Hva vi ikke får lese om India og Norge!


I Norge har det i følge de såkalte rette instanser omkommet 753 av 5.3 millioner mennesker av korona. Det vil si 0.14 promille. I India med 200 000 av sine 1.4 milliarder innbyggere er det også 0.14 promille døde.

Det er ikke bra det som skjer i India, men de har nøyaktig samme dødelighet per innbygger totalt som i Norge. Med eller uten korona så er det nå underdødelighet, altså færre som dør enn tidligere år.

Så hvorfor disse skrekkscenarioene? Folk blir skremte og redde ja.. muligens svarte jeg meg selv her nå.. Noen? 🤔

Legger ved artikkel fra VG med sine skrekkbilder. Dette er eksempel på hva statsstøttet media pumper ut i dag: WHO om koronakrisen i India: kan skje hvor som helst (VG)

Samtidig vil jeg legge ut en artikkel som ikke er fra statsstøttet norsk media. Utenlandske faktasjekkere. De forteller om at bildene og videoer vi ser i media nå  ikke stemmer, og at vi blir misledet til å tro at dette er ofre i Indias andre Covid19-bølge som pågår nå i 2021.

Bildene vi ser er faktisk ofre etter en gasslekkasje i en industriell havneby i Sør-India i 2020. Ikke fra Covid-bølgen i India nå.

Link: Factcheck.afp.com

Hvorfor gjøres dette da tror dere? Folk blir jo skremte og redde… oops, svarte jeg meg selv igjen? 🤔

Til slutt, søk selv på nettet og bruk følgende ord ‘gasslekkasje sør India 2020» og se bildene dere får opp.

Takk!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#faktasjekkere #vg #korona #india #covid #koronavirus #fryktpropaganda #fakenews #corona #virus #terror #norge

4 kommentarer
    1. Vi kan godt se på tall, harde kalde fakta, og se på hvor farlig dette egentlig er. Der det er minst smitte, er det mest død, og det er hos folk som er over forventet levealder, med flere underliggende sykdommer. Folk i denne aldersgrupper dør det ca 40-45 personer hver dag i Norge, og med ca 450 dødsfall i denne aldergruppen så har vi hele ETT dødfall pr dag MED covid. Det er verken alarmerende eller sjokkerende. Der det er soleklart mest smitte i Norge har vi ekstremt lav dødelighet, ca 0.02% (eller noe rundt der) er sjansen for å dø med covid. India har ca like høy dødsrate som det Norge har, men media kjører på med obs obs obs. Det bor ca 1,4 Billioner mennesker i India, barnedødeligheten er ekstrem (ikke covid-relatert) Sverige hadde litt overdødelighet i 2020, men helt på linje med naturlige svinginger. De hadde ca 3000 færre døde i 2019, dvs at mange eldre levde på “lånt tid”. Disse døde da i 2020 i stedet. Og da har jeg ikke regnet med økt innvandring og økt folketall. Så har man dessverre mange som blir syke, med elendig helse som trolig ville fått det veldig vanskelig med en hard influensa eller lungebetennelse. Men ser man bare på TV2 eller NRK så tror man dessverre på skremselspropagandaen…

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg