Bunny må ha krok!!!

Da oppdraget med å få stang i dag ble vellykket så er det slik at Bunny nå må ha krok. Siden stang betales etter lengde, så blir det spennende å se om krok betales etter vekt eller form. Uansett, Bunny må ha krok!!

I morgen blir det da tur ned til sentrum igjen, og videre ut av sentrum. Denne gang til Gulskogen Senter, så da blir det ikke like langt som turen i dag. Det kan til og med hende Bunny hopper hele veien, så kan bare bussen rulle sin egen vei. Det er da meldt knallsol i morgen, så hvis formen er deretter, så kan Bunny hoppe avsted langs elva og få seg krok, for krok må Bunny ha!!

Når jeg tenker over det så kunne jeg dratt innom Gulating på Gulskogen Senter i morgen når jeg først skal dit. Se om dem har noe Chilli Klaus. Ei venninne mente at dem har fått Chilli Klaus med alkohol der, og det virker spennende, det må Bunny teste. Ikke like viktig som krok da, for nå har jo Bunny stang! Men litt Chilli Klaus med alkohol høres ikke dumt ut. Kanskje Bunny hopper innom McDonalds og får seg noen Chilli Cheese Tops også da. Ahh.. nå ble Bunny glad. Har fått stang i dag, og i morgen blir det kanskje både, chilli og krok!! Ååhh.. det blir så bra med krok!!

Bunny blir også glad hvis dere leser innlegg, har jo postet hele fire stykker i løpet av dagen. «Fint at dem var forberedt» var det første, som er litt om situasjonen i Norge akkurat nå, hva som muligens er på vei. Så var det denne mobbinga her på blogg da, det kan dere lese om i «Latterliggjøring og mobbing på blogg», håper flere bloggere sier fra nå, for dette er ikke greit, aldri vært, kommer aldri til å bli. Nok er nok! Så var det litt om dagen i dag da, det kan dere lese om i «Bunny opplever mye rart for å få seg stang». Til sist er det «Rull ballen folkens!» med en oppfordring!

Takk for at dere leser og følger. Settes veldig pris på. Nå skal Bunny snart lage kveldsmiddag til Snuppen min sin kommer hjem. Deretter blir det først å spise, så NetFlixe, og så drømme om fin krok 🥰

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#stang #krok #bunny #bunnytrash

5 kommentarer
  1. Mobbing er ikke greit uansett hvor man er. Å snakke ned, håne, latterliggjøre…you name it… det er ikke lov.

   Lag deg en fin fin tirsdag, og kanskje blir det krok i dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg