Tanker og følelser – litt om mamma, litt om pappa.

I går var snuppen min og jeg i bursdagsfest hos venner oppe i bakken her, det var moro, en del nye folk, og jeg ble som lovet – full! Jeg kunne gjerne øset innpå mer, men jeg og et vennepar var de siste som var igjen, og da satt jeg på dem da de tok drosje hjem. Det var digg med en fest, jeg fikk distrahert tankene mine stort sett hele kvelden, og jeg sovnet med en gang jeg la hodet ned. Muligens før. Jeg hadde enda brillene mine på meg da jeg våknet i formiddag, og jeg har ikke vært oppe en gang i natt på grunn av noe pustestopp eller andre anfall.

Det er hviledag, og jeg har sløvet på sofaen i hele dag med sesong tre av serien «Vikings». Det er distraherende å se kvinner få skjært ørene sine av, det er helt klart.

Jeg sendte snuppen min på gatekjøkkenet for å kjøpe ost- og baconburger. Straks han var gått ringte mobilen. Det var mamma.

Jeg skrev i bloggen i går om at jeg forleden kveld hadde blitt nødt til å fortelle henne om overgrepssaken fra Harstad som omtales og skrives mye om i media i disse dager. Og at jeg er en av de som har anmeldt.

Etter jeg fortalte til mamma så har ikke hun klart å tenke på noe annet. Og det visste jeg inni meg at dette ikke er godt for mamma å vite.

Hvis jeg hadde vært forelder og fått vite at 12 åringen min hadde blitt utsatt for overgrep, og da spesielt seksuelle overgrep, så hadde jeg klikket! Og å få vite at det pågikk over flere år hadde selvsagt vært enda verre. Og slik har vel mamma det også. Det var det jeg ville unngå lengst mulig. Hater Harstad Tidende for at vi ikke fikk forberede oss og at jeg ikke fikk ta samtalen med mamma på en bedre måte. Jeg får så vondt av henne nå.

Mine foreldre var gift i 11 år og mamma forlot han og fikk skilsmisse med dom da jeg var cirka 8. Ekteskapet var et helvete, skilsmissen et større helvete. Så havnet hun i et forhold med en gal mann som var like vanskelig som min pappa å bli kvitt. Så ble min søster narkoman. Jeg ble narkoman. Min søster var i en bilulykke, knuste skallen og havnet i koma. Da hun begynte å komme seg og søkte avlastning for sine to sønner endte det med at guttene ble sendt i hver sine fosterhjem. Så jeg tenker at mamma har fått mer enn sin kvote – og nå dette. Og ingen vet når vi får lagt dette bak oss. Det tar hverken politi, media eller rettsstaten Norge noe hensyn til.

Faren min døde nå sist april. Og nå i sommer fikk jeg muligheten til å selge innboet hans. Noe fikk jeg solgt og fikk betalt regningene mine da jeg satt uten noen inntekt. Resten ble fraktet til et vennepar for at de skulle selge det for meg da de har bedre peiling på kjøp/salg/verktøy/hageredskaper. Det viste seg at de ikke var mine venner og stjal mesteparten fra meg. Alt av verdi. Vi snakker tusener av kroner. Enda de visste om min økonomiske situasjon, at jeg er syk og har denne rettsaken i vente. Pengene kunne jeg brukt til å komme meg vekk i disse dager. Jeg trenger det såååå virkelig. Jeg kunne også reist og pratet med mamma, det hadde vært så mye bedre, hun hadde nok fått mindre vondt av det hvis hun hadde fått sett meg.

Jeg skal fortelle mer om disse «vennene» og det de stjal ved en senere anledning. Det er nok av søppelfolk i verden, de som tror at alle er potensielle venner og at folk flest bare er snille og gode – dem om det.

I dag hadde forresten pappa blitt 70 år hvis han hadde levd – det slo meg når mamma fortalte det, at jeg har aldri feiret én av hans bursdager.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#overgrep #mindreårige #misbruk #barn #tungestunder #rettsak #hensynsløse #seksueltmisbruk #overskrifter #ht #harstadtidende #advokat #søppelfolk #tjuvpakk #journalister #bøller #media #pedofil #foreldre #mamma #pappa #svik #venner #tyveri #bedrageri #seksuelleovegrep #harstad

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg