Selvstendighet og kulturell tilhørighet, NOT!!

Jeg kom over en artikkel i Nettavisen skrevet av (les:) Lily Bandehy ei dame som jeg har veldig stor respekt for og som er en stemme i Norge som alle burde høre. Artikkelen tar frem hijaben og forteller dens historie og mening. Artikkelen har hun skrevet etter at meningsytrere (løgnere) prøver å påvirke befolkningen gjennom norsk media til å tro at hijab er et plagg som «uttrykker selvstendighet og kulturell tilhørighet».

Det er muligens den største bløffen om islam!! Hijab sletter selvstendighet og kulturell tilhørighet!!

«Tidligere beholdt muslimske kvinner i muslimske land sitt kulturelle særtrekk i form av drakter og hodeplagg. For eksempel nomader og landsbyfolket i provinsen Pars i Iran, hvor kvinnene bar et hvitt slør på hodet festet med en pyntenål under haken. Håret på begge sider av ansiktet var klippet til skinnebeina, og hårflettene var synlige under det tynne hodeplagget.

Kurdere i Kurdistan bar en liten rød topplue eller et lite sjal, med pynt over håret. I hvert fylke og i hvert land fra Iran, Irak, Afghanistan til andre land i Midtøsten, hadde kvinner et eller annet hodeplagg som viste klart hvilket land eller fylke de tilhørte. Alle var muslimer, men de beholdt sitt kulturelle særtrekk gjennom sine klær, broderier, farger eller hodeplagg.

I 1928, da «Akhavan al-muslimin» (som på norsk heter «Det muslimske brorskap») ble etablert av Hassan al- Bana i Egypt, da ble Hijaben til. Plagg som dekker hele hodet og halsen, og består ofte av to deler. Brorskapet fikk imidlertid ikke stor innflytelse før Khomeini tok makten i Iran i 1979. Da ble den spesifikke hijaben obligatorisk og tvunget på iranske kvinner. Senere fulgte andre tilhengere av brorskapet etter, som Hizbollah og Hamas i andre muslimske land. De begynte å bruke hijaben som en politisk markering av deres tilhørighet til islamisme.

Etter 2001, som ble preget av invasjon og omveltning av sekulære regimer i Irak og Libya, fikk islam mer innflytelse, og hijab ble tvunget på kvinner i mange land i Midtøsten. De som leser historien ser en veldig klar sammenheng mellom veksten av ulike islamske grupperinger, hijab og generell tildekning av kvinner i denne delen av verden.

Hvis muslimers mange kvinner, koner og slaver ikke dekket seg til, ble de pisket og straffet. Å dekke seg til skulle fremheve at de var muslimer.

Poenget i islam er at hijaben skal markere et skille mellom ren og uren. Et skille mellom muslimer og ikke-muslimer. Ifølge profeten Muhammed muslimske kvinner dekke seg til. Ikke med den spesifikke hijaben, men med det kvinnene brukte i hans tid.

Gjennom tiden har de som følger islam bedrevet krig og terror og med sådan metoder, (les:) jihad i skolene, sharia, og så videre, og med det skal erobringen av verden fortsette, og det gjør den enda i dag hvor Europa nå er under stor forandring, i islams navn.

Hijabens innvandring til Europa og Norge ser vi nå overalt. For 30 år siden kunne du se en kvinne på gaten og skjønne om hun var fra Iran, Tyrkia eller Pakistan. Men etter hijaben sin innmarsj ble kulturelle særtrekk erstattet av det politiske islam.

En kan ikke lenger se kulturen, for hijaben sletter alle kulturer!

Les hva Lily Bandehy har skrevet i Nettavisen her: Norsk Debatt!

Hijab er et politisk symbol, et signal til alle islamister og muslimer om dere vil: «Ikke aksepter vestlige verdier, vi støtter et islamsk samfunn! Vi har vårt eget mål, vår egen agenda!»!

Dette er islamisering, på samme måte som at det bygges moskeer og jihad-sentre overalt i Norge, og det faktum at islams følgere vil innføre bønnerop fra disse moskeene for å indoktrinere befolkningen med at Allah er større enn Gud, og Muhammed er sendebudet!

Relatert: Islam tar springfart i Norge!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #hijab #moské #samfunn #muhammed #jihad #sharia #islamisering #bønnerop #allah #indoktrinering #lilybandehy #norge #drammen #fjell #jihadsenter #norge #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. På et utenlandsopphold ved et luksushotell i et arabisk land fikk jeg se alt dette på nært hold. Det var ganske overveldende å se kulturen på nært hold. Spesielt gjorde burka med netting foran øynene et sterkt inntrykk. Tenk å måtte gjemme seg bort på en slik måte for å følge sharialovene, og ikke friste menn seksuelt! Der var store grupper arabiske familier som feiret id, og deres tilstedeværelse ga mulighet for å se skikkene på nært. Kvinnene var åpenbart underdanige sine menn, og storfamilie ga tydelige hierarki profiler. Der var også tydelige skiller på de muslimene som praktiserer liberalisme i sharia, hva enn det egentlig er. Et lite steg på den veien er at yngre kvinner badet i hotellets bassenger med trikotburka, heldekkende sådanne i sort. Det var jo kun disse kvinnene som faktisk badet offentlig, og jeg oppfattet de som litt opponenter til de tunge tradisjonene. Jeg konverserte en av disse, og fikk vite at hun var høyt utdannet og i selvstendig jobb. Noe skjer, men det går sakte.
   Som kvinne valgte jeg å dekke meg til utenfor hotellområdet, bar hud skal ikke vises. Synet at mitt lange utslåtte lyse hår fikk uønsket oppmerksomhet fra menn, men der gikk min grense for lokal tilpasning i utlandet. Hadde jeg gått alene ville jeg trolig ha dekket meg til av sikkerhetsgrunner. En liten liberalisme ga seg til uttrykk ved at stadig flere kvinner jobber ved hoteller, men de fleste er vestlige. Arabiske kvinner arbeidet kun med spa til kvinner, og var åpenbart adskilt.

   1. Det er absurd galskap at norsk media i all hovedsak fremstiller dette helt annerledes, dette du beskriver ser jeg hver dag, og jeg bor i Norge. Men det bor tydeligvis ikke en eneste journalist på Fjell i Drammen.

  2. Tøff dame, Lily Bandehy 👍😊.
   Det er smått utruleg at folk som er oppvaksne i Noreg, og har fått med seg kvinnekampen og “frigjeringa”, kan støtta dei undertrykkande og slavebindane klesplagga. At flesteparten ikkje gidd å setja seg inn i kulturane og religionen dei uttaler seg om, vitnar om stor dumskap.
   Når dei i tillegg kallar motdebattantane for rasistar og nazistar, i mangel på saklege argument, utan eingong å ha peiling på kva rasisme og nazisme er, då veit me at der er relativt tomt mellom øyrene.
   Ved bruk av den slags hersketeknikk, då snakkar me ikkje lenger om fridom, men om meiningstvang, og då er det dei kunnskapslauses meiningar som er gjeldande.
   Det er flott at me har slike som Lily Bandehy, som våger å stå opp for sanninga, menneskeverdet og fridomen. Då er der ein sjangs for at nokon vil vakna, og sjå galskapen. Får berre vona me får behalde henne lenge, og at andre verte inspirert av henne til å ta opp kampen mot djevelskapen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg