Lag profil på MeWe, utrolig bra!

Det er allerede mange som har laget seg profil på MeWe, det har seg nemlig slik at stadig flere Facebook-brukere flykter over til MeWe i frustrasjon over Facebooks repressive holdninger til visse meningsytringer.

Det har lenge vært et problem at høyreorienterte, innvandringskritiske personer blir utestengt og blokkert fra å publisere på Facebook i perioder. Det er særlig kritikere av islam som rammes.

Andre som oftest blir rammet er kunstnere og veldig mye kunst blir sensurert vekk på Facebook.

Når en først har vært utestengt for disse tingene så har en det gående og kan bli blokkert og utestengt for den minste ting.

I går ble jeg igjen blokkert, og fikk en beskjed om at jeg hadde postet noe som hadde brutt Facebooks standarder. Det rare var at jeg postet ikke noe på Facebook i går. Jeg hadde ikke postet noe siden mandag kveld klokken 21:52, og det var en status på veggen min som enda står der med spørsmål om noen har kaffe?!

Forrige gang jeg ble blokkert var for ni dager siden, da ble jeg blokkert og utestengt i tre døgn for å ha postet tallet 2 på veggen min!

Link: Tallet 2!!

Vi er mange som stadig opplever dette, jeg kan blant annet nevne Norges mest kjente frisør Merete Hodne, kunstner Thomas Knarvik, skribentene Shurika Hansen og Maria  Zahler. Også var det meg da bloggeren fra helvete. Og mange mange flere!

Mange ser seg derfor om etter et alternativ til Facebook, og flere løfter nå frem plattformen MeWe som en erstatning. MeWe er et amerikansk, sosialt medium, startet av Mark Weinstein i 2012. Plattformen setter personvernet høyt, og skaperne har blitt kritisert for sin åpenhet for alle mulige synspunkter, også de som er anti-vitenskapelige.

Plattformen markedsfører seg selv som et alternativ til Facebook, og DET er de virkelig.

Som skrevet så laget jeg meg profil der i går. Det første jeg merket meg var at der er to måter å poste innlegg på, det likte jeg veldig godt. Det andre jeg merket meg var når jeg kikket gjennom andre profiler i dag så viste det seg at man kan bruke hva en vil som profilbilde.

Nettstedet fungerer ennå ikke optimalt, visuelt eller oversiktlig, men det er et mye bedre alternativ enn å være prisgitt Facebooks velvilje, og motvilje mot oss vantro – tross alt! Jeg godtar heller «dickpics» fremfor Facebooks repressive holdninger, venstrevridd propaganda og knebling av ytringsfriheten. Jeg liker kropp, kunst og ytringsfrihet – noe Facebook overhodet ikke liker.

MeWe er et mye mer fargerikt og inkluderende sosialt samfunn og vil garantert bli mer interessant enn Facebook uansett, nettopp fordi MeWe gir både kunstnerisk frihet, ytringsfrihet og er et sted for alle!

Følg Bunny TrashMeWeLink!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#blokkering #karantene #sensur #facebook #standard #utestengelse #mewe #inkluderende #kunst #kunstnerisk #frihet #ytringsfrihet

MeWe

6 kommentarer

Siste innlegg