Bivirkninger som lammelser og hjerneslag.

I går hadde jeg en samtale med en meget skremt, frustrert, fortvilet og sint venninne. Hun har nå virkelig tatt til ordet mot vaksineringene av befolkningen iht covid. Hun har begynt å innhente alt av rapporteringer og artikler i henhold til vaksineringsituasjonen og bivirkninger rundt om i verden. Noe alle skulle vært flinkere til å gjøre. Hun sier at hun er rystet over de faktiske forhold, og om hvor ensidig norsk media og det politiske landskap bedriver informasjon i henhold til dette. De skjuler bevisst fakta sier hun.

Den kraftige reaksjonen fra hennes side er observasjoner gjort som helsearbeider, medmenneske og familie. Det har seg slik at hennes mor på 75 år er nå blitt syk grunnet vaksinene. Moren har fått to doser og det har gjort at hun har fått lammelser rundt i kroppen og mye plager. Hun angrer på at hun lot seg injisere og er veldig fortvilet. Så i tillegg til at den fysiske helsen nå er ødelagt, så brytes den psykiske helsen også ned. Min venninne ser jo nå hvilken vei det nå går med moren, og det går raskt. Her snakker vi om en frisk og sprek 75 åring, helt til kort etter injisering av dose to.

Og dette startet med en såkalt «dugnad» for å beskytte våre eldre.

Det er ingen vei tilbake etter injiseringene, min venninne sier ordrett «de dreper oss og folk skjønner det ikke». Moren er tilbudt dose tre, på tross av innmeldte og stadfestede alvorlige bivirkninger. Og idiotien fortsetter, for i media, i det politiske landskap og i store deler av befolkningen fortsetter hetsen av de som ikke ønsker å la seg injisere.

Antall innmeldte bivirkninger i Norge hittil (pr. 23 november) er 42 537. Antallet av behandlede innmeldte bivirkninger er 23 017. Det er så langt behandlet 3 795 meldinger om hendelser som klassifiseres som alvorlige. Dette utgjør 16 % av alle behandlede meldinger. Neste rapport fra legemiddelverket vil bli publisert 9. desember.

Link: Bivirkningsrapporter for koronavaksiner (Statens Legemiddelverk)

I forhold til at det nå i Norge har registrert cirka tusen covidrelaterte dødsfall, relatert fordi eneste fakta er at disse er døde med covid. At noen dør av covid er i de fleste tilfeller antagelser, altså det kan ikke sies med hundre prosent sikkerhet. Noen av disse døde var jo også såkalte vaksinerte og fullvaksinerte. Men uansett, i forhold til disse tusen med en gjennomsnittlig alder høyere enn gjennomsnittlig levealder, så er dette meget alvorlig!!

Liv ødelegges i langt høyere grad enn de reddes!!

Til sist må jeg jo spørre om denne hetsingen fra det politiske landskap, media og fra folk som Bien som herjer i kommentarfelt på sosiale media, er det sjalusi fordi uvaksinerte har 100 prosent beskyttelse mot bivirkninger og 99,97 prosent sjanse for å overleve covid-viruset?

Dere vaksinerte, meld inn bivirkninger, ikke nøl, ikke vær med på å dekke over! #loveislove

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#legemiddelverket #lammelser #covid #tiltak #grenser #restriksjoner #koronapass  #propaganda #bivirkninger #vaksine #bunnytrash

2 kommentarer
  1. At folk ikke snart begynner å lure på hvorfor dem skal ta en ny booster for hver 6. mnd. At det plutselig dukker opp en ny korona variant med samme skadeeffekt som bivirkningene av vaksinen (blodpropp, hjertesvikt).. Det er en dekkhistorie for de kommende koronadødsfallene denne vinteren.

   1. Lammelsene gjør kanskje at de ikke evner å se. Når det gjelder «booster»sprøyter så blir vel de innenfor et tidsrom på inntil 3 måneder. Tror du ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg