Morsomme observasjoner!

Jeg er en runde i sentrum, jeg hadde kjøpt feil antall overraskelser som «premier» til påskelekene jeg hadde her på bloggen. Derfor kommer alle til forskjellige tider til de respektive vinnerne. Ting tar tid, men nå er ihvertfall alle sendt, hehe..

Jeg var innom kjøpesenteret Torget Vest. Der så jeg at den lille asiatiske restauranten er blitt stengt ned. Som dere ser på bildet over. Jeg tittet på den lappen som henger der og tenkte på nødvendigheten. Var dem bekymret for at noen ikke skulle se at der er stengt? Jeg lo litt for meg selv.. ikke fordi der er stengt, men fordi, hehe..

Så var jeg innom gode gamle «Ulla Garn & Broderi». Dette er en veldig fin butikk. Mange liker den, og jeg tenker den holder seg i stabil drift enda lenge, og jeg tenker på medbloggere «Strikkekjerring» og «Vibbedille», de hadde garantert likt Ullas butikk. Til og med jeg stikker innom der av og til. Og i dag så jeg noe der som virkelig fikk meg til å smile. Dere ser dem på bildet under. Stadig vekk ser man ting og tang med disse fantastiske dyrene på, men når det gjelder disse så er det mange rare og direkte stygge kreasjoner som jeg bare synes er ubegripelig at noen får seg til å selge. Disse derimot var veldig flotte, veldig bra laget, og jeg måtte bare ha dem. MÅTTE BARE!! Hihi..

Fiiiine da!!! 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ullagarnogbroderi #mops #drammen #bunny #bunnytrash

20 kommentarer

Siste innlegg