Arbeiderpartiere trender mot Listhaug, ber om beklagelse og flere innvandrere. For hvilken pris og agenda?

Jeg observerer at det er blitt en trend å be Sylvi Listhaug at hun skal beklage alt hva hun sier og alt hva hun gjør. Hun er blitt sosialistenes og venstresidens opplagte «punching-bag».

Allerede før hun fikk satt seg i ministerstolen på det nye kontoret sitt var en ny heksejakt i gang igjen. Vår nye eldre- og folkehelseminister uttalte at hun ikke ønsker å fungere som noe moralpoliti og mener at folk må få lov til å bestemme selv om de vil røyke, drikke eller spise rødt kjøtt. Hun ønsker ikke å fortelle folk hvordan de skal leve men heller bidra til at folk skal få informasjon som danner grunnlag for å ta valg.

Men huffameg så gærne folk ble av det da! Hvorfor?? Fordi ministeren behandler oss som oppegående intelligente mennesker med fri vilje?? Er det slik at folk flest liker å bli fortalt hva de skal og ikke skal gjøre? Det tror jeg ikke noe på, jeg tror heller agendaen er å «ta» Listhaug. Folks ve og vel er bare en unnskyldning for å kunne bedrive hets og propaganda mot en sterk motspiller.

Så når det hele først er i gang, så kaster man mer ved på bålet med å atter en gang gå etter Listhaug for sin 1.mai-tale som hun hadde på Strømsø Torg her i Drammen. Jeg selv var tilstede og hørte hele talen.

Listhaug kunngjorde at Frp går inn for å innføre flyktningstopp for områder i Norge der flyktningandelen av ikke-vestlige ifølge partiet er for høy. For å unngå «svenske tilstander». «Gjør de ikke det, stopper inntaket, så får de ikke en krone i støtte fra staten. Det gjelder Oslo, Lørenskog, Drammen, Skedsmo, Rælingen, Ullensaker og Askim», sa hun.

Nå har tre Arbeiderparti-ordførere i kommunene Skedsmo, Lørenskog og Rælingen uttalt at de er forbannet og «tordner» mot Listhaug, som de mener går altfor langt ved å si at det er fare for at kommunene ender opp med «innvandrergettoer». Listhaugs uttalelser er utidige sier de, og ordførerne ytrer at de ikke liker å bli brukt i et spill om innvandring. De mener de har gode resultater når det gjelder innvandring- og integreringsarbeid, og derfor har de sammen forfattet et åpent brev til integreringsminister Jan Tore Sanner;

»Vi har ikke såkalte innvandrergettoer i våre kommuner. Tvert imot har vi en god blanding av innvandrere og etniske norske innbyggere i våre bomiljøer. Vi har flyktningkontor som, sammen med frivilligheten, gjør en fantastisk jobb med å inkludere og integrere flyktninger som bosettes hos oss».

Til media ytrer Arbeiderparti-ordførerne at når Listhaug påstår at det er ghettoer i nevnte kommuner, så lurer vi på hvor de er, og de sier at de ikke forstår hva hun mener». Så i tråd med at disse tre Arbeiderparti-ordførerne faktisk ‘ikke skjønner’, så ber de altså Listhaug beklage overfor alle som jobber med å integrere flyktninger i de nevnte kommunene. Videre anklager de faktisk ministeren for å behandle kommuneansatte og frivillige organisasjoner dårlig, og at flere av kommunenes innbyggere har kommet til dem med reaksjoner på Listhaugs uttalelser.

WTF tenker jeg??!!! Da jeg var og hørte på Listhaugs nå «berømte» appell-uttalelser her i Drammen 1.mai opplevde jeg det slik at nettopp ytringene om inntaksstopp i disse 7 kommunene var utsagnet som fikk mest applaus fra folket.

Her i Drammen har vi sett mangt og mye hvordan innvandrermiljøer skaper problemer. Etniske norske ungdommer som bærer voldsalarmer for de trues med vold og presses for penger. Flere som jobber i Drammen sentrum har fortalt lokale media at de opplever situasjonen i byen som farlig, noen har sluttet i jobben sin fordi de og deres kollegaer har opplevd trusler og vold, utviklet angst og blitt tatt «knekken» på psykisk av gjengmiljøet som gjør hva de vil, og gir «blaffen» i politiet.

Min samboer må gjennom sentrum for å komme seg hjem etter jobb. Nylig etter en kveldsvakt opplevde han to ganger på den halvtimen å bli utsatt for gjenger som flokket seg rundt han med hets og truende oppførsel.

I det siste har vi hatt flere tilfeller av massevold i byen her. Sist helg flokket det seg mellom femti og hundre personer med innvandrerbakgrunn på et sted, derav en del av dem fløy på hverandre med slag og spark. Glassflasker ble også forsøkt som våpen, og en ung jente ble sendt med ambulanse til sykehuset.

Vi får se hva kommende dager og helgen har å by på, men én ting er sikkert, dette er skummelt. Blir det ikke inntaksstopp i kommunen her så kommer det til å få fatale konsekvenser.

Listhaug ønsker å forhindre «ghetto» og «svenske tilstander» og får beskjed om å beklage??!!! Hvorfor i all verdens land og rike skal hun gjøre det?? Er det så forferdelig at hun ønsker trygge folk og kommuner i dette landet?? Er disse Arbeiderparti-ordførerne gale??

Jeg finner det også veldig spesielt at nettopp Rælingens ordfører er med på å kritisere Listhaug. Jeg kjenner flere fra og i Rælingen som sier at der er virkelig et tøft og skummelt miljø, og frykter for hvordan det utvikler seg. Bare for noen dager siden fikk jeg melding fra en kamerat i Lørenskog at der er blitt så mye problemer at han vurderer flytte. Så hvorfor skal Listhaug beklage sine uttalelser. Er det ikke bedre å være føre var, enn risikoen at der går rett til helvete??!!

Hvorfor skal man vente til det er for sent?? Er det slik at Listhaugs uttalelse om at disse kommunene ikke skal få én krone til i støtte fra staten dersom de tar inn flere innvandrere, er det det i tillegg til færre valgstemmer som har skremt disse Arbeiderparti-ordførerne, er det der skoen trykker??

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Bildene over som er sladdet er av personer som er utviste og nektet på steder i Drammen – screenshots fra DT.

#sylvi #listhaug #minister #politikk #innvandring #kriminalitet #vold 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg