De Grå ulver – gjengpakker!

Det snakkes om en en tyrkisk «ultranasjonalistisk organisasjon» som kalles «De grå ulver» som har fått fotfeste og bygd seg opp i Drammen.

«De grå ulver» har en historie med ekstrem vold. Når man googler dem kommer Tyrkia og Drammen opp. De har eksistert lenge, og vært her i Drammen årevis blir det sagt. DT (Drammens Tidende) hadde for et par år siden en sak om dem og forbandt den gang organisasjonen til Fjell Sportsklubb og aktiviteter der.

Fjell er en øvre bydel i Drammen som av mange ansees som en utenlandsk muslimsk bydel. Nettopp pga andelen utenlandske muslimer.

Det var Drammen tyrkiske kulturforening som leide klubblokalet. Kulturforeningens daværende leder Abdullah Karaboyun har avvist at de er en politisk forening. Han uttalte også følgende: «Vi har full respekt til lovene. Vi er imot alt slags terrorisme. Vi har respekt for alle mennesker og tro».

Dette på tross av at islam ikke aksepterer andre troer enn islam, alle andre er ‘vantro’ og har ikke livets rett. De fleste muslimer mener også at sharia-lover står over alle andre lover. Så det er kanskje de lovene Karaboyun mente?!

MHPs logo.

Fjell Sportsklubbs daværende leder Erkin Tasdelen, uttalte at klubben ikke har noen tilknytning til den tyrkiske kulturforeningen eller «De grå ulvene». Den gang Tasdelen kommuniserte med DT uttalte han at det var tilfeldig at nettopp denne organisasjonen som var/er leietagere, og understreket at han selv har heller ingen tilknytning til organisasjonen. Nå ledes Fjell Sportklubb av Kadir Keklik.

Når slike ting kom frem satte DT spørsmålstegn ved lokalet og klubbens tilknytning til partiet MHP (Det nasjonale Aksjonspartiet i Tyrkia) og den nevnte ungdomsorganisasjonen «De grå ulver». På klubbhusets vegg kunne man se et flagg med logoen til MHP samt flere fotografier av tyrkiske politikere som Devlet Bahçeli (lederen av MHP) og Alparslan Türkes, (grunnlegger av MHP).

MHP er kjent for å stå bak undertrykkelse og massedrap. De grå ulvene (Bozkurtlar), eller offisielt «idealistenes samlingssteder» (Ülkü Ocakları), blir uoffisielt omtalt som MHPs ungdomsorganisasjon.

Det ble også avdekket at lokalpolitikere (AP, SV) med tyrkisk bakgrunn har vært involvert.

Grunnen til at jeg skriver om «De Grå Ulvene» i dag er fordi flere jeg kjenner omtaler dem, kjenner til deres eksistens og hva de holder på med. De er et veldig aktuelt tema om dagen. I morges skrev en kvinnelig bekjent av meg her i Drammen følgende: «Et godt eksempel er De Grå Ulver som representerer noe av det som ikke er greit her i landet. Google «De Grå Ulver» så skjønner du!».

De Grå ulvers merke.

Jeg har hørt om og skrevet om dem før, men jeg googlet dem likevel og fant da blant annet uttalelser fra en Morten Myksvoll som er samfunnsviter og er/var redaktør av tyrkiskpolitikk.no. Han beskriver ulvene som en farlig militant gruppe som han synes er skummelt at har etablert seg i Drammen:

««De grå ulvene» er en paramilitær del av MHP, tidligere også kjent som ungdomsavdelingen til MHP. Organisasjonen er bygd opp som en ulveflokk og er en nasjonalistisk gruppe for tyrkere på tvers av landegrenser, der målet er å samle alle tyrkere på tvers av alle grenser, i ett rike. De har en leder, og der lederen peker angriper de. Uten spørsmål. De anerkjenner ikke andre. Når man ser personer som viser tegnet for de tyrkiske grå ulvene her i Drammen sett i sammenheng med dagens spenninger i Tyrkia, så er dette skummelt, sier han».

Tegnet han her sikter til, er en strak arm med knyttet hånd, der lillefinger og pekefinger står opp – som ørene på en ulv.

Det snakkes i Drammen om en fremmedfiendtlig, fascistisk førerkult – som påvirker og driver med «aktiviteter» for barn og ungdom. Skulle gjerne likt å vite hvor mye kommunal støtte Drammen «kulturforening» har mottatt gjennom årene for å sikre integrering av barn og unge??!! Kremt..

Jeg forundrer meg ikke om det er noe i alt dette siden det gang på gang dukker opp både blant folk i Drammen+ og i media. I såfall er dette mer enn grusomt skummelt, for nå har det gått år, og organisasjonen har hatt store muligheter til å utvikle seg og bli mye større og få fotfeste i flere deler av landet. Mest sannsynlig med rikelig statlig støtte i tillegg!!

Vi ser en stor økning av voldskriminalitet og annen kriminalitet iblant unge i innvandrermiljøer, særlig i Oslo og nærliggende områder. Lillestrøm og Drammen bør nevnes som nærliggende. Og i dag er tema om «gjengspakke» er veldig aktuelt.

VG avslørte i vår hvordan en guttegjeng fra Holmlia i Oslo i over ti år har vokst til å bli Oslos største gjengtrussel – uten at noen har klart å stoppe dem.

Regjeringen varsler nå en «storsatsing» i statsbudsjettet for å få bukt med Oslos gjengproblemer – og hindre at flere gjenger vokser frem. De viderefører ekstrabevilgningen på 30 millioner, og lanserer en ny gjengpakke på 40 millioner.

FØR dette foreslår jeg at all innvandring til Norge blir stoppet fram til Norge har trygg gjennomførbar integreringspolitikk, kriminelle innvandrere er sendt ut av landet, og at det er sikret velferd, trygghet og stabilitet for alle som er og skal bo her videre!

Altså dette fremmer Høyre, Frp og Venstre i sitt forslag til statsbudsjett:

I statsbudsjettet for 2018 kom det en ekstrabevilgning på 30 millioner til Holmlia og Oslo sør. Denne ekstrabevilgningen vil de videreføre.

I tillegg kommer det 40 millioner til gjengbekjempelse fordelt slik:

* 16 millioner til styrket politiinnsats i Oslo-politiet, både påtale, etterforskning og familievold.

* 8 millioner til Kripos og Økokrim, som blant annet skal jobbe mot internasjonale nettverk og pengesporene.

* 16 millioner til konfliktrådet, for å jobbe med unge i risikosonen som har fått ungdomsstraff eller oppfølging.

Om det er kommet noe forslag til «gjengpakke» i Drammen vet jeg ikke. Men jeg håper det. Bare det lille jeg ser selv med egne øyne rundt i byen her tilsier at her er et stort behov for opprydning – og hvis Drammen er mekka for «De grå ulver» så ligger her meget større problemer enn noen av oss vil tro!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#innvandring #innvandringspolitikk #politikk #drammentyrkiskekulturforening #ultranasjonslistisk #organisasjon #degråulver #mhp #islam #vold #muslimer #islamister #muhammedanere #ideologi #organisertkriminalitet #vold #sharia #tyrkere #tyrkisk #organisasjonsarbeide #sharialov #ungdomsforening #kulturforening #ungdomsorganisasjon #terror #innvandrermiljøer #gjengpakke #oslo #drammen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg