Smeller det for koronavaksinerte?!


Norge skal være med å finansiere lokal produksjon av 400 millioner Janssen-vaksiner i Sør-Afrika. Det er nok til å vaksinere nær en tredel av Afrikas befolkning. Vaksinen er ikke anbefalt i Norge. Snakker vi Agenda21 her nå?!

Link: Norge finansierer Janssen-vaksinen i Afrika (NRK)

I over ett år har myndigheter og media ikkje berre undertrykt, men ført direkte svertekampanjer mot kritiske røster.

Om covid-vaksinene undrer mange av oss over den manglende skepsis og forståelse for grunnleggande menneskerettighetar og etiske prinsipp. Vi har blitt presentert for ein ny vaksineteknologi som aldri før er blitt brukt på mennesker og som ingen aner langtidsvirkningen av. Likevel råder helsepolitikere og kommuneleger alle til å ta vaksiner, og nå skal altså Norge finansiere at mennesker i Afrika blir «vaksinerte» med den vaksinen som de samme politikere og fagfolk har anbefalt å IKKE ta.

Det er grunn til å være skeptisk til myndigheters agenda med tiltak, vaksiner og denne pandemien. Men skepsisen har ikke vært lov til å ytre. Ytringsfrihet er å kunne snakke makta midt imot uten å risikere å bli satt i gapestokk som konspirasjonsteoretiker eller bli straffa på annen måte. Så mao, vi har ikke ytringsfrihet.

Link: Vaksinen kan gi autoimmune reaksjoner (HEMALI)

Altså, hva er greia med vaksinene? Hvorfor skal man ta noen av dem? Samfunn stenger ned likevel. Land stenger ned. Israel som var brukt som prakteksempel for hvor bra det er med vaksiner opplever nå at smitte blant de vaksinerte bare øker i rasende tempo. Så hva gjør disse vaksinene egentlig?

Link: Delta-varianten øker i Norge – nå spøker det for flokkimmuniteten (TV2)

Nå er det tilbakemeldinger over hele verden om at merkelige ting skjer med kroppene til en del av de vaksinerte. «Lite forskning på menstruasjon (etc) og corona» sier dem. Lite forskning på coronavaksiner tenker jeg vi sier. Punktum.

Link: Kvinner over hele verden melder om mens-endringer etter koronavaksine. Det blir avvist som anekdotisk (Aftenposten)

Når våre helsetopper er bundet av globale avtaler og politikk. Og når riksmedienes journalister fungerer som helsetoppenes servile hjelpere, hvordan kan vi da ta informerte valg?

Jeg blir spurt om hvorfor jeg ikke vil vaksinere meg. Det er heller jeg som skal spørre, hvorfor vil du? Les noen refleksjoner og fakta bak tiltakene. Perspektiver som våre riksmedier ikke dekker.

Link: Les dette før du dømmer (HEMALI)

Takk for at du leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #koronavaksiner #covid

14 kommentarer
    1. Jeg kan svare hvorfor jeg ikke vaksinere meg. Fordi at jeg har fått autoimmunt sykdom etter jeg tok på nytt alle barnevaksiner i 2010, og etter influensa vaksine i 2015 ble jeg sykt dårlig og fikk astma som jeg aldri hadde før. Så har jeg en haug med allergier. Jeg er bare redd at jeg blir drittsyke. Det gidd jeg ikke.

    2. Hei igjen 😊👍🏻🌺🇳🇴

      Vanlige folk som hele sitt liv ønsker å bidra til et samfunn der frihet,demokrati og fellesskap er de fremste målene er ikke lenger fritatt fra tvang,makt,trusler og avstraffelser.
      Det er mer skremmende enn eg klarer å sette ord på.

      Pandemien har vært på retur i Norge flere ganger,våre folkevalgte har sørget for,med sine handlinger (bla.omfattende importsmitte) att akkurat passe mye coronasmitte i forskjellige (lite troverdige varianter) har fått fotfeste igjen,akkurat nok til at alle krav om smittevern opprettholdes.Timet og tilrettelagt ? Er det noen som prøver å prakke på oss en virkelighet som ikke finnes ?
      No har det vært NULL smittede registrert i min by i tre av fem dager og et ukesnitt de siste uker på mellom 0 og 5 smittede,samtidig er antall testede ganske så stabilt på ca 1600 tester i døgnet,da plutselig,ikke bare oppheves munnbindpåbudet for vaksinerte selv om man vet at de vaksinerte også blir smittet og kan spe smitten,men man blir også samtidig presentert for enda en ny virusvariant og for å være sikker på at man tar den nye varianten (også) på rammeste alvor så sprer man ryktet om at symptomene på denne nye varianten er : hodepine,hosting,nysing og rennende nese – altså typiske sommerplager som de aller fleste (nordmenn) har på denne tiden av året,før covidhysteriet kalte man det for allergi,sommerforkjølelse osv.osv……Hvor skal dette galematiassirkuset ende,eller rettere sagt,når skal folk få øynene opp for hva som faktisk foregår og at man til en svært stor grad er blitt lurt trill rundt av kommersielle krefter.
      Nei,eg føler ikke at eg trenger å forsvare mine personlige valg,men det eg kan si er at mine personlige valg er gjort på bakgrunn av selvmotsigende ledere,påbud,forbud osv.som virker meningsløse og uten (den påståtte) forebyggende effekt ,den tydelige maktsyke som styrer våre ledere og ikke minst alle løgnene og gjentatt brudd på egne forbud og retningslinjer samt den tydelige inkompetansen som ser ut for å ha overtatt plassen for sunn fornuft og omtanke for medmennesker.

      Det er bare noen par brikker til nå,som skal på plass før vi – norske nordmenn – går en fremtid i møte med en helt annen ideologi enn den vi setter høyest av alt.

      Hilsen synskepeggy.

      1. Også hvilken tilfeldighet at denne indiske varianten dukker opp akkurat i det antallet dobbelvaksinerte skulle tilsi flokkimmunitet!! – Liksom den britiske poppet frem 48 t etter at den første vaksinen ble lansert (hvilket jo var det daværende kriteriet for å få slutt på dette) i julen! OSV, OSV, OSV.. Bare sånn kort innpå, er faktisk intet mer spesielt enn at det ikke ble rapportert om en jævla mutasjon før den britiske dukker opp som troll i eske nærmest på dagen et år etter viruset først ble meldt påvist i Kina! – For virus muterer nemlig i et spikende sett, så da er det jo særs påfallende at dette her peiler seg inn på sin årsdag for å foreta første mutasjon.. DET ER SÅ FORBANNET MYE SOM IKKE ADDER OPP!! Og det klikker at folk ikke evner å se det!!!

    3. Hva er greie med at folk spør om du har tatt et informert valg hvis du ikke har tatt vaksina? De fleste jeg kjenner som ikke har tatt den har virkelig tatt et informert valg, når de har valgt å ikke ta den, det samme kan man ikke si om dem som har valgt å ta den.

      Når mer eller mindre samtlige voksne nordmenn i disse dager skal ta stilling til hvorvidt man skal la seg vaksinere eller ikke, er det ikke uinteressant for den enkelte å ha nødvendig bakgrunnsinformasjon om graden av uredelighet hos produsenten av vaksinen.

      Spørsmålet er med andre ord om helsepersonell som setter vaksinene i disse dager, er godt kjent med denne uredelige delen av Pfizers virksomhet og videreformidler dette på en saklig måte til de som skal vaksineres?

      For å oppfylle kravene til et informert samtykke, er det grunn til å anta at også denne delen av Pfizers historie og virksomhet kan være av betydning for den enkelte.

      Til de som ikke får informasjon om Pfizers bøtehistorie; la i hvert fall dette være et lite bidrag til pasientens informerte samtykke.” https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/kan-vi-stole-pa-pfizer-og-vaksinen-deres/o/5-95-184008?fbclid=IwAR0vRWmKmybYpfGxeYLHi0le0bdxEhLqxZvHgI4PPjAJ2roHPBJRPZOs-D8

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2875889/

      https://corpwatch.org/article/pfizer-admits-bribery-eight-countries

      https://www.fiercepharma.com/pharma/pfizer-faces-doj-sec-foreign-bribery-probes-for-china-russia-operations

      https://www.corp-research.org/pfizer

      https://blogs.findlaw.com/blotter/2009/09/pfizer-hit-with-largest-criminal-fine-in-us-history.html

      https://www.theguardian.com/business/2010/dec/09/wikileaks-cables-pfizer-nigeria

      https://www.drugwatch.com/manufacturers/pfizer/

      FDA står for «Food and Drug Administration» og er det amerikanske overvåkningsorganet for medisinske produkter. I Norge er Folkeheleinstututtet det som kommer nærmest et tilsvarende organ som det FDA er i USA. Det er altså FDA som har hastegodkjent vaksinene i USA.

      I 2009 så skrev forskere og leger i FDA et brev til daværende president Barack Obama der de ber ham om å rydde opp i korrupsjonen innefor FDA som har pågått i alt for lang tid. Men ble noe gjort? Neppe. Korrupsjonen i FDA er fremdeles vedvarende:

      FDA Scientists Ask Obama to Restructure Drug Agency https://www.wsj.com/articles/SB123142562104564381

      FDA scientists allege mismanagement at agency http://edition.cnn.com/2009/POLITICS/01/09/fda.scientists/

      Majority of doctors who oversee FDA drug approval receive payments from companies they monitor, report shows https://www.independent.co.uk/news/world/americas/fda-drugs-companies-pharmaceutical-us-pay-doctors-approval-fompanies-astrazeneca-a8433621.html?fbclid=IwAR3ZS1GECKo7QPzIMZB6Zv5MQXA-hGI6kHAJC5P7kUZdor3qg8kIoGe6lw4

      Investigation Examines Big Pharma Payments to FDA Advisers https://www.biospace.com/article/investigation-examines-big-pharma-payments-to-fda-advisers/

      Hidden conflicts? Pharma payments to FDA advisers after drug approvals spark ethical concerns https://www.sciencemag.org/news/2018/07/hidden-conflicts-pharma-payments-fda-advisers-after-drug-approvals-spark-ethical

      Risky Drugs: Why The FDA Cannot Be Trusted https://pnhp.org/news/institutional-corruption-of-pharmaceuticals/?fbclid=IwAR09pNOL3_tFKw7GZw4kVFsjdCs_aZC-oHNceufBB2odGFg2Fuf-b8-d23Y

      https://ethics.harvard.edu/blog/risky-drugs-why-fda-cannot-be-trusted?fbclid=IwAR3HvXGhcAH_f6Pd2F4yHhwfAqW4s96gDnHcRTI2xs9Em1sYdDDwearqOEE

      “This article highlights the importance of the FDA’s ongoing pediatric postmarketing safety reviews of regulated products, advice from the PAC, and FDA actions in the best interest of pediatric patients. This mandated process facilitates detection of safety concerns that may not be identified in prelicensure clinical trials. It continues to identify critical safety concerns, including unlabeled adverse events, frequent off-label use, product misuse, and secondary exposures in children.” https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26598453/

      Institutional corruption of pharmaceuticals and the myth of safe and effective drugs https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24088149/
      https://www.scientificamerican.com/article/how-the-fda-manipulates-the-media/

      De fleste har IKKE fått med seg at dyreforsøkene har blitt hoppet over når det gjelder c19 vaksinene, men det ble rapportert allerede tidlig i 2020:

      “Given the need to quash the coronavirus, vaccine makers around the world are racing to speed up their timelines for development, a process that typically takes years. But companies are making extraordinary efforts to stagger trials and, in some cases, skip essential steps, such as animal testing.”
      https://www.nytimes.com/2020/05/05/health/pfizer-vaccine-coronavirus.html?fbclid=IwAR3bj2dWnSd_qIQf77Uozxs0j17MpL-BKscsp-5SGCgt4Z1YqLZ4a7rx_Z0

      “Dette vet vi om Covid-19 Vaccine Moderna på godkjenningstidspunktet:

      Vaksinen har fått en betinget (midlertidig) godkjenning for bruk hos personer fra 18 år.

      Godkjenningen bygger på en studie med ca. 30.000 deltagere der halvparten fikk vaksinen, mens resten fikk narrevaksine (placebo). To doser ble gitt med 28 dagers mellomrom.
      I studien fant man at vaksinen ga 94,1 % beskyttelse mot covid-19 sykdom fra 14 dager etter andre dose.

      Beskyttelsen ser ut til å være god i alle aldersgrupper som var med i studien, og hos dem som hadde underliggende sykdommer som for eksempel astma, KOLS, diabetes, høyt blodtrykk og hjertesvikt.

      Studien viste at de fleste opplever ubehagelige bivirkninger (som smerter og hevelse på stikkstedet, trøtthet, hodepine, frysninger, kvalme/brekninger, feber, muskel- og leddsmerter) de første dagene etter vaksinasjon.

      Samtidig tyder studien på at risikoen for alvorlige bivirkninger er liten de første to månedene etter vaksinasjon. Etter at vaksinen er tatt i bruk er det meldt om noen tilfeller med alvorlige allergiske reaksjoner etter vaksinasjon. Dette vet vi ikke enda:
      Hvor lenge vaksinen beskytter mot covid-19 sykdom Om vaksinen hindrer at man smitter andre. Det er foreløpig ingen eller begrensede data for: Barn og ungdom under 18 år Aldersgruppen over 75 år, Gravide og ammende Personer med nedsatt immunforsvar og de som bruker immundempende legemidler.

      Vi kan ikke utelukke sjeldne bivirkninger som oppdages først når vaksinen tas i bruk og gis til mange flere og mer varierte grupper enn i studiene.” https://legemiddelverket.no/nyheter/andre-koronavaksinegodkjent-i-europa

      “Covid-19 vaccines: In the rush for regulatory approval, do we need more data?After rollout under emergency authorisation, manufacturers of covid-19 vaccines now have their sights on regulatory approval. But what’s the rush, asks Peter Doshi, and is just six months of data from now unblinded trials acceptable?” https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1244?fbclid=IwAR1ugH_P4XPQ05E5Xos89JSVbMtS5ASVRfhRHoTI_rZ-PlPg5CbgiH5pmWE

      Vi har naturlig immunitet og billige behandlinger for COVID-19. Dette er et faktum. Fakta er at ingen trenger eksperimentell behandling som vil gjøre ham eller henne sjuk. Folk som fremmer COVID-19-vaksiner gjør det for penger og makt. Ei dansk forskergruppe ledet av Stine SF Nielsen fra avdeling for smittsomme sjukdommer ved Aarhus Universitet har publisert resultatene av et viktig forskningsprosjekt på immunitetsutvikling overfor SARS-CoV-2, eller koronaviruset.

      Studien er publisert av The Lancet, og den var støttet av det danske undervisnings- og forskningsdepartementet og det danske innovasjonsfondet. Forskerne så etter antistoffer hos 203 personer som testet positivt. 202 av dem hadde utviklet antistoffer. De grupperte dem i (a) asymptomatiske, (b) milde symptomer og (c) alvorlige Covid. Så de første gruppene representerte i hovedsak helt sunne mennesker, men som testet positivt eller hadde en rennende nese (veldig milde symptomer, som de beskriver som «ingen begrensninger i daglige aktiviteter»).

      Den andre gruppen var mennesker som faktisk hadde forkjølelse («begrensninger i daglige aktiviteter»). Og den tredje gruppen var innlagte pasienter. Det bemerkelsesverdige er at alle pasienter, uansett om de hadde vært veldig sjuke eller bare testet positive, hadde en robust antistoffrespons. Og ikke bare kunne det påvises at antistoffene var til stede, men de danske forskerne demonstrerte at antistoffene var veldig effektive og faktisk hadde nøytraliserende kapasitet. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036#!

      “En annen som har engasjert seg i debatten om ivermectin, er legen Anders Bugge. Han etterlyser i et debattinnlegg i Aftenposten en større debatt om medisinen. Til daglig jobber Bugge som overlege med spesialisering i indremedisin og geriatri, som er behandling av eldre.

      – Ingen har hevdet vi vet alt eller vet nok. Men ingen hevder heller at ivermectin er farlig, sier han.

      Bugge viser til kompetansen til forskerne som anbefaler ivermectin. Medisinen ble oppdaget av den japanske professoren Satoshi Omura i 1975, som resulterte i nobelprisen i 2015. Flere av de andre er også svært anerkjente forskere.

      – Skal man liksom si at en nobelprisvinner i medisin ikke har peiling? spør Bugge.

      Han blir oppgitt over at anbefalingen om å bruke ivermectin blir avfeid på det han mener er sviktende grunnlag.

      – Det som dreper folk i dag, er ikke skabb. Vi er midt i en pandemi. Mange blir syke og får langtidsproblemer, og vi taper enorme summer penger. Jeg synes det er et rart argument, sier han.

      Bugge viser til at ivermectin er svært trygt, reseptfritt og tas ukentlig i mange land, blant annet i Sør-Amerika. Der er det ikke et stort problem med resistens mot skabb eller andre parasitter. Ivermectin har også blitt tatt i bruk mot covid-19 i en rekke land, blant andre Mexico, Peru, Sør-Afrika, Slovakia, Tsjekkia og India.
      – Hvis ivermectin er så effektivt, hvorfor er det så stor motstand mot det?

      – Leger er ikke en enhetlig gruppe. Noen er puritanere som ikke vil ta risiko. De ønsker å få alt servert i en kjempestor studie som løser alt. Så har du de som er mer proaktive og tør å prøve noe nytt.

      Både Eivind Hustad Vinjevoll og Anders Bugge er opptatt av å understreke at de ikke er motstandere av koronavaksinene. De tror at ivermectin kan bli sett på som en konkurrent til vaksinene, og at dette står i veien for utstrakt bruk av medisinen. Ivermectin er et generisk legemiddel. Dette vil si at patentet er utløpt, slik at ingen legemiddelfirmaer har enerett på å selge ivermectin, og det kan lages kopier. Dermed finnes ikke samme muligheter for profitt som for nye medisiner eller vaksiner.

      Vinjevoll er på sin side ikke nådig i kritikken av Legemiddelverket, som han mener lener seg i for stor grad på anbefalingene fra WHO. Vinjevoll og Frontline covid-19 ciritcal care alliance anbefalte å bruke steroider i behandlingen av covid-19 allerede i mars 2020, mot rådene fra WHO. WHO begynte imidlertid å anbefale steroider i behandlingen i september samme år. Nå mener Vinjevoll at også ivermectin overses i Norge fordi man stoler for mye på WHO.

      – Man burde kunne sette ned et utvalg som ser på dette uavhengig. Det fortjener det norske folk.”!
      https://www.aftenposten.no/norge/i/x3KjBp/leger-oppgitt-over-ensidig-fokus-paa-vaksiner-mener-omstridt-medisin-k?fbclid=IwAR13cKpcAf2uDkosTgtHp-pTgFpfIrdeJJ50QaNMxaHisdIv2ZkA8rJTTRM

      Og hylle en vaksine når man ikke vet noe som helst om langtidsvirkningene er ikke mye lurt. Dette er en reprise av løgnene FHI og myndighetene med viten og vilje begikk i 2009 da de påsto at svineinfluensavaksinen var trygg, der mere enn 800 personer ble alvorlig skadet av vaksina.
      Publisert i Dagbladet 15. november 2020:

      “Svineinfluensavaksinen Pandemrix ble godkjent for barn – uten å være testet på barn. «Hele vaksinasjonsprogrammet i 2009 var som et stort klinisk eksperiment.»” https://www.dagbladet.no/nyheter/godkjent-for-barn—uten-testing/73050408

      Publisert i Dagbladet 17. november 2020:
      “«Vaksinen er trygg», sa helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (Ap) på Dagsrevyen 23. oktober 2009, da myndighetene rådet hele befolkningen til å vaksinere seg mot svineinfluensa.

      – Det var det som hadde blitt fortalt meg av helsemyndighetene, at vaksinen var trygg. Jeg trodde på fagfolkene, sier hun til Dagbladet i dag. Hun hadde bare sittet noen få dager i statsrådsstolen da hun anbefalte folket å vaksinere seg.
      Som Dagbladet har omtalt de siste dagene, var vaksinen Pandemrix så lite testet da den ble godkjent og tatt i bruk, at usikkerheten om bivirkninger i realiteten var betydelig. En av landets fremste eksperter på narkolepsi mener at så mange som 300 mennesker kan ha fått narkolepsi etter vaksinen.

      Anbefalingen om massevaksinasjon ble vedtatt 23. oktober 2009. Samme dag kom det en rapport fra en pågående spansk studie av 51 barn i alderen 6-35 måneder – den første studien av selve svineinfluensavaksinen på barn. Dette var foreløpige data, med en oppfølgning på bare 21 dager etter at vaksinen var satt. Data for langtidsoppfølgning av barn forelå ikke da.

      Til tross for den manglende testingen ble norske barn helt ned til seks måneder anbefalt å ta vaksinen. Bakgrunnen var – blant annet ifølge et brev Geir Stene-Larsen, daværende direktør i FHI (til høyre på bildet over), sendte kommunene – at «Nye data viser at også små barn tåler vaksinen godt».Geir Stene-Larsen ønsker ikke å kommentere dette i dag.

      Faresignalene

      Disse budskapene var ikke en del av myndighetenes informasjonsopplegg:

      Svineinfluensavaksinen var ikke testet på barn. Den såkalte modellvaksinen som den bygget på, var bare testet på 300 barn i alderen 3 til 9 år.

      På grunn av lite testing var det større usikkerhet om bivirkninger.
      Svineinfluensavaksinen ble godkjent uten å avvente kliniske studier.

      Produsenten hadde frasagt seg ethvert ansvar for eventuelle bivirkninger.

      I vaksinens preparatomtale het det at «det er ingen klinisk erfaring med bruk i eldre, barn eller ungdom».
      EUs helsesikkerhetskomité ga ingen anbefaling om massevaksinasjon, og ingen anbefaling om å vaksinere friske barn.

      Den tyske legeforeningen gikk i november 2009 ut og advarte mot Pandemrix, særlig til barn og gravide, på grunn av manglende kliniske data.

      Amerikanske Food and Drug Administration (FDA) nektet å godkjenne svineinfluensavaksine med adjuvans, «forsterkeren» i vaksinen, fordi man ikke visste nok om sikkerheten.” https://www.dagbladet.no/nyheter/vaksinen-er-trygg/73052927?fbclid=IwAR3n1qblES_3ldYyvXvNx3dFDIOqMkZP30PpBtvKAba46HO0vKAzx3UtYvs

      “De fleste som fikk narkolepsi etter svineinfluensavaksinen ble syke innen to år, viser svensk studie. Den svenske studien viser at de fleste ble syke to år etter vaksinering, men at tiden mellom første symptom på narkolepsi til diagnosen i pasientjournalen er lang og svært varierende. I gjennomsnitt tok det 67 uker å få diagnosen, ifølge den svenske undersøkelsen.” https://www.dagensmedisin.no/artikler/2016/07/08/syke-innen-to-ar-etter-vaksinering/?fbclid=IwAR24xxDr3Z0RPxNa0bCFiVIir_kII6TMS_VORy3VuEo4hK2-9UNKsQMUsws

      “For første gang har vitenskapen fått se hvor budbringeren (mRNA) i c 19 vaksinen har tatt veien i kroppen etter den har blitt inijisert. Man trodde først at den ville bli værende i skulderemuskelen, men det var feil, veldig feil.

      Vaksine forskere har antatt at de ny mRNA c 19 vaksinene ville oppføre seg som tidligere vaksiner og at piggproteinet i vaksinene, som er årsaken til de fleste alvorlige bivirkningene, det vil holde seg stasjonært i skuldermuskelen. Men det gjør det altså ikke. I stedet så går det inn i blodstrømmen der det i flere dager etter vaksinasjonen sirkulerer i kroppen og samler seg i organer og vev, blant annet i milten, beinmargen, leveren, binyrene. Den største konsentrasjonen finner man i eggstokkene.
      Det har i lang tid vært kjent at piggproteinet er et sykdomsfremkallende protein og at det kan forårsake skade hvis det sirkulerer i kroppen.

      Labdyr som har fått injisert piggproteinet i blodet utviklet kardiovaskulære problemer, og proteinet krysset også blodhjernebarrieren og forårsake skade på hjernen deres. https://www.nature.com/articles/s41593-020-00771-8

      Et dyrestudie fra renomerte SALK Institute som viser hvordan piggeproteinet skader celler på innsiden av åreveggene (epithelia) og kan forårsake vaskulær sykdom. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.31890

      Et annet dyrestudie viser hvordan piggproteinet krysser blod-hjernebarrieren på mus. https://www.nature.com/articles/s41593-020-00771-8

      https://www.nature.com/articles/s41598-018-34171-7?fbclid=IwAR3mkEzmuJzfKogSmHMj76W2NpKXigtP-SyQGQwFdJsMTJ1lCB3XbtJ6lw0

      Et fersk studie fra Oxford bekrefter at piggeproteinet produseres og distribueres i kroppen som følge av vaksinen. https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075?fbclid=IwAR2zu98eP2BwtuNCt_kOwk1iftIaVuJjqSu8JK_kpvCzP_JUBNktcjCA0Xo

      Her er en studie som forteller at cytokin storm er høyst relevant med mRNA-vaksiner. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7943455/

      “Sist helg fortalte Aftenposten historien om Marhú Salas og Cathrin Svanevik Frøyen som opplevde uregelmessigheter i menstruasjonen etter å ha tatt Moderna- og Pfizer-vaksinene. Etter at Aftenposten omtalte fenomenet har Statens legemiddelverk mottatt mange meldinger fra kvinner. Flere krever økt oppmerksomhet om kvinnehelseforskning og ønsker svar på hvorvidt uvanlig menstruasjon er en bivirkning av koronavaksinene.” https://www.aftenposten.no/norge/i/x31Vep/kvinner-over-hele-verden-melder-om-mens-endringer-etter-koronavaksine?fbclid=IwAR0bmO8a32uhq3rcz8fQ9CWA5e4v61S7jW6_t2i_kzxB4rU2-Va9xaNTNlw

      “Hva er forskjellen på mRNA-vaksinen og de andre vaksinene vi kjenner til?

      – De tradisjonelle vaksinene inneholder døde eller svekkede virus eller biter av virusets overflate; ingen av dem kan gi virussykdommen. Når disse sprøytes inn, tror immunsystemet at det er et ekte virusangrep og starter forsvaret, så man kan få litt feber og føle seg litt uvel. Men immunsystemet lagrer også informasjonen om viruset, sier overlege Preben Aavitsland i FHI.

      Han forklarer at mRNA-vaksinene er annerledes:

      De inneholder en kopi av oppskriften, altså arvestoffet, på koronavirusets piggprotein, de piggene som dekker virusets overflate.

      Denne kopien sprøytes inn i kroppen og tas opp i noen celler i armen. Her leses oppskriften, slik at det lages litt piggprotein.
      – Da våkner immunsystemet og starter et motangrep mot piggproteinet som immunsystemet oppfatter som hele koronaviruset. Dermed blir man immun mot det ekte viruset. Deretter går mRNA-biten til grunne.”
      https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/KyPJR5/vaksinemotstanderne-har-de-grunn-til-aa-vaere-skeptiske

      Og tar man seg tid til å lese linkene over her så ser man jo at det Aavitsland beskriver, det har ikke gått etter planen.

      Relatert lesing: https://olehartattordet.blogg.no/en-meget-god-beskrivelse-av-propaganda.html

    4. Jeg synest det er litt kvalmt at vi skal være “snille” å gi vaksine til Afrika som ikke er bra nok for oss. Jeg skjønner hvorfor, og noe av det som nok er argumentene, men synest det er etisk forkastelig tankegang likevel. Men sånn er det, forskjell på folk. Og de ser nok nytten vs risiko ut fra scenarioet uten noen vaksine. Gruer meg til å måtte ta stilling til om jeg skal ta vaksinen. Det er få man kan prate åpent rundt det med, for de fleste bare tar den og gidder ikke diskutere det. Har lest en god del. Men er veldig vaksinepress.

      1. Jeg tenker at det er ikke så mye å diskutere, da blir man bare mer forvirret og frustrert. Ta de enkle fakta som foreligger og ta stilling ut fra det. Det er mitt råd ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg