Hvem er «Hanne»?!

Engasjerte mennesker fra hele Norge har visst noe å si om dette brevet til «Hanne». Brevet som hun fikk av farfaren etter å ha invitert han til bryllupet sitt. Han skriver rett ut at han ikke vil komme på grunn av hennes valg av ektefelle.

Altså det han skriver er at han ikke vil komme i bryllupet hennes fordi han ikke liker vedkommende hun har valgt å gifte seg med. Hadde hun valgt en som han aksepterer så hadde han villet kommet. Men han skal altså ha en medbestemmelsesrett!

Han er selvfølgelig i sin fulle rett til å mene hva han vil. Men hvor glad er han i barnebarnet sitt når han ikke vil støtte henne i hennes valg, og når han ikke vil glede seg på hennes vegne? Når han ikke vil støtte eller glede seg over det faktum at hun har funnet kjærligheten, det eneste ene mennesket hun føler hun kan dele resten av sitt liv sammen med?!

Skal «Hanne» velge en annen for sin farfars del? Skal hun ikke få lov å være seg selv, skal hun ikke få lov til å være lykkelig? Være ulykkelig fordi en gammel mann som ikke har fått med seg at vi lever i 2019, lever med gamle holdninger som tilhører forrige århundres midt-østen og islamismen der?!

Det er det vi ser her, islamistiske holdninger hvor familien, i dette tilfellet farfaren slår handen av et kvinnelig familiemedlem som han visstnok elsker og er glad i. Visstnok, men tydeligvis ikke. Denne mannen hadde nok gått inn for arrangert ekteskap hadde ikke dette vært i Norge. Joda, igjen – han er i sin fulle rett til å mene hva han vil.

Hvor mange av oss har ikke opplevd at familie og venner har funnet seg en kjæreste vi ikke liker? Har ikke de fleste av oss opplevd at en venn eller et familiemedlem har giftet seg med noen vi ikke liker? Nettopp, men vi takker ja til å komme i bryllup, vi vender ikke ryggen til de vi bryr oss om. Vi støtter og stiller opp for de vi elsker!

Dere som er uenige med meg nå synes jeg bare er teite. «Hanne» har ikke gjort noe galt. Tvert imot, alt hun har gjort er riktig. Hun elsker og hun inkluderer, det viser at hun er et godt menneske!

Dette handler ikke om å være lesbisk eller homofil. Det handler ikke om legning, selv om dere tror det!

Ikke skal farfar eller dere være med «Hanne» og hennes tilkommende hverken på bryllupsnatten eller netter deretter. Det er deres private sfære, så hvorfor tenker noen på det? Fordi det er slik dere tenker?! Det er da deres problem, ikke «Hannes»!!

Hanne har delt dette med Norge for å vise at diskriminering, ignoranse og dårlige holdninger lever enda i beste velgående i Norge 2019 – en ukultur hvor andre dømmer, kritiserer og ønsker ødelegge for andre og deres oppriktige kjærlighet. 

Nei, her er det farfar som har et problem. Ikke skyld på «Hanne» fordi farfars kjærlighet viste seg å være uekte og med forbehold om forventninger og krav!

En kommentar i Nettavisen som veldig mange støtter er at det er dårlig gjort av «Hanne» å henge ut sin farfar på denne måten. Det er slikt man skriver i mangel på argumenter. Utrolig dumt!

Vi ser et maskinskrevet brev, det står farfar, og «Hanne» er et pseudonym (liksomnavn). Så hvem har hun hengt ut, og hvem er «Hanne»?

Link: Nettavisen kommentarfelt.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#homo #lesbisk #homofil #ekteskap #kjærlighet #fordommer #islamisme #ukultur #svik #homohets #diskriminering #bryllup #ignoranse #medmenneskelighet #familie #venner #relasjoner #norge

Ha et fantastisk fint bryllup «Hanne»! Nyt livet og kjærligheten!! ❤️

6 kommentarer
  1. Det er synd at det skal være, men hvis ikke du har skult deler av brevet ser jeg ikke noen tegn til at dette skal være islamistisk holdning som du kaller det, og jeg kjenner til flere Norske som ikke ville deltatt i de type bryllup.

  2. Utrolig stygt gjort av farfaren, er han glad i henne så støtter han henne uansett! Hun bør drite i ham!

   1. Jeg blir helt matt av at noen kan ekskludere sine nærmeste, spesielt på dager som betyr alt for vedkommende, fordi den ikke lever opp til ens egoistiske forventninger.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg