Litt om «Fredens Religion», Sharia og islamisering!


Jeg kom over denne på nettet, Tappestream. Interessant. Skal følge denne YouTuberen litt framover og se hva han ellers har å by på, men..

Dette er en video med en debatt mellom Ellen Due Brynjulfsen nestleder i Stopp islamiseringen av Norge, og Fredrik som er en Norsk gutt som har konvertert til Islam, altså blitt muslim.

Jeg er en av de som mener at religion i skolen, religion i samfunnet, bygging av bederom, bedehus, kirker og moskeer må bli stopp. En kan tro på hva en vil, men en kan be hjemme i egne hjem. Hva en tror på blir ens privatsak, og dette skal ikke utbredes i samfunnet og bli påprakket andre.

Det å bruke religion for å dekke over politisk aktivitet og handlinger er jeg også imot. Kall det politisk kristendom, politisk islam.. Farlige ideologier må forbys i det norske samfunn. Da beveger vi oss i retning for et bedre samfunn med god integrering og likeverd.

Når det gjelder denne debatten her likte jeg veldig godt den delen om Sharia. At Fredrik her ønsker og støtter Sharia det gjenspeiler jo faktisk det muslimske miljøet hvor han beveger seg. Det viser at selv om det påstås at såkalte «ekstreme muslimer» lever i det skjulte, at de er «veldig få», nærmest ikke-eksisterende, så er de likevel ikke det, for hverdagsmuslimer støtter jo Sharia og vil ha Sharia ved første anledning det kunne by seg. Så her ble det vanskelig selv for en muslim å skjule hvor farlig og ekstrem islam faktisk er. «Grotesk» var ordet Fredrik Muslim brukte selv, og selv om han mener Sharia er grotesk så er han altså FOR!

Skremmende, men det er bra at folk blir opplyst om at slik er holdningene i islam.

Den delen av denne debatten med reklamevideoen som Islam.net laget og delte på Facebook, om den muslimske ulykkelige jenta Iman som ikke har det bra her i Norge. Det var veldig bra at dette også ble tatt opp. At videoen ble vist. Iman i videoen som skulle representere majoriteten av muslimske jenter i Norge. Nettopp denne videoen laget av og gitt ut av islams følgere i Norge viser jo også islamsk ekstremisme i praksis hvor de jobber hardt for å holde på Islam og styre unna vestlig kultur og norske holdninger. Altså ikke integrere seg i et norsk samfunn, men motarbeide det. Det viser at de ønsker et større bredere Islamsk samfunn i Norge. Altså islamisere. Det understreker jo at det er et behov for Stopp islamiseringen av Norge.

For vi vil jo ha et Norsk samfunn? Ytringsfrihet? Demokrati? Likestilling? Likeverd? Sosial frihet? Og så videre..

Det at de brukte norsk ungdom som fester med røyk og alkohol i begynnelsen av denne nevnte videoen. En kultur som er en fase i deler av ungdoms oppvekst. Det ser jeg på som et triks. Lærer en gode holdninger, adferd og får god oppdragelse av sine foreldre i oppveksten, så er utagerende festing sjelden et problem, og enda sjeldnere et varig problem. En skal lære og feile, det er ikke tvang å drikke alkohol. Og har heller aldri vært promotert som en del av vestlig holdning, eller anbefalt av nordmenn som del av et samfunn eller som foreldre, tvert i mot.

Likte også slutten av denne debatten. Hva som skjer når muslimer velger vekk islam. Hva de utsettes for da. Den faren de lever under. Hvorfor ex-muslimer lever med skjult adresse, og det faktum av at 90 prosent av de som har valgt vekk Islam har gjort det fordi de tok seg bryet om å sette seg inn i Islam, lese og lære seg hva Islam virkelig er, og hva Islam gjør med mennesker og samfunn.

Hør debatten mellom Ellen Due Brynjulfsen og Fredrik her:

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisering #norge

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg