Oida.. Drammen Pride inntar Borgertoget 17 mai i Drammen.

I går kom snuppen min og jeg over følgende tekst fra Drammen Pride:

«For første gang på et århundre skal det arrangeres borgertog i Drammen på 17 mai. Vi i Drammen Pride har slengt oss på, og ble varmt tatt i mot.

På dagen hvor vi feirer det nydelige landet vårt er det også på sin plass og feire at Norge er et land med et stort hjerterom og et like stort mangfold.

Vi ønsker å vise krystallklart og tydelig at dette hjerterommet og mangfoldet står fjellstøtt i Drammen. Elvebyen har plass til oss alle! Og vi har plass til alle: LHBT+, Poly eller Kinky, og alle som støtter tanken om at folk skal få lov til åvære seg selv.

Så ta med flagg og faner, og bli med å markere mangfoldsbyen Drammen sammen med oss fredag 17 mai klokken 13:00 på Strømsø Torg i Drammen».

Det er nå jeg egentlig vil forsøke å stoppe Drammen Pride, men det får bli med en advarsel. Dette mangfoldet dere tror står fjellstøtt i Drammen, det er ikke så fjellstøtt som dere tror. Min kjære og jeg har fulgt diskusjoner på sosiale medier etter at det ble avgjort at det skal bli Pride-parade i Drammen for første gang lørdag 17 august klokken 14:00.

Vi støtter en pride-parade her, vi trenger den, for vi vet hvorfor en slik parade er viktig og vi vet bakgrunnen for pride. Men det vi ser er at det er mange mange mange som ikke liker dette, mange som ikke ønsker pride-parade i Drammen, og egentlig er rasende fordi dette skal gjennomføres. Vi har også vært på byen og blitt oppsøkt av ufine fremmede menn som har begynt å kritisere og laget diskusjon med oss på grunn av den kommende paraden. Det får så være. Jeg sier bare at jeg synes slike mennesker er egoistiske som ikke klarer unne oss de to usle timene, den ene dagen i året. Det er patetisk og egoistisk!

Mange argumenterer med å bruke sine barn. De påstår at barna tar skade av å se «halvnakne perverse homofile med gag-ball i munnen».

For det første så er hud og nakenhet helt naturlig for barn, for det andre elsker de kostymer, for det tredje er det bare et fåtall som er «halvnakne med gag-ball», og de er nødvendigvis ikke homofile, men heterofile som støtter pride. For det fjerde så er barns holdninger tillærte, de lærer av sine foreldre og foresatte. Så hvis man ønsker å være gode forbilder, gode foreldre, så bør man lære barna sine aksept!

Ja, jeg kan argumentere lenge for en parade de to små timene den ene dagen i året. Er folk så egoistiske og ikke unner Drammen dette, så kan de jo fint holde seg hjemme som jeg gjør under for eksempel ski-sprinten.

Men så leste jeg altså denne teksten fra Drammen Pride der de oppfordrer LHBT+, Poly og Kinky til å stille opp i borgertoget 17 mai. Et borgertog er et tog av borgere som vil hylle eller støtte en person eller sak, feire minnet om noe, eller uttrykke sine ønsker eller krav knyttet til et saksfelt.

Jeg tenker at det kan være bra å gå bak et banner som støtter homofiles rettigheter og nei til diskriminering, et banner med en slående tekst. Og det er veldig kult om mange går bak denne parolen, men da med Norges flagg og klær på. Ikke regnbueflagg propaganda og «halvnakne med gag-ball». Da blir det «too much», og det tror jeg personlig kan være ødeleggende for pride, pride-paraden og det vi ønsker å oppnå med dette. Husk, dette er 17.mai, nasjonaldag og grunnlovsdag, Norges festdag og barnas dag, og som sagt mange er sinte og i mot det hele. Drammen har ikke dette store hjerterommet for dette som dere tror. La dette foregå som en prossess, ikke slipp bomber og provoser fram motstand og sinne.

Link: Drammen Pride 17. august!

Link: Drammens Tidende – PRIDE parade i Drammen!

Sjekk kommentarfeltet!

Link: Temagruppe Facebook: LLH Buskerud ønskes gjenoppstått!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#pride #parade #drammen #homoparade #llh #lhbtq #fri #homo #lesbisk #trans #borgertog grunnlovsdagen #transperson #bifil #hetero #nasjonaldagen #mangfold #inkludering #likeverd #kjærlighet #norge

4 kommentarer
    1. Noe av det mest fornuftige jeg har lest på lenge, tank at det går faktisk an å ha 2 tanker gående om et tema samtidig dere.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg