Ikke mye som gir mening i 2021.


I går ringte smitteteamet meg. Både snuppen min og jeg hadde fått beskjed om å teste oss i dag, men det endret seg. Jeg må være i karantene til og med tirsdag i neste uke fordi jeg er uvaksinert. Han skal testes nå klokken 14 før han drar på jobb. Ja, helt utrolig, synes ihvertfall jeg, at han skal på jobb før han vet om han er smittet eller ei. Men han er fullvaksinert, så da er det slik det er. Må jo høre på ekspertene!

Vi har sagt klart fra at det er ganske utrolig om vi ikke er smittet. Vi var 4 stk den aktuelle kvelden, 3 «fullvaksinerte» helsearbeidere og meg. Vi var sammen 7-8 timer. Vedkommende av oss, den som hadde smitten hadde blitt smittet av et «fullvaksinert» familiemedlem som ble smittet av en «fullvaksinert» helsearbeider, slik jeg har skjønt det. Denne beskjeden om familiemedlemmet fikk vi dagen etter selskapet. Dagen derpå igjen fikk vi vite at vår nærkontakt også var smittet.

Det viser seg at «fullvaksinerte» som er blitt smittet av covid (delta) er bærere av 251 ganger så mye virus i nesen som ikke-vaksinerte med smitte. De er blitt superspredere. Når dét kommer på forsiden av VG og Dagbladet gjenstår å se…

Uansett synes jeg det er svært betenkelig at «fullvaksinerte» som opplyser at de har hatt såpass med kontakt med en som viser seg å være smittet blir pålagt å dra på jobb.

Sykehuset i Drammen har nå antall innlagte doblet seg for hvert døgn de siste dagene. 2-4-8. Venter bare på å få høre at i dag er det 16 nye innlagte, noe som ikke vil komme som et sjokk da det er slik at «fullvaksinerte» inkludert helsearbeidere, ikke blir ilagt karantene inntil prøvesvar er påvist negativt i det minste. Så med det kan de «fly» rundt med smitte i flere dager.

Men det er vel slik det må være? Vaksinefanatikerne har jo bestemt dette. På denne måten får man jo til en superspredning fra vaksinerte. Media kan med det skrive om uvaksinerte ungdommer som blir smittet og sprer smitte. Så blir det massevaksinering av ungdom. Deretter barn. Så spedbarn.

Men selvsagt. Jeg er bare dum som tenker at dette er galskap. At det er galskap å kalle noen for «fullvaksinerte» når man vet at etter dose to kommer dose tre, og etter dose tre kommer dose fire. Og dette hyppigere enn noen annen vaksiner i historien.

Nå er jeg i dag 4 karantene. Symptomene bruker dukke opp etter 4-5 døgn ifølge «smittekspertene» og fagfolk. Foreløpig er det her i huset bare psykiske symptomer pga visshet om at en kan være smitta, og uvissheten om man ikke er det. Om det gir noen mening?

Sitter liksom bare å venter..


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #helsearbeidere #vaksinefanatikere #karantene #pandemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #symptomer #eksperter #myndigheter #smittesporing #norge #bunnytrash

13 kommentarer
    1. Kan man bli tvunget til og teste seg ?Kan man bli tvunget til og være hjemme fra jobb om man ikke ønsker teste seg ?

      1. Ingen av oss er tvunget til testing. Da smittesporing ringte meg sa de at jeg måtte hvis jeg får symptomer. Men det er det jo bare jeg som vet om jeg har symptomer. Om man kan bli tvunget til å være hjemme fra jobb om man ikke ønsker å teste seg? Det vil jeg tro, altså hvis noen har oppgitt til smittesporing at du har vært i kontakt med noen som er smittet. Når det er grunn til å tro at du kan være smittet. Men nå er det jo slik at «fullvaksinerte» kan bli smitta, og de kan omgås smittede og smitte videre, men fremdeles måtte gå på jobb. Så derav tittelen på mitt innlegg her. Ingenting gir mening.

      2. Ja, ein får prøve å forstå det den som kan. I mine øyrer/auger, er der ikkje mykje som “heng på greip” med heile koronaen.
        Det einaste, må vera at det er om å gjera å destabilisera og skapa kaos i landet, slik at WEF får innføra NWO. Då kjem det i kategori med klimahysteriet og migrasjonen.

    2. Jeg tror deg selvsagt på ditt ord. Men lurer på om det er gitt noen begrunnelse for hvorfor fullvaksinerte helsearbeidere ikke må i karantene mens de venter på testresultat.

      1. Fordi de er «fullvaksinerte»?! Ikke har fått symptomer? Jeg har ikke tatt den diskusjonen med min samboers arbeidsplass. Det jeg vet er at han nå er på jobb, og jeg i karantene. Det villeste av alt er at han jobber hvor han jobber.

          1. Det er ikke bare urovekkende, det er et mildt utrykk fra din side. Nå er debatten i Drammens Tidende om å bruke munnbind igjen. Yupp, send superspredere ut i helsetjenester med koronavirus, åpne skolene for fullt, ha omreisende tivoli og gjennomfør festivaler og konserter over hele landet samtidig. At det da ikke er innlysende at det er for å få opp smittetall og fortsette denne runddansen, så vet ikke jeg. Folk kan si hva dem vil om meg og mine meninger, men gitte situasjon så hadde jeg ikke presset noen som har vært i nærkontakt med noen smittede i 8 timer til å dra på jobb, uansett jobb vel vitende om den høye risikoen. Men dette er ordren, slik er det nå.

    3. Det er jo en viktig verdensopplysning du kommer med… sitat Det viser seg at fullvaksinerte som er blitt smittet av covid er bærere av 251 ganger så mye virus i nesen som ikke-vaksinerte

      Burde absolutt tipsa Dagsnytt 18. Epost dit er: dagsnyttatten@gmail. Redaksjonen til TV2 er: [email protected]

      Der denne eller de som har som har fortalt deg at det viser seg at……er tilfelle…

      1. Hvorfor skal jeg tipse dem om noe de allerede vet? Bra tykk i hodet du, ikke fortell meg at det er hjernen din som trenger plass, for den ligger igjen under de andre pseudonymene du bruker når du kommenterer i blogger 😂

    4. Jøss.. det var et fint og velformulert svar på spørsmålet om hvem er de som du har fått informasjon om, at fullvaksinerte er superspredere?

      1. Og dermed skifta du du Bien til Sol, og later som ingenting. Du får gjøre litt research selv. Jeg er ikke her for å varte deg opp skjønner du, jeg vet du er ensom, men selv om du besøker meg hele tiden er det ikke dermed sagt at jeg er din støttekontakt.

    5. I min naivitet for noen år siden trodde jeg Reset.no, Dokument.no var noenlunde seriøse nettaviser. Kommenterte og svarte på kommentarer i kommentarfeltet undertegnet med fullt navn. Skjønte ikke hvor rabiate de folkene i kommentarfeltet var, spesielt innen tema om innvandring, klima, politikerforakt, og nå siste tiden om vaksine.

      Er vel en overdrivelse og si at det hagla med SMS fra disse rabiate forskrudde menneskene, med typiske hatmeldinger som for eksempel.. jeg vet hvor barna dine går på skole, vet hvor din moe bor, vet hvor kjæresten din jobber…

      Beste hilsen Juni 😉

      1. Jeg tenker det er slik du holdt på, og sikkert holder på enda, og jeg tror ingenting på at du oppga ditt navn, det sier jo sitt med disse pseudonymene dine, Bien, Anonym, Sol, Juni og faen veit 😂 Og at folk i flertall skulle ta deg sier jo litt om hvordan du opptrer, er folk som ikke har «baller» som holder på slik!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg