Veien til Kiel – det skal ikke være lett!


Etter fiaskoen sist søndag da vi skulle reise til Paris og kom fem minutter for sent til innsjekkingen og dermed ikke fikk være med flyet så ble dét selvsagt en nedtur. Men det ble bedre med tanken på at vi egentlig ikke har gått glipp av noe. Frankrike og Paris er jo der, enn så lenge. Madonna-konserten som skulle være 18. februar er flyttet til 10. mars, og Disneyland-billettene er gyldig i et år. Så da blir det konsert og Disney i mars 😜

Det som egentlig ble mest kjedelig var at snuppen min hadde tatt seg ferie denne uken for å reise bort. Og så endte det med at vi bare skulle være hjemme?! Neida. Jeg kastet meg rundt og bestilte tur med Kiel-båten Magic fra onsdag til fredag.

Så onsdag morgen leverte vi jentene atter en gang til tante Tulla så fikk dem være hos henne til vi kom hjem igjen. Så dro vi videre til Drammen togstasjon for å ta toget videre til båten. På stasjonen gikk snuppen min innom kiosken for å kjøpe seg noe, og oppdaget jo da at han ikke hadde ID med seg. Han mente at han skulle klare komme seg hjem og tilbake til stasjonen igjen, og at vi fremdeles skulle rekke innsjekkingen på båten. Så hoppet han ombord på bussen hjem.

Jeg gikk i sirkel på stasjonen, det ene toget etter det andre gikk. Jeg kjente frustrasjonen komme, og jeg skjønte etterhvert at vi kom faen ikke til å rekke det.

En hel time tok det før han var tilbake, og da måtte vi vente et kvarter på neste tog. Før vi hoppet ombord ringte vi til Color Line og forklarte situasjonen, og de sa det var greit, bare vi kom senest et kvarter før båten gikk fra land. Mye hyggeligere og mer imøtekommende enn både Norwegian og Flytoget til sammen.

Vi tok toget til Skøyen og drosje derfra, vi kom etter den originale innsjekkingen, men i god tid før fristen vi fikk fra Color Line. Så da ble det todagers cruise med Magic på oss.

Vi møtte flere venner fra Drammen på turen og vi ble kjent med noen nye. Første kvelden ble det restaurant, vorspiel, show og fest.

På natten etter jeg hadde sovnet hadde snuppen min møtt en drita full negresse i gangene. Hun var helt naken og visste ikke hvor hun bodde. Så han lot henne sove på sofaen vår, og han ga henne dynen sin. Jeg våknet tidlig på morgenen og hørte en underlig snorking. Jeg kikket bort på sofaen, men så ingen. Hun var helt gjemt under dynen. Jeg tenkte at nå drømmer jeg bare, så sovnet jeg igjen. En stund etter våknet jeg på nytt og så dynen gå forbi meg og forsvant ut lugardøren. Jeg kikken ved siden av meg og der lå snuppen. Jeg tenkte at jeg måtte være veldig full enda. Dyner som snorker og går er jo ikke helt vanlig når en er edru.

Andre døgnet ble det fire timer i Kiel, litt frokost og shopping der. Så ble det taxfree på båten hvor vi fikk kjøpt masse god drikke, røyk og litt til. Så bar vi på badeland, på restaurant, og avslutningsvis på Casino.

På morgenen i går gikk vi i land i Oslo, og vi ble kjørt hjem av venner. Det ble en velfortjent fin og moro tur. I kveld blir det fest og moro med venner hos oss. Takk for at dere leser, ha en riktig fin kveld!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kiel #tyskland #colorline #taxfree #fest #venner #moro #glede #magic

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg