Facebook faller!

Stadig flere brukere trekker seg fra Facebook på grunn av sensur og knebling av ytringsfriheten. Den kunstneriske friheten har også blitt sensurert av Facebook. Bilder av malerier som viser kropp og så videre blir ofte raskt fjernet når brukerne har lagt ut. Det har vist seg som et problem for kunstnere som ønsker å vise og promotere sin kunst. Og for de som ønsker å se. Det har også blitt et problem for forkjempere av ytringsfriheten og politiske standpunkt at Facebook er uttalt venstreorientert.

Fallet forklares også med det turbulente fjoråret, der Facebook var involvert i flere personvernskandaler og fikk kritikk fra svært mange hold, blant annet for å selge privat informasjon og fungere som plattform for spredning av hat og oppfordringer til vold.

Facebook sletter nå innlegg og brukere som står for «hvit nasjonalisme», men de har tatt det så langt at en ikke engang kan ytre at en er hvit og glad i landet sitt. Det må en holde kjeft om eller så risikerer en å bli blokkert og utestengt fra Facebook. Islamisme og ekstreme holdninger i forhold til sharia-lover viser seg å fremdeles være godtatt. Ideologiske symboler, videoer av homofile som blir kastet av tak, kvinner som blir steinet, barn som mishandles og dyr som tortureres kan vi enda se på Facebook. Det kan ikke kritiseres, det er ikke lov.

Selv har jeg blitt blokkert flere ganger for å ytre min motstand til islam og islamisering i Norge, og ønsket om strengere krav til innvandring. Når en først har opplevd dette så har en det gående. Plutselig ble jeg utestengt for å ha lagt ut tallet 2. Jeg hadde nedtelling og det var to dager til mitt store idol skulle utgi ny singel, første singel på nærmere fire år.

Her til lands har nettsteder og organisasjoner som Resett, Document og Human Rights Service (HRS) alle engasjert seg sterkt i kampen mot Facebooks nye politikk.

Det viser seg å bli en tapt kamp! Nå flykter mange over til det sosiale nettverket MeWe som er et godt alternativ til Facebook. MeWe setter personvern, kunstnerisk frihet og ytringsfriheten høyt. Derfor vokser MeWe og Facebook faller!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#facebook #mewe #politikk #venstreekstreme #ytringsfrihet #hvit #nasjonalisme #kunstnerisk #frihet #islam #islamisme #islamisering #ideologi #personvern #kritikk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg