Return of the Killer Bunny!


I følge Facebook så har det seg slik at de begrensinger og blokkeringer de har gjort på min Facebookprofil skal være over på et eller annet tidspunkt i morgen.

Onsdag 21. april ble jeg plutselig begrenset og blokkert fra å dele innlegg og kommentere i grupper. Jeg fikk på ingen måte beskjed om hva grunnen var, det bare skjedde i det øyeblikk jeg postet dette innlegget i grupper for bloggere: Kjærlighet og Mutanter.

Jeg kunne, og kan fremdeles ikke, på noen måte se hvordan jeg med dette innlegget har begått noen brudd mot Facebooks regler og standarder. Ingen som har gitt meg tilbakemelding på dette har heller ikke helt skjønt dette. Det at jeg faktisk ikke har fått noen begrunnelse tyder på at det faktisk ikke er noen. Da er det lett å tenke at det har med at mine innlegg ikke alltid er politiske korrekte, og de passer ikke inn i den politiske agenda Facebook støtter.

Et par dager etter blokkeringen glemte jeg den av og prøvde poste en kommentar i en diskusjonsgruppe. Da poppet det plutselig opp et varsel om at jeg hadde 5 dager igjen og at jeg var blokkert som resultat av at «administratorer utfører handlinger mot innleggene eller kommentarene dine», altså mine. Noe jeg mener er helt teit. Man skal da ikke bare kunne klage inn andres innlegg og kommentarer så skjer dette? Da hadde ikke Facebook hatt diskusjonsgrupper i det hele tatt mtp hvor ufint og stygt folk faktisk opptrer på sosiale media. Hva folk faktisk får seg til å kommentere å skrive til hverandre.

Men det stoppet ikke her nei, for idet jeg glemte meg av og forsøkte poste nevnte kommentar, så økte de begrensningene og blokkeringene. Så vips, med det var tallet på 7 dager. Hahaha.. snakker om.. vet ikke hvilke ord jeg skal bruke her, men det er jo fratak av ytringsfrihet, maktmisbruk, politisk knebling, latterlig patetisk osv.

Men i morgen altså. Vi får se. Det kan jo absolutt hende at i morgen får jeg ny beskjed. Eller at jeg bare poster et innlegg så starter hele greia på nytt. Eller at hele Facebook kontoen min blir deaktivert og forsvinner. Her er det ingenting som forundrer meg. Ingenting som sjokkerer meg.

Det blir som da Nakstad var på NRK-Debatten og løy til Svein Østvik og hele Norges befolkning om hvor mange sykluser sykehusene kjører pcr-testene for å påvise koronavirus. Alle har vel fått med seg nå at det faktisk er 45 som Svein sa, og ikke inntil 35 som Nakstad bastant løy om?!

Link: Se Espen Nakstad bevisst lyve!!


Anyways, i morgen skal snuppen min og jeg til Hurumlandet på skogstur. Så jeg tror neppe det blir noe blogginnlegg tidlig på dagen. Det er jo heller ikke sikkert at jeg har hverken tid eller styrke til å blogge på kvelden. Men det kommer innlegg etterhvert, håper bare leserne mine er flinke til å dele uansett. Hjelper meg å opprettholde en balanse på nettet slik at det
ikke hele tiden blir det politisk korrekte som blir ytret.

Det er nemlig ikke slik at man er rasist fordi en spør en som er mørk i huden hvor han kommer fra. Det er ikke rasistisk å komplimentere en innvandrer for å være flink å snakke norsk. Det er ikke hat mot muslimer å kritisere islam. Det er ikke slik at en ikke erkjenner koronapandemien selv om en brenner munnbind utenfor stortinget i stedet for å kaste det i mathylla på Kiwi.

Så hva tenker dere mitt første innlegg etter karantene kommer til å handle om?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politiskkorrekt #politiskukorrekt #facebook #sosialemedia #fb #killerbunny #bunnytrash

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg