Jeg tror at faktisk faktisk er faktisk bare Faktisk – VGBløff!


I VG i dag står det skrevet at det har blitt påstått av Steigan.no at tallet på døde av vaksinen i Norge overskrider tallet på døde av covid-19. Dette er feil skriver de og henviser til Faktisk.no.

Overskriften til VG er følgende:

«Faktisk.no: Nei, det har ikke dødd flere av corona-vaksinen enn av covid-19».

At VG bruker Faktisk.no som kildehenvisning blir for dumt for meg, og lite troverdig. Faktisk ikke troverdig i det hele tatt, faktisk, faktisk, faktisk..

Det er mye som skal dekkes over, snakkes bort eller tåkelegginger som maler et bilde med hensikter å villede.

I artikkelen til VG står følgende tekst:

«Legemiddelverket hadde på dette tidspunktet behandlet 147 meldinger om dødsfall etter korona-vaksinering. Av disse har Legemiddelverket så langt konkludert med at fire dødsfall har en direkte sammenheng med vaksinering. De 143 andre dødsfallene undersøkes fortsatt, men antas å ikke ha noen direkte sammenheng med vaksinen».

Ord som ‘undersøkes fortsatt’ og ‘antas’..

Det er påfallende at straks noen som ikke har tatt vaksiner dør så tar det bare sekunder å konkludere at at de har dødd av korona, og det blir ført i statistikkene. Når det gjelder koronadødsfall så dør man ikke med korona, men av korona. Men når det gjelder de som har tatt vaksine så dør man ikke av, man dør etter (med) vaksine. Ironisk eller..?

Det henvises til at 143 av dødsfallene undersøkes fortsatt. Hvor lang tid tar dette da? Hovedparten av alle disse døde jo rett etter vaksineringen begynte her til lands, so whats the holdup??!

Er det slik at hvis de riktige tallene offentliggjøres så vil faktisk faktisk faktisk Steigans påstand bli riktig? Det kan man vel ikke la skje…? 🤔

Enda mer ugler i mosen er det når VG bruker seg selv som kildehenvisning, for Faktisk.no består av våre statsstøttede media: NRK, TV2, Dagbladet og (trommevirvel) VG!! Dette er også de samme som faktasjekker på Facebook og kaller seg uavhengige faktasjekkere.

Uavhengige?? Bare det å omtale seg selv som uavhengige, dét er en stor bløff!

Dette tror jeg ikke på, faktisk faktisk faktisk faktisk, så ble jeg enda mer overbevist om ugler i mosen etter dette!

Slik er det med det!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vg #steigan #faktiskno #faktisk #dagbladet #nrk #tv2 #uavhengigefaktasjekkere #faktasjekkere #ingentroverdighet

2 kommentarer
    1. Faktisk.no har blitt myndighetene og det politisk korrekte Norges svar på fasiten som sto bak i matteboken på skolen; Har dette og hint faktisk vært opplyst på faktisk.no, er det faktisk ubestridte fakta, må vite! – Og sånn er det faktisk bare [ikke!]

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg