«Drømmemoskéen» kommer – et mareritt blir til!

Tilfeldig bilde for illustrasjon.

Det har virkelig fullstendig og totalitært rablet offisielt for norske journalister, og med deres påvirkningskraft så vil dette medfølge grusomme konsekvenser for samfunnet Norge. Det har seg slik at Rabita skal bygge ny moské i Oslo. For de som ikke vet er Rabita en menighet driftet av «Det Islamske Forbund» og moskeén ble etablert i 2004. Rabita er forøvrig en bevegelse som arbeider for reformer og en islamistisk vekkelse i de landene der den er etablert, og er den største nåtidige islamske organisasjonen i verden.

I denne moskéen undervises barn i arabisk, islam og Koranen; denne undervisningen kalles koranskole og står da for opplæring i ikke-vestlig kultur. Da snakker vi ikke kunnskap om, og historie. Vi snakker om å fra tidlige barneår bli opplært i hvordan være en «god muslim» og underkaste seg islam og den ideologi som politiske islam står for. Gjøre vestlige områder ikke-vestlig, opplæring om at de står hevet over vestlige samfunns lover og holdninger.

Her bygges parallellsamfunn som gir klar anmodning at vestlige verdier ikke skal aksepteres. I islam er det rangsorden og kjønnssegregering. Kvinner skal undertrykkes og har, som alle vet, mindre verdi enn menn. Alle må være bevisste om sin plass. Det er ikke lov å motsi islam, for Allahs ord er lov, og Muhammed er hans sendebud. Dermed er sosial kontroll og arrangerte ekteskap en del av hva barn forberedes for i islam. I noen tilfeller er de ikke forberedte da barneekteskap ofte forekommer, altså små pikebarn som blir solgt og giftet bort.

Sharia står sterkt i islam. Altså sharia ER islam. Sharia er en egen islamsk lov som for eksempel legitimerer flerkoneri og æresdrap. Rabitamoskeen i Oslo er utspringet til flere kjente terroristers virksomhet. Det har i denne moskeén vært starten på virksomheten til flere kjente terrorister og terrorister som foreløpig er ukjente, etter all sannsynlighet, liv og virke tatt i betraktning. Rabita.

Anders Cameroon Østensvig Dale konverterte i Rabitamoskeen. Nå tilhører han terrororganisasjonen al-Quaida og han er ført opp på FNs terrorliste. Hassan Abdi Dhuhulow, kjent som Nairobiterroristen tilhørte rabitamoskeen og brukte nettstedet islam.no til å promotere terror og terrorister som Anwar al-Awlaki. Abu Ayub er nok en terrorist derfra, han gikk til selvmordsangrep i Bagdad i sommer. Disse navnene er vanskelig og henge med på, det blir bare forvirrende ord som nordmenn flest ikke klarer sette på minnet da disse navnene er så uvanlige for oss, men listen er lang over jihadister (islamske krigere) og terrorister som har hatt og har tilhørighet til denne moskeen. Rabitamoskeen i Oslo.

Nå har det seg slik at Rabita skal bygge ny moské i Calmeyers gate i Oslo, altså ekspandere, utvide. En skulle tro at med bakgrunnen til Rabita så skulle ikke dette være mulig. Moskeén burde vært lagt ned og virksomheten forbudt, men neida. Plan- og bygningsetaten i Oslo sa blankt nei til Rabitas planer, men det var forgjeves. Byrådet i Oslo ønsket noe annet og ga tillatelse og klarsignal til Rabita om å bare rulle i gang med sine planer om økt islamisering i Oslo. Nå snakker vi gigantmoské og dermed et rakettfart-voksende ikke-vestlig miljø i hovedstaden som vil bety at mange nordmenn vil flykte fra byen. Sann mine ord, dette vil få følger, konsekvenser som ikke er det norske frie samfunn gagnet.

Nå har altså norsk media begynt å promotere for «Det islamske Forbund», Rabita-bevegelsen, utbyggingen og islamiseringen av Oslo og Norge. «Først» i rekken, absurd nok, trår altså avisen «Vårt Oslo» inn med en kvinnelig journalist, Kjersti Opstad, som besøker den nåværende moskeén og forsøker romantisere situasjonen og besøket så godt hun kan.

Hun skriver: «med et stort smil om munnen sniker jeg meg inn i bakgården til kvinneinngangen». Når varsellampene ikke ringer med at kvinner er henvist til bakgården med egen inngang adskilt fra menn, mindre rom og lavere standard, da er det ganske mørkt mellom ørene. Det tenker ihvertfall jeg.

Hun fortsetter: «det er slik som dette jeg egentlig vil gjennomføre dette prosjektet. Som en av de andre. En deltagende observatør».

Det må jeg si ja. Ikke engang her går det opp for denne dama at hun ikke er plantet i virkeligheten når hun «observerer». Det er enten eller, observatør eller en del av. U cant have both, når en er blitt en del av islam er det IKKE lov å forlate, dét kan straffes med døden!

Hun fortsetter romantiseringen med å uttale seg som hun er en del av noe, og joda det er helt sikkert deilig å være «en av de andre» når du kan gå etter en halvtimes observasjon og ikke lever i undertrykkelsen til vanlig og blir utsatt for sosial kontroll. Jovisst er det deilig å være et fritt menneske, så hvorfor promotere det motsatte?

«Egentlig er det overraskende godt å sitte slik i dusmørket sammen med kvinner som kommer inn og ber. Det er overraskende mange av dem og jeg kjenner meg inkludert og velkommen der jeg sitter og ser dem komme og gå. Det er et varmt, godt og avslappende rom. Et eget felleskap der i skjul bak skilleveggen».

I skjul bak skilleveggen sitter hun og lager en konstruert virkelighet og en romantisert versjon hvor hun promoterer undertrykkelsen med å fortelle hvor inkludert hun føler seg, som en del av. I et kort besøk som medias løpejente uten et eneste skråblikk, ingen kritiske spørsmål, tilsynelatende ingen kunnskaper om islam, ingen forståelse for at de andre kvinnene hun føler seg som en del av felleskapet med, ikke bare kan komme og gå inn og ut av islam, hun fremmer ingen tanker om hvorfor så mange terrorister og jihadister har utspring fra nettopp denne moskeen, ingen tanker om hvorfor Rabita blir holdt øye med iht terror. Hun er helt blank!!

Dette er faktisk et hån mot de kvinner som hver dag kjemper mot undertrykking og risikerer bli utsatt for grov vold, ekskludering, trusler om dødelige utfall, og i verste fall faktisk nettopp det å måtte bøte med livet for å frigjøre seg fra det samme «skjulet bak skilleveggen».

Denne romantiseringen av undertrykkelse en selv kan velge å frivillig være en «deltakende observatør» av i medias ærend er ikke noe å være stolt av, å presentere et forvridd og falskt bilde uten noen forståelse for hvilke konsekvenser det kan medføre når en selv ikke innser at en løper ærender for Det islamske brorskap og Det islamske Forbund. Media, og da spesielt her avisen «Vårt Oslo» bør være veldig varsom, for om de ikke forholder seg til virkeligheten og heller lever med og leverer romantiske vrangforestillinger, så kan virkeligheten smelle hardere i trynet på dem når den innhenter den. Det er noe fundamentalt galt når de kaller rabitamoskeén som kommer for en «Drømmemoské»!!

Moskéer popper opp som paddehatter i Norge, det går mot 300 av dem, situasjonen har eskalert og tatt springfart i nyere tid. Det er planer om å bygge og utvide over hele landet. Attpåtil jobbes det med å få i gang bønnerop fra moskéenes minareter. Dette vil bli høylydt og gjøre Norge til et ugjenkjennelig samfunn. Over tid har det pågått en underskriftskampanje mot bønnerop fra islamske moskeer i Norge. Passerte 11 000 har signert kampanjen. Hvis du ikke har signert så håper jeg virkelig at du gjør det !!

Link: «Underskriftskampanje mot bønnerop fra islamske moskeér i Norge»!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#drømmemoske #calmeyersgate #vårtoslo #media #rabita #kjersti #opstad #detislamskeforbund #detislamskebrorskap #terror #terrorisme #islam #moské #samfunn #islamisme #jihad #sharia #islamisering #mohammed #bønnerop #allah #oslo #norge #bunnytrash

5 kommentarer
  1. Her er det nok å bruke to ord for å beskrive situasjonen. FULLSTENDEG GALSKAP!
   Advokat Geir Stenersen og eg laga for ei tid tilbake eitt nytt ordtøkje. Dum, dummere, norsk. At der berre er ca 11 000 som har skrevet under mot bønnerop, rettferdeggjer dette utsegnet ganske ettertrykkeleg. Det er berre nokre få promille av den vaksne norske befolkning som har skrevet under. Trur den store majoritet at dette gjeld berre for Drammen? Då bør dei snarast råd tru om igjen.
   “Drømmemoskeen” vil heilt sikkert søkje om det, og med dei evneveike som styrer Oslo nå, vil dei etter all sansynlegheit få det og. Då er marerittet eitt faktum.

   1. Det som er tilfelle her er at bønneropene kan like gjerne starte i Bodø. De har en veldig «flott» minaret der, jeg har besøkt den. I Sverige er det blitt gitt tillatelse, så det hele er i gang. Hvordan folk flest i Norge tenker er for meg en gåte. Dette er ikke vuggevise og julesang akkurat.

    1. Ja, eller Stavanger, Sandnes, eller Haugesund. Eller hvilken stad der er moskè.
     Folk flest i Noreg tenkjer ikkje, så at du ikkje skjønar korleis dei tenkjer, er fullt forståeleg.
     Som ei sa til meg då me diskuterte kvaksinane, du skal ikkje tenkja, du skal berre adlyde. Slik er flesteparten i dette landet.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg