivå.
       Men, det er nok berre slike “utskudd” som oss, som skjønar seg på slikt 😊.

       1. Hehe… Hmm.. det går vel å kjøpe frø som jeg kan strø rundtomkring her, fikk veldig lyst til det. Lite Forglemmegei i området her når jeg tenker over det.

        1. Ja, det vil eg tru. Og trur ikkje der er så monge som ville vorte sure på deg heller, sjølv om det ikkje er heilt lovleg å så planter på andre sin eigendom.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg