Nå sist onsdag kunne huset vi bor i brent ned, litt om det og ettervirkningene av det!

Rett før midnatt i natt fikk jeg en nokså lang lite hyggelig SMS på mobilen min. Beskjeden var at jeg måtte være forsiktig med hva jeg skriver på Facebook fordi jeg ødelegger liv. «Hva faen er dette om?!» tenkte jeg og ringte øyeblikkelig til vedkommende.

Jeg fikk høre fra vedkommende som da hadde sittet flere timer ute på pub at jeg hadde «gjort det store» fordi jeg hadde lagt ut følgende status: «Nå har brannbil og politi vært her og det er blitt gjort funn som resulterte i at «brannstifteren» er nå kastet ut på dagen. Han sitter vel på «blomsterhjørnet» og tror han er kul, men jeg håper «vertinna» der ikke tar han inn i sitt hjem, for barna sin del».

Den uttalelsen står jeg for, for det er hva jeg mener. Flere leieboere her våknet den natta, natt til onsdag, av røykgift etter at vedkommende som nå er kastet ut hadde «sovnet av» mens han laget mat og leiligheten hadde tatt fyr.

Onsdag formiddag måtte alle ut av leilighetene sine fordi denne mannen ikke hadde varslet hverken brannvesen, andre leieboere i oppgangen hans eller huseier. Han hadde derimot forlatt leiligheten med fare for at der kunne antennes igjen, han hadde tatt batterier ut av brannvarsler og lagt varsleren i et skap.

Politiet var her enda én time etter at brannvesenet hadde dokumentert og gjort sitt. Vi ble så kontaktet av huseier med beskjed om å si fra (!!) hvis vedkommende viste seg på eiendommen her, for leiligheten var terminert og han pålagt å holde seg vekk.

Disse tingene hadde aldri forekommet hvis her kun var snakk om et uhell der en har sovnet av. Han ville aldri blitt kastet ut på dagen og bedt om å holde seg unna eiendommen. Vi reagerte selvsagt med sjokk, særlig med tanke på hva som kunne skjedd. Naboene våre våknet av at de pustet inn røykgift, mannen var så egoistisk at han forlot oss alle i fare. Dette er et gammelt hus fra 1876 med tolv leiligheter. Jeg grøsser.

Vi har opplevd dette før. Den 4/7-12 var det jeg først som våknet midt på natta. Den gang av en merkelig lyd. Jeg kikket ut av vinduet og så det var begynt å brenne på kjøkkenet i øverste etasje. Akkurat som her. Huset sto bare noen få meter fra oss, gult og gammelt med mange leiligheter, akkurat som her. Vi sto den natten og så på at huset ble overtent og ingenting kunne reddes. Det var helt grusomt, uten å gå i mer detaljer.

Bildene dere ser er fra den natta, og på et av bildene ser dere soveromsvinduet vårt. Dette var så nært at vi kunne ikke bruke rommet igjen før det hadde gått et døgn. Et par år etter brant et par av nabohusene på andre siden av huset her.

Men altså det som har skjedd videre her nå er at i går, mandag, fem dager etter hendelsen så gikk noen inn på «blomsterhjørnet» og fortalte «vertinna» om denne statusen min som jeg hadde skrevet (og slettet kort etter) etter politiet var her. Det hadde det blitt dårlig stemning og sinne av. Dermed var jeg den store stygge ulven og tema på «blomsterhjørnet» i går.

Jeg ringte som sagt til vedkommende som sendte meg melding og ba om en forklaring. Da fikk jeg høre at jeg nesten hadde greid å ødelegge forholdet mellom «vertinna» og han som ble kastet ut her, jeg fikk høre at vertinnens eldste datter hadde lest hva jeg hadde skrevet og blitt forferdelig lei seg, og jeg fikk høre at jeg nærmest hadde ødelagt livet til denne vertinnen som altså er sammen med han som er blitt kastet ut herfra. Vertinnen var såååå såret, trist og ute av seg for det jeg hadde skrevet. Det var virkelig ikke måte på, og nå var altså «folk» sinte og sure på meg for det JEG hadde gjort.

Jeg må si jeg blir skremt over hva folk egentlig bryr seg med, og hvordan enkelte dikter opp ting. Jeg vet hvilke innstillinger jeg har på Facebook, så at datteren til «vertinna» hadde blitt skremt av min status var umulig. Hun kunne ikke ha sett den, hun vet ikke hvem jeg er, og hun kunne umulig ha satt statusen i sammenheng med sin mor OM hun hadde sett statusen.

Vedkommende som har sett statusen ligger nok desverre i min venneliste, og jeg mistenker at vedkommende som sendte meg ubehagelige meldinger i går med anklager, er den samme som gikk til vertinnen og dro min status, mitt utsagn ut av proporsjoner.

Jeg var ikke snauere enn at jeg kontaktet «vertinna» i morges, vi har kjent hverandre i 12-15 år, vi kan snakke med hverandre, ringe hverandre. Ingen problem der. Vi har egentlig pratet veldig mye om litt av hvert opp gjennom årene. Jeg sa unnskyld og beklager til henne for hvis jeg har skrevet noe som har såret eller svertet henne.

Det hun sa da var at hun først hadde reagert med vantro og irritasjon over at jeg skulle ha skrevet noe som var for å sverte henne, men hun hadde like fort blåst det bort og sagt til de som var tilstede da hun fikk høre dette, at dette ikke var noe å bry seg om. Hun hadde valgt å ikke bry seg. Hun var tydelig på at OM noen skulle bry seg så var det henne, og ikke vedkommende som hadde kontaktet meg eller noen andre.

Hun fortalte også at ingen av barna hennes visste hverken om det ene eller det andre, det var bare tull. Ikke sant i det hele tatt. Jeg hadde ikke nesten ødelagt noe som helst forhold, og det var ingen som var helt ute av seg og lei seg for noe jeg hadde gjort. Jeg fikk beskjed om å ikke tenke mer på dette, alt var greit, ingen skade skjedd.

Så hva er det med folk?? Å ta en kommentar, en status jeg hadde skrevet mens jeg var oppskjørtet og irritert med seg ut på byen for å skape løgner, drama, usannheter og lynsjestemning. Patetisk!

Dette er faktisk noen som har sendt meg venneforespørsel på Facebook, som jeg har godtatt og lagt til. Jeg synes vedkommende og eventuelle involverte burde skamme seg. Er ikke mine venner dette. Jeg har holdt meg unna «blomsterhjørnet» og miljøet det avler i nært et halvt år. Det er ikke et sunt miljø, så langt der i fra, så for egen del så har jeg trukket meg vekk fra disse menneskene, og jeg vil ikke høre mer om hva som skjer der, hvem som sier hva og bla bla – for det er bare drit, drama, ender som kvekker og søppel som spys ut derfra. Jeg er bedre enn som så, det er vel derfor de må skape situasjoner som dette. Lage litt kvalme. Get a life folks!!

I dag snakket snuppen min med vedkommende som sendte meg melding i natt. Sa fra om hvor dårlig gjordt det er å kontakte oss om ting som skjer på «blomsterhjørnet» når vi ikke vil ha noe med det, når det er så mye elendighet og løgner der. Det er ganske drøyt å bli beskyldt for å ødlegge livet til folk etter bare å ha uttalt seg om hva en mener når noen kunne ha brent ned hjemmet ens og kanskje tatt livet av noen.

Sannheten er at personer som bruker gå på «blomsterhjørnet» ofte ender opp med å skrive statuser på Facebook etter besøk der, om hvor falske folk er der. Gang på gang skjer det. Så da tenker jeg at det er greit å holde seg unna, hvis ikke så må man jo like den slags!! Hvordan folk har det betyr ingenting for de folka der. Understreker at dette er selvsagt ikke alle som er innom der, men en del gjengangere.

Etter at vi skrev på sosiale medier om det som skjedde natt til onsdag har mange vist omtanke og uttrykket at dette ikke er greit. Men ingen av de involverte som satt og kaklet på blomsterhjørnet i går, folk som bruker gå der, eller vedkommende som sendte melding i natt har spurt oss om hvordan det går med oss, eller med naboene som våknet opp den natta av nær røykforgiftning.

Folk imponerer med sin spesielle omtanke..

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg