Gi han sparken!!

Diskriminering og sanksjonering av mennesker på grunn av deres nasjonalitet er i strid med de internasjonale menneskerettighetene, og straffbart i henhold til norsk lov. Og det er med god grunn en slik lov er vedtatt. Les:

En russiskfødt kvinne som har bodd i Norge i 22 år, med barn og norske barnebarn her, hun selv norsk statsborger, med mange års fartstid i helsevesenet i Norge for å hjelpe eldre og syke, har hun selv blitt yrkesskadet og ødelagt sin rygg. Hun er derfor avhengig av jevnlige kortisonsprøyter hos fysioterapeut for å holde smertene unna. Dette er en behandling hun fikk hos fysio- og manuellterapeut Thor Kvamsdal i Moss, inntil nylig.

Fysioterapeut Thor Kvamsdal bekrefter i norsk media at han ringte denne kvinnen og begynte stille henne spørsmål som følgende: «Når du kommer til meg må du regne med å treffe på ukrainske pasienter. Er det greit for deg? Hva tenker du rundt krigen i Ukraina? Er du for eller mot Putin?» Han forteller videre at han ikke vil ha noe å gjøre med noen som kan være for krigen i Ukraina. Hvilket kvinnen ikke er.

Denne kvinnen kom til Norge på 90-tallet da hun selv følte at Russland var et utrygt land. Siden den gang har hun vært en aktiv hardtarbeidende kvinne som har bidratt i Norge med å hjelpe syke og eldre. Hennes svar til fysioterapeut Thor Kvamsdal var at hun ikke følger nyheter, men at hun synes krigen er grusom. Derav får hun beskjed av denne terapeuten om å begynne å se på nyheter, så ble hun nektet helsehjelp derfra, kun basert på at hun er russiskfødt.

Kvinnen er Elena Kasin, hun lider i fysiske smerter etter mange år hard jobbing jobb i Norge. Nå er situasjonen verre da hun ikke får behandling, blir diskriminert og utsatt for psykiske overgrep av personer som har makt til å la henne lide.

Amnesty Norge melder om flere hendelser der russere, blant annet russiske skolebarn, har blitt hetset og trakassert. Dette er så totalt uakseptabelt, så uriktig og kriminelt at jeg kjenner blodet koker. Nå må folk ta til vett, noe må gjøres med de holdninger og det hatet som bare vokser og vokser mot uskyldige mennesker her i vårt såkalte gode Norge!

Jeg er så utrolig skuffa over hvordan folk holder på her til lands, det ser jo ut til at folk flest har klikka fullstendig de siste par årene. Dette er helt forkastelig, jeg håper folk kan begynne å kjenne etter i sine hjerter og finne medmenneskeligheten igjen, jeg vet den er inni der et sted, kom igjen folkens!! Noen må gripe inn og gjøre noe nå, og da kan de starte med å gi fysioterapeut Thor Kvamsdal i Moss sparken!!

Del overalt i sosiale media hvis du mener at dette ikke er akseptabel oppførsel i Norge og at du tar avstand!! Vær et medmenneske!!

Link: «En voksende og stygg ukultur i Norge»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#russiske #russere #medmennesker #kvamsdal #moss #medmenneskelighet #omtanke #inkludering #mobbing #hat #hets #ukultur #helse #ekskludering #nordmenn #norge #bunny #bunnytrash

23 kommentarer
   1. Det er til å grine av, folk må si imot, dele dette på sosiale media, si fra at dette er ikke akseptabelt. Hvordan kan man være stolt av å være norsk hvis dette er veien?

  1. Jeg er sjokkert over at noen tilknyttet offentlig helsetjeneste tillater seg dette, og har også delt denne saken i dag.

   Dette er helt uhørt, og MÅ få konsekvenser for vedkommende !

   1. Jeg velger å henge han ut med navn. Han bør få litt motbør så han kan kjenne på hva det vil si å bli harselert med på den måten. I motsetning til denne bestemoren så synes jeg faktisk han fortjener det.

    1. Kan vel knapt kalles uthenging så lenge navnet står i VG, og dusten bekrefter hva han har sagt.

     Jeløy fysioterapi har ansatte med offentlige avtaler om refusjon, så dette er utilbørlig på så mange måter !

  2. Hadde aldri gått tilbake til denne fysioterapeuten. Det er skammelig! Og det står jo fullt navn i avisa, så det er da helt greit at du skriver navnet tenker jeg

  3. Jeg vet ikke helt hva en skal si til sånt, bortsett fra at jeg trodde jeg etterhvert var blitt kynisk nok til å slutte å bli forundret over folk – jeg trodde feil? Medmenneskelighet er en dyd som får en stadig større knekk, men jeg sta nok til å fortsette å håpe at den skal gjøre verdens største comeback!

  4. Herregud.. 😮
   Og det blir jo ikke akkurat noe bedre når en samtidig vet at de innflytterne som faktisk lager kvalm her til lands ikke får så mye som et kritisk spørsmål en gang!! Skal vedde på at en del tar ut frustrasjonen over disse drittfolka på russerne nå, for de kan man brått ‘angripe’ fritt uten å løpe den minste risiko for rasismestempel og hatytring, og det som verre er..

  5. Dette er diskriminering på etnisk grunnlag, og er forbode ved lov i Noreg.
   Dette er såleis brot på straffeloven. §en har eg ikkje i haudet, men her er det heilt klart rom for offentleg tiltale, og bot. Og den bota bør ikkje vera liten.
   I tillegg burde han få sparken for grov uforstand i tjenesten 😡.

  6. Mange mennesker en har tenkt bra om tidligere, har virkelig fått vist fram djevelen i seg selv i løpet av de siste to årene. Det gode er at mange mennesker blir oppmerksomme på dem, så de ikke kan få større innflytelse og gjøre enda mer skade. Så takk til deg og bloggen din for at du kjemper på de gode sin side.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg