Fake news og rasisme, alternativ media eller gamlemedia?!

Alternative media, da særlig Resett har virkelig satt fart i debatten om hvordan media i Norge er og hvordan det hele fungerer. 

Det er ingen som benekter at «gamlemedia» (hovedmediene) går ganske samstemt i én politisk retning, og har gjort det i flere tiår. Det er ingen som sier ordet «korrupt» høyt, men alle opplyste og vettuge mennesker i dette landet vet at det er dét som er sannheten. De som «ikke vet» dette, de lever i fornektelse, synd for dem!

Om vi sier «hovedmedia», «gamlemedia», «mainstream media» eller «msm» det er ubetydelig. «Ett fett!» Uansett hva du eller jeg eller noen andre kaller disse mediene, så utgjør disse et informasjonsfilter som stopper opp og forvrenger informasjonen til det norske folk, til fordel for visse politiske retninger.

Personlig ser jeg på det som løgnaktig og uhederlig, fullstendig uholdbart, og jeg takker alle pådrivere for nye alternative medier som etterhvert utgjør et korrektiv til gamlemedias politisk fargede ekkokammer og propaganda.

Mange på venstresiden klager over at en del av de nye alternative kanalene er rasistiske, og at de kommer med falske nyheter. Jeg mener tvert om!

Rasismekortet er bare oppbrukt og latterlig. Folk som sitter med lupe og forstørrelsesglass for å lete fram usakligheter for å kneble debatten når de ikke finner gode argumenter. Det eneste de da oppnår er å påvirke mennesker som ligger litt under gjennomsnittet ang intelligens til å tro at alt handler om rasisme. De driver med fordummelse, de gjør folk dummere enn de allerede er. «Negro Sukkerkulør» er fjernet fra markedet, nå har vi «sukkerkulør». Sjokolade-ender til påske er rasisme. At Pippi Langstrømpe leker kineser ved å dra i øynene og har en pappa som er negerkonge, er for dem blitt for «støtende» og rasistisk.

Kan man bli mer venstre? Unnskyld, kan man bli mer dum?? Venstresiden har nå faktisk bestemt at jeg støtter rasisme fordi jeg har de gamle bøkene og kassetten med Pippi?? Nostalgiske barneminner er blitt grov rasisme. 😳

Den gang jeg personlig fikk beskyldninger i innboksen min på sosiale medier om å være rasist etter å jeg hadde brukt en brun tommel ned 👎🏾 på et arrangement på Facebook, da så jeg begynnelsen på utryddingen av den intelligente menneskerase. Utryddingen har begynt for lenge siden, men den dagen fikk jeg virkelig se det, og føle på det. 

Jeg har enda til gode å se noen dokumentere disse påstandene om at alternative medier er rasistiske og fake news. Det er heller motsatt, fordi de, for eksempel Resett, HRS og Document, så altfor godt vet at ingen feil vil gå upåaktet hen. Som sagt så sitter de «politisk korrekte» på ytre venstre fløy med lupe og lupelampe for å få med seg den minste trykkfeil eller feil som eventuelt blir raskt dementert, for å bruke i sin agenda mot disse alternative. Å hyle «rasist» er noe de liker, noe de brenner etter å gjøre – i dumhetens navn.

Mange som raser mot alternative media som Resett, HRS og Document har sjelden eller aldri lest noe fra dem. Det sier det meste om hva dette dreier seg om, nemlig politisk agenda.

Gamlemedia lyver og underslår informasjon kontinuerlig. Klart de og deres politiske sympatisører blir rasende på nye alternative medier som kompromitterer dem. Utfordrer dem med å belyse saker de ikke skriver om. Utfordrer dem med andre vinklinger i samfunnsdebatten. Utfordrer dem med tale når gamlemedia tier!

Det er faktisk gamlemedia og deres allierte i den venstreliberale eliten som er makta i dette landet, og som trenger et korrektiv. Forsøkene på no-platforming som vi ser fra venstresiden er patetisk og unfair, og avslører bare at de ikke er i stand til å møte nye og frie medier med rasjonelle argumenter. De går heller under beltestedet med løgn, kampanjer og økonomiske lyskespark, mens de selv vasser i subsidier. Det er uhederlig og udemokratisk, og ikke noe personer med tro på demokrati som styreform kan støtte, fordi fri informasjonstilgang er en forutsetning for at det skal være demokratisk.

Jeg har vært på møter og demonstrasjoner som har blitt dekket av media, både gamle mainstream media og nye alternative media. Jeg vet hva som foregår, jeg har sett på nært hold og opplevd selv hvordan gamlemedia villeder og konstruerer en annen virkelighet når de trykker artiklene sine. Hvordan de tier om islamisering og innvandringssaker.

Jeg har også merket meg at venstresiden ofte anklager høyresiden for rasisme, hets, personforfølgelse, uthenging og så videre. Det kom også veldig frem i «Debatten» på NRK i går der det handlet om Resett. De som var mot Resett gjentok disse anklagene om Resett. Det var grusomt dobbeltmoralsk og falskt.

Hvem er det som ligger bak at folk blir kalt rasister, nazister og kloakkrotter i høy skala?! Det er jo nettopp gamlemedia og deres støttespillere!

For noen år siden var jeg politisk «grønn», men enkelte saker som veide betydelig og betyr en del endret meg litt, og Sylvi Listhaug var ganske tydelig og frempå i de sakene. Jeg syntes det var trist hvordan hun ble presset til å gå av som trippelminister. Jeg sendte henne da noen roser, og dagen etter sto det i gamlemedia at jeg var både «blå-blå» rasist og nazist.

Blomstene jeg hadde sendt var «naziblomster» og jeg var høyre-radikal og høyreekstrem! 😳

Den dagen bestemte jeg meg for å aldri stemme «rødt»!!

Jeg vil igjen takke alternative media som kjemper seg frem og belyser virkeligheten på områder gamlemedia tier om, hysjer ned og prøver villede oss om!! Og tusen takk for at dere leser Bunny Trash, bloggen som er rett fra levra og temmelig alternativ 😜

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

LIK OG DEL!!

#ytringsfrihet #politikk #resett #hrs #document #alternativmedia #alternative #media #mainstream #msm #grønn #blå #rød #rasisme #nazisme #islamisering #islam #høyre #venstre #innvandring #vendtreekstreme #høyreekstreme #venstreradikale #høyreradikale #fakemedia #fakenews #news #nyheter #journalistikk #kamp #nordmenn #migrasjon #demokrati #udemokratisk #korrupt #nrk #tv2 #vg #dagbladet #aftenposten #kjærlighet #for #landet #folket #bunnytrash #norge

2 kommentarer
    1. Veldig bra og riktig skrevet. Virkelig rett fra levra. Bravo. Det er håp for Norge og ikke alle er hjernedøde!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg