Når bestemor gråter!

Nå er det i gang, gråtekampanje for IS sine terroristkvinner. Selvfølgelig går NRK foran i denne kampanjen og har publisert en tårevåt artikkel hvor de har intervjuet moren til to av IS-kvinnene. Artikkelen starter slik:

«For aller første gang stiller moren til de to Bærum-søstrene opp på intervju. Norske myndigheter nekter å hente IS-kvinnene hjem. Likevel håper moren å få døtrene og barnebarna hjem til jul».

Til jul faktisk?! Her snakker vi om mennesker som ønsker en islamsk verden, da blir det så patetisk dumt å bringe julen inn i saken, for er det noe den islamske verden ikke vil ha, er det noe den islamske verden ønsker å avskaffe, så er det jul. Det er ikke jul i islam!

Dette er kun for å påvirke og manipulere de som leser, det er mange som leser og påvirkes av NRK sine nyheter, «stakkar som vil ha sine terroristdøtre og barnebarn hjem til jul». De driter jamt og klart faen i jul, de ønsker en islamsk verden! Ikke jul!!

Moren forteller at hennes to døtre reiste til Syria i 2013 for å bli en del av IS. De reiste i en alder av 16 og 19 år og har siden den gang født tre barn inn i det islamske kalifatet. Moren snakker mye om barnebarna, de stakkars uskyldige barnebarna som kvinnene valgte å få med terroristene i deres islamske selvvalgte verden, barnebarna som hun aldri har møtt, hvor oppgitt og lei seg og svært bekymret hun er på grunn av situasjonen.

Her er øses det ut med substantiver for å stakkarsliggjøre og forsøke vinne sympati. Det er selvlysende tydelig hva NRK her ønsker fra sine lesere og den norske befolkning, for de vet at dette kan bli oppstarten til underskriftskampanjer og demonstrasjoner for å få hentet hele bøtteballetten hit til Norge. Familiegjenforening.

Moren sier hun krever at Norge henter dem. Hun mener døtrenes «intellekt» er blitt beseiret, at de trodde der var en ekte islamsk stat i Syria. At dem ble lurt.

Her prøver NRK seg med en retorikk som er helt avskyelig. Her prøver de å lure oss, lure oss naive og dumsnille nordmenn. For både denne moren, hennes døtre, NRK, jeg og du som leser vet at disse kvinnene reiste til en ekte islamsk stat. En stat basert på islamsk lov. Et kalifat basert på sharia.

Når moren blir spurt om hvordan hun kunne la døtrene dra i første omgang svarer hun at hun trodde aldri at de skulle dra, men at det var Allahs vilje, og Allahs skjebne kan ikke stoppes.

Kvinnen viser ingen ydmykhet. Hun viser ingen forståelse for at hennes to døtre har sveket og forrådt nordmenn og Norge og de verdiene som vårt land er bygget på. Hun viser ingen respekt for landet som har gitt henne og hennes barn omsorg, et hjem, økonomisk stabilitet, trygghet og frihet. Hun viser ingen respekt for landet som har gitt henne og hennes familie alle muligheter. Hun mener Norge ikke viser barmhjertighet over hennes døtre. Hun sa «fuck it all» og lot to tenåringsdøtre med sin tillatelse reise for å støtte terror, det er hva hun gjorde.

Hvem med sine fulle fem lar to jenter reise fra Norge til Syria med dette som mål? 19 og 16 år gammel. Altså hvor gåen er du i skallen da?

Jeg mener, når du lar dine tenåringsdøtre hvorav en var mindreårig dra til Syria for å slutte seg til den islamske stat? Slik jeg ser det skulle da denne moren pakket hijaben og burkaen sin og forlatt Norge hun også, for slik jeg ser det så støtter hun også den islamske terrorvirksomheten.

Denne kvinnen vokste opp i somaliland hvor faren til hennes døtre befinner seg som nomade og reiser rundt med kamelene sine.

I menneskerettkonvensjonen står det at europeiske land plikter å beskytte mennesker mot tortur og annen umenneskelig behandling. Når disse fremmedkrigerne, terroristene, klarer å fremstille og stakkarsliggjøre seg selv, fortelle hvor grusomt de har det så spiller de alle sine kort på at menneskerettdomstolen sørger for at de får komme til Norge.

Begge kvinnene er siktet for deltakelse i en terrororganisasjon av Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Får de komme til Norge så vet de at de får en straff som ikke er verre enn en smekk på fingrene, en straff som de selv anser for belønning fra Allah.

Om eller når barnebarna kommer hjem er det viktig for bestemoren at de bor sammen, og at de får omsorg fra mødrene sine. Blir døtrene dømt til fengselsstraffer ønsker bestemoren ansvaret for barnebarna sine.

Ja for all del, la en slik kvinne som lot sine døtre reise som tenåringer til Syria for å støtte terror oppdra flere barn.

Dette synes NRK er noe å promotere?!

Ja for all del! La oss skape flere terrorister i Norge i stedet for å sende dem dit de tilhører. Vi har gjort det før, la oss gjøre det igjen, og igjen, og igjen..

Intervjuet avsluttes med at denne såkalt tilregnelige stakkars flotte, intelligente gode moren, og nå bestemor forteller at «Islam tilgir og favner om alle som gjør noe galt»!

Vær klar over at når islamister vedkjenner at noe er galt, så mener de at de har gjort riktig, dette er taqiyya for å gagne islam. Det er hva islam handler om!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#is #isis #iskvinnene #terrorister #nrk #terrororganisasjon #terrorvirksomhet #familiegjenforening #islamskkalifat #kalifatet #gråtekampanje #kampanje #gjenforening #politietssikkerhetstjeneste #bærum #menneskerettkonvensjonen #fremmedkrigere #syria #denislamskestat #somalia #pst #menneskerettdomstol #islamskstat #sharia #taquiyya #allah #islam #norge #bunnytrash

18 kommentarer
  1. Om hu absolutt vil vera saman med døtrene og barnebarna, står hu fritt til å reisa etter. Eg skal på ingen måte grina, om hu så gjer.
   Dei jentene valgte bort tryggleiken og alle godene i Noreg, til fordel for å verta terrorister, tjuvar og morderar. Dei får berre ta konsekvensene av sine valg.
   Hadde det vore opp til meg, hadde dei vore eitt haude kortare nå.

  2. Hun er mamma! Hun gjør som mange mødre gjør, forsvarer og kjemper for sine barn. Mødre flest vil i det lengste prøve å hjelpe ungene sine. Moren til ABB besøkte han også i fengslet etter hvert! Den ene jenta var 16 da hun dro. I Norge regnes 16-åringer fremdeles som barn. Det syns jeg faktisk er formildende her. Hun forsto antageligvis ikke hva hun gikk til, men så vel på det hele som en ideell og riktig måte å leve på. De fleste ungdommer i Norge i dag vet ikke hvor godt de har det, sammenlignet med hvordan de kunne hatt det andre steder i verden, fordi de vet ikke av noe annet. Derfor mener jeg at begge jentene og barna deres bør få komme tilbake. Alle mennesker har gjort noe galt i livet sitt, man bør ikke straffes for resten av livet pga av det. I hvert fall ikke når det gjelder ubetenksomme, idealistiske ungdommer.

   1. Du må gjerne mene hva du vil, men å ha et ønske om å hente til Norge mennesker som blir oppdratt til terror er ren galskap. Hva med de over 1 million foreldreløse aidssyke barna i Malawi?

  3. Det er sånne som hu anli over som fordummer folk som har medlidende tanker for folk som ikke har det og disse folka hadde drept deg på flekken og ledd av det😡

    1. Hei Bunnytrash! Du sier at du liker en god diskusjon og at du tåler motargumenter. Det siste argumentet ditt vitner ikke akkurat om det!

     1. Ok? Din tolkning. Tålte du ikke meningsytringene mine siden du skifter tema? Jeg spurte: hva med de over 1 million foreldreløse aidssyke barna i Malawi? Jeg tenker de trenger mer hjelp og utgjør mindre risiko og fare enn de som er blitt oppdratt til terror.

      1. Hvem har sagt at vi ikke skal hjelpe dem? Det er jo du som prøver å forsvare argumentene dine ang «terrorjentene» ved å vri diskusjonen over til hvor omtenksom og medfølende du er overfor en folkegruppes skjebne som ingen diskuterte her. Du har mye å lære av Gry når det gjelder å takle motargumenter på en respektfull måte.

       1. Dette handler kun om dine egne tolkninger, handler ikke om meg. Jeg er veldig klar på gjennom hele bloggen og in person irl på at jeg er imot uvettig innvandring.

  4. Det holdt seriøst på å tippe over for meg da jeg leste uttalelsen hennes om at hun KREVER(!) hjemhenting av den norske stat. Altså.. – Hvem faen er hun til å skulle kunne KREVE noe som helst av den norske stat, -som da ville blitt finansiert av skattebetalernes, -altså dine & mine penger!?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg