Blogginnlegg delt 100 ganger VS blogginnlegg delt 2000 ganger?!


Dette er vel kanskje et litt rart blogginnlegg for mange, men jeg poster det i grupper for bloggere på Facebook, så kanskje jeg får noen fornuftige svar i kommentarfeltet mitt.

Det jeg lurer på er følgende. For en ukes tid siden ble jeg gjort oppmerksom på at bloggen min var en svipptur innom blogg.no’s toppliste igjen. Den var havnet på plass 42 mener jeg det var. Et av mine nylig postede innlegg hadde da blitt delt over 100 ganger og jeg skjønte raskt at det var grunnen til at bloggen var på topplisten.

For et par dager siden postet jeg et innlegg som raskt ble delt over 2000 ganger. Jeg hadde postet det i min egen gruppe og noen grupper til på Facebook. Det tok helt av med røde varslinger, men bloggen kom ikke inn på topplisten.

Så hva er greia? Hvordan måles egentlig dette? Jeg mener at for å kunne dele blogginnlegget mitt fra bloggen, slik at det blir registrert i bloggen så må en jo ha klikket inn på innlegg. Bak (under) hver blogg i topplisten står det et tall i parantes som er antall besøk i døgnet. Hvordan kan blogger som har hatt under 1000 besøk komme inn på den listen, og ikke en blogg som er delt over tusen ganger på et døgn?

Jeg undres bare. Noen som vet hvordan dette fungerer?

Ellers driver snuppen min og jeg på her hjemme. Rydder, vasker og pakker. Tidlig tidlig i morgen reiser vi til Paris. Det blir fantastisk bra! Takk for at dere leser 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#blogg #blogging #blogger #bloggere #bloggno #topplisten #paris

#screenshots

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg