Det siste måltid: farvel 2018!

Nå har jeg stått i maaange timer på kjøkkenet og laget mat. Og nå begynner jeg å se en ende på det. Veldig glad for at jeg kuttet grønnsaker og sopp i går. Å lage god mat med kjærlighet tar litt tid altså.

Hvert år når det er klart for nyttårsfeiring bruker vi å invitere venner hjem til oss på kalkun-middag med tilbehør. Hvert år har det vært forskjellige venner, og hvert år den samme middagen. I år blir det annerledes.

I år har vi invitert ei venninne og hennes andre venner. Vi var egentlig invitert til henne, men bi påtok oss å stå for mat og fest for at hun skulle slippe stresset da hun har veldig hektiske dager for tiden. Det er veldig hyggelig å stille opp å hjelpe andre. Bare synd at ikke alle setter pris på slikt.

To stykker meldte avbud nå klokken 17:00. Jeg tenker at det er i seneste laget. Jeg har laget to svære former med middag, altså hovedrett. Forretten er mice-en-place og klar til å freses. Og dessert er innkjøpt. Jeg vet ikke hva folk tenker om meg, men jeg står ikke her å koker opp en Toro-gryterett ti minutter før gjestene kommer og attpåtil er det nyttårsfeiring. Nei, denne karen gjør det ordentlig. Lager ordentlig mat, helt fra scratch. Så da kan jeg bare si «synd for dem» om de som melder avbud.

Menyen i dag er altså forrett, hovedrett og dessert!

Forrett: «Freset Vilt». Asparges, champignon, elg , hjort, rein og hval freset på høy varme og serveres med potetmos, min egen viltsaus og tyttebær.

Hovedrett: «Det siste måltid» av kylling, champignon, purreløk, rød paprika og bacon. Stekt og kokt i en himmelsk urtesaus a la moi. Serveres med ris.

Dessert: Sjokoladeis, sjokoladesaus og krem. Eller «Irish Coffee».

Middagen er satt til klokken 20:00.

Fra klokken 21:00 er alle venner og koselige bekjente velkommen. Alle hyggelige mennesker er velkommen – i kveld blir det moro!

Godt Nytt År alle sammen!! ❤️

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#nyttårsfeiring #middag #kos #moro #venner #forrett #hovedrett #dessert #velkommen #godt #nytt #år

2 kommentarer
    1. Herregud så hyggelig 😍 så flink du e å lage mat 😘👌 synd nån ikke sett pris på dæ og tida du bruke for å gjøre andre glad 😭 håpe dåkker får ei fantastisk fin feiring og alle gode ønsker for det nye året 💜 savne dåkker, vi sees snart 🎈🎈🎈

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg