Kjærlighet og Mutanter.


Jeg så en ganske så underholdende ny film her om dagen som ga meg en del assosiasjoner til vår nye hverdag, ikke bare hverdagen her i Norge, men også rundt om i verden.

Filmen handler nemlig om at samfunnet har gått i oppløsning som følge av forurensing fra raketter som ble skutt opp for å ødelegge en komet med kurs mot jorda. Det kjemiske avfallet som regnet ned etter eksplosjonene, har nemlig mutert alle kaldblodige dyr til store monstre. Alle har mistet noen, verden er ødelagt, håpet er svinnende og de fleste vil trolig dø innen få år.

Dette kan lett assosieres til betalte forskere i et laboratorium som produserer et muterende virus de slipper ut i menneskeheten for en høyere agenda som kan være enten å få til et kraftig kutt i verdens befolkning, eller for å rive ned samfunn for å så profittere på det og da bli en makthavende elite som etterpå bygger opp et nytt samfunn som de tjener enda mer på og da tar all makt og kontroll.

Sier ikke at det er slik det er, men mange tror det, og om den teorien er sannheten, så vil ikke det være sjokkerende med bakgrunn av hvordan verden nå styres av store organisasjoner, samarbeid dem imellom og tilbakeholdingen av informasjon til folket.

Etter mutasjonen viruset, jeg mener de kaldblodige dyrene som går til angrep på menneskene så går de overlevende i dekning, de lever i bunkere under bakken. De lever da isolert i skjulte kohorter, jeg mener småsamfunn rundt omkring i verden 7 år.

Ved hjelp av gamle radioer får hovedpersonen kontakt med sin kjæreste som han hadde da mutasjonene overtok jorden. Hun lever i en annen kohort et godt stykke unna. Han bestemmer han seg så for å dra til kysten, der kjæresten og hennes kohort befinner seg. Problemet er reisen vil ta mange dager og at veien er full av mutantmonstre i ulike former og størrelser som vil ta livet av han.

Den største forskjellen mellom filmen og virkeligheten er at filmen kunne blitt fortalt som en skikkelig mørk og dystopisk historie, full av død og elendighet. Istedet gjør filmen det klart helt fra innledningen at den vil være humoristisk og underholdende, den er lystig, leken og publikumsvennlig. Den er morsom, noe dagens virkelige situasjon ikke er.

Jeg kan anbefale denne for dere som liker litt barnslig underholdning, humor og spesialeffekter. Assosiasjonene til virkeligheten til side, denne er morsom. For de som er åpen for denne type humor. Små morsomheter i hverdagen trenger vi helt klart!

Filmen heter «Love and Monsters», ligger på filmtoppen på NetFlix akkurat nå, og dere kan se trailer nederst i innlegget.

Ha en riktig fin og mutantfri dag 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#loveandmonsters #netflix #mutanter #agenda #agenda21 #thegreatreset #newworldorder #covid #korona #virus #film #underholdning #kjærlighet #humor #trailer

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg