Velkomne hunder – Goggen Sportspub


Goggen Sportspub på Bragernes Torg er et sted jeg alltid har likt i alle mine år her i Drammen. Jeg har aldri egentlig vært noen stamkunde, eller ofte innom, da jeg hele tiden har bodd på andre siden av elven. Men når jeg er på den siden av elva har Goggen alltid vært et naturlig stoppested for en kaffe, røyk og en sjelden øl.


Man blir mottatt veldig bra, alle som jeg har møtt som jobber bak baren har uten unntak vært veldig trivelig. Akkurat dét skaper en veldig god atmosfære, og man får lyst til å komme tilbake dit.

Goggen har ikke kjøkken, men en kan bestille seg mat fra Pigen og Jonas som ligger vegg i vegg, og spise på Goggen. Dét gjør at hunder er veldig velkommen på Goggen også, som eneste sted i Drammen.

Det finnes andre steder i Drammen som ikke har kjøkken, som for eksempel Palmen pub, men der er ikke hunder like velkomne. De kan få være utenfor, men ikke bli med inn, og man får ikke følelsen av velkommenhet. Det gjør man på Goggen. Der hilser de fleste på hundene, og gir dem kos.

Det er faktisk merket på døren «Dogs Welcome» og for eksempel i dag hadde bartenderen sin egen hund med seg på jobb. Hunden satt så fornøyd bak baren med ørene til værs, glimt i øynene og fulgte med på omgivelsene. Det var så fint.

Selv satt jeg ute med mine to jenter. Sitteplassene ute har gode sitteunderlag, puter og tepper. Jentene satt sammen med meg på benken og fikk følge med på det som skjedde rundt oss på torget. De trengte ikke sitte på bakken, de hadde hver sin pute som gjorde at de hadde det nesten behageligere enn oss mennesker som satt der.

Fantastisk plass for både tobeinte og firbeinte, og vi setter veldig pris på at Goggen er som Goggen er. Tusen takk for det!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#goggensportspub #goggen #sportspub #sportpub #pub #bragernes #hund #ella #ariel #mops #kundevennlig #hyggelig #trivelig #service #dogswelcome #bragernestorg #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg