En kveld med Saxon!

I går kveld var jeg på konsert på Rockefeller. En kompis hadde 50årslag i begynnelsen av august og snuppen min og jeg kjøpte han da blant annet billett til denne konserten fordi Saxon er et av hans favorittband gjennom tidene. Jeg kjøpte også en billett til meg selv.

Vi var fire stykker som dro til Rockefeller i Oslo i går. Og vi var fire svært fornøyde karer som forlot konsertlokalet etter at siste låt var spilt. Det var utrolig bra når sant skal sies. Kompisen min som ble 50 strålte som et juletre.

Videosnutt spilt inn i går av Biff Byford, vokalisten i Saxon: Rockefeller, Oslo 27.09.18

Saxon spilte i godt over halvannen time, og de rocka fra begynnelse til slutt. Biff Byford har holdt stemmen fra 80’tallet og imponerte meg stort. Jeg har alltid hørt om Saxon, men desverre aldri brydd meg med å høre dem. Før nå!

Hele setlisten var hits som publikum kjente til. Jeg kan nevne «Thunderbolt», «Motorcycle man», «Battering ram», «They played rock and roll», «The bands played on», «747 (Strangers in the Night)», «The Eagle has landed» og «Wheels of Steel».

Mine favoritter var: (3) «Sons of Odin», (2) «Crusador», og (1) «Princess of the night». De avsluttet med «Denim and Leather» som også er en sterk Saxon hit.

Bassisten Nibbs Carter var helt rå på å headbange, noe gitarist Doug Scarratt og Byford selv kunne spart seg for. Det så ut som om de sokket noen.

Showet var helt greit med lys, røyk og masse farger. Gitarist Paul Quinn, og Nigel Glockler på Trommer.

Terningkast 4, men en jævlig sterk firer altså! Låta «Princess of the Night» er en definitiv femmer!!

Link: Princess of the Night (Spotify)

Link: Princess of the Night (YouTube)

Takk til Saxon, og takk til gutta jeg var på konsert med. Det var en veldig bra avsporing fra hverdagen. Og slike avsporinger trenger jeg akkurat nå i disse dager. Det var utrolig moro, og et framtidig godt minne i min rockehistorikk 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#Saxon #konsert #rockefeller #oslo #opplevelse #princessofthenight #crusador #sonsofodin #denimandleather #motorcycleman #batteringram #wheelsofsteel #theyplayedrockandroll #denimandleather #thebandsplayedon #747 #strangersinthenight #theeaglehaslanded #wheelsofsteel #thunderbolt #nigelglockler #paulquinn #nibbscarter #dougscarrat # biffbyford #vikings #valhall #rock #rocknroll #rockandroll #hardrock #show #minne #steamhammer #heavymetal

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg