Sjokktall på vekta!!

Altså slik som dette er opplegget. To dager i uka, henholdsvis tirsdager og torsdager er fastedager. Disse dagene er mat og drikke-inntak ikke over 500 kalorier. Resterende dager som «normalt», men ingen overspising. En fast dag i uka, for min del når helga starter, så veier jeg meg.

Nå er jeg ferdig med uke 10. Etter 9 uker så hadde jeg redusert vekten med nøyaktig 5 kilo. Så da kunne jeg avsløre at da var det bare 1,3 kilo igjen til målet er oppnådd. Etter den avsløringen så gikk jeg rett på en smell, haha.. for nå når jeg da var ferdig med uke 10 så viste vekta SJOKKTALL. Jeg hadde altså ØKT vekten med 0,9 kilo!!

Så da er det plutselig 2,2 kilo til jeg er i mål. Hahaha.. så lett er det å gå opp i vekt. Her faster man to dager i uka og reduserer vekta med 0,4 kilo, 0,7 kilo og 0,1 kilo og så plutselig PANG opp 0,9 kilo.

Men jeg mister ikke motet av den grunn. Nå har det seg slik at etter forrige tur på vekta, altså forrige fredag, så har det skjedd en del. Lørdager er det jo traadisjonelt litt drinker og snacks på kvelden, og det er jo ikke til å legge lokk over at det er kaloribombe.

Men den tar jeg.

Det er bare det at i tillegg på den lørdagen, så var vi på julemiddag hos et vennepar, der ble det ribbe, julepølser og medisterkaker (overspising). Og mandag reiste snuppen min og jeg med Fantasy på todagers cruise til Kiel. Så da ble det jo restaurantbesøk på den mandagen, med drinker og fest på kvelden. Så kom tirsdagen som egentlig er fastedag. Den ble droppet, og ikke bare ble den droppet, men det ble nok overspising den dagen også. Så uke 10 ble to kvelder med fest og tre dager med overspising og en fastedag i minus. Og dette gir utslag, det sier seg selv.

Torsdagen holdt jeg fastedagen, hadde jeg ikke det gjort hadde jeg nok lagt på meg over 1 kilo. Når en driver med fasting sparer kroppen på kalorier, og når en da overspiser så frigjøres disse i tillegg til de kaloriene en tilfører. Så da går man på en smell, men denne smellen er jo selvsagt selvforskyldt. Og jeg må jo si det var verdt det. Var en kjempebra tur!

Dette er første gang gjennom disse 10 ukene jeg har droppet fastedagen. Det skal og bør ikke skje, men hadde det vært slik at jeg skulle redusert vekta med mange mange kilo, så hadde jeg ikke tillatt dette.

I morgen starter ny uke, og da er det på igjen med fasting tirsdag ig torsdag. Så får vi se til neste helg om det blir nye tall.

5:2-dietten fungerer, men nå har jo jeg BMI på 24 komma et eller annet som er innafor normalvekt. Så det lille jeg skal redusere må det jobbes hardere for. Da jeg reduserte vekten i første omgang, den gang jeg var kraftig overvektig reduserte jeg vekten med 14 kilo de 10 første ukene, og 28 kilo på rundt 7 måneder. Så hipp hipp.. dette er mental innstilling folkens, har dere virkelig lyst, så klarer dere!!

Takk for titten!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #slanking #52 #kiel #fantasy #colorline #vekt #ribbe #vektresultat #kroppsvekt #juleribbe #juletallerken #resultat #restaurant #vektredusering #stabilisering #kalorier #mat #kosthold #bmi #overspising #bunnytrash

21 kommentarer

Siste innlegg