I morgen er det mandag, men det gjør ingenting ;)

Mandager er gjennomsnittlig den tyngste dagen i uka for meg. Når man tar seg en skikkelig fest på lørdags kveld, reiser på tur på søndag dagen derpå, oppå det faktum at en har et helseproblem med røykavhengighet og obstruktivt søvn apné syndrom med over 70 pustestopp i timen på over 20 sekunder hvert gang, chronic fatigue syndrome, hypotyreose og generell angst, så føler en seg kraftig rævkjørt noen dager. Men en kjenner også at en lever.. 

Dette har vært ei knallbra helg.

Fredag var jeg ute og gikk lang tur med jentene. Vi satt på torget og nøt den deilige formiddagssolen og det vakre været. Energinivået er en anelse bedre, psoriasisen er nesten borte på hele kroppen. Første dag i shorts i år. Vi var og spiste kebab på TAKI etter snuppen var ferdig på jobb. På kvelden var det bare total relax og TV-serier.

I går lørdag var det litt husarbeid og på kvelden en liten fest. Tre pakistanske venner kom på besøk. Vi drakk Irish coffee, tequila gold, bubblegum shots, exotic drinker og spilte masse bra musikk. Vi danset cha cha cha på puffene og hadde det kjempemoro. Vi rundet av kvelden med en tur på Oscar og nattmat.

I dag lå vi lenge, og vi fikk testet den nye gjestesengen, hele min lille familie og jeg. Funket veldig bra, vi er fornøyde med det kjøpet. Halv to ble vi hentet av gode venner (løvv U guys) og vi la ut på tur til Sandefjord og Fjord Line over til Strømstad. Spiste masse digg i buffetrestauranten. Begynte med en deilig skogsoppsuppe, etterfulgt med scampi og eggerøre, trukket torsk og laks, kylling i karrisaus, oksegryte og oksefilét, lammekølle, karamellpudding, sjokolademousse og til slutt et ostefat med kjeks og bær til. Snakker om å fråtse. Har storkost oss hele veien, fått handlet mye god mat og enda mer drikke. Og blandevann for tre måneder fremover, hahaha..

På hjemveien har vi kjørt quiz og vitser. Når vi nærmet oss Drammen så vi en fantastisk solnedgang med et nydelig gjenskinn på det blikkstille vannet i elva. Drammen er en fin by.

Nå er vi hjemme igjen og jeg er så takknemlig for vennene våre, min lille familie og livet vi har.

Tusen takk ❤️

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny TrashFacebookLink!!

#venner #familie #fest #glede #moro #livet

Ja til livet 🥰

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg