Må holde meg hjemme pga Covid!


Det kommer jo liksom ikke som noen bombe, Bent Høie og Erna Solberg gikk jo ut for noen uker siden og erklærte at vi alle kommer på et eller annet tidspunkt til å bli smitta av Covid. Så nå er det vel min tur da. En av mine nærkontakter fikk i dag påvist smitte. Nå er det liksom bare meg igjen da som som er uvaksinert av faktisk alle i min sirkel. Jeg kjenner andre selvfølgelig, vi er flere som har tatt samme standpunkt som meg. Men det har ikke blitt slik at vi, mine uvaksinerte venner og jeg, har møttes på en stund. Så nå begynner disse «fullvaksinerte» rundt meg å bli smitta og spre smitte. Det har seg slik at vaksinerte er superspredere.

Følg med nå folkens!

Det som skjer videre er at vi nærkontakter nå må testes. Forskjellen her er at jeg som uvaksinert må være hjemme i karantene. De andre er jo som det som først media og politikerne kaller «fullvaksinerte». Så de «fullvaksinerte» må gå på jobb og sånn, potensielt smitte hverandre, fram til svaret kommer og det evt er positivt. Det er liksom jeg som er den skumle farlige. I mitt hode er dette helt koko, min nærkontakt som er «fullvaksinert» ble smitta av en «fullvaksinert» som var blitt smitta (av vaksinert) og blitt dårlig/syk.

Er det rart man bekymrer seg for familie og venner som lar seg injisere av dette sølet?! Nå er halve den norske befolkningen potensielle superspredere, «vaksinene» muterer viruset, og over en tid/periode demper vaksinene symptomer på infeksjon og vaksinerte personer blir bærere av uvanlig høye virusmengder uten å bli syke til å begynne med, noe som forvandler dem til superspredere før de selv får symptomer og blir syke.

Nå gjenstår det å se hvordan det går med meg da. Men jeg er ikke bekymret for meg selv, selv om jeg er veldig sikker på at vi er smitta. Har ikke snuppen min og jeg, har ikke vi blitt smitta nå, så.. ja kan si at det er lave odds for at vi ikke har blitt det. Men som sagt, er ikke så veldig bekymret for meg selv, men jeg er veldig lei meg for hva som skjer i samfunnet, og har veldig vondt av mine «fullvaksinerte» nære og kjære som sprer smitte og risikerer å bli alvorlig syke. Hvis noe skjer med snuppen min så vet jeg ikke hva jeg gjør!

Link: Åtte koronasyke innlagt i Drammen (DT+)

Link: Fullvaksinerte blir superspredere (Steigan.no)


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid #korona #vaksine #smitte #fhi #karantene #panemi #ferdigvaksinert #fullvaksinert #superspredere #myndigheter #norge #bunnytrash

20 kommentarer

Siste innlegg