Lei av Corona, da blir det heller Sol på meg!


Nå er det uansett hvor jeg snur og vender meg bare snakk om dette Corona-viruset. På Facebook er det nesten ikke annet, på nyhetene er det overalt, på byen i går var det alt 
jeg hørte snakk om. På veien hjem fra byen møtte jeg på noen med munnbind.

Altså, munnbind er til engangsbruk, og er vel heller for at en ikke skal overføre smitte til andre. Vet en at en er smittet så skal en ikke bevege seg i samfunnet, da skal man jo skaffe seg hjelp for å bli frisk. Å ta på seg munnbind og dra til byen og bevege seg i folkemengder er jo bare dumt. Mot sin hensikt. Det suger til seg basselusker, bakterier og det er jo virkelig ikke bra.

Og så har vi alle disse folka som ringer nødnummer 113 for å skaffe seg informasjon om viruset. Hvor egoistiske og selvopptatte kan man være. Ta kontakt andre steder å få informasjon, for eksempel på internett. Ikke blokker linjene til 113 så folk som faktisk trenger nødhjelp ikke får det. Skjerpings!!

Vask hendene ofte, og slutt med hysteri og stress, det har ingenting for seg. Vi har hatt svine- og fugleinfluensa. Hysteri og propaganda. Dette er noe som en kynisk elite skremmer folk med og hauser opp om slik at bakmenn sitter og tjener grovt med penger. Aksjer i vaksiner er lukrativt, bare spør Jens Stoltenberg.


Nei, jeg bekymrer meg faktisk ikke for Coronaviruset, som jeg ikke gjorde da fugleinfluensaen var på gang heller. Ingen lurte meg til å ta noen vaksine. Nei, jeg bekymrer meg heller mer for at Tyrkias Erdogan har åpnet grensene for masseinnvandring til Europa.

Mange titusenvis av syrere er nå på vei hit til Norge allerede, og vår «smack» dumme statsminister Erna Solberg nekter å stenge grensene. Da skal dere få se på virus, ulumskheter og annen elendighet som kommer. Mark my words! Erna tror hun er trygg i sin egen lille boble, men dét kommer en dag..

Men nå skifter jeg fokus, tanker og tema.. I dag er det lørdag, vi er invitert på «Vår- og solfest» til ei venninne. Ironisk da snøen har lagt seg over hele landsdelen og det snør enda her. Klimakrise på gang, lol.. Men vi tar med oss et par flasker Sol og litt annen god drikke, så blir det fest og moro. Vi må huske å leve mens vi kan, så i kveld er det bare å ha det festlig som gjelder. God helg til alle 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#corona #virus #vaksine #stoltenberg #solberg #erdogan #masseinnvandring#klimaendringer #klimakrise #klimahysteri #hysteri  #syria #tyrkia #norge #fest #moro #sol #vår #venner #jatillivet #stenggrensene !!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg