«Det er utfordringer med integreringen» – hvil i fred!

Det er noe med å gå litt i sømmene til bakgrunnen til involverte parter i drapssaker i Norge. Nasjonale oversikter viser at de fleste drap her til lands er begått av nordmenn selv. Det i seg selv er ikke så rart da Norge, inntil videre, består av hovedsaklig nordmenn. I forhold til folketall så blir saken veldig annerledes!

Det er også enormt interresant å se at fra massemigrasjonen inn til Norge i 2015 og det som har skjedd i etterkant det er at antallet for drap begått av innvandrere doblet seg innen 2020. Leter enn videre så øker tallene en del med at en kan finne at de drap som oppgis å være begått av nordmenn selv, så handler det ikke alltid om at de faktisk er nordmenn, men at de har norsk statsborgerskap. Med det ser man at over ti prosent faktisk har hatt annet statsborgerskap tidligere. Hvilket forteller at de egentlig ikke er nordmenn. Dette er jo en fin måte å jevne ut statistikken på.

For videre kan man se at hovedandelen, de fleste faktisk, av drap begått i Norge denne perioden, er blitt begått med kniv og knivlignende. Altså macheter, skarpe gjenstander og kniv. Nesten alle alvorlige voldsepisoder med kniv i Norge er begått av personer med innvandrerbakgrunn. Det medfører at man kikker litt til, og da finner man at en høy andel av drap begått av nordmenn faktisk er andre generasjons innvandrere. Altså personer som er født i Norge, har innvandrerforeldre og vokst opp i parallell-samfunn de har utviklet her i Norge.

Av de som er oppgitt med annet statsborgerskap som begikk drap i Norge i perioden 2007-2018 viser de seg å komme fra Afghanistan, Tsjekkia, Eritrea, Finland, Marokko, Latvia, Sudan, Sverige og Syria. Det interessante her igjen er at de som oppgis å være fra nordiske land, her hhv Finland og Sverige, faktisk bare har ‘mellomstasjonert’ i disse landene. De var egentlig fra, wait for it.. Marokko og Syria!

Altså fortsetter man slik, så er det ‘safe to say’ at den groveste, farligste og verste voldskriminaliteten som begås i Norge er utført av personer fra eller med bakgrunn fra mena-land. Midtøsten og Nord-Afrika. Det er iallfall slik jeg leser dette, og det er ikke så vanskelig å finne ut av.

Den røde tråden? Dette er islambeltet!!

Syria ble nevnt flere steder. I Norge har voldskriminalitet begått av syrere tatt springfart, økt i samme tempo som innvandringen derfra og antall med bakgrunn derfra. Jeg husker til eksempel godt, for dette er ikke lenge siden, at en syrisk kvinne, i eller utenfor Stavanger ble drept. Det var på midtsommeren i 2020. Det var ikke bare hun som ble drept, men også hennes kjæreste. Vi snakker dobbeltdrap, æresdrap, begått av kvinnens syriske eksmann. Det jeg reagerte på den gang var hvordan politikere og media i Norge satte mer fokus på noe annet enn de grusomme drapene. Det som sto i overskriftene var at det er ikke noe problem at syriske kvinner forlater sine menn. Det er ikke farlig, de blir ikke drept av den grunn. Hvis så er tilfelle, hvorfor ble det tema? Hvorfor så mye tid og ressurser på å lage et bilde til nordmenn at æresdrap ikke er vanlig? Kanskje fordi det er nettopp det det er!

La meg si det slik, at når daværende arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik i forbindelse med overnevnte sak greide å uttale presist følgende, at «det er utfordringer med integreringen» da sier det noe. Jeg vet ikke med alle andre, men for meg så bekreftet hun at slike drap faktisk er vanlig, og ikke i det hele tatt uventet.

Det som er besynderlig er at de syrere som kom til Norge under migrasjonskrisen, det ble faktisk heiet fram av først og fremst Arbeiderpartiet, deretter SV, men også nesten hele Stortinget og bortimot alle medier. Mantraet var at disse som kom til Norge den gang ville være høyt utdannede og lette å integrere. Disse skulle bli en ressurs for Norge, så fem år etter uttaler Hadia Tajik at det er «utfordringer med integreringen». Utfordringer ja, utfordringer..

Nå under to år etter den uttalelsen er det igjen begått et forferdelig dobbeltdrap av en syrer i Norge. En mann i 50-årene, om han er høyt utdannet betviler jeg, at han er en ressurs for Norge vil jeg ikke påstå, men at han underbygger at integrering er nærmest ikke-eksisterende, det tør jeg påstå. Jeg tør anta at denne mannen kom i samme strømmen til Norge som nevnte dobbeltdrapsmann ved Stavanger sommeren 2020. Jeg tør også påstå at der faktisk ikke er begått noen bakgrunnssjekk av de migrantene som kom i 2015 whatsoever. I Norge begås fullstendig ukontrollert, uvettig og farlig innvandring!!

At migrantene fra Syria ville være «høyt utdannede, lett integrerbare og en ressurs for Norge» var bare uttalelser for å forlede nordmenn, vi blir løyet til i forhold til innvandring og integrering av personer fra mena-land og islambeltet hele tiden. Vi blir gjort narr av og løyet til!! Når noen sier at islam er fredens religion, så er det taqiyya, hvilket betyr at det er en farlig ideologi som er årsak til en farlig voldelig ukultur fordekket under begrepet ‘religion’.

Media og politi opplyser at siktede for dobbeltdrapet som nettopp skjedde i Kristiansand er «tidligere ikke straffet», og at han «framstår som preget av hendelsen». Men mannen er godt voksen og har høyst sannsynlig maks sju år bak seg i Norge. Hvorvidt han har en kriminell fortid eller ei, kan man derfor ikke si noe som helst om whatsoever! Faktisk!!

Det som derimot er helt sikkert er at syrere i Norge har etablert egne parallelle samfunn av ukultur og islam hvor det foregår betydelig undertrykkelse av kvinner og jentebarn. Frihetsberøvelse i aller høyeste grad. Sosial kontroll, barneekteskap, tvangsekteskap og sharia, you name it, i vårt norske samfunn..

Fra å være en svært liten gruppe i Norge med litt over 1000 personer i 2010, har personer med innvandrerbakgrunn fra Syria blitt den syvende største gruppen i Norge. Ved inngangen til 2018 var 27 400 innvandrere og 2500 norskfødte med innvandrerforeldre fra Syria registrert bosatt her.

Altså for to dager siden, mandag, ble to kvinner drept av syrisk mann i Kristiansand. NRK som er statskanalen vi betaler dyrt for besvarer den grusomme hendelsen med overskriften «Vi kan ikke forstå at dette kunne skje». Selvfølgelig har de sitert en annen syrisk mann. Hadde de spurt meg, norsk person bosatt i Norges svar på islambeltet, så hadde jeg svart at det er ikke uventet, med alt vi vet om Syria, mena-land og ukulturer som har sitt opphav i islam, så sjokkerer det ikke i det hele tatt. Hadde politikere og media ikke dekket over bakgrunnen til de farligste voldskriminelle i Norge så hadde det ikke sjokkert noen. Tvert imot ville det vært ventet!

Til sist vil jeg si at om noen lurer på hva vår statsminister Jonas Gahr-Støre eller integreringsminister Marte Mjøs Persen tenker å gjøre iht utviklingen i islamske miljøer, så tenker de faktisk ikke gjøre noe. Så lenge norsk befolkning bare sitter som tilskuere og ikke stiller krav, noe stort sett bare den islamske delen av befolkningen gjør, så vil dette kun fortsette og bli enda verre. Neste gang blir det ditt nabolag, det er langt fra usannsynlig – husk Hadia Tajiks egne ord to år tilbake i tid: «vi har utfordringer med integreringen»!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dobbeldrap #kristiansand #stavanger #syria #islam #bunny #bunnytrash

9 kommentarer
  1. Fyrste tanken som slo meg då eg høyrde om drapa, og dei ikkje nevnde nasjonalitet, eller sa norsk statsborger, var æresdrap. Så lurte eg på kva land han kom frå, og fekk mest sjokk, då dei sa han var syrer. Ikkje avdi han var syrer, men avdi dei faktisk sa det høgt på nyheitene.
   For å vera litt sarkastisk. Nå har han iallefall vorte ein ressurs. Fyrst har han halde politiet sysselsatt, så vil han halda anklager, forsvarar, og diverse rettsinstansar sysselsatt. Og til slutt vil han halda ein gjeng fengselsansatte sysselsatt.
   Me skal jo sjå det positive i alt og alle, i følge sosialistane, og det må jo vera positivt med alle arbeidsplassane han er med på å oppretthalda.
   Fullstendeg bak mål, spør du meg 😡,

   1. At de var åpen om nasjonalitet var vel fordi dette skjedde med «hele byen» som vitner. Fra hva jeg skjønner skjedde jo dette fir åpen scene hvor folk har tatt bilder og filmet.. da er det vanskelig å hysje ned eller kalle han for ‘nordmann’ i media.

    1. Kanskje det, men i dei fyrste sendingane sa dei ingen ting. Berre at det var i eitt roleg strøk, der dei ikkje forventa slikt.
     Å ikkje forventa slikt frå islam, uansett strøk, er rein dumskap. Det forekjem i alle samfunnslag, og i alle strøk, innafor vondskapens idiologi.
     Det var vel Richard Nixon som fyrst kalla Midtausten for vondskapens triangel, og det var der ein grunn for.

       1. Jeg tror ikke folk flest tenker på sånt noe engang, er rett og slett underkastelse hvor man tror at intet angår en, overlater akt til styresmaktene, stoler og tror blindt på og sluttet tenke selv den dagen kalkulator ble tillat brukt i skolene. Jeg satt og grublet på dette nylig, hvor skjedde det store vendepunktet? Jo det var med kalkulatoren 😂

  2. ‘Utfordringer med intergreringen’, ja.. Det må jo være topp 3 understatements of the century!
   – For det vi har, er et helvetes problem fordi det er blitt sluppet inn folk som ikke lar seg integrere i vårt samfunn! – For ikke snakke om at folk er så jævla redde for å bli kalt rasist at de godtar alt av piss! 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg