Politibeskyttelse.


For noen år tilbake siden var jeg på en demonstrasjon hvor Lily Bandehy holdt appell. Bandehy forteller om islam, hun er flyktning fra Iran og har virkelig måtte føle på ideologien islams umenneskelighet. Hun har levd med trusler og i fare helt siden hun kom til Norge og begynte å skrive om islam og innvandring. Nylig ga hun ut en ny bok, en bok som bokforlagene ikke ville ta i, berøringsangsten er stor i Norge, men etter flere runder så fikk Bandehy utgitt boken sin «Kvinner i islam» som er hennes 5. utgivelse. Bandehy er eks-muslim, har en homofil sønn, artisten Tooji, hun er skribent, lærer, blogger og psykiatrisk sykepleier som har mottatt «Født Fri»-prisen.

Min respekt for Lily Bandehy er stor, for det hun gjør, og med den fare hun setter sitt eget liv, i kampen mot islam, den er stor og bør tas alvorlig av enhver. Det er synd at nordmenn flest har har så tungt for dette, at man ikke tar til seg hvor skadelig det er med en voksende sådan ideologisk klankultur som det islam er. Det er noen aktører som står på for bevisstgjøring om dette, som Hege Storhaug og Human Rights Service, Ex-muslims of Norway, den mye omtalte organisasjonen SIAN og Bunny Trash da, på en måte.

Les: Visste du dette om SIAN?

At folk ikke ser alvoret i at mennesker som Lily Bandehy, en 72 år gammel dame må ha politibeskyttelse når hun lanserer en bok eller beveger seg i samfunnet synes jeg er opprørende. At folk og media ikke tør og si imot importen av klankultur i Norge, berøringsangsten og feigheten, det er besynderlig og svakt. Men denne 72 år gamle damen tør der andre tier, er det ikke ironisk?

Men nå har det gått så langt for Bandehy at hun bryr seg egentlig ikke mer. Hun forteller selv til Nettavisen:

– «Jeg er 72 år og barna mine er store, så jeg bryr meg ikke. Jeg er ikke redd for å bli knivstukket i morgen. Hvis min død kan åpne øyne og avsløre islamistens ansikt tar jeg imot døden med glede. Hvis min død kan bidra til mer ytringsfrihet for individet tar jeg imot døden med et smil. Det er ikke viktig hvor lenge jeg lever, det er viktig at mitt liv eller død kan påvirker andre liv på en positiv måte».

Igjen, all respekt for Lily Bandehy, for meg er hun en inspirasjon, tøff, og et forbilde!

Link: Måtte ha politibeskyttelse under boklansering (Nettavisen)

For to dager siden skrev jeg et innlegg om min nære og gode venninne Roja som ble tvangsgiftet bort til en mann da hun var 12 år gammel og ble mor til 3 før fylte 18 år. Innlegget er om livet hun har levd og kampen for friheten. Hvis du ikke har lest dette innlegget, så synes jeg virkelig du bør gjøre det nå.

Les: Min venninnes historie som islamsk barnebrud.

Takk!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #lilybandehy #boklansering #sian #hegestorhaug #politibeskyttelse #kvinneriislam #roja #hijab #tvangsekteskap #barnebrud #irak #tyrkia #voldskultur #hrs #klankultur #iran #islamisme #flyktning #islamisering #islamisme #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg