Døde etter plastisk operasjon i Tyrkia.


Det er ikke bra, ikke naturlig, men faktisk veldig dumt å legge seg under kniven fordi en er fiksert på utseende eller påvirket av influencere, påvirkningsagenter og bloggere som skaper kroppspress med å glorifisere plastisk kirurgi og unaturlig utseende. En ødelegger sin unike person. Noen blir straffet for livet. Noen ender med å bøte med livet.

Expressen som er en svensk avis skriver at en kvinne døde få dager etter at hun gjennomgikk et skjønnhetsinngrep i Istanbul i Tyrkia. Avisen har fått dette bekreftet fra klinikken

Kvinnen dro til Tyrkia i forrige uke for å gjennomføre operasjonen. Hun var der i følge med en svenskregistrert plastikkirurgibedrift som samordner reiser til landet for personer som vil operere seg i utlandet. Bedriften har ved flere tilfeller samarbeidet med influencere, påvirkningsagenter og bloggere i forbindelse med operasjoner i Tyrkia.

Det svenske utenriksdepartementet har også bekreftet hendelsesforløpet.


Flere kjente influencere i Norge har vært
veldig utleverende om sine plastiske operasjoner og hva de har gjort med kroppen sin. Mest kjent er muligens Sophie Elise og Isabel Raad. Men i motsetning til Raad som sier hun angrer på eksponeringen og påvirkningen rettet mot unge jenter, og ikke ønsker være med på karusellen mer, så fortsetter Sophie Elise med å påvirke ungdom gjennom sine kanaler som hun selv har uttalt er rettet mot en aldersgruppe fra 11 år og oppover.

Plastisk kirurgi-klinikker har i Tyrkia vært svært omstridt den siste tida. Tidligere denne måneden fortalte en ung tobarnsmor Angelica om en operasjon som gikk fryktelig galt. Hun fikk store smerter og et sprukket bryst etter å ha operert seg i Istanbul. Bildene i innlegget her er av henne.

Isabel Raad og Sophie Elise har begge operert seg i Istanbul i Tyrkia. Sophie Elise dro til USA for å fjerne sine rompeimplantater, men returnerte til Norge med enda større implantater i baken. I media har hun uttalt at kirurgen hadde anbefalt henne det ettersom implantatene hun hadde fått i rompa i Istanbul viste seg å være brystimplantater. Om dette er en konstruert sannhet fra Sophie Elise for å dekke over de egentlige grunnene, som feks mer pr og oppmerksomhet, som hun bruker gjøre, vites ikke. Isabel Raad valgte i hvert fall å tro på Sophie Elises forklaring, og Raad sier selv at hun er livredd for at hun også kan ha fått feil typer implantater i kroppen.

Sophie Elise påstår at hun ikke glorifiserer plastisk kirurgi, og at hun ikke påvirker til at usikre unge mennesker får gjort farlige inngrep. Eieren av klinikken Comfort Zone i Istanbul, Tyrkia, sier noe annet. Engin Yesilirmak sier «influensere i stor grad hjelper dem få nye kunder».

Til foreldre, unge og ungdom. Forsovet alle der ute. Spre budskapet om å ikke glorifisere plastisk kirurgi. Unngå det så langt det er mulig. Ikke ødelegg deres unike selv. Aksepter hvem dere er og hverandre. Jobb heller med selvtillit og selvbildet deres. Vær glad for at alle mennesker er unike, vær stolte over å være dere selv! Takk 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#plastiskkirurgi #plastikk #kirurgi #inngrep #sophieelise #isabelraad #sraad #influencere #påvirkningsagenter #bloggere #kynisme #manipulering #glorifisering #skader #skadetforlivet #omkommet #død #selvbilde #selvtillit #kroppspress #unik #kjærlighet #medmenneskelighet #aksept #kropp #alleervakre #beyourself #pride #stolthet #stolt #værstolte!!! ❤️

2 kommentarer
  1. Isabel Raad kan nok være imot det nå og slippe kritikk, men hun er jo egentlig fiks ferdigoperert og poserer i alskens miniplagg for å vise seg frem og se sexy ut. Så jeg må jo flire litt altså… det er like mye kropp, pupper og rumpe der som før, og hun er vel like mye influenser overfor de unge når det kommer til utseende. Men så lenge Mads Hansen synes det er greit…😁
   Sophie Elise sin “gamle” tyrkiske rumpe var den som dukket opp på instaen til EF..den merkelige rumpa med brystimplantater. Jeg har aldri skjønt hvordan hun kunne være så fornøyd med den at hun stadig blottet den. Får lyst til å feste brystvorter på. Men til sist var den visst ikke bra nok likevel…og turen gikk til LA for ny rumpe.
   Bra det ikke tok livet av disse jentene.
   Husker en ung dame som opplevde at silikoninnlegg i puppene ikke oppførte seg helt som ønsket. Den ene sprakk opp og innholdet begynte å tyte ut av puppen. Vill panikk!

   1. Husker jeg fikk et helt hylekor etter meg når jeg uttalte at rompa til SE ikke så bra ut, så kom det fram at det var «brystimplantater». Da mener de vel at rompeimplantater i brystene ser bra ut også. Djizes..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg