Kristelig Folkeparti og Venstre styrer Norge!


Jeg skjønner ikke denne politikken i Norge. Jeg skjønner ikke hvordan det fungerer. Jeg skjønner ikke poenget med valg. 
Eller joda, men dere skjønner hva jeg mener, dere skjønner hva jeg vil fram til når jeg skriver at jeg ikke skjønner?! Ved valget flikk Høyre og Fremskrittspartiet stemmene, men nå er det Kristelig Folkeparti og Venstre som regjerer. Det er i hvert fall slik det ser ut som for meg. Det er minipartienes politikk som får gjennomslag og vises i samfunnet. Fremskrittspartiet er ute av regjering, og statsministeren, partilederen for Høyre bedriver en annen agenda der hun reiser rundt og slikker ræv, deler ut Norges penger for mer makt, autoritet og egen gevinst.

Det er faktisk ikke til å tro, men sant er dette! I en del år må har Fremskrittspartiet som en del av regjeringen jobbet for å få til en returavtale med Etiopia for å sende tilbake asylsøkere som ikke har behov for asyl, men som har andre agendaer for å komme hit. De er gjerne velferdsflyktninger og islamister. En tredjedel av Etiopia dyrker islam. Litt over 60 % er kristne, men likevel er det førstnevnte gruppe det kommer flest av. Fremskrittspartiet lyktes i å få landet returavtalen med Etiopia, men nå har altså regjeringen stanset avtalen og returene av ulovlige og fullt returnerbare innvandrere pga KrFs gjennomslag for engangsløsning for lengeværende og ureturnerbare asylsøkere, så stopper de nå returer, også for de som kunne blitt returnert i påvente av å få vedtatt et nytt forslag fra regjeringen om å beholde ulovlige innvandrere. Jeg kjenner det koker!!

Dette skjer cirka bare en måned etter at Fremskrittspartiet har forlatt regjeringen, selv om Høyre lovet null oppmykning i innvandringspolitikken etter at Fremskrittspartiet gikk ut. Atter en gang blir det Norske folk lurt og bløffet til, og det lukter Kristelig Folkeparti og Venstre lang vei! De sammen med Høyre selv bryter altså nå Granavolden-plattformen som de var så stolte av og fornøyde med.

Justisminister Monica Mæland har bedt utlendingsmyndighetene om å utsette tvangsretur av utlendinger med lang oppholdstid i Norge inntil videre. Politiet har nå stanset utsending av disse asylsøkerne. Dette er helt på trynet! Jeg kjenner det er veldig trist at Sylvi Listhaug ikke ble sittende lenge i sin post som Justis- beredskap og innvandringsminister. Da hadde ikke dette skjedd, og vi hadde merket en bedre innvandringspolitikk i andre saker også. Garantert! Nå kan vi bare frykte hva Høyre og minipartiene KrF og Venstre finner på fremover. Det første som slo meg var at nå er det vel ikke lenge igjen før de henter resten av IS-barna og mødrene deres så de kan begynne planlegge familiegjenforeninger i Norge.

Norge skal visst ikke være Norge lengre, nå blir det islamisering for fullt, ukulturer, jihadisme og sharia-lov. Jeg grøsser!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #etiopia #granavoldplattform #retur #asylsøkere #tvangsretur #asyl #flyktninger #ulovligeflyktninger #innvandringsstopp #stenggrensene #erna #solberg #ernasolberg #statsminister #høyre #h #monicamæland #mæland #justisminister #beredskapsminister #innvandringsminister #sylvi #sylvilisthaug #listhaug #fremskrittspartiet #frp #innvandring #kristeligfolkeparti #kjellingolfropstad #ropstad #venstre #abidraja #raja #trineskeigrande #skeigrande #innvandringspolitikk #ruspolitikk #klimapolitikk #veldferdsstaten #velferd #kultur #politikk #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg