Typisk hetero mannfolk!!

Oppsummering av dagen. Deilig brunsj som en god start på dagen, nystekte baguetter med kokte egg, røyka laks, beluga kaviar og grädd danablu ost. Iskald melk til. Dette etterfulgt med tassimo baileyskaffe og en sigarett på balkongen. Senere gikk jentene og jeg en tur rundt og på kryss og tvers av bydelen. Nydelig vær må sies. Var innom den lokale butikken og kjøpte grønnsaker. Laget taco til middag, med hjemmelaget tyrkisk flatbrød a la pidé. Helt nydelig. Ellers har jeg lest masse greier, kosa med jentene og skrevet noen blogginnlegg gjennom dagen. Nå tenker jeg avslutte kvelden med et par episoder av «Snowpiercer» sesong tre, så tar jeg kvelden. Men først en liten morsom historie om en typisk heterofil mann:

Denne mannen hadde tre kjærester, men hans dilemma var at han ikke visste hvilken av dem han ville gifte seg med. Jeg vet ikke hvorfor dette med giftemål var så viktig, altså vi lever i 2022. Men uansett, slik var situasjonen og mannen bestemte seg for å gi hver av av kjærestene sine 25 000 kroner for å se hvordan hver av dem brukte pengene.

Den første kjæresten skaffet seg en totalfornyelse for pengene. Hun kjøpte seg selv nye, fine merkeklær, klippet håret, fikk manikyr og pedikyr, ja liksom hele pakka. Et par stikk i leppene fikk hun også, som nevnt, vi er i 2022. Til mannen sa hun: «Jeg brukte alle pengene til å bli fin for deg, fordi jeg elsker deg så inderlig høyt».

Den andre kvinnen kjøpte nye golfkøller, noen golfballer, en polo, en Xbox, en flatskjerm TV, og en lydplanke og ga dem til mannen. Hun sa: «Jeg brukte alle pengene jeg fikk på disse gavene til deg, fordi jeg elsker deg så uendelig høyt».

Den tredje kvinnen tok de 25 000 og investerte dem i aksjer, hun fordoblet så investeringen, ga de 25 000 tilbake til mannen og reinvesterte resten. Hun sa: «Jeg investerte resten av pengene i fremtiden vår, fordi jeg elsker deg så lidenskapelig høyt».

Mannen tenkte langt og lenge på hvordan hver av kjærestene hadde brukt pengene sine, og bestemte seg for å gifte seg med den som hadde størst pupper.

🧜🏻‍♀️🧜🏽‍♀️🧜🏿‍♀️

Takk for i dag, og takk for i aften alle sammen. Setter veldig pris på at dere har vært innom her i dag. Vet ikke om dere har lest de innleggene jeg har postet i dag, men hvis dere klikker direkte på linkene her så kan dere gjøre det nå. Det første innlegget het «Det er utfordringer med integreringen» og handler om uvettig innvandringspolitikk i Norge. Det andre innlegget heter «Gi han sparken» og handler om «det gode hatet» i samfunnet nå og om hvordan nordmenn oppfører seg for tiden. Det tredje er fra turen min i dag hvor jeg «fant blomster». Og det siste er en kort fakta om «miljø og klima». Tusen takk og alltid velkommen igjen!

Natta, drøm ufint 😜

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hetero #vits #funny #bunny #bunnytrash

13 kommentarer

Siste innlegg